A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Lexi

Nagyon boldog névnapot kivánok!

Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok,

Túlvagyok a punkción, 7 petesejtem lett, holnap telefonálnak, hogy hány termékenyült meg. Nektel is kellett szednetek Medrolt?
Benszi jól esett, hogy gondoltál rám.
Lexinek sok boldog névnapot kívánok.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!

Nagyon ügyes vagy! Most már pihi!

Lexi!

Boldog névnapot! :)
ballagyo

Csibe!
Te vagy Hófehérke,akinek lett hét törpéje!
Én mást kaptam,nem Medrolt!Valami sárga dobozos,de csak 4napig kellett!Mint Bibar írta napi 25dkg túró és sok folyadék:3-4L

Lexi!
Boldog névnapot!
Vendég

Aranyosak vagytok lányok, megfogadom a tanácsotokat.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat:)
Jó lenne már, ha jövőre a kezemben tarthatnám a babát!

Csibe,
gratulálok a petikékhez, holnapra drukkolok, minden rendben lesz!!!

Kriszti,
sajnálom, pedig már azt hittem, na de majd ez a lombik:)
Én is j.héten kedden kezdem szúrni:) Már alig várom, hogy haladjuk:)

Sziasztok:)
baby.81

Sziasztok!!

Édes Lexikém boldog névanpot kívánunk!

Kép rózsa

Bachi szerintem is meg fogják csinálni , egy ismimnek is hétvégén csinálták, tehát nyugi, minden rendben lesz!

Madrin! Nagyon kellemetlen, és sajnálatos hírek, de mindent bele, tudjuk, hogy utána jársz te a dolgoknak, és mielőbbi gyógyulást ebből a fránya gyulladásból!!!

Csibe gratula csak halkan, és nekünk is kellett szedni Medrolt! és még doxicyclint is kaptam melléje! De csak négy napoon át kellett szedni! Sok pihit nektek!! Vigyi magadra, és várunk holnap is a szupi hírekkel!! :D :D :D

Baby és mindenki aki ezután fogja a szurikat kezdeni! Hiddjétek el, hogy nagyon gyorsan haladnak onnantól a napok! Én legalábbis így éreztem, bezzeg most a pocakosodás idején csak vánszorog, és egyre nehezebben jön el a következő vizsgálat napja, no de majd csak hétfő lesz már!! :oops:

Pá nektek!

[/img]

Kép
tini75

Gabcsi sikerült, de mint egy kis idétlen ott megjelent , hogy rózsa! Pff majd alakul!
Nem is láttam, hogy kértél próbát, de ugye jó lett!! :oops: :oops:

Kép
tini75

Sziasztok!
Holnap én is nagylány leszek. Remélem, hogy hétfőn újra kezdhetünk.
Most egy időre félrevonulok, nem nézegetek semmilyen, a témával kapcsolatos site-ot. Túlontúl lekötött már ez a téma, kezdek egy kicsit bekattanni. Megpróbálom egy kicsit lazábban, hátha úgy jobb lesz :D
Szépeket Mindenkinek!
Brumi
brumi_30

Mindenkinek nagyon köszönöm a virágokat és a jókivánságokat.

Tini
A virág így is gyönyörű, nagyon köszönöm. Ne foglalkozz a felirattal.

Brumi
Jó kikapcsolódást és nagyon sok sikert. Már nagyon ideje lenne egy inszemes sikernek.

Baby
Valamivel megbántottalak? üzentem, iwiw-en írtam, de válasz nem jött. Általában tudom, hogy aki itt neheztel rám, annak mi az oka és ez vica-versa, de esetedben ez számomra talány. Mit tettem? Akkor ne is költözzek Szolnokra?

Benszi
Ez a hét törpés hasonlat nagyon tetszik!

Estrella
írtam iwiw-en! Nagyon köszönöm!

Kriszti
Most olvastam vissza. (vizsga után végre volt időm) Az edzés megszállottja lettél! Lassan kezdj el lepattanni az állandó terhelésről.
Vendég

Lexi
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Csibe
neked pedig minél több petike megtermékenyüljön Kép

Tini
Jó tanítvány vagy :D

Madrin
Mielöbb gyógyulj meg ebből a fránya gyulladásból!Küldök egy kis gyógyítót :D
Kép

Brumi
Ez most azt jelenti,hogy nem sikerült :( ?
gabicsibe

Baby
remélem olvasod! Megkaptam az üzid, de annyi köszönő sms-t írtam ma, hogy lefogyott a kártyámról a pénz. Tök ciki, de ez van. A vizsgák miatt telefonálgattam össze-vissza, nem vettem észre, hogy ideje lenne feltölteni a kártyámat. Ez van! Remélem holnap lesz időm rá. Megírom itt, hogy nagyon jól vagyok. Eddig elég kevés vizsgálaton voltam, de nem is érdekel, mert úgy sem lesz semmi baj. Ha meg igen, akkor az egész életemet más alapokra fogom helyezni. Elhatároztam, hogy mindenben erővel keresem a jót, még ha nehéz is, azért küzdök rajta. Jobb lett volna hülyének születni, hiszen nekik áll a szerencse. És ez annyira igaz!!! MSN-?
Vendég

Sziasztok!
Lányok, ma nincs erőm visszaolvasni, az utazás elég fárasztó volt, aludtam vagy 2 órát, de nem bírom tartani a fejem...
A lényeg!

Lexi!
nagyon nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rólam annyit, hogy....!
Édes kedves doktorom szerint talán még ebben a cikllusban elkezdhetem a stimut....Ha mindne jó lesz....Long protokoll lesz, emelt adaggal!!!! :(
Még mindig nagyon aranyos, kedves, édes a doktor bácsi!!!Imádom!!!(persze határokon belűl)

Sajnos túlestem az Uh-n is, :oops: :oops: nem gondoltam, hogy kell.....De jobb oldalon 10, bal oldalon 9 (sztem tüsző) van...és 4 mm az endometrium! 2.napon! :lol:

Úgyhogy kedden újra BMC, páromnak, de elkisérem, nekem itthon nőgyogyi vizsgálat!

Húúú, tényleg nagyon beindultunk! Én azt hittem ma sima hormonvizsgálat lesz...Éjszakás műsazk lévén kajával kezdtem a napot!Mártika csak annyit mondott:Hallkan mondja,m egészségemre, de ne mondjam!Éhgyomorra kellett volna menni! :oops: MIndegy, teljes nagylabor megvolt! :wink: :lol:

Na, tényleg lépek, holnap babázás után jövök, de ha sikerül a gépet öcsémtől memgszerezni, előbb is!!! :lol:
Szép álmokat mindenkinek!!!
Vendég

Kriszti!

Húú, ez tényleg gyorsan ment! :D Milyen klasszak az eredményeid!!! Nagy volt a sor? Remélem, hipp-hopp babás leszel most már!! :wink: Jó babázást!!! Gyakorolj!! :wink:

Csibe!
Gratula, szép szám! Drukkolok a további sikerekért!!

Brumi!
Biztos, hogy nem sikerült?? Nagyon sajnálom, ha így van :( :( :(
Mikor lesz már inszemes siker? Nem csodálom, hogy kezdesz bekattani, ismerős érzés.

Lexi!
Boldog névnapot!! :D
gil

Csibe,
Gratulálok, remélem sok megtermékenyül belőlük! Kép

Madrin,
Gyógyulj meg mielőbb! Kép

Kriszti,
Hű de gyors voltál! Szorítok a továbbiakhoz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt!

Charlott! Lehet, hogy nyaralni mennek, nem tudom. Bár valaki csak marad....

Kriszti! Pörögnek az események! De nem baj, mert annál hamarabb lesz bébid!!!!!!!!!!!!!

Lexi! Utólag boldog névnapot!!!!!!!!

Csibe! Gratulálok, és kívánom, hogy minél több termékenyüljön meg!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap kedves kollégáim rábeszéltek, hogy én is menjek a gyerekeket táboroztatni nyáron. Júli 9-15-ig (másnap Pest....) Férjemre anyu főz, és sokszor kijön majd meglátogatni, mert 25 km-re van a tábor. Így megyek. A csapat jó lesz, de a Férjem nélkül egy hét..... :shock: :shock: Bár ígérte, sokszor jön. És az utsó hetem a doki előtt, hamar el fog menni.

Kép
vikike0429

Kimaradt: :oops:

Madrin!!Kívánom, hogy mihamarabb gyógyulj meg!!!!!!!!!!A gyógyszerfelíráshoz, no comment....Mi lesz még ebben az országban?????????

Kép
vikike0429

Kriszti!
Én is ugyanígy jártam az utsó stimunál,hogy kajáltam és nagy labor lett!Véreztem és UH lett!Nagyon pörög majd minden meglátod és nem lesz időd agyalni!De most már fejezd be az edzést,mert kidurranak a szépen érlelgetett tüszőid!
viki!
Te is ilyen korai kelő vagy?
Csibe!
Mikor lesz a visszaülti és mennyi maradt meg?
Bariném!
Pocak hogy van?Tudod,hogy holnap kezdjük a 11.hetet?Hihetetlen!Csókollak!
Vendég

Benszi!
Férjem korán megy dolgozni, kelek vele, együtt kávézunk. És még pizsiben ide szoktam ülni a gép elé.
Te dolgozol?

Kép
vikike0429

Viki!
Én nem dolgozom már!Veszélyeztetett fílingben nyomom már!
Csak kellett progi injekciót beadatni ma reggel és a férjem külföldön van.Ő adta be eddig,így kénytelen voltam lemenni a sztk-ba!És mindig 7-kor szoktuk beadni!Ezért a korai kelés!
Vendég

Sziasztok!
Lexi, utólag is Boldog névnapot kívánok!!!!!

Bocsi, picit eltűntem, mert akkora a nyüzsi. Mindig történik itthon és a melóhelyen valami. Meg állandóan hívnak minket bulikba, színházba. :D Így legalább jó gyorsan telik az idő.

Madrin, jobbulást kívánok Neked!

Csibe, szorítok, hog minél több termékenyüljön meg!! Ügyi voltál!

Kriszti, ez aztán mennyiség, ami neked van! :D Tuti sikerülni fog! Azért remélem utána érdeklődtél, hogy kedvenc dokink mikor megy szabira! :wink:

Babyka, jajj de jó!!! Keddtől ismét "tűpárnázol"! Kezdek irigykedni :)

Na, megyek, mert én ma esküvőre megyek, férjem délelőtt még dolgozik, este meg koncertje van. Szóval ma sem unatkozunk! :)

Pocakosoknak további jó pocaknövesztést!

Puszi
süni76

Benszi! Értem. Akkor csak pihengess!!!!!!!!!!

Süni! Jó bulizást estére!

Kép
vikike0429

Most hívtak, 2 megtermékenyült, a többiből is lehet még embrió az hétfőig derül ki. Ez azért jó hír mert nem mozgó spermiumokkal történt a megtermékenyítés( herebiopsiával nyerték a spermiumot). Biológus nagyon örült neki, mert utólagosan bevalotta kevés esélyt adott a dolognak mert ritkán termékenyül meg nem mozgó spermium. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Hétfön fél 1-re kell mennünk, akkor lesz a beültetés :D :D :D :D .Szurkoljatok nagyon, hogy minden rendben menjen!!!!!!!

Lányok nagyon jól esik, hogy gonddoltok rám.

Süni felétek mi zujs?

Málna nagyon eltüntél!

Kép

csibe
csibe32

Itt vagyok ám, csak doktorbácsinál volt a gépünk.
Kriszti:
Húú de beindultatok, ez igen!
Lexi:
Írtam neked.
Csibe:
Szorítok!
Vendég

Csibe!
Nagyon ügyik vagytok!Minden rendben lesz!Szurkolok ezerrel!
Vendég

Csibe, ez nagyon jó hír! Nagyon szorítok továbbra is! :D :D :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csibe!Gratula!!!!!!!!!!Hétfőre mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!

Vasalnom kellene..... :shock:

Kép
vikike0429

Csibe
ez szuper,meglátod elég lesz ez egy két babócára :lol: :lol: :lol: drukkolok továbbra is!

Krisztikém
ti is jól beindultatok,meglásd ugy elszalad az idö most már,és ott lesznek a babák a pocakodban :lol: :lol: az ilyen pozitiv hozzáállással tuti sikerül,a negativságot nem szeretem :oops: :oops: ja és én is olyan pozitiv voltam most,mint még soha :oops: :oops:

bibar

Krisztike nagyon örülök,hogy így felgyorsultak az események :D .Most már pikk-pakk és ott lesz(nek) a baba(ák) a pocidban :wink: .Jó babázást és pihenést kívánok!

Csibe gratulálok,ezek aztán a jó hírek.Drukkolok nagyon hétfőre!

Süni,de jó Neked :D !Nagyon jó bulizást kívánok!

Mindenkinek További szép hétvégét kívánok!

Lippa
lippa

Vasaltam. :lol: Azt hiszem, ledőlök picit. Nagyon álmos vagyok.

Kép
vikike0429

Sziasztok! Szia Kriszti!

Szoktalak ám olvasgatni Titeket!!! De azért nagyon jól esett, hogy eszedbe jutottam!
Egyenlőre várakozó állásponton vagyunk, szedem a Meforalt már október óta, és az összes hormoneredményem rendeződött, kivéve a peteérést, de ez is -állítólag - türelem kérdése. Ha nem jön össze a nyáron a baba, akkor újra kezdjük a BMC-ben, (csak most már kikezelten).

Látom, hogy sok új fórumozó van, és a régiek közül sokan terhesek már. Minden babásnak gratulálok, azoknak pedig, akik beültetésre várnak, küldök néhány ++++++++++++++++++++++.

Üdv: Jutka
lyutka

Sziasztok!!

Bariném pocakom néha jobb, néha rosszabb, apácska jelezte neki, hogy idézem:: _ Az anyád úristenit most már!!! :D :D / Persze csak viccelt!!!! // Te szívem nem a 10. hetet kezdjük??? :roll: :roll:

Gabcsi hát a tanárom volt a jó, és ezért sikerült! Ismered? :oops: :D pusszantom!!

Csibe hatalmas gratuláció! És ezerrel szorítunk a beültire! :D :D

Kriszti tényleg beindult a gépezet!!! Nagyon szorítunk!!! :D

Lexikém akkor mi meg még könnyebben tudnánk talizni, vonattal csak péár percre vagytok, vagyis lesztek!!! :D :D

Brumi jó pihenést nektek!!

Pá csajok!!!

Bariném holnap hívlak ám!!! Délelőtt, mert du. családi buli, ebéd!!

Kép
tini75

Tini
MIlyen jó is lenne! Bár egy időben (még télen) nagyon terveztük a találkozót, pont azért, hogy személyesen is megismerjük egymást, de mostanában elült a téma. Pedig annyira jó lenne!

Csibe
Ezek szerint a legnehezebb részén túl vagytok. Sok sikert a továbbiakhoz is.

Málna
Mesélj valamit. Izgulok érted

Baby
Nem üzentem, mert nem töltöttem fel a kártyámat :oops: Ma nagyon elfáradtam. Estrella mondta is, hogy most elég nyúzott vagyok.
Vendég

Jó reggelt!

Ma délelőttre terveztem a hái munkát, de ha kész leszek, jövök hozzátok!

Addig is mindenkinek szép napot! :wink:

Kép
vikike0429

Na, én is idejutottam!!

Csodaszép vasárnapot mindenkinek!
Én még ma is itthon vagyok, öcsém tanul, így tudtam jönni !!! :lol: Egyébként itthon kihalásos alapon működik a számítógépezés... :lol:
Köszönöm mindenkinek a drukkokat, a kedves szavakat!!!!nagyon aranyosak vagytok!!!!! :lol:
Tényleg beindultunk, nem is gonoltam volna, mikor mondta Mártika, h megpörgetjük az eseményeket, h ilyen gyors lesz....De talán jobb így, nincs időm aggódni!
Csak őszintén megmondom, a munkahelyemet sajnálom!!!!Olyan jó kis csapat van, de első a baba!!!(Ezt a főnővér is monta!) :wink: :lol:

Azt még elfelejtettem mondani, h kedden derül ki, kell e szednem Bromót...
Milyen mellékhatásokról is írtatok annó???? :roll: :roll:
Mert, ahogy nézte a doki a papírt, kérdezte, tavaly szedtem-e...Mert kicsit magas volt. MOndom nem. Így majd a mostani eredmény alapján dönt....

További szép napot mindenkinek!Ha tudok, még jövök ma!
Vendég

Bariném!
Mi a 10.-et betöltöttük és ma kezdjük a 11.-et!
Nagyon szorítok a hétfőért!
Csók
Csibe!
Válaszoltam püt.
Vendég

Kriszti! Én még soha nem szedtem ilyet. De lesz majd itt aki megmondja.

Most indulunk meccsre, már csak holnap reggel leszek!

Puszi

Kép
vikike0429

Kriszti!

Én már évek óta szedem a Bromot. Kezdetben nagyon rosszul voltam tőle, hányinger, szédülés, gyengeség. Az a titka, hogy szépen fokozatosan kell adagolni. Az orvos elsőzör napi 2-szer 1-et írt fel, amit én be is vettem, de nagyon rosszul lettem tőle. Inkább azt csináltam, hogy egy hétig csak felet, majd egy hétig egyet, majd másfelet, végül két szemet vettem be. Ma már meg sem érzem, nincs tőle semmi bajom. Most már inkább azon gondolkozom, hogy vajon meddig kell még szednem?
ballagyo

Csibe
Megy a drukk hétfőre!

Kriszti
ez azt jelenti,hogy talizunk kedden?Ti mikorra értek oda?
gabicsibe

Kriszti:
Én már tavaly is kiakadtam, hogy neked nem kellett szedned a Bromot, pedig magas volt a prolaktinod. Nem igazán értem neked miért nem írták fel. Na de majd most.
Egyébként hányinger volt a mellékhatása nálam, fokozatosan csökkentettem az adagot, már több mint fél éve szedem, de azt én sem tudom meddig kell még szedni. :? Remélem nem lesz belőle baj, hogy még mindig szedem pedig már az érték jó. De a doktorom azt mondta szedjem.
Vendég

SZiasztok!

Kriszti!
Ahogy a többiek is írták, hányinger, émelygés a mellékhatás, van , akinek nagyon erős, nekem nem annyira. Már három éve szedem. Meg régebben írtunk róla, többen a hízást akkor kezdtük. De ezt nem mindenki támasztotta alá.

Estrella!
Megkaptad a pü-t? Én kétszer váltottam orvost, sőt még egy látta egyszer a leleteimet, és rögtön mondta mindegyik, hogy napi felet kell szednem, anélkül, hogy tudták volna, hogy annyit szedek már. Mikor válaszoltam, hogy igen napi felet szedek már, azt mondták, oké, az jó. De ha a napi fél mellett a leleteim alapján még felet mondtak, akkor miért nem egészet kell? :shock: Én meg attól tartok, hogy ez kevés :? .
Nem tudom, érthető voltam-e :oops: . Szóval nekem se minden világos a Bromoval kapcsolatban. Azt viszont mindegyik mondta, hogy a terhesség 3. hónapjáig kell szednem, tehát abbahagyásról szó se volt :( .

Csibe!
SOk sikert!!!!!
gil

Helló csajok!!!!

Csibe szívből szorítok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira jók eddig az eredmények, hogy biztos hogy fog sikerülni. Feltétlenül pihenj a következő napokban!!!!!!! REngeteg folyadék!!!!

Lexi utólag is boldog névnapot!!! aranyos vagy hogy érdeklődsz!!! BAby neked boldog szülinapot!!!!

Holnap megyek a BMC-be ott lesz valaki? én vérvétel uh, stb. Izgulok hogy jók legyenek az eredmények. Csibe majd figyelj, hátha találkozunk!!! fekete hosszú hajam van, fehér táskával leszek és tuti hogy olvasok. Elég barna vagyok még a nyaralás miatt.

Kriszti örülök, hogy ilyen gyorsan haladsz!!!!

a gépem elromlott, a munkahelyen nagyon minimálisat lehet netezni, de hamarosan meg lesz az új gépem és meg fogtok utálni hogy milyen sokat írok!

Mindenkinek szép estét!!!
málna79

Helló mindenkinek!
Végre itthon!!!Nem kell könyörögnöm a gépért, és nem kell sietnem!!!

Bonya!!!!
Utólag is nagyon nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Gabi!
Elvileg éjsazkás műsazkom letétele után megyünk...(7-íg dolgozom)Olyan fél 10 körül érkezünk, ha nem fogunk ki nagy forgalmat!!!! :lol: Jó lenne talizni!!!! :lol:

Brumi!
Nem tudom, akkor most Te mész holnap????? :oops: :roll:

Lányok!
Köszönöm az infót a bromóval kapcsolatban...Jajjj, kissé elijjesztettetek, hoyg iylen kellemes mellékhatásai vannak!!!! :?

Teszek egy táblát! Holnap megy Málna, Jezsoerika, és Tini UH-ra....
Vendég

És persze Csibe is megy........ :oops: :lol:
Madrin!
Nagyon sajnálom, h gyogyit kell szedned!!!De még mnidnig jobb, mintha nem kezelnének ki!!!!! :roll: Bár ismét tolódik, de legalább biztosabb lehetsz benne, hogy nem jön közbe semmi rossz.....

Csibe!
Gratula a7 petesejthez!!!!Igazán szép eredméyn!Nekem annó 8 volt, de a 3. napot csak 2 élte meg....Nem tudják az okát....De remélem nálad szépen beindulnak!!!!!! :wink:
Én Doxicyclint, és Medrolt kaptam...De a Medrolt csak 4 napíg!!!!Nagyon szorítok holnapra!!!!!!

Lexi!
Igérem lepattanok 2 hét múlva az edzésről...Addig dolgozom ezerrel, és edzek, mert utána tényleg pihi lesz...És már mindjárt itt van!!!!Imádok edzeni, de szivesen felcserélem az édes semmittevésre!!!! :lol: :lol:

Brumi!
Visszaolvastam alaposan!Sajnálom!!!Remélem hétfőn tudtok indulni újra!!!!! :roll:

Drága Gil!!!
A sor nem volt nagy, 4-en álltak előttünk....Fél 10 körül érkeztünk, fél 11 -kor már indultunk haza...És ebben minden benne volt!!
Remélem kedden is hamar végzünk!!! :lol: Sietek haza az ágyikómba pihizni!!
Szuri????? :roll: :roll:

Benszi!
Remélem én is úgy járok, mint Te!!!!! :wink: :lol:

Süncike!
Nem kérdeztem, mikor megy, de finoman mondtam neki, h tavaly is akkor volt sazbin, amikor a leszívás, és beülti volt....De nem mondta, hogy most nem visz végíg....Remélem marad, és csak megint augusztus végefelé megy el!!! :lol: Persze csak ha Veled végzett!!!!! :lol:

Estrella!
Tavaly én sme értettem, miért is nem kell szednem!!!!De betudtam annak, hogy az én doktorbácsim szabin van, a többiek pedig nem nézték....De majd most!!!! :wink: És most érzem, sikerülni fog!!!Hisz lehet ennyin múlott, valamint azon, hogy annyira bíztam a dokimban, és nem volt ott.... :wink:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Lányok végre itt a hértfő, és ma megyünk, hogy ismét láthassuk a kis pindurinkat! Már alig várjuk! Már nem is voltam olyan nagyon depis a hétvégén! :oops: Ez jó jel!

Amint látom ma is lesz kikért szorítani!! Mindenkinek megy a drukk!!

Lexikém tudod nekem is kissé nehézkes egy pesti talit megszervezni! Amióta nem dolgozom, valahogy még sincs időm semmire! Bár rá kell jöjjek, hogy minden lassabban halad! :D

Bariném bocsika, igazad van, remélem este megy a kép!! :D

Na pá nektek!
Nagyon meleget ígérnek mára, pihizzetek, a dolgozó nők pedig keveset melózzanak!
Pá nektek!

Kép
tini75

Sziasztok!
Mindenkinek mennek a drukkok, akinek kell mára.
Csibe!Neked hiperszupergigamega drukkokat küldök!!!!!!!!!!!!

Lányok! Tegnap beszéltem az egyik ismerősömmel (2X2 babájuk van!!!!!!!4 éves, és 1 éves ikerpár fiúk), és azt mondta, a legjobb helyet választottuk, amikor bejelentkeztünk a Bmc.be. Csak menjünk hajnalban, és számítsunk rá, hogy este érünk haza. :shock: Ez tényleg így van?
Tudom, még messze van a július, de a telóba azt mondta a hölgy, 12- és 13 között menjünk. Érdemes lenne odamenni reggel, vagy elég, ha délre megyünk?

Kép
vikike0429

Vikike
az első konzira délbe kell menned,utána igaza van az ismerősödnek,van mikor egész nap ott vagy :oops: :oops: /mondjuk vérvételes napon/de várakozásra mindig készülj :oops: :oops:

Málnám
drukkolok nagyon :lol: :lol: :lol: remélem azért egy privit dobsz ma :lol: és remélem csüt-ön találkozhatunk megint :lol: :lol: fotókat hozz majd,puszi

Csibe
nagyon szoritok,remélem ha te fekszel valaki megirja a lényeget :lol: :lol:

Tini
neked is szurkolok hogy nagyon szép uh képet láss ma,már én is ugy mennék,de az még odébb van :oops: :oops:

bibar

Bibar! Köszi a gyors választ!!!!!!!!!!Közben biztos lesz még egy-két buta kérdésem, nézzétek el nekem! :oops: Neked mikor kell legközelebb menned?

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: