Hali lányok!!!
Most értem haza a csapolásról, mondjuk ha már a városban jártam elintéztem még néhány utálom-dolgot is a hivataloknál. Nem találtak vénát, össze-vissza szurkáltak.. olyan vagyok, mint egy tűpárna. Végül a kézfejemből vettek.. mindkettőből... úgy bedagadt, mint amikor inhüvelygyulladásom volt... tök gáz ahogy kinéz.... és fáj is piszkosul... azt mondja anyukám borogassam... na ja, de akkor hogy rendezem a babócákat? Na, mindegy, annyira nem probléma, volt már nagyobb gondom is pl. a mikor megevett a kullancs és lyme-kórom lett, úgy begyulladtak az izületeim, hogy alig bírtam mozogni....
Nagyon köszönöm a dícséreteket! Annyira édesek vagytok, és mit szépítsem kifejezetten jót tettetek az egomnak is! Köszönet érte lányok! Amúgy amikor benne vagy a verkliben nem látod annyira nehéznek... csak estére érzem, hogy fogytán a türelmem. Na meg ha vm. bajom van és nyűgös vagyok... akkor nagyon nehéz....
Dimet: az Újváry Elemér a Sote II-n dolgozik. Ő csinálta az UH-ot amikor a hydropsos babát vártuk. Hát, én inkább nem mondok véleményt.... a barátnőm nála szülte az ikreket. Vigyázz vele, mert fix tarifája van... egy éve a barátnőm az ikreket császárral szülte nála és szó nélkül elkért érte 120 rugót..... a kis drága!!! És még milyen drága lesz! Ha egy orvosról beszélünk, lebeszéllek! Bocsi, ha más véleményen vagytok, nem akartam megbántani senkit. De én elfogult vagyok az UH miatt... ott ugyanis sintérként viselkedett! És gusztustalan iker babáktól elvenni 120 ezret!!!!!
Amúgy lányok, én elmennék a végsőkig! Ha a dokim kijelentené az igényeit a pénzt illetőleg, lepattannék! Látjátok, én is találtam orvost, aki 23 hetesen átvett. És nála nincs fix tarifa... de hogy meg nem kérdezem az igényeit, az tuti!!! Még a végén megmondja és akkor már ciki kevesebbet adni... bár én azt gondolom szó nélkül megtenném akkor is! Most őszintén mit tud tenni? Feljelent?! Hi-hi-hi! Én kiröhögöm! Na mindegy én adok amennyit gondolok és kész. A magánrendelésén fizetek mint a katonatiszt, de a szülésért az én dolgom. Úgyis a varratszedésnél csúsztatod a borítékot... akkor még nem nézi meg, szépen hazaenged.. max a 6 hetes kontrollon lehet bunkó... de akkor meg kit érdekel?! Annyi nőgyogyi van a világon... találok mást! Amúgy meg neki sem érdeke, hogy elveszítsen... hisz a rendelésen kifizeted a kért összeget szó nélkül és neki is jobb egy ápolt nőben turkászni...... ugye értitek?
Mondok árakat mihez tartásként.... én így intéztem a szüléseimet, nem szégyellem, leírom:
2000-ben nem volt választott szülésznőm, így mivel nagyon meg voltunk elégedve Etelkával, aki épp ügyeletes szülésznő volt akkor éjjel adott a férjem 5 ezer forintot neki. Ő azt mondta csak akkor fogadja el a pénzt, ha már megvan a baba és minden OK vele is, velem is. A dokinak 25 ezret adtunk. Sima szülés volt, gátmetszéssel.
2002-ben 23 hetesen volt egy szülésvezetés indítás. 3 napig vajúdtam, az ügyeletes orvos mindhárom nap végig velem volt, neki adott a férjem 5 ezret. A nőgyógyászom soxor bejött, végül ő csinálta a küretet, neki semmit nem adtam. A szülésznő az volt, aki épp beesett az ajtón, nem adtunk semmit (amúgy is bunkó volt!).
2004-ben a szülésznőnek (nála szültem anno 2000-ben Danust) adtunk 40 ezret mert nagyon sokat volt benn a klinikán nálam, mindig hívott és éjjel kellett jönnie hozzám. A dokinak adtunk 50-et. Sima szülés volt gátvédelemmel.
2006-ban a szülésznőnek adtunk 20 ezret (szintén Etelka volt) nem akarta elfogadni, mert három gyerek mellett szte nagyon kell nekünk is a pénz... de betettem a zsebébe. A dokinak adtunk 50-et. Sima szülés volt gátvédelemmel.
És most császárra készülök és 50-60-at tervezek adni... nem tudom még mi alakul....
Hát, ennyi lányok. Lehet, hogy valaki soknak tartja, valaki kevésnek. Én annyira hálás voltam amiért éjjel (miinden gyerkőcömet éjjel szültem éjfél és kettő óra között bújtak ki....) bejöttek hozzám és végig segítettek.....
Pusza, most megyek gyereket altatni...
Még benézek!