Szép jó reggelt mindenkinek!
Hej,Doo éjszakai műszak volt?Remélem csak szopi miatt voltatok fönt,nem pedig azért,mert a kis királylánnyal volt vmi gond?!
Hát igen nem mindegy miért is választja vki az ősi szakmát

Én most már csak hobbiból és nem kényszerből tehetném,hiszen nem vagyok már aluliskolázott!

Bár ez még kicsit korai,júniusban jön a szóbeli
Amit a császárról írtál abban totál 1etértek veled,biztosan van sok felesleges,eleve kockázatkerülő(kórházra nézve)műtét,de én azért nyugodtabb vagyok,hogy van egy olyan lehetőség,ami mind a mamának és mind a babának kíméletesebb,mondjuk egy faros bébinél.
Gabi már biztos nem olvasod,és tudom,hogy neked is az előző élmény miatt lett volna fontos a szülés,de most inkább adjunk hálát a jó Istennek,hogy mi már ebben a korban élünk,különben lehet túl sem élnénk!
Szívből kívánom,hogy a lehető legtöbb örömed teljék a Brendon születésében!
Én is császáros leszek,a végső időpont 29.-e,egyetelen egy alternatívánk van,idézem:ha csak ki nem pottyan magából ez a gyerek!
Én már csak ezzel az időponttal nem vagyok kibékülve,olyan semmit sem jelent
Titokban még mindig a 20.-ára gyúrok!
Melcsi!Nekem egy barátnőm,ilyen vudus azt mondta 17-e lesz,hát ennyit a vuduról
Gondoltam is rá,hogy visszaélek természet adta lehetőségeimmel,és Balázst halálra kényeztetem Pamelás kis ajkaimmal,ezzel egy életre magamhoz láncolván,de az jutott eszembe:akarom én azt
Pici!Remélem jól telt az éjszakád és tudtál alukálni kicsit legalább!
Ezt az Nst-t már én sem értem,7fön nagyon szar volt az eredménye,de akkor én is kutyául voltam,ma megyek,remélem minden okés lesz
Ja és egy kis vicces történet:
Múlt 7en pénteken kaptam egy levelet,miszerint május 29.-én meg kell jelennem,egy napi hideg élelemmel,tisztálkodószerekkel,a Pálhalmi Büntetésvégrehajtási Intézetben és 10,azaz tíz napot kell eme jeles intézmény falai között eltöltenem
Ez még a sörözős történet folytatása,amikor is 10ezer forint pénzbírsággal sújtottak(ez most elipszilonos vagy sima jé

),de én dacolva az igaztalansággal nem voltam hajlandó befizetni,hát most így jártam!
Még fontolgatom,hogy megengedjem-e Balázsnak,hogy kifizesse-e,ugyanis az ő volt anyósa volt a főfőfőfeljelentgető,apuka meg a polgárőrségi kapcsolatait vetette latba,hogy engem onnan eltakarítsanak.
Szóval ez a Lili bébi megszületésekor rendelkezni fog egy fél érettségivel és priuszos lesz,nem semmi életkezdés
Na,jó sok lettem,lelövöm magam............