Sziasztok!
Timi26! Mi kmétiek vagyunk, a Fráter Gy.u-iban nem voltam, a lányoknak a Kápolna u-it ajánlottam, nekem is azt mondták. És maximálisan elégedett voltam a kiszolgálással!
Miléna, szerintem könnyen megtaláljátok a 4D-t, tényleg nem nehéz odajutni. Csak parkolni lehet, hogy épp előtte nem tudtok majd...
Súly: Ma megyek a védőnénihez, és kíváncsi vagyok, mennyit mérlegel ma. Az itthoni szerint nekem is megindult felfelé, és félek, nehogy dorgálás legyen a vége. Bár a elején azt hitték, alultáplált vagyok!

Szóval kezdetben 58, ami lement 56-ra, és most kb 63-nál tartok. De majd kiderült ebéd utáni mérlegelésnél a védőnőnél...
Silka, azért remélem, bevesztek a csapatba, ha még nem is vagyok 80 körüli...
Miléna, ez nagyon baráti ár a kocsikért + kiságyért! Amiket én láttam, az kb 1,5-2-szeres áron volt! És nagyon klassz a kiságy!!!!
Szerencsére kiságyat és pelenkázót, sőt még járókát is kapunk! Babakocsit viszont venni kell! De a pelenkázót valószínűleg egyébként is használtan vettük volna, és 1-2 e-ért rá a szivacsos rátétet. Ezt egyébként is venni kell majd... Bár a szivacsot megkaptuk (huzat nélkül, és az pont jó lesz a járókába...
Sense, először is gratulálok nektek! A légzésfigyelőn egyelőre mi is gondolkodunk, de lehet, hogy bérelünk majd egyet az első hónapokban. Tuti nem tudnék nyugodtan aludni!!! (Bár lehet hogy így sem!

)
Mellszívó készüléken gondolkodik valaki? Esetleg tapasztalatok???
Babakelengye: tegnap vettem 2 db tetra pelenkát! Ez volt az első csábulat, hogy teszteljem a minőségét! Cseh pelenkát ajánlottak többen is, így olyat vettem. Remélem, jól bírja a tesztelést...
Az ötletek nekem is elkelnek, hogy tényleg mi az amit feltétlenül szükséges megvenni, és mi az ami kevésbé. Illetve a babakocsi funkciói, hordozók, mózes... stb
Granda, vigyázz magatokra, és remélem, hamarosan rendbe jössz!ÉS gratula a kiscsajhoz!

Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!
Silka, mi is külön szobában szeretnénk elhelyezni a Minit, és az elején ha szükséges, akkor egy heverőn ott alszom majd a szobájában.
Vera, üdv közöttünk!
Kaqk, a neten én is ilyen kocsit néztem ki!

a soroksári úton lévő outletben vettétek? Elárulod, mennyibe került????
Marica, I. Móni, nálunk is a mesemusical és a Bereczki-Szinetár duett a nyerő! Én is nagyon szeretem, és azt hallgatjuk szinte minden nap. Este lefekvéskor meg egy felhúzós zenélős játékot, ami a macskák zenéjét játssza! Nagyon szeretem!!!!!!
Motiot, boldog házassági évfordulót! Nektek is
Móni!
Vadvirág, Anitja, gyönyörű virágaitok vannak! Én sajnos idén csak a virágföldi jutottam el, virágot nem sikerült bele vennem és ültetnem.
Silka, gratula a kiscsajhoz!!!!!!!!!! Mi anno a DVD-ről print sc-nel vágtunk ki képeket. De Apa ötlete, hogy a pausénél lehet fényképezőgéppel is képet csinálni, és azt felrakni a szg-re. Remélem, sikerül, és várjuk a képet!
Üdv,
Manófalvi
[/b]