A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Bogyó !

Én beszállok , de csak ,ha melegítőnadrág és fürdőruci is lesz a kínálatban :lol: :lol: :lol: !

Én a farmert kigombolva hordom ( csak ,ha esik ), anyukámmal varrattam egy olyan rugalmas pamut övet , ami elöl 60 cm széles - tetszőlegesen lehet fel -le hajtogatni, oldalt egészen elkeskenyedik , és bele lehet fűzni az övbújtatóba , hátul + patentok tartják .
Lényeg: elöl takarja a hasat , és a kigombolást , de rövid pólót is felvehetek hozzá , ha kell.
Szerencsére csak szept,okt -ban tervezek farmert hordani ,addigra majd csak lesz valami új is .

A boltos gatyák mind szörnyűek!!!!!!
Árkádban van egy jó drága kismamabolt, hát az összes cuccuk szűk, míg a szára olyan ,hogy a 60-as években sem vette volna fel senki .

Kép
sheepy

Mitmat hmmmmmmm.

Hát ilyen fejjel nehéz lenne visszafogni a szexet. ( magyarázhatnám Apának, hogy így meg úgy a baba az első :lol: ).

Még Görög Zita is eldeformálódott, nem hiszem , hogy túl egészséges lehet az a gyerek ,aki ilyen anyából jön ki és 9 hónapig csak répát eszik .

Nem irígykedek !!!!!!

Kép
sheepy

sheepy - megbeszeltuk !!! :):)
es lesz szep, ketreszes furdoruha is, meg elegans kis kabatka, hogy ne a kinyult kardiganomba kelljen lenni, amikor huvosodik :(
bogyogyorgyi

sheepy - jo otlet amit a farmerrel mondassz, de a gombja nem nyomja a borod, hogy az ugy nyitva van ?
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Jók a linkek amiket küldtetek, no meg az ötletek is!

Magassarkú cipő?!? Nem, csak a max 4-5 cm, a régi tűsarkú cipőimet elraktam (mindegyik pántos is, az meg nem kényelmes - talál egy picit vizesedem már...), terhesen nem kínzom magam.

Kényelmes, de csini cipőket veszek / vettem. (eddig egy utcai csini pacsker, meg még vmi elől zártabb kellene)

No mi holnap indulunk nyaralni, úgyhogy ma még leszek néha, de utána egy hétig megszabadultok tőlem!! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta - hova mentek ?

Sheppy - akkor ma kiderul, hogy kislany/kisfiu ...de izgalmas ! majd irj.
kulonben jo amit fent irtal a "merelegelsrol", hogy ki,mit ad bele egy kapcsolatba....

cuki - en nem

Ti rosszabbul alusztok estenken, mint babasodas elott ?
mert en igen ! :(

bogy
18+5
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam, sajnos nincs időm sokat itt lenni...

Cuki- és akit még érdekel! Ha minden igaz ma vagy köv. héten megveszem a Jóga DVD-t, ha érdekel valakit, szóljon, mert szívesen lemásolom és elpostázom!

Nadrág! Képzeljétek! Nekem egy temetés meg vizsgák miatt fekete nadrágra volt szükségem, és a régiek már nem jönnek fel, venni nagyon drága lenne, arra a 2-3 alkalomra. Volt egy régi, amit nem hordok már, azt vágtam ki és abba varrtam egy betétet egy szintén leselejtezett fekete itthoni tornagatyából, nagyon jó lett, ,ég a férjem is elismerte, pedig ő nem híve a buherálásnak :idea:

Magassarkú: én még hordok, habár nem 10 cm, de magas, és amíg bírom, addig nem veszem le.

Bogyo! Én nem alszom rosszabbul, sőt! :)

Húzom, mert még sok a dolgom, később visszanézek!

Puszi!

büngyike

Juj! Jutta! Jó nyaralást! :!:

Érezd jól magad!

büngyike

Sziasztok!

Csim, szia! Gratulálok a kisfiúhoz. Én még nem járok szülésfelkészítőre, talán majd ha tudom, hgy hol szülök...

Én még mindig magassarkúban járok, a cipőm 6, a szandálom 5 cm-es. Persze, ha órákon át járom a várost, már nem kényelmesek.

Elaludni nehezebben tudok, sokszor még éjjel egykor is ébren vagyok, és zavar, hogy nem alhatok háton, oldalt pedig nem olyan kényelmes. De majdcsak megszokom. Az elalvást a párom horkolása is késleleteni szokta.

Jutta, jó nyaralást, szép időt!
Én a hétvégén érettségi talira megyek. 20 éve nem találkoztam senkivel, érdekes lesz.
ariel

Sziasztok!

Hát mit is írjak magamról, 31 éves vagyok, nem rég házasodtunk össze a párommal és az első gyermekünket várjuk. Mindketten nagyon vágytunk a gyerekre, így most minden ő körülötte forog. Szóval a szex témával mi sem foglalkozunk úgy, inkább a lelki oldalát ápoljuk a kapcsolatnak....

Farmer, illetve ruha témában... én a Westendben a Gólyahír (földszint, szökőkútnál) nevű boltban vettem szép farmert és felsőket. A Mammutban pedig a Manu-art-ban klassz vászonnadrágokat lehet kapni, olyan pamut betéteseket, ami jó kényelmes. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem már így a 19. héten olyan nagy a pocakom és nem esik jól a keményebb anyag rajta, 4,5 kg-ot híztam. Nem tudom, hogy sok-e, de sajnos az étvágyam nagyon megnőtt. Most gondolkozom, hogy tornázni kéne menni, mert ugyan vettem Rubint Réka, illetve Kállai Ildikó kismamatorna CD-t, de félek, nehogy sok legyen. A Kállai kifejezetten hasizomgyakorlatokat csinál, holott azt elvileg nem lehetne.

A szülés felkészítő órákat az a kórház szervezi, ahol az ember szülni fog? Én még egyáltalán nem beszéltem az orvosommal a szülésről.

A Központi Honvédkórház a Róbert Károly körúton van (nem a BM kórház), egy új épületben. Na innen kell mennie a szülészetnek most..

Ti a szülés előtt hány héttel hagyjátok abba a munkát?

Sziasztok, Csim
csim

Csim, én szülés előtt 36 héttel hagytam abba a munkát. :D
ariel

Nahát 35 meg 36 hét, hát én még javában dolgozom, persze ülő irodai munka, szóval nem terhel meg. Bár egyre kevésbé van kedvem bejárni, már jó lenne a babára koncentrálni... Na meg a reggeli és délutáni forgalmi helyzetek sem stresszmentesek.
Én úgy tervezem, hogy a szülés előtt olyan 2-2,5 hónappal fogom abbahagyni a munkát.

Na most megyek... Sziasztok. Jó hétvégét!

Csim
csim

Bungyi- te egy ezermester vagy, a dvd-rol nekem eleg ha beszamolsz, kivancsi vagyok, hogy jonak tartod-e
csim-a tieid is erdekelnek, hogy mit mondassz majd

Alvasrol : koszonom a hozzaszolasokat !!
ja,, az en ferjem is horkol neha :( de o azt mondja, hogy csak "hangosan lelegzik" :) ja !

Munkarol: ulomunkat vegzek, amig birom - csinalom, mert a teljesitmeny utan kapom a penzem, szoval az en erdekem..
az erdekes kerdes, hogy utana mikor kezdem majd el..
Tenyleg, Ti mikor alltok ujra munkaba szules utan ??

Ariel - jo, hogy beneztel. helloka

Szulesfelkeszito tanf. www.szules.hu-n voltam a Gereb Agi tartotta az elso napot reggel 10 - 7 ig. Eletem egyik nagy elmenye volt !!!! :)Olyan parok/ lanyok is voltak, akik korhazban szulnek, szoval ez nem csak otthonszulosoknek erdekes, www.szules.hu
ha vkit bovebben erdekel, kerdezzen batran

itt a hetvege mindjart !!!!

bogyo
18+5
bogyogyorgyi

ariel, cuki- de jo nektek ! irigykedek...:)

b.
bogyogyorgyi

Szia Csim! Helló Lányok !

Akkor én vagyok a munka hőse,mert szülés előtt 33 héttel még aktívan dolgoztam :lol: :lol: :lol:

Jutta !
Remélem nagyon szép időtök lesz az utazáshoz és jót fog tenni egy kis kikapcsolódás !

Amúgy most értem haza az ultrahangról és egy kicsit csalódott vagyok :(
Alig láttam valamit a felvételen : a nőci egyfolytában a koponyát nézegette, és egyesével a végtagokat, de úgy egészben nem láthattam a gyereket.
Szerencsére mindent a legnagyobb rendben talált , bár sajna még azt sem derítettem ki ,hogy hány cm hosszú.
Súlyra 20,9dkg - nemtudom ,hogy nő meg olyan nagyra a hátralevő időszakban , de biztos nem lesz egy óriás !
AFP is ok , MOM :1,7
vércukor meg cukros lötyivel is csak 5,1 lett :-).
Lábai szokás szerint összezárva, bár a fenekét azt megmutatta úgyhogy nem panaszkodhatok .
Nem látszott semmi a monitoron , bár ha fiú lenne ,biztos kilógott volna itt- ott egy kis husi :-) és egyenlőre az arcom sincs eldeformálódva , ahogy Cuki írta ! :wink:

Szóval marad a 3D-s uh, csak győzzem még ezt a pár hetet kivárni .

Kép
sheepy

Cukika
Én szívesen vállalom mert szerintem úgyis én leszek a legvégén,ha minden jól megy.
Én amióta Lilit megszültem nem hordok magassarkú cípőt mert még laposban is szétmegy a lábam ha rohangálni kell utána.
Munkárol csak annyit,hogy én Lilivel 8.hónapig dolgozatm fizikai munkát,persze apukámnál,úgyhogy azért olyan sok mindent nem engedett.
Az utolsó hónapban pedig amit vettünk akkor házat ott felújítás volt úgyhogy volt mit csinálnom.
Meg szerintem most sem fogok unatkozni,mert idén meg tetőcserénk lesz,meg szint megemelés,előre félek.

Na megjött apa enni úgyhogy megyek kiszolgálom

Sziasztok

Jó nyaralást

Kép
Kép
eszter26

Magassarkút múlt szombaton vettem fel az esküvőmre , de 2 napig görcsölt tőle a lábam .

Párom amúgy sem szereti , mert magasabb vagyok benne , mint Ő és a dokihoz vagy a kórházba felesleges.

Az egyik előnye az itthonlétnek ,hogy nem kell mindennap 1 1/2 órát készülődni az elindulással.Végre nem kosztümben feszítek egész nap + nem kell harisnya és körömcipő, na meg anélkül is jól érzem magam ,ha nincs fél kilós smink rajtam . :wink:

Cuki !
Jó ötlet a telefonos dolog, viszont gyanús ,hogy már megint a szülés körül forognak a gondolataid ! :P :P

Kép
sheepy

Sziasztok!

No remélem jó időnk lesz és Ausztria, Olaszo. a cél!

Meló, hát é elvileg aug. 20-ig tervezem, majd meglássuk. Eddig minden OK!

Jutta

Jutta

KépKép
jutta

Lányok !

A bábás könyv nem írja valahol, mit jelent az ,hogy nem érett a méhlepény ?

Gondolom még nem állt teljesen működésbe , vagy még növésben , vagy mi fene ?

Kép
sheepy

Jutta, Olaszország...., 1 éve voltunk Toszkánában, csodálatos volt. Biztos, hogy még visszamegyünk, ha tehetjük. Szép időt nektek!

Én laborban dolgozom, és a vegyszerek miatt nem vállaltam a munkát. Ezenkívül a mh. Bp-től 20 km-re van, nem vezetek, ha történt volna valami valaki biztos behozott volna, de ez engem nem nyugtatott meg. Először csak az első 3 hónapra akartam kiíratni magamat, de a dokim azt javasolta, hogy végig. Nameg az előéletem miatt is.
Azt abszolút nem bánom, hogy nem kell minden nap 6-kor kelnem, és nem 6-ra érek haza.

Anyukám tegnap rámszólt, hogy ne üljek annyit a számítógép előtt, mert az nem jó. Az ő munkatársait, akik napi 8 órát ültek, felmentették a munkavégzés alól. Meg kellett ígérnem, hogy sokszor felállok. Nektek nem mondták, hogy azért ne ücsörögjetek annyit?

A páromat én is sajnálom a horkolása miatt felébreszteni, elvégre ő csak éjjel tudja magát kipihenni, én pedig egész nap. Ha nagyon nem tudok elaludni, akkor átmegyek a másik szobába.

Sheepy, grat az AFP-hez, és hogy minden rendben van. Az én babám a 17+4 napon 220g volt, a 20 héten pedig 360g volt. Szóval meg fog nőni, ne aggódj.

Bogyo, szia :D
ariel

Hali csajok!

Asszem én leszek a munka hőse mert még mindíg dolgozom, kivéve mikor nem vizsgázom :(
Sajna még mindíg nincs vizsga eredmény.

Köszi a sok tanácsot a szexel kapcsolatban, majd próbálok valamit meg is fogadni belőle.

Magassarkúban én már nem nagyon járok, de néha mikor kicsit csinibb szeretnék lenni azért felveszem. Pl: múlt heti osztálytalálkozó.
Vettem egy fehér és egy barna lapostalpú cipőt. Most egy darabig jó lesz.

Ruhákkal kapcsolatban! Szerintem a Westendben nagyon drágák a ruhák, már én is néztem, de ugyanaz ami a Christina Modaban 6000Ft ott 16000Ft-ért láttam. szerintem kicsit túlzás.
Egyébként én a Békási piacon remek darabokat vettem 3-4000 Ft-ért. Vannak tunikák, egy helyen pedig rugalmas derékanyagból szoknyák és gatyók. Még egy fehér lengatyót szeretnék és akkor már kész is a ruhatáram.

No megyek tanulni.
Jó hétvégét mindenkinek.

Masi

Jutta! Jó pihenést nektek, jővőhéten mi is megyünk nyaralni.

Üdv Csim!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Heelló Csajok!

Jutta Mi is Olaszországba megyünk, holnap indulunk!! :lol:

Legyetek jók!
Pussz
Vendég

sheepy
A méhlepény majd a terhesség végén lesz érett.Addig jó,ha nem az. :)
Grat az AFP hez!!!!!!!!!

Gabika
Jobbulást a kicsi fiadnak,és drukk keddre!
Ma voltunk Debrecenben.Vettek 4 markeres vizsgálatra vért,és 30-án kell visszamenni,akkor lesz véreredmény és UH.Remélem mindkettő jó lesz.

Masika
Nagyon kitartó vagy,én már e hótól nem szándékozom dolgozni úgy 3 évig! :D Elég a tanulás!

Adrinalin,Jutta
Jó nyaralást!!!!Innen irigykedem egy picit :oops: :oops:

Cukika
Mi sexelnénk,ha apa nem lenne 300 km-re tőlünk :oops: ,de az biztos,hogy visszasírja a babprojektes időszakot időnként. :lol: :oops:

KépKép

KépKép
okr

El is felejtettem,hogy be kellett írni a súlyt,és a magasságot is a papírra,így sztem azt is figyelembe veszik a vérvizsgálatnál.

KépKép

KépKép
okr

sziasztok!
Új vagyok itt okt 27-re vagyok kiírva .ma kaptam meg az afp eredményt,ami kissé aggasztó volt,izgulok:Mom:0,67.Ha valaki tud hozzászólni nagyon megköszönném.
geosel.klara

klara
Szia!Az én papíromon 0.5-től 2.5 ig a normál érték.Te pont beleesel! :)

KépKép

KépKép
okr

Szia Klára!

Az alacsony AFP önmagában semmit se jelent.
Csupán felhívja a figyelmet arra, hogy lehet tovább vizsgálódni, ha valaki akarja. Vannak egyéb vérparaméterek, amelyek jobbban jelzik a betegségeket, pl. a béta-HCG, amit sok helyen az AFP-vel együtt néznek, ha az magas az alacsony AFP mellett, akkor elküldenek genetikai tanácsadásra, esetleg amniocentézisre. A 18. héten végzett genetikai UH is ki tudja szűrni a durvább eltéréseket.
Az én AFP-n 0,56 lett, a megfelelő időben levéve, de a többi vérparaméter jó lett, az UH is, és nem mentünk amniocentézisre.

A dokid mit mondott?
ariel

Adri, Nektek is nagyon szép utat kívánok Olaszországba! :D
ariel

Okr, drukkolok, hogy jó legyen a 4 markeres eredménye!
ariel

Masika

Én a promodba tök jó fwhér len gatyót vettem,két oldalán gumi van ugyhogy elég jól kihasználható 5500 ft-ért.

Kép
Kép
eszter26

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

sheppy - sajnalom, hogy nem tudtal meg tobbet, de a lenyeg, hogy egeszseges !!

eszter, huu azert vigyazz a tetocserevel ! megkad az info-t az onbarnito 1 perces geprol ? deak ternel van, mar nem tudom, hogy mi a kozmetika neve, de kb tegnapiban van
kosz az infot a gatyarol

masika- eszter megirta neked az info-t. ezert jo ez a mi kis csapatunk :)

mamacka - nagyon tetszenek a grafiakaid !!! Gratulalok !! es de fiatal vagy ...

VIVA Italia - jutta es Adri !! jo nyaralast, helyettem is egyetek sok finom olasz etelt es igyatok jo vorosbort

Klara - udv itt, remelem a tobbiek mar megnyugtattak, annyit mondok en is, hogy Hollandiaban senki sem csinalja mar meg az AFP-t, ugyanis " rossz" ertekkel is lehet minden ok es forditva. Szoval szinte semmit sem jelent, hogy milyen szam jon ki nalad.ill meg mindig ott van a genetikai uh

Ariel - igen nem jo sokat ulni, de sajnos dolgozni nem tudok setalva-bar ki kene probalnom, felre a viccet, en is megprobalok hetvegen, estenkent setalni, kicsit mozogni ( bar a 10 perc nyujtozkodas, az tulzas, hogy mozgas :)

DVD -t akik vettek,,,milyen ? megcsinaltatok mar ?

bogy.
18+5
bogyogyorgyi

Sziasztok

Aha jo lenne az a befújós dolog,csak itt Győrbe kéne keresnem de úgy hallottam itt is van.Tegnap vettem magamnak pár cuccot a kedvenc butikomban,csak még a páromnak nem mertem megmutatni mert rögtön kiakad hogy minek költök ennyit,de majd szép lassan beadagolom,ha nem egyszerre mutatom meg neki talán nem olyan gáz.

Csajok akkor hogy legyen eza telefonos dolog bár még bőven van időnk de akkor megadom az enyém és akkor mindenki dob nekem egy üzit én meg ki írok mindent majd ide.

Kép
Kép
eszter26

Sziasztok!

Nem olvastalak Benneteket sokáig és Eszter beelőzött, pedig mivel én nov. 1-re vagyok kiírva, én is szívesen vállanám, hogy tartsam a frontot gólyahírben. Azért ha még szükség van valakire, itt vagyok és küldöm a számomat. (De ha jól látom, Eszter valóban előttem jár a heteket illetően, nekem ez már a 16+4 nap!)

Szorítsatok, holnap megyek Afp-re utána pedig 3 napig keményen tréningeznem kell céges embereket, komolyan elgondolkoztam, hogy kell-e ennyit dolgoznom, Én csak szept 1-től megyek el táppnzre, de már elkezdtem a visszaszámlálást :D

Csim, Klára üdv, én is viszonylag későn csatlakoztam, de nagyon jó olvasgatni, hogy hasonló cipőben járunk!

Ne ijeszgesseteket ezzel az eldeformálódással, csak azért, mert úgy érzem, hogy kisfiúnk lesz és ezentúl keresni fogom a jeleket :D
A jógás csoportomban is hemzsegnek a lányok, az a néhány fiús mama pedig örül, hogy de jó dolga lesz majd a fiacskájának 18 év múlva :D

Apát igyekszem én sem elhanyagolni, de mivel én az elején (számomra teljesen ismeretlen okból) le voltam tiltva a szexről, most nem nehéz pótolni :D És a hosszú hétvégét mindenkinek melegen ajánlom, nekünk nagyon bejött :D

Ágica
Remélem, hogy jó volt hazamenni! Én is csináltam ilyen dolgokat, egyszer majdnem szétmentünk (én is a szüleimnél sírtam ki a bánatomat), de nekem nagyon jó volt visszamenni a páromhoz. A pasik néhamondanak hülyeségeket és nem is mérlegelik, hogy ezzel mennyire belegázolnak a lelkünkbe. Amit erről a panel+ladáról írtál, az nagyon szórakozttott, nálunk is ez a felállás (én is csak biztatást- de azt jó sokat - kaptam otthonról, persze mi hárman vagyunk testvérek míg a párom egyke). Amikor nekem ezekről beszél, akkor bólogatok és egy következő alkalommal ismét megemlítem, hogy azért jobb, ha az embernek van testvére, még ha nem is znek alá egy panelt! Különben is, az együtt töltött időt nem lehet pótolni! Fel a fejjel!

Most sajna dolgoznom kell egy picit, majd jelentkezem!

Évi
evarga

Sziasztok!

Először is: üdv az újaknak! :)

Sheppy,
gratula az afp eredményhez.
én jövő hét szerdán megyek újra, és tudom meg az eredményt. egyúttal a genetikai uh-t is megcsinálják. Jó lenne, ha megmutatná magát.
De ha mégsem, akkor a 20. héten szeretnék menni 4d-sre.

Jó utat és időt a nyaralóknak!
Mi Londonba fogunk menni július elején. már nagyon várom.

Én dolgozni addig szándékozom, ameddig csak bírok (fizikailag, lelkileg). És kb. 1 évet fogok csak otthon maradni előreláthatólag. persze ez még sokmindentől függ. alapvető indokom a pénz, ill. nem szeretnék nagyon kiesni a munkából... :?

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Sziasztok !

Ági !
Majd drukkolok ,hogy több sikerrel járj az uh-n! Azt hittem látványosabb lesz a vizsgálat , de a néni egyfolytában a koponyát és a csontokat leste, csak a végén keresgélte a lába közti dolgokat, mikor rákérdeztem ,hogy lehet -e látni valamit :-(

Hemzsegtek a kismamák a vizsgáló előtt , úgyhogy biztos igyekeztek a lényegre szorítkozni.
Te hová mész 4 D-re ?
A 12 hetes vizsgálatnál kaptam egy névjegykártyát , a Vörösvári úton van az egyik szonográfusnak maszek rendelése . ( Flórián üzletközpontnál ) Asszem nem megyek messzebb, mert nagyon kedves volt a nő.

Gabi , hogy van a fiad ?

Mindenkinek szép hétvégét ! :lol: :lol:

Kép
sheepy

Sziasztok Lányok!

Üdv az újaknak!

Sheepy: A helyzet változatlan, sajnos. Még mindig csíp neki, ha pisil, és a vér is megvan a pisilés végén. Ráadásul a fene tudja mitől, az egész teste tiszta kiütés lett, a karja baromi ronda, rémisztő látvány. Lehet, hogy a gyógyszer, lehet, hogy az áfonya??? Allergiás bőrkiütésnek nézem. Holnap megyünk a nephrológiára, majd bőrgyógyászhoz. Remélem nem fektetik be a kórházba! Olyan ideges vagyok, és annyira félek, hogy mi lehet ez az egész! Nem is tudok másra gondolni. Ne haragudjatok. :(
Pedig már itt a kedd a kertek alatt, hogy megtudjam az amnio eredményt, de már az sem érdekel.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Szia sheepy,
én is a vörösvári útra szeretnék majd menni.

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Sziasztok!

Az afp-t sokan mondják, hogy nem kell annyira komolyan venni, esetleg érdemes megismételtetni a vizsgálatot. Nekem két helyen nézték, az egyiknél MOM 1,7 volt, a másiknál MOM 2, szóval az eredmény változó. Azért mentem két helyre, mert egyszer a kórházi vizsgálaton vettem részt, a másik az Istenhegyi Magánklinikán a négyes teszt volt. Itt a magánklinikán már 2 nap múlva adnak eredményt. Mondjuk elég drága a vizsgálat, de ha megnyugtat, akkor érdemes elmenni...

Szia Évi. Milyen deformálódásról írtál? Én tuti kisfiút várok, de minden rendben..

Ti az előírt UH-on túl is mentek vizsgálatokra? Én voltam a 18. hetin és a következő majd a 28. héten lesz. Bár tuti nem bírom ki, hogy addig ne lássam a picit... A 18. heti vizsgálatnál nálunk is a koponyát és csontokat, na meg szívhangot néztek, de pl. számomra sem derült ki, hogy milyen hosszú a babánk. Annyit mondtak, hogy jó nagy, de nem meglepő, mivel a férjem is és én is nagyon magasak vagyunk.

Üdv, Csim
csim

szia mindenkinek!!!!!!!
légyszi szorítsatok ma megyek fél 12-re uh-ra,mert rossz lett az afp ,mint már azt korábban leírtam:mom 0,67.tökre izgulok,remélem mégegyszer leveszik azt is ,hogy végre megnyugodhassak.pusz
geosel.klara

KINEK HOGY telt a hetvege ?
nekkunk jol, sok pihenes volt es vegre ereztem a gyerek mozgasat ! :) juhhe :)

Gabi - nagyon egyutterzek veled, es szoritok, hogy ne legyen meg nagyobb baj es hogy ez a kisfiu hamar meggyogyuljon ! O amugy hogy turi ?

Cuki edes vagy, h gondoltal ram, majd megnezem, ha lesz egy kis idom..

Agi9 mi volt otthon vegul ? emberrel kibekultetek ?

Genetikasoknak sok sikert !! en is holnap megyek
Klari - (mar leirtam parszor de hatha megnyugtat) Hollandiaban nem csinalnak APF-t ,m ert nem tartjak beszamithatonak a vizsgalatot, szoval nem kell felni !

bogyo
bogyogyorgyi

Sziasztok lányok!
Egy picit magamról, aztán megy a komment:
Szóval csütörtökön a párom azt mondta telefonba, hogy ne vegyem magamra a szövegét és ne sírjak…mondtam neki, hogy szeretem, és pont ezért adok a véleményére, magamra veszem a szövegét, mert nekem számít amit mond…viszonylag mindent megbeszéltünk, sokat hívott 3 nap alatt. Aztán vasárnap egyszerre értünk a lépcsőház elé, és már messziről azzal fogadott, hogy vettem-e kenyeret. Mondtam neki, hogy most jövök otthonról, utaztam 3 órát, 3 nagy szatyorral, szerinte hol vettem volna kenyeret…erre le**szott, hogy nem figyelek, és…stb. persze elkezdtem sírni. Aztán bocsánatot kért, hogy tényleg nem ezzel kellett volna indítania. Mondtam, hogy pszichológushoz szeretnék menni, de nem értett vele egyet…Aztán megint jó volt minden, majd megint beszólt, és én úgy bőgtem a hálóban, hogy csak na. Kérte, hogy beszéljük meg, és ha nem tudom őt elviselni, kivesz nekem egy lakást és lakjak ott. Mondtam neki, hogy erre ne is gondoljon, egyszerűen csak több türelmet kérek, mert nagyon féltem a babát, hogy megérzi ezt a bizonytalankodást, és nagy baj lesz a végén….aztán ő is érezte, hogy elvetette most nagyon a súlykot, és egész este simizett, mert persze jól megfájdul a hasam, meg puszilgatott, és reggel is így tett. Meg együtt is voltunk, és jó volt. (tegnap éjjel álmomban akkorát szexszeltünk!!!!!!!) szóval most minden rendben, azt kérte, hogy ne sírjak, mert az neki is nagyon fáj…szóval most nagy a szerelem, de én nem szeretem az olyat, amikor valaki hülyén viselkedik, aztán meg kéri a bocsánatokat. Ez a könnyebbik út. Sokkal nehezebb olykor normálisan viselkedni, eltűrni a másikat, mint megsérteni, aztán egy bocccsal elintézni…

Otthon nagyon jó volt, sajna sokat esett, és hűvös is volt, de finiket ettünk, és sokat nevettünk. Szombaton apu olyan fini halászlevet csinált!!!!én nagyon szeretem! Meg sülthal is volt, és vasárnap meg grillcsirke! Szóval van étvágyam, ha olyan kaja kerül az asztalra, ami tetszik!

Ágica
Kép
ágica_26

nem tudtalak végigolvasni benneteket, de valamedddig jutottam!

Masi!
A sexszel viszonylag nincs gond, de mind a kettőnknek hiányoznak a nagy önfeledt együttlétek, amikor max. csak arra kellett koncentrálni, hogy megfelelő lyukba menjen….
A párom viszont óvatos nagyon, jó vele együtt lenne. Neki mindegy, hogy én hogy akarom, csak bedughassa…azt tudomásul kell venni, fogy a férfiaknak mások az igényeik…valamikor kifejezetten kívánatos nekik egy olyan nő, aki az Ő gyereküket hordja, és már látszik…a lényeg, hogy mond el a párodnak, hogy egy picit kell figyelnie jobban, és akkor mehet a dolgok (persze csak ha neked így nem rossz!). én jól elvagyok így, szeretem látni, ha jó a páromnak. Nálam egy finom ringatástól mocorog a baba, de olyankor szerintem csak tetszik neki a dolog. Szóval fel a fejjel!

Szia Csim!
Kisfiú? Nagy gratula! Javítod az ivararányt!

Cuki!
De jó ötlet, hogy apa krémezzen! Ezt jól kitaláltátok! Este én is bejelentem ezt a lehetőséget!
Magassarkú: nagyon nagyba már nem (9cm), de van egy Tamarisom, ami 50%-os sarokcsillapítású és egy zselés sarokemelőt is raktam bele, szóval egész nap elrohangálok benne. Amúgy beszereztem egy csomó lapostalpút. És étvégén vettem egy 4cm magas telitalpút, puha gumitalppal
Én mára a bal oldalamon aludta, és magam alatt volt a bal kezem…még most is alig működik, és fáj a csuklóm is.

Bogyó!
Farmert még én sem találtam, de lehet, hogy varratni fogok.

Sheepy!
Aranyos a Hógolyó! Tetszik!
Szerintem már enm is fér bele a gyerek az uh képbe egészbe. Nekem sem mondták mega hosszát. Már nem is fogják, csak az egyes részeknek. A baba nem is tudja kinyújtani úgy magát, hogy jó hosszt mérhessenek!

Büngyi!
Temetésre mész terhesen??????? Nagyon muszály? A sok negatív kisugárzás biztos jót tesz?

Eszter!
Lesz mit csinálnod most is ahogy olvasom. Van segítséged?

Ágica
Kép
ágica_26

:D
most is hívott a párom, hogy ne sírjak, és nagyon szeret, pedig egy órája rakott ki a kocsiból. szóval érzi, hogy valami nem stimmelt, és szánja bánja...no nem baj, majd én is jobban figyelek a dolgaimra...

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok

Ágica szerencsére van segítségem.
A veszekedések miatt ne aggódj,nálunk is van ilyenkor amúgy is mindenre érzékennyebben reagálunk.
egyébként az én páromra is kiakadtam a múltkor egész napi csavizás után hazajöttem és úgy rám förmedt hogy kész,úgyhogy nem szeretik ha mi vagyunk a középpontban és ha távul vagyunk szerintem.

Ma megyek dokihoz remélem minden rendben lesz.
Mega 18 hetest már nagyon várom.

Kép
Kép
eszter26

Sziasztok!

Én voltam már a Vörövári úton 4D-n. adokinéni tényleg nagyon kedves volt ( Ővan a Margitban is), csak egy kicsit bizonytalanul kezeli a gépet. Mi nem voltunk vele annyira megelégedve mint a Kárpát utcával. Ott nagyon profik voltak, van zenei aláfestés szuper képek meg minden. A Vörösvárin elég gyatra fotókat kaptunk és a dvd se lett valami jó. A Vörösvári viszont olcsóbb volt.l

Képzeljétek tegnap voltam a Brendonban, szerettem volna venni fürdőrucit, de nagyon drágák voltak és kb a választék 5 db-ból állt. Így nem vettem semmit. Pedig szerdán uutazom én is pihenni.

Suli!
A Humán vizsgám megvan, a makró-t meg nem találja a tanár. Ma még keresi. Jó fej nem?

Megyek vissza dolgozni. Majd még jövök.

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Agi9- ez jo hir is meg nem is, mert ahogy mondod, "ne utolag kerjen bocsanatot", viszont legalabb javulo tendenciat mutat ! Biztos nagyon szeret teged, csak lehet, hogy nagyon feszult, ideges.- arrol kerdezted mar, hogy miert ? hatha azt kene megoldani eloszor.
Nem ertem, hogy az emberek miert borulnak ki a pszichologus/kineziologus stb. hallatan ? mindenkinek vannak idoszakok az eleteben, amikor jol jo egy kulso segitseg, es az epp nem egy baratno, anyuka,szomszed,,stb. Priviben tudok szamokat adni, ha erdekel...

mi az a csavizas ? :) vagy en vagyok a gyagya ?

bogy.
19+1 es mozog a bebi mar :)
bogyogyorgyi

masika- iszonyu rondak a kismama furdoruhak :( altalaban...
a calzedoniaban van olyan, aminek az also reszen van egy passze, ami fol es le hajthato - de sokan mondjak, hogy siman jo egy normal ketreszes is, csak gondolom a felsobol kell 2 szammal nagyobb :) . nalam is ez lesz a megoldas
( ja, egydul szepet a Formes ben lattam , Mammut, de draga es az is egyreszes www.formes.com on van online rendeles es ott vannak a fotok, ugyanaz van bp en is)

b
19+1
bogyogyorgyi

ha vkit erdekel angolul van egy jo kis oldal:
www.babycenter.co.uk

be kell potyogni az utolso mens.stb es napra lebontva kijon, hogy mi tortenik odabenn
bogyogyorgyi

Masika- GRATULA ! :) a vizsgahoz
bogyogyorgyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: