A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Jutta!

Hol nyaraltok?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

"A bába válaszolt" megpróbáltam megrendelni a szabad@szules.hu-n és azt írták vissza, hogy a könyv elfogyott, de ősszel megjelenik és feltesznek várólistára, hogy azon nyomban küldhessék. Addig marad a kölcsönkönyv...

Jutta
Örülök, hogy mész intimtornára, én igyekszem gyakorolni azóta is, hogy befejeződött. Amúgy a Kriston-félére mész?

Én csak 160 cm vagyok, tehát a vizes buli kizárva :)

Afp
Nekem 16 hét+5 nap veszik majd le, 9 nappal korábbi súlyt írtak rá a papírra, a vérvétel napján újra megmérnek? Én most elég szépen megindultam, tehát elképzelhetőnek tartom a + 1 kilót addigra.
Remélem minden oké lesz az eredményre váróknál!

Ágica
De jó, hogy ilyen csodás élményben volt részetek! Már én is alig várom a hónap végi Uh-t! És tényleg hemzsegnek a lányok!

Szép napot!

Évi
evarga

Timur- :)

Eva - a tobbi aqanatal normalis medenceben van, csak ez a XIII ker i nagy. Eleg sok helyen van. google.hu-n ha beirod kijonnek

Jutta - a Calzedoniaban van olyan, ahol kulon ossze tudod valogatni a felsot + alsot es alsobol van, ami a derakanal magasabb es lehajthato, meg nem probaltam, de az jo lehet nekunk
amugy a 170 cm hez jo vagy ezzel a sullyal, nem ? Pont felidos vagy !

Adri- jo , h beneztel ! Hogy ment a tanulas ?

Itt a finom ido ! de joooooo :):)
bogyo
18+3
bogyogyorgyi

Csajok!
Calzedoniában olyan fürdőbugyit lehet kapni, aminek saját anyagából van vastag passzéja, amit fel tudsz hajtani a pocakra. Asszem 4500ft plussz a felső. Van sárga-narancs és lila-slila színben. Aki mehet úszni, annak érdemes megnéznie. Engem sajna a mióma miatt letiltottak.
Meleg: akkor ne is dicsekedjek, hogy nálunk a cégnél 23 fok van??????? Zárt cipő, kismamaharisnya, vastag pulcsi, forró tea. És nézzük az üveg mögött a kánikulát! Tegnap még meleg volt, amikor a dokimhoz mentem, mire kijöttem, már ott volt a vihar. A Móriczon mentem keresztül, és az építkezésről fújta a homokot mindenkire. Mire hazaértem, vályogot köptem….azért az eső, meleg, és az esti 3 mosásunk megtette az eredményét, alig volt levegő a lakásban, ott most tényleg meleg van.
Tegnap voltam nőgyogyinál. Minden rendben van, most is azt mondta, hogy nem akar látni 4 hétnél hamarabb, terheléses cukor meg csak azután lesz. Azt mondta, hogy nagyon élénk a baba, és továbbra is fejjel lefelé van, és elhúzódott a jobb oldalamra, félhold alakban. A lábacskái már a köldököm felett járnak egy picivel. Azért ez nagyon rendes tőle, mert a miómám meg a bal oldalon van, és így legalább nem rugdossa. Amúgy a mióma szépen nyúlik a méhemmel együtt, és a doki szerint ez jó. Tegnap jól megnyomkodta, de nem fájt. Megnézte uhval is a babát, éppen a lábát fogdosta. És ami a legjobban tetszett, hogy a doki őszintén örült ennek a mutatványnak! Nagyon jól esett.
Képzeljétek, a kórházban kapott sok szuritól lett egy nagy dudi a bőröm alatt a popsimon. Ez egy heg az izomszövet tetején, 8 hét mire elmúlik…

Betegápoló kismamának kitartás! Sok-sok folyadék, és figyelem elterelés.

Okr!
Gratula a MON-hoz. A súlyt nekem sem mérték, csak diktálni kellett, illetve ráírta a doki a papírra.

Minden tanulónak!
Őszinte részvétem! Majd akkor én helyettetek is pihenek jó? Aztán majd küldök belőle. Én önszorgalomból a kórházban szakkönyvet olvastam. Alig bírtam dugdosni a dokik elől, nehogy kattantnak nézzenek. Nagy fájdalmaim közepette légkondenzációs hűtőberendezésekről olvasgattam… hihihi.

Amúgy mindenki jól van? Mert én majd kicsattanok az energiától. Amikor az embernek volt egy rettenetes fájdalma, akkor elkezdi értékelni azokat a pillanatokat, amikor nincs semmi baja. Szóval most minden szép és jó, főleg így, hogy a babával is minden rendben.

Ágica
Kép
ágica_26

Bogyó!
megelőztél a calzedoniával!

Ágica
Kép
ágica_26

Halihó !

Gabi, Áronnak én is jobbulást kívánok, remélem már használ a gyógyszer !

Tegnap az orvos vizsgálat után megnyugtatott,hogy mehet a pancsolás , úgyhogy most nagy a dilemma : jóga , vagy aquanatal?
Mindkettő nem fér bele az időmbe sajna.
Azért beindítom a fürdőruha vadászatot , mert 3 hét múlva megint lesz egy kis kiruccanás, ahol muszály lesz kipróbálnom a medencét !!!

Az egyik lánytesóm a 21 évével , kb 9 kilóval nehezebb nálam .
Már kicsinek is jó nagy darab volt , de irígykedem is rendesen , mert szép kerek arc, kerek hátsó és úgy összességében is sokkal formásabb, mint én a csontos végtagokkal , széles derekammal , hozzá lapos fenékkel. Szóval ha bárkit izgatna a súlyfelesleg, én szívesen cserélnék mert nekem egyenlőre nincs olyan . :lol:

( talán most alakul valami, mert szombat óta falom a torta maradékokat )

Néhány képet felszenvedtem a netre , de a fele elszállt valahová, mindenesetre ,ha valaki kíváncsi rá : http://kep.tar.hu/sheepyno01

Remélem ma nem lesz vihar .Nem tudom ki hogy van vele, de babókám határozottan megérezte a tegnapi pocsék időt , alig mocorgott odabent . ( bár fejen állva nem lehet könnyű :lol: )

Kép
sheepy

Sheepy!
akkor lehet, hogy a vihar miatt nem éreztem én sem a babát? bár nagyon mozgott az uhn, de ezeknek a mozgásoknak csak pici töredékét érzem még
bizti olvastad, hogy még az enyém is fejjel lefelé van. ha most kibírja még így 4-5 hétig, akkor már nem is fordul meg. és végül is megszületni így kell! legalább nem kell ammiatt aggódnunk, hogy farfekvéses lesz, és a köldökzsini is kisebb eséllyel akad be a fejecskéjébe születésnél!

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica !

Én erről még nem hallottam ,hogy akár így is maradhatna !?
Egyből az jutott eszembe ,hogy akkor nagyon a fejébe száll a vér :shock:
Pénteken lesz genetikai UH, majd kifaggatom az ottaniakat, mert ha tényleg az a jobb neki ,hogy fordítva van ,akkor meg is beszélem vele, hogy maradjon szépen így tótágasban!

:lol: :lol: :lol:

Kép
sheepy

Sheepy!
Ne aggódj!
a kórházban beszéltem egy lánnyal, akinek végig fejjel lefelé volt a babája. Egyes babák a 24-28.héten már befordulnak a szülőcsatornába, és úgy is maradnak. Nem megy a fejébe a vér, mert a magzati vérellátásnak van egy nagyon intelligens irányítása, többek között a „fejébe száll a vér” elkerülésére. A magzat egyes testrészeibe annyi vér áramlik, amennyi szükséges. Több semmi kép, max. kevesebb. Pl: ha kevés az oxigén a mama vérében, akkor a baba szervezete lecsökkenti a két láb, és a balkéz vérellátását, és az agyba meg a jobb kézbe koncentrája a vért. De többet sehova sem juttat. Én most kifejezetten örülök, mert ha így marad, akkor nem kell végigszenvedni, ahogy egy 8 hónapos magzat megfordul a rendelkezésére álló szűk helyen.

Ágica
Kép
ágica_26

Agi, Sheppy - a babanak ugy jo, ahogy :) nem szallhat a fejebe a ver..
sheppy - ilyen termeszetesen a hajad ?? de jo neked !!! nagyon tetszik a minta a ruhadon-(szoknyadon ?) is, ezt varrattad ?
gratulalok megegyszer !!! es nagyon csini vagy, nem vagy tul gebe egyaltalan- majd oktoberben megkerdezlek, hogy mennyire erzed magad sovanynak :):)

agi - furdoruci :) nagyon egyszerre gondolkozunk hihi

en remekul vagyok, nagyon boldogan, orulok, hogy mar terhesnek nezek ki, nem csak kicsit kovernek:) ...de a babo mozgasat meg nem erzem, de nem aggodom, mindenki mas - majd eljon az ideje annak is,

puszi
bogyo
18+3
bogyogyorgyi

júj! hol vannak a képek??????????????

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Sheepy! Nagyon jók a képek! Látom nektek is szép esküvőtök volt és nagyon egyedi vagy, hogy ilyen ruhát választottál!

Olvasgattalak benneteket, én is viszgára készülök, bár semmi kedvem holnap vizsgázni...
Ha ez sikerül, akkor mehetek köv. hónapban szóbelizni ugyanebből.

Én elég sokat híztam, már 5 kilónál tartok kereken! Pedig mozgok, tornázok, nem eszem sokat, csak annyit, amennyit eddig is.
De az ismerősök azt mondják, hogy csak a pocakomon látszik, ez azért megnyugtat!

Hogy az én lányom éppen fejjel lefelé van-e aztén sem tudom, de már nagyon érdekel :)

Pusszancs!
Holnap szorítsatok!

büngyike

Cuki!
Egy kis monológ, megnyugtatásképpen:
A gátmetszés miatt ne aggódj, a fájdalom közepette nem is érzed (gondolom). Annak a babának onnan valahogy ki kell jönnie! Vagy megszülöd egy gátmetszéssel, vagy egy komoly hasi műtéttel, ami szintén nem egy nagy élmény állítólag. Szóval ez vele jár, kár rágódni rajta. Engem az olyan nyilatkozatok raknak helyre, mint amit Gregor Bernadett mondott valamelyik héten, hogy nem érezné magát ennyire nőnek, ha nem vajúdott volna 10 órát. Én azt tudom mondani, hogy várom a vajúdást, mert tudom, hogy másképp fogom látni a világot, más dolgoknak lesz jelentőségük. A gátmetszés pedig begyógyul. Én már most mondtam a páromnak, hogy több gyerek után ha szükség lesz rá, szeretnék egy hüvelyplasztikát. Nem is volt ellene kifogása. És az ilyet nem kell szégyelni, az sokkal borzasztóbb, amikor családok mennek szét ilyen dolgok miatt.
A visszeres láb ellen jó cipő, hideg-meleg váltott zuhany, krém, és felpolcolt láb. Ezekre figyelj oda akkor is, ha még nem fáj a lábad. Ha te mindent megteszel, akkor az érzés sem lesz olyan intenzív, hogy esetleg visszeres lett, vagy lesz. A lényeg, hogy ne hagyd el magad.
A dagiságra ne most gondolj, lesz időd utána lefogyni. És aki már egyszer volt csinos, vékony tornával, meg odafigyeléssel, az lehet még! Októberben szülünk, januárig pihenünk, utána meg van 5 hónap formába hozni magunkat. Télen meg lehet mindent korrigálni ruhával. Én kifejezetten örülök, hogy nem tavasszal szülök, mert akkor paráznék, hogy milyen a formám nyárra. Szóval ez egy szerencsés helyzet, szerintem ennek nagyon örülj!
Ha tényleg salikat eszel, akkor nem leszel cukrod. Egy a fontos, hogy ne felejtsd el, hogy a barna kenyér is szénhidrát, ugyanúgy, mint a süti, csak értékesebb! A szervezetet pedig be lehet (kell) csapni.
Hasfájás: arra gondolj, hogy más kórházban van 9 hónapig, sőt elvesztik a babájukat. Te pedig ezek közelében sem vagy! És mindenkinek fáj a hasa, csak nem annyira, nem úgy, és éppen nem akkor.
Ha én nagyon kész vagyok, szar minden, elmegyek, és veszek valami kényeztetőt. Nem kell nagy dologra gondolni, elég a dm-ben egy pici krém-minta 200Ft-ért, vagy egy szép mini körömlakk, vagy illóolaj, vagy azok a kézkrém kapszulák 500Ft-ért. A lényeg, hogy valami, ami a lelkednek is jót tesz.
Tényleg nyugodj meg, mert a baba nem fogja érteni, hogy akkor ő miért is csücsül ott. Tessék neki mesét olvasni, vagy arra gondolni, milyen copfot fogsz kötni neki jövő nyárra!
Mindent bele, ne add fel!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Ágica, igazad van! Cuki TESSÉK megnyugodni! (na ha ez így menne)
Fürdőruci tippet köszönöm, megnézem!

Sheepy, jók a képek! 8)

Bogyó, nagy drukk!!!

JA vettem önbanító hatású testápolót, jóóóó! (a sima önbarnítót nem mertem kipróbálni, nehogy csíkos legyek) :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Jutta! Melyiket vetted meg? Én félek, hogy csíkos leszek, vagy megfogja a ruhát, mert már ilyet is tapasztaltam :(

Cukika! Ilyen baromságokra ne gondolj! A gátmetszés-szülés az olyan hirtelen fog menni, hogy észre sem veszed! Sőt! A metszést egyenesen te fogod kérni :shock:
Először szülőknél úgy tudom alkalmazzák, mert nem árt ;) Én nem zárkózom el ezektől.
A súlytöbblettel se most foglalkozz, mert most nem az az elsődleges! Igaza van Áginak! Ráérsz januártól!

Ági, nagyon bírom a kis kényeztetős tippjeidet ;)

büngyike

Sziasztok !

Örülök, hogy tetszettek a képek ! :lol: :lol: :lol: -Bevallom nekem is :-)

Csak ,hogy az aggodalom utolsó csíráját is elkergessük , most olvastam a Margitos honlapon :
" Az én testem bölcsõ...Nem akarok "túl lenni" a szülésemen, hanem alig várom, hogy életet adhassak. "

A vajúdás , gátmetszés , és még az a sok gusztustalan dolog ,amibe belegondolni is rémes ( beöntés ,borotválás ... brrrr ), hipp-hppp megtörténik, akár akarjuk, akár nem , de az eredménye egy csodálatos gyerek , aki biztosan elfeledtet velünk minden szörnyűséget ,amint kibújt !!!!

Anyukák nyugtassátok meg Cukikát ,hogy Pankájáért ez nem nagy áldozat !

Félelem mindenkiben van .
Ha nem is a fájdalom miatt , de az ismeretlen dolgoktól való rettegés ugyan olyan rossz .
Egy-két szülésfelkészítő és kórházlátogatós nap után remélem ez is elmúlik majd .

:)

Dagadt , viszeres láb ellen sok-sok séta , vadgesztenyés krém ( pl. Biomed ) , és hidegvízben taposás a megváltás és megelőzésnek sem rossz.
Ja és felpolcolás közben ne legyen keresztbe a láb , mert valamiért az sem jó .

Én Dove barnítós testápolót használtam tavaly, de inkább sárgultam:-)
Viszont foltot nem hagy, de a tenyérről és a kéz ujjai közül jó alaposan ki kellett mosni , mert egy-két napig érdekes színük volt :lol: :lol: :lol:

Kép
sheepy

Cuki -
en lemaradtam, miert kell neked tutira gatmetszes ?

amugy okosakat irtak a lanyok, en meg ha annyit mondhatok, hogy nem kell feltetlenul neked meg sokat hiznod.
Es A terhessegi cukorbetegseg MEGELOZHETO ! ne is vard meg az erdemenyt, ki kell iktatni MINDEN cukrot ( inkabb zoldseget egyel , mint gyumolcsot ) es heten 1 x krumpli vagy rizs nap - so nelkul ! ( durva, de kibirod :) ) csodat tesz.
Ez kismamaknak is mehet es be fog allni jol a cukrod.
SEmmilyen gyogyszert ne vegyel be, csak ha gaz van, de ha ezt betartod, tutira jol leszel - unokatesomtol tudom,,ikrekkel cukros lett es igy labalt ki belole . remelem segitenek neked is ezek. :):)
Bába valaszolban megnezem, hogy mit irnak erre ( ha erdekel szolj, mar nem akarom tomni fejed..)

visszerre : + 1 : a komresszios comfix siman kibirhato meg ebben az idoben, illetve legalabb otthon hordjad, vagy nadrag ala.
Azert aki nagyon odafigyel, sok minden elkerulheto, ti is igy latjatok ?

Jutta- mihez a drukk ? en nem vizsgazom..de azert koszi :)

Agi- de jokat irtal !!! van vmi javulas amiota nem szeded a vasat ?

b
18+3
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Cukika, igaza van a férjednek, valszeg túl sokat vagy a négy fal között. Van legalább kertetek, ahova ki tudnál ülni napozni, olvasni stb? Vagy tegyél egy sétát valami szép helyen!
Nem szabad így gondolkodni, hogy könnyebb lenne a császár, mint a normál szülés! Hova lenne akkor belőled az anyatigris? Akinek nincs ereje megszülni a babáját, az nem könnyen válik anyatigrissé. Nemhogy könnyen, hanem hátránnyal kezdené az a gyerek az életét.
Más az, amikor nincs más választás és császárra van szükség. De ezeket Te is tudod.
Bizony a vajúdást be kell vállalni ahhoz, hogy gyerekünk legyen. De nem kell vágyni nagy fájdalmakra ahhoz, hogy nőnek érezzük magunkat. Arra kell gondolni, hogy van akinek sikerült dalolva szülni. Már jónéhány éve olvastam erről.
Szal a fájdalom jön, ha kell, de később ott lesz a lányod és azt fogod érezni, hogy megérte minden érte. És a vajúdás valóban anyatigrist csinál belőled. Egy igazi anya még a kutyák elé is veti magát , ha meg kell védenie a gyermekét. És ezen nem gondolkodik, hanem ez jön ösztönösen. Hatalmas erőt kapunk a gyermekünk felneveléséhez, de kinek adják, ha helyettünk más erejéből születik meg az a gyerek?
Segítség az persze kell, támogatás. De mi szülünk! Nem pedig besétálok egy műtőbe, hogy könnyebb legyen. Most könnyebb, később nehezebb...Irgum-burgum, ilyenekre ne is gondolj többet! :) A gátmetszést meg tényleg nem fogod akkor már érezni. De van akinek sikerül elsőre is gátvédelemmel szülni. Nem hiszem, hogy a debreceni klinikán mondjuk ezt nagyon alkalmaznák, de ki tudja.

Bogyo, kérlek, ne mondj ilyet, hogy gyümölcsöt ne egyen egy még egészséges kismama! Ha csak gyümölcsből nyerjük a cukrot, attól egész biztosan nem leszünk cukorbetegek. Sőt, kifejezetten édes, érett gyümölcsöt kell választani. Ez éppenhogy megvéd a betegségektől és a babának is kiváló táplálék.
Örülök egyébként, hogy boldog vagy! :)

Barbara, nekem még nem sikerült sajna megnyitni az oldalt. Remélem mielőbb sikerül.

Masika, viszont a táblát végre sikerült megnyitnom, eddig ez sem sikerült. Beírnád légyszi, hogy fiú. Ha mégsem (ami nem valószínű) ,legfeljebb javítjuk. OK?

Gabi, kisfiadnak jobbulást!!!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Bogyó, bocsi Büngyink szántam a drukkot! :oops:
De persze neked is küldök, ha vmihez kell... (vizsgálat, eredmény, UH?) 8)

Cuki,
Császár kontra szülés. Anno én is paráztam a szüléstől és főleg a gátmetszéstől... De a császár az egy MŰTÉT! És lehet, hogy közben nem fáj annyira, de utána sokkal gázabb! (ismerőseim mondták) A heg, hetek alat gyógyul be, és miután megszülted a babót 2 órát vigyázban kell feküdnöd, tehát a fejed se emelheted meg, hogy jobban megnézhesd Cukikát!!! Utána köv. napokban pedig, ahányszor felállsz, mozogsz olyan a helye, mintha ki akarna poccanni a pocid a gravitáció hatására. (Ilyen szemléletesen egy ismerősöm mondta el, akinek azért volt császár, mert a gyerek farfekvéses volt és a köldökzsinor körbetekeredett rajta). Ő - pedig tudta, hogy nem szülhet normális úton - a kitolási szakaszig végig vajúdott, csak azért, hogy a hormonok binduljanak és legyen rendesen tejcsije!!! Szerintem gondolkozz még ezen, a szülés egy TERMÉSZETES folyamat, persze nem egy leányálom, de ha nem fogod fel ennyire rémisztőnek, akkor talán nem fog az összes izmod megfeszülni és még rendesen tágulsz is talán...

Fel a fejjel a gyerkőcnek csak ki kell jönnie valahogy! És ha már szenvedni kell, akkor legyen ez meg minél hamarabb és ne húzódjon el a császárseb miatt hosszasan (szerintem)! :wink:

Ja önbarnító: Dove, a világosabb, igen egy kicsit talán sárgásbarna, de nem vészes....

Jutta

KépKép
jutta

Jutta :) koszi

Geri - ugy latszik mi nem nagyon ertjuk egymast :) azt mondtam, hogy inkabb tobb zoldseget egyen, mint gyumolcsot. ne azt, hogy ne egyen gyumolcsot.

Onbranitok : lehetnek jok, csak a sarok korul szoktak lebukni a nok, azt hiszem ott eleg nehez elkenni, vagy egyszeruen bokanal abba kell hagyni ? hogy kell azt csinalni ? Segitseeg :) !
ja, nekem is maradt mar a kezfejemen foltosan - az nagyon gaz !

B
18 + 3
bogyogyorgyi

Bogyo :) , jól van na! Csak védem a gyümölcsöket! :) Nem pikkelek ám rád, nehogy azt hidd! :) :) Puszi neked és a babónak! :oops:

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Cuki! Tudom, hogy anyukád szakmabeli, de ne hagyd neki sem, hogy rémisztgessen. Tudom, hogy csak aggódik - én anyukám is ilyen típus - de neked most BIZTATÁS kell. Persze vannak horror sztorik is, de azért az emberek többsége csak megszül...
(ő se ezt mondja azoknak akik nála szülnek és nem a lánya)

Amúgy én is nyámnyila vagyok, de ha már az a gyerek bekerült, akkor ki is kell gyünnie... Ezen totál felesleges 9 hónapig parázni, attól nem lesz jobb :!:
(Úristen ezeket a szavakat én írom, hova lett a paragép énem )

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok, csak bekukkantottam így vizsga előtt :shock:

Köszi a drukkot, rám fér, pedig készültem!

CUKI! Kérlek ne parázz ezeken a dolgokon, én is sokat filóztam, de végülis ez csodálatos érzés! A szülés is, és az azt megelőző 9 hónap!
Én akkor fogtam fel igazán és akkor párolgott el minden bajom, amikor elkezdtem jógázni. Ajánlom Neked is, és mindenkinek.
Valamint nem csak kismamákank! :!:

Ezt az önbarnítót én is kipróbálom, mert idén már egyszer napoztam picit az erkélyen és képzeljétek! Rózsaszín foltos lett az orrom :?: :lol:
Már szerencsére kezd elmúlni, de addig is sok alapozó elment rá, hogy ne rajtam röhögjenek az utcán :)

Legyen szép napotok!

Büngyi

büngyike

Sziasztok

Valaki tudna nekem tanácsot adni abban hogy szolizni lehet-e,mert olyan fehér vagyok,hogy így a napra sem merek kimenni,a tengerparton meg egyenesen hülyének fognak nézni.
Köszi

Kép
Kép
eszter26

sziasztok!

Nem győztem visszaolvasni a tegnapi termést.

Cukika:
a hízással kapcsolatban csak annyit, hogy én még egy dekát sem híztam, de borzasztó nagy pocakom van. Ahogy már írtam és is plusz 10 kg -al indultam neki a terhességnek és nagyon féltem- félek , hogy a végére mennyi leszek. (most 76 vagyok)
A lényeg: mindent lehet enni csak mértékkel.
Reggelire többnyire teljeskiörlésű kenyér vagy 100%rozs felvágott és ami még jár hozzá. 10 órai: egy túrórudi, vagy egy actívia joghurt. Ebéd: amit csak akarsz. Uzsonna: túrórudi (a gyerek imádja, és én is) vagy egy kis gyümölcs, vacsi: saláta, husival, heti kétszer tészta is lehet.
Szóval azt hiszem én is minden félét eszem, hétvégén persze a szokásos fagyi nálam is elengedhetetlen. Ha hétközbe fagyizok akkor a Cartedornak és a Norbinak vannak nagyon fini light fagyijai, tényleg jók. Persze néha nálam is lecsúszik egy magnum.
Egyébként valahol azt olvastam, hogy aki túlsúllyal indul a szülésnek az kevesebbet hízik mint aki normál súlyú, mert a baba először a többletből vesz el.

Na jó, nem okoskodom tovább. Megyek dolgozni.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok!

A helyzet nálunk változatlan. Sajnos erre a gyógyszerre sem javul a csípős véres vizelet. Kaptunk beutalót a nephrológiára, sürgőséggel hétfőre adtak időpontot!!!! Reménykedem, hogy nem kell a gyereknek befeküdnie a kórházba, nem valami nagyon komoly dologról van szó!

Hízás: +2-3 kg-nál tartok. Elég sok ez is, mert én is Cukikához hasonló kilókkal rendelkezem. Jó lenne ha nem 100 kilósan kellene szülni menni. Pedig én aztán igazán nem eszek sokat, idegeskedek is rendesen, hol magam miatt, hol a gyerekek miatt. Mégis kúsznak a kilók. Akkora a fenekem, hogy nem merek a tükörbe belenézni. Épp mondtam a gyerekeknek, úgy nézek ki mint Fiona a Shrekből. Erre a kislányom azt mondta,nem is, mert Fiona vékonyabb.. :lol: Milyen kedves!
Ráadásnak a bokám estére eltűnik, már most nagyon vizesedik, mi lesz később??? Tuti ez is a túlsúlytól van.

Cukika: ha ez megnyugtat, az én hasam is akkora, hogy gondozáson azt hitték, már a vége felé járok. Hiába, van zsírréteg keményen, meg víz is, sajnos. Reggel mindig sokkal kisebb a hasam, estére dagad meg. Valahogy nem tud a víz lemenni rólam, pedig nem eszem sósan, nem iszok 100 liter folyadékot... nem értem!

A szülés és gátmetszés miatt én is parázok, pedig ez már a 3. baba. Rá se merek gondolni, igaz én vagyok az, akinek ebben is csak rossz tapasztalat jutott. Remélem most kicsit könnyebb lesz.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Cuki!
A 10 órás vajúdás nem 10 órás folyamatos fájdalom, és a császár után állítólag van jópár rossz óra. És persze a gyerkőcöt sem tudod emelgetni, fürdetni. A regenerálódás is sokkal nehezebb, mert hasizomra csak soká tudsz erősíteni. És akkor mi lesz jövő ilyenkor? És a megfelelő hormonok sem indulnak be egy félórás műtét alatt. A babának nem hiszem, hogy annyival jobb a császár. Ha így lenne, akkor a hasunkon egy vágás tátongana 12 millió éve, és ott szülnénk….a természet tudja a dolgát. Mert abba gondolj bele, hogy lombiknál válogatják az egészséges sejteket, amíg spontán megtermékenyülésnél nem tudhatod mi lesz. Ha a baba szempontjait így néznénk, mindenki lombikra rohangálna, mert az biztosabb. De ez a Te döntésed!
Gátvédelem: hű, felfelé is repedhet????,akkor előre kérem a gátmetszést!!!!!!! Anyukám mindig azt mondta, hogy szerinte őt szűkre varrta a doki gátmetszés után. De hallottam már olyat, hogy valaki 4 gyereket is szült, és az első kettőnél vágták. És a 3.4. csak bekerült valahogy…

Bogyó!
A dokim azt mondta, hogy ne szedjek vasat, amíg nincs egy véreredményem, az pedig csak 5-6 hét múlva lesz. Szerinte amíg nem vagyok rosszul, nem kell, azt kérte, próbáljak vasban gazdag ételeket fogyasztani, és ha nem kívánok édességet ne is egyek.

Csajok!
Mi a baj a nappal? Én többször napoztam idén, és nem lett gáz. A cicit és a pocit nem szabad napoztatni, de a többi mehet. Én a J&J önbarnítót próbáltam ki 3 éve, de a párom könnyesre röhögte magát, amikor meglátta a térdeimen a csíkokat. Úgy repült a krém, hogy csak na. Még szerencse, hogy csak 2x használtam.

Eszter!
Nem javallott, de ha előtte is szolztál, kicsit lehet. Májusban fehérnek lenni egy tengerparton, nem gáz. Augusztusban már lehet….

Ágica
Kép
ágica_26

Hát lányok! Tegnap asszem nagy volt a szám, amikor azt mondtam, hogy milyen jól vagyok, és amikor Cukinak javasoltam, hogy ne sírjon….

Tegnap délelőtt nagyon rosszul lettem, szerintem leesett a vércukrom, de nem tudom miért, rendesen reggeliztem, virslit, és teljes kiörl. tönköly kenyeret. Próbáltam visszatornázni, de nem sikerült azonnal. Megettem egy szendvicset, egy joghurtot, és végül egy sportszeletet. Aztán punnyadtam a székemben 1 órát, és akkor elkezdett rázni a hideg. Akkor ittam egy forró teát, és lassan jobban lettem mi volt, nem tudom…

Délután anyukámmal beszéltem, megint kiakasztott, pedig ma utazom haza. Állandóan rosszul van, fáradt, fáj a dereka, alig tud takarítani (az én tiszteletemre…). Mégis ki van akadva, hogy nem megyünk gyakrabban haza a párommal…én ugye sokat voltam rosszul az elmúlt hónapokban. A párom meg rengeteget dolgozik, mert valahonnan elő kell teremteni a pénzt.

Este meg a párommal vesztem össze, mert ki van akadva, hogy megy el a formám…pedig még csak 58kg-nál tartok! Valahogy azt érzem, hogy csak azért akar gyereket, mert társadalmi elvárás…és egy jó szót nem kapok, csak azt, hogy húzzam ki magam, legyen jó a lábam, meg nehogy elhízzak, mert akkor más csajra fog nézni. Hát nekem sem kellett több, végigbőgtem az egész estét. Ha most nem lennék terhes, elköltöztem volna (van egy albérletem (1 szoba) nem messze tőle…). Szóval nagyon elegem van. Azon gondolkodom, hogy keresek egy pszichológust. A párommal nem tudom megbeszélni, szüleimnek nem tudom elmondani… kérlek, ne haragudjatok, hogy ilyenekkel terhellek benneteket! Csak azért tartom magam, mert tudom, hogy van egy kis emberke, aki teljesen velem van! Aki csak az enyém, és mellettem van, akkor is amikor baj van. Még zokogni is csak óvatosan mertem, nehogy összehúzódásokat okozzon…és persze reggel sem volt sokkal jobb…talán jó is, hogy elutazom 3 napra. Gyakrabban kellene.

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica!

Ez nagyon szomorú. Pedig a te párod már nem 20 éves, neki tudnia kellene egy gyerekkel mit vállal be és a terhesség milyen következményekkel jár!
Nem mindenki manöken alkat, és nem mindenki Rubint Réka, ezt el kell fogadni. Mi ütött bele? Megijedt? Vagy a munkahelyen valaki bogarat tett a fülébe???
Mégiscsak el kellene vele beszélgetni erről, Isten őrizz, hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatotok. Beláthatná, hogy ez egy átmeneti állapot, ami nem tart örökké. 58 kg??? Én utoljára 20 évesen voltam annyi! A fejem sem fájna ha legalább 68 lehetnék, méghogy az 58 sok! Ezek a férfiak annyira önzők, szörnyű. Bárcsak érezhetnék mindazt ami a terhességgel jár, azt hiszem nem beszélnének annyi hülyeséget soha többet.

(Ha jól visszagondolok, akkor a második gyerek után az én párom is pampogott, hogy nagyon dagi vagyok, és mikor fogyok már le... akkor ugyanígy éreztem mint te. A szoptatás alatt én rengeteget híztam. Azóta is folyton felemlegtem neki, milyen rosszul esett az nekem akkor. Kérdeztem is tőle, most is cirkuszt fog csinálni? Megígérte, hogy nem, hát kíváncsi leszek rá.)

Remélem a 3 nap alatt míg távol leszel rájön arra a párod, hogy butaságokat beszélt.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Agi9 - ez nem vot szep tole :( de en csak a kommunikacioban hiszek, meg kell beszelni, mert foleg a ffiak nem tudjak, hogy mi van a fejunkben, csak azt tudjak, amit SZO SZERINT kimondunk.
en beszelnek vele eloszor es utana pedig elutaznek , ahogy mondod par napra, akkor mar biztos jobban lesztek, szoval ne daccbol utazz, csak hogy kicsit szelloztesd az agyad. Kulonben egy jo pszichologus mindenkinek jol jon, ha birod anyagilag- menj ! ( de a kineziologus is jott tett nekem mar parszor-priviben adhatok szamot)
A dokid meg egy kincs, jol vigyazz ra ! :) az enyem ilyen nem mondana..

Gabi - nagyon remelem, hogy nem kell ennek a kisfiunak befekudnie !
hogyhogy csak hetfore kaptatok idopontot ? nem lehet vmit hamarabb tenni ?

eszter - nem leszek nepszeru, de en a szolarium ellen vagyok, onbarnito kremeket probaltad ? elotte allitolag erdemes a bort leradirozni es akkor egyenletesebben fog . ill mar tobb helyen van barnito spre ( beallsz egy "dobozba" es lefujnak :) mint Ross-t a Jobaratkban :):)

b.
18+4
bogyogyorgyi

Eszter

:):) + onbarnito gep rol
4295505 a tel.szam Bp. deak ter
www.magictan.hu

2 900 ft , 1 perc mig lefuj a gep es 1 hetig tart a szin, de ha mar volt alapszined, akkor tovabb
ez volt a raklam helye :)

bogyo
18+4
bogyogyorgyi

"Amúgy meg majd akkor panpogjanak a pasik, ha az ő nemi szervüket nyisszantják össze a végbelükkel...."hihihi :D :D :D most nevettem előszőr tegnap óta!!!!!

a párommal az a baj, ha beszélek neki a problémámról, azt mondja, hogy túlérzékeny vagyok, ha meg nem beszélek, megsértődik, mert akkor az nem kapcsolat szerinte! igazi ikrek személyiség!
még a telefont sem fogom felvenni, ha hív. én az a típus vagyok, aki idővel lenyugszik, nem dúl fúl. nekem jót tesz majd ez a 3 nap (szüleimmel :? ....)

Ágica
Kép
ágica_26

azon gondolkodom, hogy a szülésre sem engedem be, mert biztos csak pampogni fog, hogy mit cirkuszolok, nem fáj az annyira....hát nekem erre, meg ott, akkor nem lesz szükségem

Ágica
Kép
ágica_26

Cuki!
amúgy tök igazad van! a párom egy nagy gyerek! lehet, hogy tényleg ez a helyzet ijesztette meg. 43-at tölt következő héten, és nagyon hajt, hogy legyen családi ház, esetleg majd egy nyaraló, és, hogy ő is el tudja indítani úgy a gyerekeket, mint vele tették (panel+lada) ami azért nem rossz...én egy hátbaveregetést hozok otthonról...
ilyenkor neki is rossz hangulata van, azt tudom. És ő nem teszi könnyen túl magát ezeken, nem úgy mint én. nekem mindegy, nemem a gyerek a fontos. neki nem mindegy...ha most ezt elcseszi, akkor benne van a hiba. nekem ő a 2. kapcsolatom és remélem az uccsó is. kitartó típus vagyok

Ágica
Kép
ágica_26

Agi- juj, a telefont en sem kapcsolnam ki, (amit a Cuki is mondd)
amugy pszicholushoz nem a beteg emberek jarnak ( az a pszichiater) ez szerintem olyan, mint egy jo testmasszazs, meglehet nelkule lenni, de ha vkinek van ideje + penze, akkor altalaban jot tesz( ha jo helyre jar ) szerintem a legtobb embernek megvaltas lehet, ha egy "fuggetlen szakert " :) reagal a problemaira, es ebben semmi ciki sincs, sot

bogyo
18+4
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Ági, kicsit szedje össze magát azért apuka... Nyugtasd meg, hogy Te is igényes vagy a testedre és nem akarsz végképp elhívni (58 kg amúgy miről is beszélünk, hány cm vagy?) de most nem ez a lényeg, hanem a baba, szoptatás után újra visszakapja gyönyörű feleségét, és ha nem parázna, akkor meglátná a szépet így terhesen is benned! (egy csomó férfinek tetszik a felesége terhesen, naés pakold ki a cicid egy kicsit, az tuti tetszik neki is :lol: )

Ha be van parázva, akkor meg egy kicsit gondolkodjon azon, hogy neked ez a csöppség sokkal jobban felborítja az életedet, tehát inkább próbáljon Téged támogatni!!!

Cuki, Anyukádnak igaza van, felejtsd el amit olvastál, nem a sima - problémamentes szüléseket taglalják a szakkönyvek....
Ne parázz! Virulj, várandós vagy (ez annyira tetszik mint szó, sokkal kedvesebb mint a terhes) babát vársz, hogy eljöjjön az életedbe, hát nem csodás? Hogy vannak nehézségek? Kit érdekel? Ott lesz egy pici, aki rád van utalva!!
(hűűű, azt hiszem patetikus lettem, hiába a hormonok....)

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Bocs, hogy régen, voltam, van egy csomó számítógépes munkám, és eléggé fáj a hátam a sok üléstől.

Kedden voltam dokinál, mindent rendben talált, és megerősítette, hogy kislányunk :D lesz, úgyhogy Masika, ha nem gond, beírhatod a táblázatba is, látom, főleg kislányokkal lesz teli a topik :D Még mindig nem tudom, hol fogok szülni, de a dokim megígérte, hogy a következő alkalommal , ami 4 hét múlva lesz, már biztosan tudunk erről is beszélni. Sajna, én ragaszkodom a dokimhoz, és a bizalom nekem nagyon sokat jelent. Persze, horror pénzeket nem vagyok hajlandó fizetni azért, hogy ő vezesse le a szülésemet, de ezen tényleg akkor kezdek el gondolkozni, amikor már látom a lehetőségeket.
Két hét múlva megyek terheléses vércukor vizsgálatra, nekem a tej+zsömle verzió lesz, remélem, semmit se találnak.

Gerika, köszönöm a biztatást. Hogyhogy olyan későn lesz a genetikai UH-d?

Sheepy, Adry, nagyon szép menyasszonyok voltatok. Szívből gratulálok, hosszú, boldog, örömteli tartalmas közös életet kívánok.

Ciripke, gratulálok az integrált teszt eredményhez.

Timi, Majcikának utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok . Nagyon édi kiscsaj. Biztos, hogy az a két maci ugyanaz? Nem lehet, hogy vettetek egy kisebbet és egy nagyobbat?

Evarga, örülök, hogy megoldódott a doki/kórház kérdés, az Istvánban biztos jó helyen leszel, bababarát kórház, ez sokat jelent. De a lényeg, hogy nem idegeskedsz tovább.

Masika, Büngyike drukkolok a vizsgákhoz.

Gabi, gyógyulást a kisfiadnak.

Cukika, én azt tapasztaltam, hogy a nők úgy szoktak beszélni a szülésükről mint a pasik a katonaélményükről. Nagy élmény lehet, ha 10-20-30 év után is "nosztalgiáznak". Anyukádnak pedig biztos rengeteg csodaszép szülésnél volt jelen, de arányaiban sokkal többet beszélt azokról, amik nem tankönyvi módon folytak le. Mostmár úgyis mindegy, a babának valahogy ki kell jönnie, de élvezd inkább továbbra is a várandósságot, mint eddig, a szülésen ráérsz majd aggódni, 5 hónap múlva is, vagy akkor se.

Ágica, remélem, hamarosan megnyugszik a párod, és nem okoz többet neked ilyen estéket. Jó természeted van, ha túl tudod magad tenni ezeken, nekem mindig szükségem van arra, hogy megbeszéljük a történteket. Muszáj, hogy hamar túl legyünk ezeken a dolgokon, mert a baba látja kárát, és most elsősorban rá kell gondolnunk, mert teljes egészében ránk van utalva.
Én másfél éve járok/jártam kineziológushoz, egyéb dolgok miatt is, de úgy érzem, hogy nagyon-nagyon nagy szerepe van abban, hogy ez nekem egy igazán örömteli, harmonikus időszak, régen volt ilyenben részem.

Eszter, én nem mernék szolizni, az önbarnító krémeket ajánlják helyette. De én kicsit gyáva is vagyok, mert hajfestéket se merek használni, inkább tartós hajszínezőket, amik, úgy látom, ugyanannyit kibírnak, vagyis a lenövések miatt kell csak 5-6 hetente festenem.

Én Loreal barnító testápolót használok. Nagyon fehér a bőröm, és már 1-2 alkalom után szép egyenletes színt adott. Persze, amikor kihagytam 2 hetet, eltűnt a szín, de nem olyan durván, mint amikor tavaly önbarnítót használtam.

Ariel
ariel

Jutta, én is a várandós szót használom :D
ariel

Jutta! igen, a cicikipakolás a működik! látod, nekem ez eszembe sem jutott

mit csinál a kineziológus? összegről is tudtok beszélni? lehet priviben is!

Ágica
Kép
ágica_26

Cuki!
ez is jó :D :D :D

léptem csajok, megy a vonatom, hétfőn jelentkezem. azért rácsörögtem a páromra, nemsokára visszahív :D

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Ági látom jobb kedved van, stram csajszi vagy!! 8)
Hihi, vizes ruha - hátha elmúlik! :lol:

Ariel, tök jó hogy újra itt és hogy minden rendben veled!!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, de drága vagy, köszi szépen :D
ariel

Ágica!

Szerintem tegnap front lehetett mert az én párom is beszólt.
Mondtam neki, hogy fáj a hátam meg a lábam. Ő erre: hát kell ez neked. Kicsit ledöbbentem, és mondtam neki, hogy ezt a gyerek is hallotta. Bár most Ő is nagyon ki van, munkahely váltás(igeiglenesen), jön a nyár kevesebb vendége lesz (mindenki nyaral) és a gyerek miatt most kellene majd a több pénz. Szóval neki sem könnyű, bár kategórikusan kijelentette, hogy neki több gyerek nem kell.
Erre mondtam neki, hogy ezt még úgy is meg fogja gondolni, ne tegyen elhamarkodott kijelentéseket.

Nálunk szerintem az a legnagyobb baj, hogy nem nagyon akaródzik nekem a szex, ha igen akkor sem érzek semmit. Nem is tudok igazán odakoncentrálni, főleg, hogy a gyerek egyfolytában mozog közben.
A férjem pedig nagyon igényli ezt, és, hogy foglalkozzak vele. De most azt látja, hogy a gyerek az első.

Én is attól félek, hogy el fogunk távolodni egymástól, már néha nem tudom mit csináljak.
Jövőhéten megyünk hosszúhétvégézni, remélem ott majd sikerül valami.

Szóval Ágica ne aggódj, én is hasonló cipőben járok

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni Hozzátok! Én jelenleg a 19. héten járok, október közepére várjuk a babucit, aki kisfiú. Egyik barátnőm javasolta, hogy csatlakozzak ehhez a fórumhoz, mert jó az, ha a kismamák kicserélik tapasztalataikat...

Ti járok valamilyen szülés előkészítőre, felkészítőre? Vagy ez még nagyon korai gondolat?
Esetleg van köztetek olyan kismama, aki a Központi Honvédba jár? Elképesztő pletykákat hallottam onnan, állítólag átköltözik jövő héten a Szabolcs utcaiba, majd onnan pár hét múlva a MÁV-ba. Ti tudtok erről valamit?

Üdv, Csim
csim

Masi,

Szerintem a pasik is beijednek, főleg az anyasi feleősségtől, most nekik kell eltartani egy egész családot (valahogy így foghatják fel).

És tipp, tessék babusgatni aput, nekem is volt egy időszak amikor a sexet a hátam közepére kívántam ő meg azért jelezte, hogy igényelné... No egy kicsit a kedvére tettem, majd neki jó kedve lett, ettől nekem is és valahogy rendeződött az egész, most én is ígénylem :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Csim - hello itt. a kozp. honved az nem a Bm ? ( bocs, ha hulyeseget kerdezek..)

Masika - a Jutta olyan jot irt, hogy csak azt ismetelnem..
jutta, te vagy a mi Lux Elvirank :):) az eskuvoi szexelesen is jot rohogtem, de tenyleg jo otlet !

szexrol meg : ti nem elvezitek, hogy a cicitek olyan feszes es nagyobb ?
nekem ez akkora szo ( elotte kicsiket logos volt, no nem a bokamig :) ) - es en ettol jobban erzem magam az agyban. nagyobb az onbizalom, apu is orul, akkor meg en is. Ertitek ugye ?

Ez a vizesruha nagyon jooo :):) ha magam alatt leszek, kiprobalom hihihi

Lanyok, voltam a Mammystic cimu boltban a Blahanal, haat nagyon gazzz ! ( bocsanat attol, akinek tetszik ) , miert kell a kismama ruhaknak ormotlanoknak lenniuk ?
a masik, hogy ugyanazokat a vaszonnadragokat is lehet kapni, amik a kinai boltokban, csak 3 x annyiert. Sima kotosok es semmi "kismama" nincs benne - akkor mar inkabb 1 300 megveszem egy kinai boltban ( kulonben azok voltak meg a legjobbak)

Vett vki kozuletek kismama farmert, ami nem iszonyu bo ???

bogyo
18+4
bogyogyorgyi

ja a Formes ben persze van szuk farmer ( www.formes.hu), csak az a baj, hogy 25 000 ft nal kezdodik. Az "kicsit" draga nekem :(

marad az 1 300 ft kinai megkotos, azt hiszem :):)
amugy aki nem ilyen csoro, mint en - nezze meg a Formes -t . Alomszep cuccok vannak !!
bogyogyorgyi

cuki - kosziii a tippet ! es a varronok, hogy csinaljak ? kivagjak elol es odatesznek egy pamut reszt ? azt hiszem kiprobalom..

kulonben egy kismama boltot kene nyitni, lekoppintani a Formes stilust es megcsinalni 20 % al olcsobban.
ki szeretne tarsulni :):)

bogyo
18+4
bogyogyorgyi

Szia Mindenkinek ! :lol:

Szia Csim , üdv közöttünk és gratula a fiatalúrhoz. Ránk fért már , mert itt egyenlőre nőuralom van :-).

Masi , ne keseregj , én is ugyan így vagyok a szexel. Ráadásul a nászéjszaka után órákig görcsöltem , úgyhogy meg is beszéltük a párommal,hogy a baba érdekében nem ez most a legfontosabb tendőnk .
Azért próbálok a kedvében járni , de asszem sikerült tudatosítanom benne , hogy én átmenetileg nem bejárónő és házi szexautomata vagyok, hanem a társa , akinek a legfontosabb a kis családunk gondját viselni .
Viccesen Hógolyónak hív, és mondta , hogy nyugodjak meg , mert ahogy kerekedek , már Ő sem olyan szemmel néz rám , mint korábban , - kezd atyáskodóvá válni ,ami szerinte teljesen normális és jól van így.
Szeretjük egymást és ha minden jól alakul , a hátralevő 30-40 évet úgy is végig szexelhetjük , csak győzzük szusszal !
:lol: :lol: :lol:

Gabi szorítok ,hogy hétfőig kitartsatok . Azért nem semmi ez a rendszer! Legalább a gyerekekre tekintettel lehetnének , és nem kéne szenvedni hagyni Őket 3 napon keresztül .
Nincs kórházi ügyelet , ahol megtudnák nézni előbb is anélkül ,hogy befektetnék ?

Ágica remélem a hétvégén majd kiszellőzteti a fejét a párod !

Érdekes, hogy amikor mindenféle kritikát kapunk , soha nem jut a pasik eszébe ,hogy magukat járatják le.
Ha valami nem tetszik akkor miért vannak mellettünk ???? Hogy magukat kínozzák ?
Lehet,hogy mégsincs igazuk . Nem is Velünk van baj csak túlságosan elkényeztettük őket , beleszoktak a jóba és ha egy kicsit kevesebbet kapnak egyből áll a bál !?

Csajok ne hagyjátok magatokat !

Én ilyenkor mindig leülök Apával, és felteszem a kérdést :
"Mi az amit Én adok , és cserébe mit kapok Tőled ? " Álltalában az én oldalamra húz egy kicsit a mérleg ami azért jó mert rájön, hogy nem Ő a legtökéletesebb a földön, de szeretnem és csak ez számít, úgyhogy ehhez tartsa magát .
Na ezt most jól ideírtam ....
:lol:

Csajok !
Nagy szurkolást kérek , holnap genetikai UH és szeretném már tudni , hogy Lili vagy Dani baba rugdos odabent ! + AFP eredmény

Köszi ,

Sheep.

Kép
sheepy

cuk - jo erzes tudni, hogy lehet/ne kismamakent is jol kinezni, sot a www.formes.fr tobb minden van, meg a furdoruhak sem rondak. hihi

masik szivfajdito : www.mitmatmama.com
entrar- ra kell menni, majd collection ...

bogy.
bogyogyorgyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: