Sziasztok!
Nem olvastalak Benneteket sokáig és Eszter beelőzött, pedig mivel én nov. 1-re vagyok kiírva, én is szívesen vállanám, hogy tartsam a frontot gólyahírben. Azért ha még szükség van valakire, itt vagyok és küldöm a számomat. (De ha jól látom, Eszter valóban előttem jár a heteket illetően, nekem ez már a 16+4 nap!)
Szorítsatok, holnap megyek Afp-re utána pedig 3 napig keményen tréningeznem kell céges embereket, komolyan elgondolkoztam, hogy kell-e ennyit dolgoznom, Én csak szept 1-től megyek el táppnzre, de már elkezdtem a visszaszámlálást
Csim, Klára üdv, én is viszonylag későn csatlakoztam, de nagyon jó olvasgatni, hogy hasonló cipőben járunk!
Ne ijeszgesseteket ezzel az eldeformálódással, csak azért, mert úgy érzem, hogy kisfiúnk lesz és ezentúl keresni fogom a jeleket
A jógás csoportomban is hemzsegnek a lányok, az a néhány fiús mama pedig örül, hogy de jó dolga lesz majd a fiacskájának 18 év múlva
Apát igyekszem én sem elhanyagolni, de mivel én az elején (számomra teljesen ismeretlen okból) le voltam tiltva a szexről, most nem nehéz pótolni

És a hosszú hétvégét mindenkinek melegen ajánlom, nekünk nagyon bejött
Ágica
Remélem, hogy jó volt hazamenni! Én is csináltam ilyen dolgokat, egyszer majdnem szétmentünk (én is a szüleimnél sírtam ki a bánatomat), de nekem nagyon jó volt visszamenni a páromhoz. A pasik néhamondanak hülyeségeket és nem is mérlegelik, hogy ezzel mennyire belegázolnak a lelkünkbe. Amit erről a panel+ladáról írtál, az nagyon szórakozttott, nálunk is ez a felállás (én is csak biztatást- de azt jó sokat - kaptam otthonról, persze mi hárman vagyunk testvérek míg a párom egyke). Amikor nekem ezekről beszél, akkor bólogatok és egy következő alkalommal ismét megemlítem, hogy azért jobb, ha az embernek van testvére, még ha nem is znek alá egy panelt! Különben is, az együtt töltött időt nem lehet pótolni! Fel a fejjel!
Most sajna dolgoznom kell egy picit, majd jelentkezem!
Évi