A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok!
itt vagyok,csak gyorsban újra,holnap jövök újra a régi aktivitással,ígérem!

Ilda!egészen egyszerűen gyönyörű ez a kislány!
Én is ilyentet akaroooooooooooooook!
Nem is tudod elképzelni mennyire odavagyok tőle,Alexám ugyanilyen kis csimpi volt.Szóval mégegyszer gratulálok szívből! :wink:

Gabi!Szorítok érted,gondolotban simi! :lol:

Pici,Melcsi,Lorci!Nagyon köszi,hogy gondoltatok rám! :)
Remélem Pici már minden okés?!

Bogyra üdv itthon,Niki imádom a kis nyugtatásaidat! :wink:

Puszi csajok, holnap jövök!

u.i.:ma azt mondta B.főnőke olyan a szám,mint pamela amdersoné,mondtam akkor nem vizsgázni megyek,hanem inkább kicsit pénzt keresni! :wink:

Kép
bringababa

Gabinak hatalmas drukk holnapra! Szorítunk Nektek!
Izenjél nekünk valahogyan!

Bringa, jót röhögtem az utolsó sorodon :D :D :D

Pici, vigyázzatok ti is magatokra! Azért halljunk rólatok!

Mindenkinek szép, nyugodalmas estét!

Kép
niki30

Bringa: De aztan holnap gyere es szamojjaa be mindenrol!! Addig nyomas penzt keresni!!!! ;) ;) :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Szerintetek a malnalevel tea hat??? Van ertelme inni?? Mert az ize jo, semmi gond....de van egyaltalan hatasa??? Meg szedem a homeost..megsem voltam tagabb kedden!! :( Utalom a hiabavalo dolgokat! A homeo bogyobol 2x5 golyot szedtek? a Caul...mitomen mirol beszelek! Nem tom a pontos nevet es felallni keptelen vagyok, szoval az, amit Dori ajanlott. :)
Most guggolaszok, hogy Ricsikenek mutassam az iranyt!!! :D :D Lefele picikem, lefele kell teperni!!!! :)
En szulnek igy...de szerintem a labam eleg hamar feladna!!! Pedig nekem ez az osi poz jon be a legjobban!!!!! :lol:

Na szep estet mindenkinek. En rokkant vagyok, de ez mar nem ujdonsag!! :D
Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok Csajok,

Pici, gyere amint tudsz és tudósíts. Szorítok nagyon.

Bogyra, tudom milyen ez a terminátor szett, az öcsémen egy hete volt 24 óráig egy ilyen készülék, aludni is alig tudott tőle, de neki viszonylag magas értékeket mért, így kérnünk kellett egy kardiológia időpontot konzultációra. Szerintem csak diétáznia kell.
Én is hiszek benne, hogy a van tudatosság abban, hogy mit kívánunk. Én mostanában a hideg tejet kívánom nagyon, néha az epret, meg a kakaóscsigát......

Lorci, de jó, hogy megjavult a net-etek, már kezdtem azt hinni, hogy leléptél szülni egy picit :D

Gabi, nagyon drukkolok nektek holnap, csak az lebegjen a szemed előtt, hogy nemsokára látod a pici Brendon pofikáját.

Bringa, vigyázz, mert ez a szakma olyan mint a kábítószer :lol: :lol:

Kép
melcsi6

Lorci, hát persze, hogy van értelme :wink: Syerintem a szülésnél is van szerepe, nem csak előtte a tágulásnál. Bízzunk benne és könnyű szülésünk lesz tőle :wink:

Ha 5ch-s a homeos bogyód akkor teljesen jó a 2x5, amikor vajúdsz, meg minden akkor félóránként fogja adagolni a szülésznőd. Nekem 15ch-s van én 2x2-t szedek.
Váltottam ki biztos ami biztos még egy dobozzal az 30-as...remélem jó lesz.

Ma egy órát sétáltunk anyuval, olyan jól esett. Ez nem a homeos cuccokhoz volt, csak úgy :D

Kép
melcsi6

Azt el is felejtettem írni, hogy én mára éreztem a szülést, valamiért. Régen mindig 17-e volt a fejemben......Na mindegy :wink:

Kép
melcsi6

Csajszik, ezt találtam:

"NST (=non stressz teszt) vizsgálatok
A 36.terhességi héttől végezzük hetente, majd a 38.hét után hetente 2-szer. A méhlepény elégtelenségének kimutatására szolgáló vizsgálat. Lényege, hogy a magzat mozgását követően figyeljük a szívfrekvenciaváltozását. Élettani körülmények között a nagyobb mozdulatokat szívfrekvencianövekedés követi. Amennyiben ez a változás nem jelentkezik (ún.beszűkült oszcilláció) vagy lassulás következik be, szorosabb megfigyelés szükséges."

120-140 között írja a normális tartományt, nálunk 100 és 110 között volt, illetve 130-140 között amikor mozgott. Van valaki akinek szintén ilyen alacsony vagy tapasztalata, hogy ilyenkor mi van?? Azt olvastam, hogy az alacsonagy arra utal, hogy a méhlepény nem jó állapotban van vagy esetleg arra, hogy a babóra tekeredett a köldökzsinór....na és ezért izgulok most....

Nem lettem nyugodtabb attól amit olvastam.....

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok. Bogyra jó hogy megint itt vagy. Gabi holnap nagyon szorítok nektek minden rendben lesz. De jó holnap már babázni fogsz. Melcsi nekem meg túl magas volt a baba szívverése 170-180 és egyfolytába mozgott. Csináltak flowmetriát, neked nem? Kérdezz rá a dokitól. De szerintem nincs gond csak lustizott. de megértelek én is állandóan parázok.
Csajok ha valakinek a külső méhszáj kinyíllt 2 újjnyira az jelent valamit vagy attól még simán kihúzhatjuk a hátralévő időt? És be is ékelődött a feje azt hiszem. Pici szegény biztos nem kellemes nekem a derekam csípődött be és úgy is maradtam azóta is alig bírok menni.

KépKép
rena10

itthon vagyok. gyerek jól van én k**va szarul
nincs semmilyen szindrómám csak Zsófi bukója tönkrevágja simán a bordáim..
megyek próbálok valmi alvási pózt keresni... ha sikerül
pici76

sziasztok!köszi mindenkinek a drukkot,ölelést,simit... :cry:

egyből jön majd a párom képekkel.puszi mindenkinek!

pici!pihenj,és pihenjen mindenki más is!

MOST JÖTTEM RÁ,MENNYIRE SZERETTEM A NAGY DINNYE POCIMAT!!!HIÁNYOZNI FOG.OLYAN KIS ARANYOS PINGVIN VOLTAM... :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi,
talán már nem olvasod, de azért: engem is azért csasziztak, mert fájásnál lement Viktória szívhangja. én is nagyon szomorú voltam (néha még most is eszembe jut) h nem természetes úton szültem, úgyh megértelek. viszont: azt gondolom h sokkal okésabb így, mintha mondjuk a szülőcsatornában akadt volna el a babó és lesz oxigénhiányos, esetleg vákuumozni is kell. legalábbis én így gondolom. én nem azért akartam normál úton szülni, mert így nem vagyok igazi anya (asszem sehogy sem vagyok/lennék vmi minta anyuka. párom így is ott volt a vajúdásnál és aszondta h egy hős vagyok:) - szal még ez is megvolt.), hanem mert azt gondolom h a babónak az a jobb. de akkor nem jobb neki sem, ha emiatt meg sérül vmi módon! sztem a dokid mérlegelte az előnyt-kockázatot. sztem is sok mostanában a csaszi (nálunk állítólag márciusban 47% volt!!!!) és azt gondolom h soxor indokolatlan, de nem hinném h a Te esetedben így lenne! és a faros bébiknél sem. OK h régen normál úton szülték őket, csakhogy volt is, akinek úgymond "nem jött össze" és gáz volt. egy doki mesélte h korábban ez "belefért", ma viszont mindenki szeretné kiküszöbölni a kockázatot - elsősorban a szülő nők és ennek következtében a dokik is, mert félnek. de hát ki kockáztatná a saját babója egészségét?! :shock: azért ez nem olyan dolog h van máááásiiik... :roll: :shock: :evil:

Ilda,
gyönyörű a hajas babód!! :D még egyszer gratula!
én nem fejek és beállt a dolog. múltkor végigaludta az éjszakát és akkor reggel muszáj volt, mert szopi után is betonkemény maradt. ja meg annyit (kb 10 milcsit csak) szoktam még leszívni időnként napi egyszer h legyen az orrába cseppenteni v konakiont beadni, eleinte a D vitaminhoz is. de az minimális. nekem kicsi a mellem, úgyh babó mindent ki tud belőle szipkázni - legalábbis egy szülésznő ezt mondta. sztem is a gyakori mellretétel oldja meg a tej beindítását. egy LLL-es tanácsadó azt mondta a fejéssel kapcsolatban h "egyetlen cica és kutya sem állt még neki fejni, mégis tudnak szoptatni - mi is így vagyunk kitalálva" sztem igaza van.
még egy tapasztalat: napokban megpróbáltam azt h hosszan egy mellből szopiztattam - enyém baba hosszú ideig és több menetben szopizik, egy ilyen "menetet" végigcsináltam egyik oldallal, amíg elaludt és a követkető ébredésnél jött csak a másik mell (korábban minden mellretételnél váltottam, egy szopin belül általában nem. és az OKés volt, beállt a kereslet-kínálat egyensúly így). na, ettől nagyon sok lett! annyira h utcán átázott a ruhám (előtte a melltartó betétem), szopinál pedig a másik, éppen szabad ciciből is csurgott a tej ezerrel. LLL-es tanácsadó javasolta különben ezt a módszert nem a tej mennyiség növelésére alapból (de nálam ez lett az eredménye), hanem a hasfájás elkerülésére (sztem ezzel nincs gondunk, de azért kipróbáltam) h ne szívjon ki a babó túl sok első tejet és tutira jusson a zsírdúsabból is. remélem, nagyjából érthető...

Bogyra,
hiányoztál. remélem, hamarosan már csak rossz emlék lesz a kórházi megpróbáltatás.

Bringa,
megcsináltad!! szuper :D most már jöhet a babó is, nem lesz aluliskolázott anyja :wink:
Vendég

SZiasztok.

Remelem mindenki jol aludt!

Rena szerintem te nemsokara szulsz! A baba feje bekelodve ket ujjnyira nyitva!! Szerintem siman!! :) Izgicsek! :)
Nekem mondta a baratnom, hogy ha a babam ennyire mozgekony, akkor nem valoszinu, hogy nagyon ki akar meg jonni!!!! Es hat azt nem lehet ra mondani, hogy lusta baba...max abban, hogy nem igyekszik kifele. Na nem baj..egyszer ugyis kijon, nincs menekves az anyja elol!!!! :twisted: :twisted: :)

Melcsi nekem normalis tartomyanban van Ricsike szivhangja orokke, ezert nem is erdekes, hogy a mehlepeny mar III-as tipusu. De hat biztos figyelnek ra, hogy neked alacsonyabb picit az ertek. Biztos nem lesz semmi baj. Mar te is mingya szulsz!!!! :) Mar mindannyian mingya szulunk!!!! Huhhaaaaaa!!! :shock:

Ma veszek ujabb homeosbogyot, mert mar fogyoban van es nyomatom ezerrel!!! Taguuulj mmmmmmmmm taaaguuuulj mmmmmmmmm. Alkalmazom Bringatol tanult mantrat! ;)

Asszem ma relax nap lesz, mert tegnap olyan szinten kesz voltam, hogy este is alig birtam elaludni, ugy fajt a labam, derekam!!! :( Ugyhogy ma dogles van ezerrel!! Ahogy olvasom a friss anyukak elmenyeit...ki kell hasznalni az utolso heteket, napokat. Utana elkerulhetetlenul jon a nem alvas, faradtsag! :)

Na legyen szep napotok.
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Na lányok, Marci is taknyos. Viki meg lázas megint. Kihívtam a gyerekdokit, de Marci brutálul nem kap levegőt az orrán, és alig akar szopizni is. :( :cry: Neki hőemelkedése van. :cry:
Vendég

Jaj Dori sajnalom! :( Szegenykek! :( jobbulast nektek!

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Jajj Gabi csak nem???? Ezekszerint bele kell húzzak, hogy belőlem is kipottyanjon éjfélig a gyerek, különben lőttek a terveinknek. :)
rá is erősítettem a homeos bogyóval eddig csak 1*5-öt szedtem, de mától 2*5 fogok! :) Hátha utolérlek.
És kitartás és ügyes leszel és Brendon baba gyönyörű lesz és legalább a pillangód visszaáll az eredetibe! :D Várjuk a képeket, és drukk drukk 1000L! :)

Tényleg mindenki nagyon közel van, kivéve azokat a "versenypingvineket" , akik már túl is vannak rajta! :D hihetetlen, hogy két hete még arra apelláltunk, hogy némá neki is mennyivel korábban jött... erre itt vagyok a kiírt időpont előtt egy hajszálnyival és azon kívűl hogy undorító áttetsző zselés szar ürül belőlem, semjele annak hogy ki akarna bújni belőlem a kisördög! :)

Reggel szokot kotorászni a feje körül, lehet tájékozódik, merre is kell induljon, vagy egyszerűen csak a terepet vizsgálja, de nem lehet túl kedvező, mert minidg meghőköl! :)

Ennyit rólam, Rena bármeddig kibirhatod még így is, de ennek annyira nincs jelentősége.... mármint hogy mennyire van nyitva a külső méhszáj, valakinek a 25 hétőől 2 ujjnyi és kihordja és van akinek zárt és egyszer csak hipp-hopp megszül... úgyhogy amondó vagyok, hogy jel jel, de semmire nem szabad számítani.
Látod én is bízok a passzentosan zárt méhszájammal, hogy előbb utóbb csak gyerek lesz a pocibocimból! :)

Jah csináltak UH-t kedden.... BPD 98 , FL 74, becsült súly 3300 gr

Jah és ami megdöbbentő hogy a fejkörfogata 33,4 cm!!!!! Hogy fog ez kiférni?????

Ma csinálok egy kis karalábé levest, meg új krumplit rántott husival... tudjátok lehet este szülök, kell az energia! :)

Majd jövök még, csak a hétvégén anyós járat lesz, így vasalok, a takarítást a párom bevállalta... De a vasalni való is elég tekintélyes... szóval ha hat előtt nem jönnék ne aggódjatok! Csak vasalok! :) :shock: :lol:

KépKépKép
bogyra

Szép jó reggelt mindenkinek!

Hej,Doo éjszakai műszak volt?Remélem csak szopi miatt voltatok fönt,nem pedig azért,mert a kis királylánnyal volt vmi gond?!
Hát igen nem mindegy miért is választja vki az ősi szakmát :roll: Én most már csak hobbiból és nem kényszerből tehetném,hiszen nem vagyok már aluliskolázott! :shock: Bár ez még kicsit korai,júniusban jön a szóbeli :?
Amit a császárról írtál abban totál 1etértek veled,biztosan van sok felesleges,eleve kockázatkerülő(kórházra nézve)műtét,de én azért nyugodtabb vagyok,hogy van egy olyan lehetőség,ami mind a mamának és mind a babának kíméletesebb,mondjuk egy faros bébinél.
Gabi már biztos nem olvasod,és tudom,hogy neked is az előző élmény miatt lett volna fontos a szülés,de most inkább adjunk hálát a jó Istennek,hogy mi már ebben a korban élünk,különben lehet túl sem élnénk! :shock:
Szívből kívánom,hogy a lehető legtöbb örömed teljék a Brendon születésében! :wink:

Én is császáros leszek,a végső időpont 29.-e,egyetelen egy alternatívánk van,idézem:ha csak ki nem pottyan magából ez a gyerek! :shock:
Én már csak ezzel az időponttal nem vagyok kibékülve,olyan semmit sem jelent :roll:
Titokban még mindig a 20.-ára gyúrok! :wink:

Melcsi!Nekem egy barátnőm,ilyen vudus azt mondta 17-e lesz,hát ennyit a vuduról :roll: :wink: :lol:
Gondoltam is rá,hogy visszaélek természet adta lehetőségeimmel,és Balázst halálra kényeztetem Pamelás kis ajkaimmal,ezzel egy életre magamhoz láncolván,de az jutott eszembe:akarom én azt :?: :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

Pici!Remélem jól telt az éjszakád és tudtál alukálni kicsit legalább!

Ezt az Nst-t már én sem értem,7fön nagyon szar volt az eredménye,de akkor én is kutyául voltam,ma megyek,remélem minden okés lesz :roll:

Ja és egy kis vicces történet:
Múlt 7en pénteken kaptam egy levelet,miszerint május 29.-én meg kell jelennem,egy napi hideg élelemmel,tisztálkodószerekkel,a Pálhalmi Büntetésvégrehajtási Intézetben és 10,azaz tíz napot kell eme jeles intézmény falai között eltöltenem :!: :!: :!:
:shock: :roll: :shock:
:lol: :lol: :lol:
Ez még a sörözős történet folytatása,amikor is 10ezer forint pénzbírsággal sújtottak(ez most elipszilonos vagy sima jé :roll: ),de én dacolva az igaztalansággal nem voltam hajlandó befizetni,hát most így jártam! :shock: :lol:
Még fontolgatom,hogy megengedjem-e Balázsnak,hogy kifizesse-e,ugyanis az ő volt anyósa volt a főfőfőfeljelentgető,apuka meg a polgárőrségi kapcsolatait vetette latba,hogy engem onnan eltakarítsanak.
Szóval ez a Lili bébi megszületésekor rendelkezni fog egy fél érettségivel és priuszos lesz,nem semmi életkezdés :roll:

Na,jó sok lettem,lelövöm magam............

Kép
bringababa

Pici!

remélem találtál valami pózt, amiben megkönnyebbültél... Nekem meleg fürdőben szokot lehúzódni... tegnap is bűnöztem a forró kádban, mert nekem is annyira nyomta a bordáimat a térdével...

De korántsem annyira mint neked! Szegény... de már nincs sok hátra.

A szobatársam a kórházban ikreket várt, egy ilyen kis nyüzege nő. kérte hogy fogjam meg a bordáit, öregem énilyet még nem éreztem mint a hal kopoltyúja úgy állt széjjel... szegény jajjgatott is folyton.

Dóri!

Akkor gondolom most a szintén fűrész 4-be illő orrporszívó a menő nálatok!
Szegény gyerkőcök, ez olyan szörnyű.

Gergő is taknyol, de még minidg olyan kis elesett tud lenni...pedig már nagy fiú, de ilyenkor azért oda bújik, meg anya te fújd ki az orrom, meg kanállal itassam teával... meg ilyenek! :)

Nah tényleg vasalok ----> Most én leszek az iornlady vagy mégjobb

Bogyra = Big Belly Iron

KépKépKép
bogyra

Bringa banyek te leszel a jillhouse mother.

KépKépKép
bogyra

Dóri!
Megy a sok,sok gyógypuszi,meg ölelés az éterben,vigyázzál nagyon a kislányom jövendőbelijére!És pesze Vikinek is jobbulást!

Lorcika!Figyeld meg,vasárnap szülünk! :wink:
addig meg gyűjtsd az erőd és relax és mantra,meg még puszi neked! :wink:

Képzeljétek,van egy csúnya seb a pocimon,már mindenhová beütöm,ma reggel a térelválasztó sarkával volt szerencsém ütközni,teljes szélességében felkarcolta a hasam:cry:

Kép
bringababa

Bogyra!
YES,YES,YES! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Bringa, Lorci!

Engem se hagyjatok mán itt vasárnap!

Léccilécciléccci! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra!
Hát te ma mész,nem tudtad??????????????? :wink:

Kép
bringababa

basszus lehet hogy télleg ma megyek.

Előbb a wc-n mozdultam egyet és volt nagy zubogás.... azt hittem a magzatvíz, de most nem történik semmi, mármint nem csorog nem folyik...

Belehülyültem már a terhességbe??? Nah mindegy ravasz leszek mint a róka és figyelek, hogy történik e valami....

És majd jelentkezem, de szerintem ahogy a tigrisek mondanák a vasalás a legalkalmasabb arra hogy elfollyonamegaztavíz közben..

Úgyhogy megyek water iron lady leszek! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra!
Mondom én! :wink:
De most komolyan,nem lehet,hogy "csak" a fejvíz volt?
Vagy ha már az jön,akkor jön vele az egész cucc?
Én úgy emléxem azt olvasatam,hogy van olyan amikor csak a fejvíz folyik el..... :roll:
De te vagy a szaki,tessék szépen tanácsot adni magadnak! :wink: :lol:
Néha azon gondolkodom milyen jó,hogy vagy te nekünk,de neked már nem annyira lehet mindig jó,hogy ennyire szerteágazó és alapos a tudásod......
ÉRTESÍTS MINDENKÉPP!!!!!!!!!! :wink:

Kép
bringababa

Bringa nem bannam ha vasarnap egyutt nyomnank! :D De az en josom megtort es mar nem mondja azt, hogy 20-an szulunk!!! Mar elbizonytalanodott...es ha nyekergek, hogy miiiikoooor joooon maaaar Riiicsiiikeee, csak a szemeit forgatja, hogy hagyjam mar beken azt a szegeny kolkot!!!! :lol: :roll: Szoval ennyit az en voodoo saman jos ferjemrol!!!! :D
Azert ramantrazok egy kicsit, meg agykontroll, meg mittomen..hatha!!! ;) Vagy..ugyis romantikazni akarunk hetvegen, hiszen jovo vasarnap mar ki kell jonnie Ricsimicsinek es akkor meg ez az uccso hetvegenk kettecsken! ;)
Bogyra te meg arra gyurjal, hogy ma pottyantasz Levi babat!!! ;)

Bringa amugy amikor irtad, hogy beideztek egybol azt hittem, hogy a Pamela szaj akcio miatt elkaptak!! ;) :D Elkepzelem amugy ahogy kiabalsz a zarkaban, hogy "Nem bortonben akarom megszulni a gyermekem!!!!!!" :lol: :lol: MOst komolyan mi lesz?

RTL Klub Valko Eszter!!!! Kovacs Katival elhuzhatna messzire!!!!! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
lorcika

Bogyra ne idegejjj!! Zubogsz?? Huhaaaa!! Online szujjeee leccives, hogy tudjuk kovetni az esemenyeket!! :)

Kép

Kép
lorcika

dóri, szegénykéim, remélem hamar kilábaltok belőle!

bogyra, ez lenne ám a jóstehetség! :shock: 1 órávaé ezelőtt mondtad, hogy éjfélig még te is megszülsz, oszt tessék! KÉéváncsi vagyok, hogy mi lesz :shock: :shock:

melcsi, dokid mit mondott az nst eredményre??? :?:

pici, örülök, hogy minden OK. A "csak" bordafájás mégiscsak jobb, mint bármiféle szindróma :wink: :wink:

gabinak megy a drukk :D :D

Engem 2 napja durván elkapott a szokásos allergiám, persze semmit sem szedhetek rá, úgyhogy taknyomnyálamegybefolyik. Párdon. :roll: :roll: :roll:

Felrakom a táblit, bár ma még biztosan kell rajta változtatnom :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Legi koszi a tablat! Te szegeny marha rossz lehet most neked az allergiaval!!! :? :(
Horpikaval mi lehet? Mar regen jelentkezett!!!! :shock:
Pici remelem jol aludtal, en is amondo vagyok, inkabb borda nyomakolas, mint szindroma!!! Mar a finishben vagy, fel labbal is menni fog!! :wink:

Kép

Kép
lorcika

Olyan lökött vagy te,Lorci! :wink: :lol:
Ezen a Kovács Katis kirohanásaidon mindig halálra röhögöm magam! :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Szegény Legi! :cry: Nekem csak az orrom van eldugulva,ez sem túl jó érzés,el tudom képzelni mennyire fincsi lehet,ha ehhez még társul a jó kis taknyusz :roll: :shock: :roll: Kb,úgy érzheted magad,mint Darkt Veder náthásan............
És milyen igazad van,ma már tényleg át kell írnod,csak az a kérdés hányszor????????????? :roll: :wink:

Lorci!Kifizetem,csak még egy kicsit húzom vele B.-t!Gonoccccccc :twisted: :wink: :lol:
Apa meg ne nagyon változtasson az időponton,mert akkor ráfogom,hogy miatta borult a terv!!!!!!!!! :lol: Inkább cicc-cicc,csalogassátok Ricsikét! :wink: :lol:

Kép
bringababa

En is orrdugulok, ejjel meg horkolok mint egy rozmar! (Tud a rozmar egyaltalan horkolni???? :D) De hala az egnek nekem allergiaval nincs dolgom!

Bringa szegeny emberedet ne huzzad mar! O sem akarja elso gyermeket a jailhouse-ban!! :lol: :lol:
Hetvege ugyis romantika lesz, aztan majd lehetseges , hogy probalunk csalogatni! :wink:
AMugy ma Ricsimicsi nagyon visszafogott. Meg nem is nyomta le a 6 fekvotamaszt, az elobb megraztam a hasam es 1 halovany kis moccanat volt!!! Remelem csak alszik!!! :shock: A mozgassal sosincs gond, de azert ma szamolom!!
ALudjon majd kint, amikor latom, hallom.....addig meg nem paraztassa anyukajat!!!! :?

Kép

Kép
lorcika

bringa,
nem volt éjszakai járat, meg semmi gáz - 9kor elaludtunk - ő nyomta tovább, én meg felébredtem éjfélkor. Viktória csak f4-kor kérte az első szopit. meg most is... a következőt. csá!
Vendég

De mikor olyan jóóóóóóóóóóóóóóó :!: :wink: Csak kicsit még,ígérem! :wink:
Bakker,én is horkolok,de nem kicsit ám! :oops: A múltkor fölébredtem a saját horkolásomra,az meg ugye azért nem lehetett halk :oops: Azon gondolkodtam,ha be kell feküdnöm nem leszek túl népszerű hálótárs :roll: Amikor Alexát szültem,volt egy csajszi na az úgy horkolt,hogy éjszaka azon tanakodtunk ki dobálja meg,és vegyes felváltva cuppogtunk,meg füttyögtünk haggggggggggggyja mán abba!Hát Isten útjai kifürkészhetetlenek,most enegem fognak dobálni,ha netán hamarabb be kell feküdnöm :roll:
És azt olvastam ez a fajta horkolás,nem sziszogás,horkolás!,ez bizony a túsúly miatti tokától van :oops: Ezt pedig csak magamnak köszönhetem............

Kép
bringababa

En is rendszeresen felebredek a sajat horkolasomra!!! Ki az?? Mi az??? :shock: :shock: :lol: :lol:
Dehoogyyiiiiiis ez a terhessegtol vaaaaan!!! Mondooooom!!!!

Kép

Kép
lorcika

Ja,ha Te mondod,akkor úgy is van,máris rohanok a másik szobába és összetaposom azt a hülye újságot,amiben olvastam! :roll: :wink:

Különben meg Lili nekem is olyan kis csendeske,talán jelent valamit,bízom benne!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: (vagy csak a horkolásomtól mély álomba szenderült :wink: )

Kép
bringababa

Mondom én hogy igazságos az ÉLET,ISTEN,SORS,ki minek hívja,de az hogy Dopmannek lánya lesz,azt jól meg is érdemli! :evil: :twisted: :evil:
:lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Hehehe en is nezem!!!! Majd feltheti a Dopeman kislanyt! ;) A magafajta csavoktol! :D

Nekem Ricsike beindult, mar lenyomta a 10-et!!! De tegnap ota lefele nyomakol...szerintem probalja a kis buksijat beilleszteni!!!!!! :shock: En mar nem mondok semmit a jelekre!!!! Mar nem figyelek semmire, csak hogy 10-et nyomakoljon a kis Cuncieger!! :)

Kép

Kép
lorcika

AMugy Ricsike most megint felkoltozott.....rossz iranyba akar kijonni!!!! :D Pedig mar lentebb van a hasam..de ugy latszik ez meg nem AZ! Ebbol nem lesz kolok jovo vasarnapig. Raer mint az apja es betartja az idopontokat, mint az anyja! ;)

Kép

Kép
lorcika

Nha jó, aszem ez még csak valami más volt!

Azóta gugoltam, fejreálltam, lehajoltam, jah és mellesleg ki is vasaltam, de semmi szivárgás... csak az az ocsmány nyák, de nem tom nekem mekkora lehet méhnyak csatornám, ha ennyi dzsindzsa belefér... :shock: :shock: :shock:

Lehet most jött be Pici ajánlása a pisiléssel kapcsban, mert maikor előre hajoltam, úgye hogy lendületet vegyek a felálláshoz, akkor zubogott valami... szal lehet pisi volt, ahogy megnyomta a fejecskéjével...

De azért még résen leszek, mert azóta keményedik ahasam, meg fájogat a derekam,de úgy máshogy...

De én nem akarok ma szülni, méééég neeem, inkább holnap. :D
Bele is írom az ajtófélfába hogy holnap, mint ahogy anépmesékben teszik az ezeréves nénék akik a halált várják! :D

KépKépKép
bogyra

Bogyra nekem multkor volt ilyen, amikor hasimarsom volt...valahonnan mashonnan is ereztem zubogast (bocsi ha gusztustalan vagyok)!! :shock: Aztan nezzel ram!! Kolok fol le ugral!!!!!! :lol:

Mar kerdezni akartam mennyi nyakdugo johet? Mennyisege meghatarozhato?? Mareknyi, fel mareknyi? :D :D
En most megint gorcsolgetek....de most mar nagyon keves dugesz jott tegnap is.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok

de élénk ma mindenki :) Engem tutira kivéve... kb 2szer fél órát kómáztam éjszaka, drága párom megpróbált körbebástyázni párnákkal ülő helyzetben, mert elfeküdni nem tudtam :cry: de valahogy nem tok ülve aludni. Aztán átvonszoltam magam hajnal 5 kor a másik szobába, mert szerinte ott jobban meg tud támasztani a heverőn párnákkal. De addigra meg már az egész éjszakai ücsörgéstől úgy sajgott a hátsóm hogy esélytelen voltam. Végső megoldásként hatkor benyomtam egy algopyrint és leköltöztem a nappaliba a lábtartós fotelba. Na itt sikerült vagy 3 órát szusziznom (több kevesebb megszakítással. Erre 9kor csengetnek a kapun, kivonszolom magam pongyolába, már nem is igyexem normális állapotban mutatkozni...a mesterek hoztak valami anyagot a festéshez.. gondolom jót szórakoztak rajtam ahogy kinéztem... de ilyen apró dolgok már nem hatnak meg..

Bogyra, igen a HELP szindrómára gyanakodtak... na ezért "jó" ha van orvos a családba... én tudtam hogy csak simán a bordám fáj, de persze sikerült bekakáltatniuk, meg hát valljuk be én is aggódtam ZSófi miatt, hogy kap-e elég levegőt...szóval azért jobb volt így. Volt vérvétel, meg fehérje ellenőrzés a vizeletben, meg CTG. Háát csajok a CTGről meg a fájás tevékenységről csak annyit, hogy a gép mutatott még tök az elején egy erős fájást, kérdi tőlem az orvos hogy menniyre éreztem durvának. Mondom mit??? Na aztán elkezdtük figyelni, és mindössze annyi történt hogy akárhányszor Zsófi kidugta a bukóját, ott megkeményedett a hasam, a gép meg bejelzett egy atombrutál fájást... hát enniyt a CTG-ről...

A bordám most is naaagyon fáj, próbálok hasba pihegni, de hát így esélyem sincs egy normál szülésre, sőt azt sem tudom ülve végeznek -e császárt, mert elfeküdni sem tudok :roll: :shock: :shock: na mindegy... nem tom mitől múlna ez el, kicsit el vagyok szontyolodva, hogy most már így kell kihúznom az utsó napokat, alig tudok mozogni...

Na jó abbahagyom a rinyálást és megpróbálom összeszedni magam...hiszen van aki ma szül!!! Gabi, most épp eléggé irigyellek emiatt!

Remélem Dóri, csak enyhe nátháról van szó, és gyerkőcök hamar regenerálódnak!

Bringa, hogy neked milyen ultrabutál sztoriaid vannak... (nekem már a szülés előtt két hétteli érettségi is ide tartozik) de ez börtönös story nem semmi. Hogy meglepődnének ha bevonulnál a készenléti csomagoddal :wink:

Lorci, nekem is nagyon virgonc Zsófi, hogy nem aludtam éjszaka, ő sem aludt be és akkorákat rúgott mint hetekkel ezelőtt...

Bogyra, tegnap egy ilyen rúgás közben én is éreztem hogy tocsog a gyerek :roll: hallottam ahogy a vízem zubogott, még soha nem éreztem ilyet. Szerinted szét tudja rúgni a magzatburkot??? :oops: :shock:

Rena, te is már jó régóta actionben vagy... egyre sűrűsödnek a jelek aztán egyszercsak majd...ahogy Bogyra mondaná: derék égből villámcsapás :wink: :lol:

Melcsi, nekem is 130-040 közt volt a szívhang, nem tom hogy a te értéked kóros-e, de ha nem mondta a doki, akkor biztos nincs gáz.
pici76

Te Bogyra, ha ürül a nyákdugesz az azt jelenti nem vagy már túl zárt nem???
pici76

De elvileg azt jelenti...

De nem tudok felnyúlkálni magamnak, az orvos meg szerintem hülyét kap tőlem már :D

Úgyhogy most standby-ba rakom magam és megyek ha már kilóg a gyerek feje! :D

Amúgy történik valami velem, mert tegnap óta nem kívánok enni. Tegnap egész nap egy ananász konzervet voltam hajlandó megenni... Ma már ettem egy szelet piritóst, de ezt is csak azlrt inkább mert enni kell... És a hangulatom is olyan izé... pl apu jön át segíteni, de tőle már most frászt kapok és tiszta idegfeszültség vagyok a gondolattól hogy ide jöjjön, közben meg hog y apárom dolgozik őt nyúzom hogy jöjjön már haza....

Szóval ilyen kis ingerlékeny-magányka vagyok! Olyan befordulós.

Le is fekszem a Bio almalevemmel egyetemben, ami olyan nagyon finom és pont olyan nagyon brutál drága is.... de jól esik most inni

KépKépKép
bogyra

Pici!
Szülés előtt két héttel érettségizni az ciki! :oops:
De egy szabálysértési,igazságtalan bírságot,egy hülye volt anyós illetve egy béna pasi miatt(Balázsra gondolok,idiótán intézte a szakítást :twisted: :evil: :twisted: ),nem befizetni az elvi kérdés! :wink:
Mégiscsak van jelentősége a 29.-ének! :wink: :lol:
Majd megérdeklődöm,hogy a tisztasági cumóba beletartozik-e az orvosom is egy gyors program császár erejéig! :shock: :lol:
Csinos kis csapat lennénk........... :wink: :lol:

és nem is tudom,hogy felejthettem el:utólag is csók a kicsi Zsófinak a pocidban,neve napjára! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Asszem így a végére már mindannyiuknak tele a hócipője...kivéve Nikinek :) Niki hol vagy? Mondd hogy nálad még mindig minden ok :) csak hogy tudjuk ilyen is van :)
pici76

Bringa!

Marad a tököli börtönkórház! :)

Kicsit ciki lesz a gyerek anyakönyve, de azt úgysem mutogatja senki..

Pont 10 nap mire túlvagy a csaszin... nem kell befizetned a 10 rugót és megspórolod a hálapénzt is!

Szerintem tök rendben van! :D :lol: 8)

KépKépKép
bogyra

Pici!
Ne izélj mááááááááááár!Te is nagyon jól bírtad idáig,ha jól emléxem a 7en még volt vmi kis csajos buli :!: :wink: :lol:
Az utolsó héten meg már ér kicsit nyüffögni,még neked is! :wink:

Kép
bringababa

Bogyra!
én is ilyenekkel bombázom B-t,kár hogy nem tudom felvenni az arcát,megint ez az egyáltalán nem vicces kategóriájú! :shock: és így forgassa a szemit közben: :roll: :roll: :roll:
Majd most megtanulja,hogy tiszességesen kell elhagyni valakit,a büdös mindenit neki! :lol: Csak ne rajtam gyakorolja :shock: :shock: :shock:

Kép
bringababa

Bringa, kösz, édi vagy :) még holnapra is terveztem csavargást... de asszem ki kell hagynom...
anyukám is azt mondta örüljek hogy eddig ilyen jól viseltem, és már nincs sok hátra, ennyi belefér :oops: :shock: azért persze hallottam a hangján hogy szétaggódja magát...
pici76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: