Odorata!
Szuper hogy elmondtad a véleményed a pelenkazáró szennyestartóról, pont most gondolkoztunk azon, hogy ezennel kipróbáljuk. Úgy tűnik mégsem. Hihi!
Csodaszépek az újabb fotók is!
Granda!
Teljesen igazad van, mindenkinél más és más válik majd be... Egyesek majd a Liberora, mások pedig a Pampersre esküsznek majd.
Mi is szinte minden dologból minden márkát kipróbáltunk, mire végre megállapodtunk egy-egy mellett véglegesen.
Nekünk pl. ezek lettek a minden szempontból megfelelőek:
Elolvastam a babakelengyét, de szerintem sok dolog van benne amit bőven ráér megvásárolni, amikor a bébi már pár hónapos.
(Pl. konnektorba biztonsági dugó, biztonsági rács lépcsőfeljáróhoz és egyebek...)
Amit nem vennék: Tena betét, necces bugyi, mérleg, pólya, kenguru.
Helyette ami bevált: Always Night szárnyas intimbetét, normál pamut női bugyi.
Kézi mellszívót esetleg érdemes bevinni a kórházba, mert ha netán szükséges akkor nem kell sorban állni annál az 1 db-nál, ami közös...
Cumisüveg, sterilizáló és egyebek sem kellenek talán alapból, hiszen szerintem legjobb pozitívan hozzáállni, mégpedig úgy hogy egészen biztosan lesz bőven tejcsi a bébi(k) számára.
Ha mégis szükség lenne ilyesmire: az AVENT termékeket ajánlom jó szívvel, ezek nagyon beváltak, modernek, praktikusak, formatervezettek és minden termékük kompatibilis egymással.
http://www.pro-mama.hu/
Sterilizáló: mi az Avent Express elektromos gőzsterilizáló mellett tettük le a voksunkat (nem a mikrohullámú) igazán szuper és van benne olyan alkatrész is, amibe bezárhatók az etetőcumik, cumisüveg kupakok és gyűrűk is, így a mosogatógépben nem repülnek szét.
Bébi rucik: Egészen biztosan Kenguru Gold-os termékek a mi nyerteseink, min. 8-8 rövid- és hosszú ujjú body, ugyanennyi ujjatlan rugi, amik a comb belső részén patentosak - hogy pelenkázáskor ne kelljen teljesen levetkőztetni a bébit. (Cipzárak, gombok, szerintem kényelmetlenek.)
Hálózsákból vékonyabb és vastagabb is, plusz egy pihepuha, könnyed kisebb vékony pléd.
Pelenka (összes fajta letesztelve): Libero Newborn és Pampers törlőkendő tároló dobozzal.
Textilpelcsi: kiságyba, babakocsiba, tanácsadásnál a mérlegre, vizsgálóasztalra, büfiztetéshez, stb. - jó sok és talán színes, mintás, hogy nagyobb kedvvel vasaljuk.
Törölköző: nagyon puha és kapucnis.
Gyógyszertári csomag: házi gyermekorvos felír mindent ami szükséges és Apuci kiválthatja a gyógyszertárban...
(Fül- és homlokhőmérő nem vált be nekünk, a sima digitális hónalj viszont igen, ez is kb. 5 mp alatt végez a méréssel.)
Pelenkázó: ha kisebb méretű a fürdőszoba (pl. panel lakás) akkor esetleg egy mozdulattal lapra összecsukható állványos fürdető-pelenkázó.
Babakocsi: mivel 3-4 hónaposak lesznek decemberben, jó ha van mindenféle extra is hozzá, pl. esővédő, lábzsák, hatalmas kupolatető.
(Később kb. 6 hónapos korukban jól jöhet egy esernyőre csukható, pillekönnyű sportos, nyitott változat is utazáshoz, vásárláshoz.)
Autós hordozó: kényelmes, jól párnázott - esetleg travel systemmel ellátott.
Azt hiszem hirtelen ennyi jutott eszembe...
Vadvirág