Sziasztok!
Köszike a hőssé avatásom

Még a fülem is remeget amikor megérkeztem a dokihoz. De most így utólag már nevetek rajta, mert tényleg nem volt mitől félnem ennyire.... Igazán megbízhattam volna a dokiban, mikor már előtte is jártam hozzá ( ő szedte le az anyajegyeket) és meg is voltam elégedve vele maximálisan.
Na jó, elmúlt. Lapozzunk
Zituska: Utólag is Isten éltesse Botit. Bocsi, mentségemre legyen szólva hogy én tegnap nem voltam beszámítható állapotba a lábujjam miatt
Gira:

Ez a porszívós dolog...kész
Gira: Hogy vagy így a félidő tájékán?
Kinga: Köszi. Ez most tuti ez a hiperolos dolog??
Kitti tündéri, főleg ahogy cipeli azt a nagy vödröt

Gréti is szokta hurcolni a kismotorját, mikor megun menni vele. Nem engedi hogy én vigyem...ő...mindent csak ő, egyedül.
Ma pl. alváshoz kérte a takaróját amit előzőleg elhagyott az előszobában. Kimentem érte, bevittem neki, erre leordította a hajamat a fejemről, hogy: nem ajaaaaaaaaaaaaaa, éééééééééééééééén!!!! erre fogta, kivitte a takarót oda ahol volt, letette a földre és újra behozta, Ő, egyedül
Ha kinyitom helyette az ajtót miközben ez az ő tervei közt szerepelt, akkor becsukja és újból kinyitja....
lépcsőre föl se mehetünk ha ő megy föl rajta, csak mikor felért a lépcsőfordulóra (temrészetesen nem kapaszkodik, csak úgy lépdel simán)...szal vannak ilyen dilijei
Karmen: Igen, nekem is mondta a doki, hogy a teteje az egyenes, és a szélét picit kerekíteni kell, de csak kicsit, nem szabad úgy belevágni ahogy ez a pedikűrös csaj nekem belevágott....
Anett: Hmmm, igen, csak tudod én már több mint 10 éve küzdök ezzel, benől, elmúlik, benől, elmúlik, és most ez mindenen túl lőtt ez a benövés, iszonyatosan ronda volt, már túlsarjadt a bőröm ott, stb. gondolatban már a lábujjkörömrákig is eljutottam (de Ági megnyugtatott hogy ilyen nincs

), szal iszonyatosan féltem, és a sebész gondolata még jobban megrémisztett, úgy gondoltam inkább egy bőrgyógyász mint a sebész. Úgyhogy így nem kellett vontatni, ámde szerdán 4-5 órát telefonálgattam mindenkinek hogy lelket öntsenek belém és el merjek menni

Ezúton is köszönöm az illetékeseknek

:):):)
Enikő: Édesek a csajok, és a pocid is nagyon csinos
Dancsi: Örülök hogy felköszöntötték a legénykét

Szeptembertől kezd majd ovizni? Melyik oviban?
Ancsuka: Ti merre laktok?
Zozo: Köszi, de most egyenlőre be vagyok tojva a pedikűrösöktől, de ha összeszedem magam majd szólok

Nem Áginak hívják véletlenül a csajt?
Bibi: Hallod, nem semmi fiad van. Túltesz a legválogatósabb lányokon is
Nyúlanyó: Hú, akkor te is fogorvoshoz járkálsz mostanában. Mer én is

Még oda is. Így kerek az élet.

Én az ínyemmel szenvedtem, vérzett nagyon. Aztán kitalálta a doki hogy az ínyem alatt leszedi a fogkövet (a sima fogkőleszedés nem volt elég), és akkor jobb lesz. És tényleg. 6 részre osztotta a fogsorom, 6 alkalom fogorvos, totál érzéstelenítés azon a részen amit csinált, levakirgálta a cuccot, fehérített. Egy vagyon. De tényleg jó. Az a rész amit megcsinált már nem vérzik egyáltalán. Amikor kiáll az érzéstelenítő hatása akkor kicsit vacak érzés de elviselhető. Jövő héten szerdán megyek utoljára, és végeztem a fogorvossal is.
Már nagyon várom.
Voltunk ma a 2 éves státuszon Grétivel. Minden ok, körbe lett rajongva a csaj.
11,64 kg, 86,8 cm

(egy lelkes védő néni gyakornok mérte

)
Doki néni kérdezte hogy szavakat mond már? Haj mondom, miaz hogy. Csak mert az ő unokái 3 évesen kezdtek beszélni, és mindenkit hozzájuk viszonyít.

Szóval senki nincs lemaradva semmivel.
Ja, egy aranyos sztori tegnapról: Valamit mondtam Grétinek , és hozzá tettem, hogy haladjál, eins, zwei....mire ő: ájnsz, cváj
Erre én elkezdtem mondani tovább németül a számokat tízig, és ő minden egyes szót ismételt és mondta utánam

Gyönyörű német kiejtéssel

Aztán elmondtam a számokat angolul, az is ment neki. ismételte utánam. Aztán szerbül

Apával dőltünk a nevetéstől, olyan édes volt

A német tetszett neki legjobban, azt később többször is kérte, hogy mondjuk.
Zitacicu, Romy: Mi van veletek???????????