A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Andi,
Én nem láttam azt a filmet.

Kamilla,
És izgul apárod a vizsgálat miatt? Sztk-ba mnetek vagy magánhoz? ez teljes andrológia vagy csak egy sima spermakép vizsgálat?
Vendég

Pandácska: ajánlom figyelmedbe,sztem jó kis film lett,én szeretem,de mint tudjuk,az ember a saját gyerekét nem fikázza :lol: :lol:
vedresandi

Andi,
Vígjáték?
Vendég

Pandus: nem vígjáték,de vannak benne poénok.
www.konyec.hu
vedresandi

Pénteken már voltunk. Megvizsgálták a páromat (megnézegették) és monták, hogy 5 nap szünet után vigyük az öcsikéket. Lehet, hogy csak egyedül megyek a kis pohárcsival, elég körülményes a párom főnöke. Sztk azt hiszem, de a védőnő nyomott be, olyan mint a magán, csak nem kell fizetni. Hogy ez teljes andrológia-e azt nem tudom, ennyi volt.
Egyébként szívesen babáznék bármelyiktekkel :D Csak szóljatok, ha valahol iker jön :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

A cici akkor lesz eres ha hirtelen nagyra nő? és ez elmúlik ha összemegy?
Vendég

Már múltkor mikor beszéltél róla Andi, akkor én is eldöntöttem, hogy megnézem :D Csak jó lehet :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: ha nálam nem ikrek lesznek,jöhetsz akkor is babázni :wink: Mindig elkél a segítség,de szívesebben babásodnék veled együtt :wink: :lol:
vedresandi

Andi,
Majd páromat ráállítom a témára ő a filmek beszerzője :lol:
Vendég

Ezt nem tudom Pandi, de a bőr vékonyságával lehet összefüggésben...

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: ízlések és pofonok.....a kritikák jók voltak,de természetesen nem mindenki izlésének felel meg.Kicsit lassan indul az idős házaspár korára való tekintettel,de utána felgyorsulnak az események....
vedresandi

Kamilla,
Hát nekem nagyon nem vékony a bőröm :lol: amikor piercinget rakattam a köldökömbe a srác alig tudta átszúrni pedig nem egy vékonyka volt ott anyázott(nem engem) én meg sírtam :?
Vendég

Basszus teljesen elfelejtettem hogy mikor mensistem utoljára pedig ez fontos lenne :roll:
Vendég

Csak olyan messze vagytok :( :( vagy én vagyok távol :D :D :D
A babataliról úgyis olyan képzeletképem van, hogy mindenkinél valaki más babója van :D Össze-vissza dajkálunk :D :D

A katonanéző konzultációval kapcsolatban még el akartam mesélni, hogy a doki az első 3mp-ben levágta, hogy velem kell tárgyalnia :D :oops: olyan kis anyátlan volt a párom :D persze a csak rá vonatkozókban engedtem érvényesülni :D :oops: mit csináljak?pedagógus vagyok :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandus:ebben sajnos nem tudok segíteni....

Kamilla: egyszer már mi is beszéltünk arról,mi van ha nem...mert akkor én is először a páromat küldeném vizsgálatra,de ő azt mondta,majd egyedül elintézi :lol:
vedresandi

Pandi! Nyugodj meg és gondold végig!!!!!
És félsz, hogy eresedni fog a cickód, vagy most eres?Hordjál kényelmes cickótartót, ami jól tartja!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hányadik nap szívták le? Annak tudjuk a dátumát onnan számolj vissza!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szép estét mindenkinek,

Kamilla,

Gratulálok a ++ ovu teszthez. Nemsokára a 2 csíkos terhességi teszteddel fogsz dicsekedni. :D
Apának szorítok, hogy minden ok legyen a kiskatonáival. :D

Andi,

Holnap rántott husi lesz nálunk. Kipróbálom a receptedet. :D
Csak nehogy berúgjon a család. :lol:
El tudom képzelni, hogy milyen pipa lehettél. Annyit gürizel valamin aztán az utolsó pillanatban lőttek az egésznek. :evil:

Pandi,

Nem izgulsz a hcg szint vizsgálat miatt?? Én biztos már tükön ülnék. Dehát én eléggé izgulos fajta vagyok. :D

Képzeljétek, ma beszéltem a szomszédunkal, illetve anyuék szomszédja, de ismer engem gyerekkorom óta, elmondtam neki ez előtej problémámat. Behívott kedd reggel 8-ra, azt mondta hogy csinálunk egy teljes vérképet, prolaktin szint etc..., + mintát vesz belőle és elküldi cytológiára,hogy nincs-e vele valami gubi.
Nagyon rendes volt. Kiváncsi leszek az eredményekre. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ok visszakerestem egy másik topicba április 26.

Kamilla,
Most lett eres mert kétszer akkora mint eredetileg gondolom hirtelen sok volt ez neki.
Vendég

Á, Andi! Kornél képtelen lenne!!! Ő tipikusan az az ember, aki kamasz korában a boltba sem mert bemenni :? A rendelő szobába minden nehézség nélkül bement volna egyedül, de addig frankóra éreztem, hogy szüksége van rá, hogy ott legyek.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Judy,
Nem izgulok mert bármi lesz is az eredmény nem lesz világ vége egyszer lesz babám lehet éppen már van is :wink:
Vendég

Akkor biztosan a növekedéstől Pandi! De tényleg szerezz valami jó kis cickótartót, ami jó fogja és nem kell erőltetned, hogy tartsa magát!

Köszi Judy! :D Remélem én is, hogy nem lesz semmi gond! Azt hiszem inkább pszichésen produkáltad. Csak azért mondom, mert az első néhány hónapban simán képes voltam rá....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandi,

Annyira irigylem a higgadságodat. Bár én tudnék ilyen lenni.
A fiatal korod ellenére sokan "öregek" példát vehetnénk tőled. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok lányok! Elmegyek zuhizni és megyek aludni, mert fel kell készülnöm a holnapi főzésre :D :D :D
Jó éjt!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Judy! Pandi biztos a dolgában! És én is biztos vagyok az ő dolgában :D :D :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Kamilla,jó éjt Nektek!!!!
vedresandi

Judy,
Igazándiból ha tavaly beszélgettünk volna nem ez lenne a véleményed de idén nagyon sokat változott bennem minden. Én tényleg tudom hogy lesz babám miért is ne lenne? Valaki 10 évig vár rá de megéri :wink:
Vendég

Kamilla,
Jó éjt!
Kép
Vendég

Jó éjt Kamilla. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
vedresandi

Sziasztok!
Itt vagytok még?

babszika

Lecsúsztam rólatok..... :cry: :cry:

babszika

Kamilla:Drága vagy, hogy aggódsz :wink: A dokim azért nem nézte meg, mert nincs mit, még nagyon-nagyon korai. A hétvégén amúgy sem uh-znak. Sajnos ezentúl nem nagyon lehet mit tenni, a szervezetem eldönti a dolgot. Ma már beszedtem a Duphaston, meg vitaminok adagomat, ennyit tudunk tenni, nameg pihizni :roll:
Neked gratulálok a + ovutesztethez!!! Ügyesek legyetek és gyere utánam a tabliba :D 8)

Pandus:Tényleg jó érzés abban a tablicsekben lakni 8) Akkor a rutascorbint sem kell, mert az C vitamin, a Duphastont sem, jó? Inkább írd azt, hogy június 6küröl dokihoz megyek. Köszike!
A cicidolgot szokjál meg, mert hamarosan szülsz és ha belővel a tej...akkor lesz csak duzzadt a cicid!!! Én azt mondanám, hogy ez volt a legkellemetlenebb dolog a szülésben ( ne értsétek félre, az hogy megjött a tej - tök jó dolog volt, de a fájdalom...) Itthon alíg tudtam lefejni. Aztán már annyira jól esett, amikor Zozi kiürítette a teli cicit!! Felér egy orgazmussal, komolyan :lol:

Andi:Sajnálom, hogy nem sikerült az ötlet. Ezeket megérteni már nehéz, túl magas életszínvonalon mozognak.
Miért 10 nap múlva a teszt? Nem azt mondtad, hogy hamarabb volt péd? Hányadik dpo ez már?

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Lánykák,

Rég jártam erre, nagyon mozgalmas hetem volt, de látjátok, első dolgom vasárnap reggel, hogy bekuksizzak. Látom, pörögnek az események ám :lol: Olik, gratula Neked, és ne aggódj, tuti erősen kapaszkodik a pöttöm, nem szalad el holmi koccanás miatt :wink:

Kamilla, Neked is külön gratula a kétcsíkosodhoz, nagyon várom a következő zebrádat is :wink:

Hát, ennyit bírtam visszaolvasni, ne haragudjatok... :oops:

Ami engem illet, Ferty szerint volt PÉ-m, igaz, csak a 21. DPO-n, de már össze vagyok zavarodva. Ráadásul ma olyan furi a görbém, hogy kezdek elbizonytalanodni, jól működöm-e...

Kép
bienvenue

Íme a görbém:

Kép

A múlt hónapban mértem először a hőmet, akkor 17. napon volt PÉ, és a 31.-en esett le a hőm, majd jött meg:

Kép

Most ráadásul még a cicim sem fáj úgy, mint a múlt hónapban, és az arcom is kipattogott itt-ott :roll:

Kép
bienvenue

Jó reggelt!

Bien:örülök,hogy előkerültel.Pont na kartam körözest kiadni a régen látottak ellen... :wink:

Olik:nekem mindig 32 napra jön meg,a PÉ-ma 15 napon lehetett,pont mint a múlt hónapban.
vedresandi

Sziasztok!!!!

Olik nagyon vigyázz magatokra!!!

Kamilla!!! Hamarosan ott lesz a kétcsíkos a terhességi teszteden is!!! :lol: :lol: :lol:

Andi! Az ütvefúró helyett javasolnám a fogorvost! A Panda amúgy is fél tőle, és végülis "az is lyukat töm"!!! :lol: :lol: :lol:

Hát nekem sajnos most nem jött össze!!! Ma megjött!!!! Még pénteken én is bizakodóbb voltam, hiszen a hőm is felfelé kúszott még pénteken is, a doki is biztatott, igy gondoltam szombaton veszek tesztet ha nem lesz változás, de már tegnapra a 37,3-ról leesett a hőm 36,9-re, igy nem is vettem, ma pedig 36,7 és meg is jött. Végülis nem ért váratlanul, csak kicsit vagyok szomorú, merthát biztam benne egy kicsit, ugyanakkor felkészitettem magam a legrosszabra.

További szép napot mindenkinek!!!!Sziasztok!!!!
Vendég

Olik,
A Duphastont hagyom mert az ugye gyógyszer. Szerintem a világ legcsodálatosabb érzése a szoptatás de a tejbelövelés tényleg nagyon tud fájni nővérem is mesélte.
Vendég

Sziasztok!!!

Ditke: :( Én is bizakodtam Veled kapcsolatban. Nem baj, majd legközelebb!!!

Pandus: Te tudod 8)
Miért nem számlál a vonalzóm? Megvárom a 12.00. Ha akkor sem, váltok, pedig ez nagyon tetszik :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Bien!!! :D Köszi szépen!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
Lehet az időt kell beállítani Budapestre.
Vendég

Ditke!
:cry: :cry: :cry:

Olik!
Délelőtt 9 óra után vált, úgy tudom.
Vendég

Kép
Vendég

Szia Andi, Pandus, Olik :lol:

Ditke, sajnálom :cry: De júniusban is jó babásodni ám a barátnőm szerint :wink:

Kép
bienvenue

Jó reggelt Mindenkinek!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Mindenki alszik?

Én nemsokára indulok vásárolni.

Csajok!!! Jön valaki?

Kép
hanna30

Megint jó reggelt!
Visszaaludtam :oops:
vedresandi

Jó reggelt Andi! :D

Kép
hanna30

Valamire felkeltem 8 körül,de utána megint arcra estem..Még jó,hogy az ebédnek való husit tegnap már kivettem a fagyasztóból.
vedresandi

Sziasztok!

Gondoltam jövök, bővítem a csapatot. Egy gyors bemutatkozás az illem kedvéért: Ilus vagyok, 21 éves leszek, a párommal több mint 5 éve vagyunk együtt. Nemrég költöztünk el (márciusban) pestről saját házba, akkor döntöttük el, h itt az ideje, h belevágjunk a babaprojektbe. Most itt tartunk. :) Viszont van egy két dolog ami számomra elég érdekes. Márciusban volt meg utoljára azóta sem. Mikor nem jött meg elmentem dokihoz, azt mondta nem vagyok terhes, felírt clostyt, azt mondta az majd meghozza a vérzést, stb. Persze nem hozta meg. Hozzáteszem előtte nomrálisan volt meg, és egyetlenegyszer volt, h kimaradt, akkoris idegesség miatt. Mikor visszamentem a dokihoz, h nem hozta meg a várt hatást a gyogyi, akkor azt mondta, nem baj, felír egy másikat (norcolut), az majd segít. :? Mondom az király, kisérleti nyúlnak is elmehetek. Uh-ra már nem fértem be, így azt mondta majd menjek vissza két hét múlva, hamár nem szedem a gyogyit. Másnap (csütin) egy pár jó barátnőm tanácsára csináltam tesztet. És mit ad isten... ott a második csík, de csak nagyon halványan. Több sem kellett, nem kezdtem el szedni a gyógyszert. Azt mondák a csajok, csináljak még egy tesztet, pár nap múlva. Tegnap csináltam... ugyanolyan tesztet (valami holland, romed a neve), és megint 2 csíkos lett, de ugyanolyan halványan. Mivel volt még egy teszt itthon, (Gabriel), ugyanabból a pisiből megcsináltam azt is... annál meg halvány jele sem volt a 2.csíknak. Pedig papírforma szerint, ugyanolyan érzékenyek. Szóval, elég érdekes. Holnap megyek orvoshoz pestre, de nagyon tanácstalan vagyok. Hozzáteszem azóta sem jött meg, és ennek ugye több mint 2 hónapja...
Bocsi, h ilyen hosszú voltam.
Meséljetek, ki hol tart?

Puszi:
Ilus.
kiscsillag_86

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: