Sziasztok!
Bocs, hogy régen, voltam, van egy csomó számítógépes munkám, és eléggé fáj a hátam a sok üléstől.
Kedden voltam dokinál, mindent rendben talált, és megerősítette, hogy kislányunk

lesz, úgyhogy
Masika, ha nem gond, beírhatod a táblázatba is, látom, főleg kislányokkal lesz teli a topik

Még mindig nem tudom, hol fogok szülni, de a dokim megígérte, hogy a következő alkalommal , ami 4 hét múlva lesz, már biztosan tudunk erről is beszélni. Sajna, én ragaszkodom a dokimhoz, és a bizalom nekem nagyon sokat jelent. Persze, horror pénzeket nem vagyok hajlandó fizetni azért, hogy ő vezesse le a szülésemet, de ezen tényleg akkor kezdek el gondolkozni, amikor már látom a lehetőségeket.
Két hét múlva megyek terheléses vércukor vizsgálatra, nekem a tej+zsömle verzió lesz, remélem, semmit se találnak.
Gerika, köszönöm a biztatást. Hogyhogy olyan későn lesz a genetikai UH-d?
Sheepy, Adry, nagyon szép menyasszonyok voltatok. Szívből gratulálok, hosszú, boldog, örömteli tartalmas közös életet kívánok.
Ciripke, gratulálok az integrált teszt eredményhez.
Timi, Majcikának utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok . Nagyon édi kiscsaj. Biztos, hogy az a két maci ugyanaz? Nem lehet, hogy vettetek egy kisebbet és egy nagyobbat?
Evarga, örülök, hogy megoldódott a doki/kórház kérdés, az Istvánban biztos jó helyen leszel, bababarát kórház, ez sokat jelent. De a lényeg, hogy nem idegeskedsz tovább.
Masika, Büngyike drukkolok a vizsgákhoz.
Gabi, gyógyulást a kisfiadnak.
Cukika, én azt tapasztaltam, hogy a nők úgy szoktak beszélni a szülésükről mint a pasik a katonaélményükről. Nagy élmény lehet, ha 10-20-30 év után is "nosztalgiáznak". Anyukádnak pedig biztos rengeteg csodaszép szülésnél volt jelen, de arányaiban sokkal többet beszélt azokról, amik nem tankönyvi módon folytak le. Mostmár úgyis mindegy, a babának valahogy ki kell jönnie, de élvezd inkább továbbra is a várandósságot, mint eddig, a szülésen ráérsz majd aggódni, 5 hónap múlva is, vagy akkor se.
Ágica, remélem, hamarosan megnyugszik a párod, és nem okoz többet neked ilyen estéket. Jó természeted van, ha túl tudod magad tenni ezeken, nekem mindig szükségem van arra, hogy megbeszéljük a történteket. Muszáj, hogy hamar túl legyünk ezeken a dolgokon, mert a baba látja kárát, és most elsősorban rá kell gondolnunk, mert teljes egészében ránk van utalva.
Én másfél éve járok/jártam kineziológushoz, egyéb dolgok miatt is, de úgy érzem, hogy nagyon-nagyon nagy szerepe van abban, hogy ez nekem egy igazán örömteli, harmonikus időszak, régen volt ilyenben részem.
Eszter, én nem mernék szolizni, az önbarnító krémeket ajánlják helyette. De én kicsit gyáva is vagyok, mert hajfestéket se merek használni, inkább tartós hajszínezőket, amik, úgy látom, ugyanannyit kibírnak, vagyis a lenövések miatt kell csak 5-6 hetente festenem.
Én Loreal barnító testápolót használok. Nagyon fehér a bőröm, és már 1-2 alkalom után szép egyenletes színt adott. Persze, amikor kihagytam 2 hetet, eltűnt a szín, de nem olyan durván, mint amikor tavaly önbarnítót használtam.
Ariel