A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kép Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sikerült a képeket felrakni.Ezt a típust fogjuk megrendelni,csak más színben.Ez a szín ugyan jobban tetszik,de nem megy a bútorokhoz,úgyhogy marad a fenyő. :wink:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Miléna! Nagyon szép a kiságy és a pelenkázó. Elárulod, hogy mennyi az ára?

Motiot! Boldog házassági évfordulót nektek :D Nekünk vasárnap volt :D

Különszoba: A bajcsy korházban is van lehetőség alapítványi szobára. Én nagyon hajlok rá. Nem az 1 ágyasba szeretnék menni hanem a 2 ágyasba. A baba amúgy a nap 24 órájában veled lehet, csak akkor viszik el ha Te kéred, de szopira mindenképpen visszahozzák! Ami még nagyon tetszik, hogy csak akkor adnak a babának tápszert vagy teát ha én aláírásommal beleegyezek! Itt nem felejtették el azt, hogy a kicsinek 2-3 napra van tartaléka, utánna meg úgyis beindul rendesen a tej és nincs szükség semmiféle pótlásra. Így könnyebb lesz csak szoptatni az első 6 hónapban. Majd utánna ráér megismerni más ízeket!

Lányok, hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Én már most szenvedek, nem tudom mi lesz még később :shock:

Szép napot!
Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anitja, Miléna!
Köszi! :D :D

Anitja!

Nagyon szépek a virágaitok! Nem is gondolnám egy percig sem hogy az egyik külön figyelmet igényelt, annyira gyönyörű az is. :D :D

Én a jövőbeni kertünk egészében gyönyörű, rendezett pázsitot (kamillákkal) alakítanék ki legelőször, aztán pedig mindenféle virágokat (tulipánok biztosan lennének) és egy kisebb veteményest. Pl. paradicsomot, újhagymát... :D :D

Miléna!
Szeritnem is nagyon klasszak a bútorok, biztosan örömmel veszi majd birtokba a babácskátok, igazán hangulatos. :D :D

Móni!
Nektek is boldog évfordulót! :D :D

Tényleg nagyon NYÁR van. :D :D (Buborékmentes ásványvíz, gyümik, ventilátor és lenge, könnyed, vékony spagetti pántos rucik...)

Vera!
:D :D Én is kimondottan szeretek benézni ide, mert tényleg olyan vidámságot, jó kedvet sugall (a kisebb-nagyobb természetes aggodalmak ellenére is) mindenki. És ez nagyszerű, plusz energiákra tehet szeret az ember olvasás közben!!! :D :D

(Manapság azt veszem észre hogy nem divat boldognak, elégedettnek lenni, de itt márpedig MINDENKI az. HURRÁ!!!) :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Miléna!
Nagyon jól néz ki szuper az egész.

Motiot! Móni!
Boldog évfordulót nektek.

Vadvirág!
Teljesen igazad van én is szívesen olvasgatok és írok jó kis topik ez.Bár kisfiam mellet nincs is időm levertnek lenni.

Most megyek készülünk viszem a kis rosszcsontot mérésre.

További szép napot
Ildi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hello Lányok,

Vera, Vadvirág, nagyon csini pocik :wink: Szuper beállítások!

Virágok: Anitja és Vadvirág, nagyon szépek a virágaitok. Úgy szeretem nézni a szép, színes virágokat, boldogságot sugároznak :lol: Mi novemberben költöztünk külső kerületbe, most van teraszunk, meg egy inci-finci kertkapcsolatunk. Bár soha nem laktunk ilyen környezetben (Apa 15 évig panelban nyomta) imádunk kint tenni-venni. Főleg a férjem van teljesen kertrendezési lázban, az elmúlt másfél hónapban szinte minden nap csinált valamit kint. Majd csinálok pár képet :D

Fleur, súgok, én voltam az... :wink:

Miléna, a kiságy/pelenkázó szuper! Én is valami hasonlóra gondoltam. Leírod mennyi volt?

Jaj, Lányok, tegnap voltunk végre 4D-n. Akkora élmény volt!Drágaságom fejjel lefelé, hátat fordítva szundikált a méhlepénybe bújva. Szopta a kis ujját, meg néha kalimpált a kis tappancsaival. És, és, és... ...végre kiderült a nagy titok: én is a kislányosok táborát erősítem :lol: Apa már nagy vagányan adta elő reggel: "két nővel aludtam". Úgyhogy Hajni, légy kedves színezzél be minket! (Remélem ez így elég feltűnő :lol: )

Íme a kis Drágaságom:
Kép

silka
silka

Lányok,

nem tudja véletlenül valaki, hogyan lehet DVD-ből képet kimásolni? (Állítólag számítógépen lehet) Végignéztem a DVD lehetőségeit, de nem leltem rá a megfelelő gombra.

silka
silka

Ildi! :D :D

Silka!
GRATULÁLOK! Gyönyörű csajszi! :D :D

Az én ötletem: pl. egy ASUS DVD Player nevezetű program...

Várjuk a virág fotókat is.

Vadvirág
Vendég

Silka! Gratulálok :lol: :lol: Üdv a kislányt várók táborában :lol:
Nagyon jó kép róla :D Sajnos nem tudok segíteni, majd megkérdezem párom, ha hazaér.

Vadvirág, Horcsog! Köszönöm szépen :lol:

Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Üdv Mindenkinek,

már haza is engedtek. Tatán voltunk magánkórházban és csak szuper szinten beszélhetek róluk!
Pörög minden, fél 8-ra érkeztünk, mivel kismama vagyok, elsőként műtöttek. Találkozó az aneszteziológussal, néhány rutinkérdés a nővérektől, csini :P műtéti ruha és már toltak is. Spinális érzéstelenítés a hátamba, majd merevedik a lábam, csak épp lement a vérnyomásom 2X is tragikusra, pulzus 50. (Bocs) kis hányás, aztán viszont már minden simán ment. Fúrás a két szemközti csontba, összekötötték felszívódó dróttal, kis megfigyelés a műtét végén, mert újra lement a vérnyomásom. (Túl nyugis voltam? :) )
Egy jópofa kempos fiatal lánnyal kerültem egy szobába (nála porcleválást diagnosztizáltak), szegénykém épp a magyar bajnoki címre lett volna esélyes... Kinn 32 fok, mi meg lehúztuk a légkondit 22-re, meg is kaptuk minden belépő orvostól és nővértől, hogy klassz kis jégveremben fekszünk, de nekünk tetszett :) :)
Nekem 8 órán keresztül kvázi mozdulatlanul (fejet tilos felemelni) kellett feküdnöm, ami eléggé nehezemre esett, de legalább enni-inni lehetett végre, a babánkat sajnáltam nagyon...
Aztán kiment a műtéti érzéstelenítés hatása, ez volt igazán az embert próbáló feladat, nem a többi... Éjszaka már csillagokat láttam, de csakazért sem akartam szegény babámat még fájdalomcsillapítóval is mérgezni, szobatársam is egy fakír volt, úgyhogy ketten együtt aludtunk 4 órát...
Azt mindenki tudja, aki már kórházban volt, hogy kijönni milyen szuper érzés, mondanom sem kell, a fájdalomcsillapítás egy módja
:)
Férjecském figyelmes és édes volt!
A lábamra még nem tudok ráállni (elég hosszú a vágás is rajta), de az leírhatatlan érzés, hogy már gyógyulóban vagyok... :P

Kép
granda

Virágosok
én is virágőrült vagyok (van rá másik szó is :) ), genetikai örökség, nagymamámtól eredően. Rengeteg muskátlink van /tudom, lehetne kissé fantáziadúsabban is, na de majd ha kertünk lesz.../ és szobanövények (különlegesek is), legújabb saját szerzeményem egy orchidea, amiről a mi nem kellően párás szobánkban azt hittem, kis ideig élvezhetem csak, de nagyon jól tartja magát, tökéletetes, úgy látszik, csípjük egymást...
Anitja
a viaszvirág nagyon érdekelne! Elég régen (kb. 8 éve) kaptam egy kedves kolléganőmtől egy kiseb hajtást, ami ma már burjánzó nagy növény, de virágot még egyzser sem hozott :?
Terhesekhez hozzáállás:
nekem személy szerint jó tapasztalataim vannak, az emberek kedvesebbek, de másoktól már én is hallottam horrorsztorikat... Azt tudom, hogy korábban rendszeresen én adtam át ülőhelyem várandósoknak (férfiak tömkelege jelenlétében) Hát ez van...

Kép
granda

Granda!

Minden elismerésem a tiéd!!! Remélem gyorsan meggyógyulsz! Jó pihenést otthon!

Silka!

Nagyon édes a kislányotok, gratulálok hozzá! Könyvekben látok ilyen szép képeket! Tündéri!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Granda!
8 óra mozdulatlanul? Grrr...!!! Igazi hősök vagytok a bébivel együtt! Jó hogy túl vagytok ezen a műtéten. Ügyesen csináltátok. :D :D Gyógyulj hamar! :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok Mammikák!
Itt igen tekintélyes vihar készülődik, a Babóka is mocorog nagyon, szerintetek érezhet valamit? Vagy a mennydörgést hallja?

Granda!!! De örülök, jól van, akkor túl vagytok a nehezén és már otthon is vagy, hát ez tényleg jó hír!
A viaszvirágról itt van 2 oldal:
http://www.ezermester2000.hu/99-8/27-oldal.html
http://www.edenkert.hu/index.php?menu=c ... cikkid=532
Viaszvirág: Én csak annyit tudok, hogy minden évben virágzik, és nagyon keveset locsolom, főleg télen, viszont nekünk a fürdőszobában van, és állandóan párás a levegő. Északi oldalon van a fürdőszobánk, így oda a nap nem süt be, de a virág az ablakban lóg, elég fényt kap. Igazából a Párom amikor ideköltözött ki akarta dobni az előző lakó, nagyon rossz állapotban volt, de Ő megmentette (hát igen hasonló az élethez a hozzáállásunk :lol: ), akkor lehetett 4-5 éves, vagyis most 13 :shock: éves lehet. "Türelem rózsát teremt", illetve viaszvirágot :lol: - bocsi hosszú lettem...

Miléna! Szupi a Bababútor, engem is érdekelne az ára!

Móni! Akkor utólag Nektek is sok boldogságot!

Silka! Gratulálok a Kislánykához! :lol: Én úgy tettem fel képet DVD-ről, hogy amikor lejátszod teljes képernyőn, pillanatállj-al kimerevíted a képet amit szeretnél, és a printscreen (PrtSc) gombbal "lefényképezed" a képernyőt. Majd utána ha behívod a Paint programot (ha XP-t használsz) ott szerkesztés/beillesztés, és már csak a méretét kell csökkentened. Remélem érthető volt, és tudtam segíteni.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok !

Silka gartulálok a kis csajszihoz !

Mi tegnap voltunk a doktor bácsinál minden rendben a törpével és már 388g-os.
Nagon aranyos volt .
Igaz bent volt a tesóm meg a párom is és lehet, hogy ezért de szégyenlős volt és hasi uh-n nem akarta megmutatni mi van a lába közt. Ezért a dokim megvizsgál hüvelyi uh-val is és ott premier plánban láttuk a kukacát. Kaptunk róla egy sztár fotót is.
Apa nagyon büszke rá meg én is.
Tegnap éjszaka olyan angyon meleg volt, hogy alig tudtam aludni remélem most ez a kis eső lehűti a levegőt egy kicsit.
Igaz már előre félek a nyártól amúgy is nehezen bírom a meleget.

Én tutti megyek a bababörzére főleg, hogy többen írtátok, hogy megéri ott vásárolgatni.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek nem korai még vásárolni ?
Már annyira rajtam van a vásárlási láz, hogy nem tudok ellen állni a gyerek cuccoknak.

Hajni tábla : Május 29 terheléses vércukor vizsgálat + UH.

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Szio !

[color=red] Hajni : Május 29 terheléses vércukor vizsgálat + UH. [/color]
20200310173350

Sziasztok!

Vadvirág
Igen, pont erre a virágra gondoltam! Van lila és fehér és sárga :)
Az orchidea pedig egy őrület, ha az ember megvette az elsőt, akkor el is veszett :) Többé nincs megállás!
Ő az egyik kedvencem
Kép

Hát nem tudom, hogy sikerült-e felrakonom!

Képzeljétek 2 és fél éve vettünk egy PegPerego babakocsit, amit már nem lehet kapni. Pedig én most akartam venni hozzá egy mózeskosarat :(
Remélem azért majd egy másik modell kosara csak passzol hozzá![/img]
odorata

granda! igazi kemeny kismama vagy! hogy megvaltozunk mindannyian- mar nem mi magunk vagyunk az elsok ... :shock:

silka: grat a kislanyodhoz!

Gondolkodtam, h leirjam-e, mert eddig mindenki csak mosolygott rajtam. kepzeljetek voltam baba-mama kapcsolatanalizisen dr hidas gyorgynel. annyira jo volt ... heti 1szer fogok jarni szulesig - kulonleges es erdekes, leleknyugtato dolog!

a bababutort mi is most allitjuk ossze, igazi habosbabos rozsaszin-"drapp" inkabb antikolt feher lesz, igazi alom babaszobat akarok. majd ha kesz rakok fol kepeket! de mar 2 heten belul meg kellene rendelni, h juli vegre megjojjon... nem tul korai szerintetek?

jah: meseltem az orvosomnak a forumunkrol, orult neki, h ilyen ugyesek vagyunk, h egymasra talaltunk! hihihi en is!

pussz nektek

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Silka olyan édes a kislányod!!Jó volt látni,bele is gondoltam,hogy nálunk is hasonló lesz majd,mert nagyjából egyidősek vagyunk.

Én pénteken megyek cukorterhelésre.

Granda gyógyulást,pihizz sokat!

Bababútor:a kiságy 24000,a pelenkázó pedig 26000 kerekítve.Nem teljesen pontos az összeg,+- pár száz ft.Van olcsóbb és drágább,én a méretet néztem főként.Mivel babasarok lesz,olyan pelenkázó kell,amibe sok dolog belefér.Az ágy pedig 8 éves korig jó,alakítható.

Nem bírom a meleget!!!!!!!!!!Nem kapok levegőt ha kimegyek. :shock:
Most ki fogom nyitni az ablakot és élvezem a hűvösebb időt.

Ettem ma epret... :D Olyan jólesett!Anyukáméknál finomabb terem,de a piacival is beérem.Úgy várom már az anyukám féle epertortát! :D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Annak ellenere, hogy itt, Angliaban mar egy hete omlik az eso, nagyon boldogok a napjaim, mert meg itt van a baratnom! (Kozben irigykedve nezem az otthoni homersekletet!!! :( ) Gondoltam, azert irok par sort, akarmilyen elfoglalt vagyok most! :D Kihasznalom minden pillanatat annak, hogy baratnom van egy hetig! Olyan nagy kincs ez nekem!

Silka, ez a kep tenyleg gyonyoru, a kislanyod csodalatos, nagyon edes. Mar en is alig varom, 29-en megyunk, amikor hazamegyunk Mo-ra. (Itt 200-400 fontba kerul 75-150 ezer ft)

Granda! Nagyon bator vagy! Mar a nehezen tul vagy, csak gyogyulnod kell!

Kepzeljetek, ma kellett mennem a szulesznohoz (ugye mar mondtam, hogy itt nem dokihoz kell jarni, hanem hozza, de itt nem vizsgalnak egyaltalan huvelyen keresztul a terhesseg alatt) es megvizsgalta a muszerrel a baba szivhangjat, mondanom se kell akkor is magyokat rugott, es pont ott, ahova a muszert rakta. Olyanokat rugott bele a kislanykam, hogy csak ugy zengett a szoba a zajtol :D Nagyokat nevettunk. Mondtam, hogy az elso lanyom kozel sem volt ilyen aktiv, erre azt mondta, hogy most sokkal nagyobb a helye, mivel tagabb vagyok belul. Megnyugtatott, hogy a magzatok csak kb 20 percet alszanak egyhuzamban, mivel mondtam, hogy annyit mozog, hogy neha mar aggodom, hogy nem alussza ki magat :)

Mindenkinek sok puszi

Niki
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tegnap este épp arról írtam, hogy micsoda vihar készülődik, már épp készen volta a szokásos litániámmal, amikor elment az áram. :( Csak éjszaka jött vissza.

Jó nagy szél volt, szegény muskátlik alól kikapta a cserepet, meg minden repült, ami az udvaron volt, de átvészeltük jelentősebb kár nélkül. (Tavaly az aug.20-i vihar levitte a félkész tetőnket, ezért paráztunk egy kicsit.)

Granda: nagyon büszke vagyok rád. Most már a nehezén túl vagytok, a gyógyulásra koncentrálj, na meg a babódra. A többi nem számít.

Silka: nagyon édes a bébid, kb az enyém is ekkora lehet, olyan jó érzés mások 4D-seit nézegetni, közben pedig összehasonlítani. Gratula a kislánykádhoz.

Mmarica: én nem mosolyoglak meg, hiszen mindig az a jó ami nektek jó. Lehet szívesen kipróbálnám én is ezt, hiszen alig tudok a mindennapi rohanás mellet figyelni az én picikémre.
A vásárlás meg nem korai. Akkor kell vásárolni, amikor úgy érzitek, szerintem nem kell annyira babonásnak lenni, hiszen mindannyian jó kezekben vagyunk. Komoly baj nem történhet.

Megpróbálok tegnapi képeket feltenni, ha nem sikerülne, este még próbálkozok.

Puszi Kép Kép

Kép
Kép
timi26

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kidobott az ágy idő előtt,gondoltam írok pár sort.6 órától nem bírok aludni. :shock: (Hozzáteszem:fél 1-kor sikerült nagy nehezen elaludnom pedig tegnap sem sokat pihiztem.)

Végre enyhébb idő van,úgy örülök.

Timi szép a pocid és Rebeka nagyon aranyos! :D

Tegnap jó hírt kaptam:egyik barátnőm kisbabát vár! :D Heni sok puszi nektek ha beleolvasol!Vigyázzatok magatokra!
Az ismerőseim között hirtelen sok kismami lett. :D

Szép napot mindenkinek!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Timi!
Szerintem naná hogy érdemes vásárolgatni. Nálunk általában úgy van, hogy amikor meglátunk egy jópofa cuccot és ott azonnal beleszeretünk, rögtön meg is vásároljuk azt. :D :D

(Sok Mami már a a kétcsíkos terhességi tesztet követő másnap elmegy kis zoknikat, cipőcskéket vásárolni... :D :D )

Odorata!
:D :D Akkor fehéret és lilát még be kell szereznem. :D :D Csuda szép az orchideátok!!! Látszik hogy jól érzi magát nálatok. :D :D

Biztosan sikerül a PP-hez találni mózest, drukkolok! A Babaszobán nézted már esetleg?

Mmarica!
Szerintem is szuper a kapcsolatanalízis, mindenhol csupa klassz dolgot olvastam erről. :D :D

Miléna!
Tegnap a zápor után pont arra gondoltam, hogy milyen jó lenne ha minden nap délelött ragyogna a napocska és késő délután, este pedig jönne egy kiadós zivatar....

Eper torta isteni fini lehetett! Nyam-nyam. :D :D

Timi! (26)
Szép a pocakod! :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Végre, nem 30 fok van :D :D
Megértem nagyon azokat a kismamákat, akik nem bírják. Én sem, sőt, nagyon nem. Ájuldozás, miegymás, szóval nem örülök, ha meleg van.

Anitja: tuti, hogy megérzik a pocakbabák is, ha front van. Azt vettem észre, hogy picikém, felvett egy új szokást mostanában( kb 3 napja). Estefele, a hólyagomat célozza, de olyan erős rúgásokkal, hogy szinte fáj. Amíg tetszik neki addig csinálja, mert mind1, hogy váltok-e pozitúrát, vagy nem. Hiába kérem, hogy kicsit feljebb szíveskedjen rugdosódni, nem...

Miléna: szép a baba bútor. Azt már meg akartam kérdezni, hogy feltétlenül szükséges pelenkázó asztalt venni? Helyhiány miatt, nekünk vmi más megoldás jobb lenne.

A házassági évfordulósoknak, utólag gratulálok

Granda: gyógyulgass, bár ilyen pozitív hozzá állással, az is hamar fog menni.

Timi: szép pocak :D

Vásárlás: mi nem vettünk még semmit, csak nézegetek. Sztem nincs meghatározva, hogy melyik betöltött terhességi héten kell elkezdeni vásárolgatni. Aki úgy gondolja, nyugodtan vásárolgasson. Én elöbb, tájékozódom, majd jövő hónapban elkezdem összegyűjteni, mire van szükségünk.

Kép
Kép
gabcii

kuukkkk

Még élek én is, de olvasni sem volt időm.
K#va sok a melóm meg csomó intéznivaló, de igyekszem. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gabcii!

Nekünk sincs hely, lehet kapni pelenkázófeltétet, amit a kiságyra kell tenni akko amikor pelenkázol. A kiságy fölé pedig szereltünk egy polcot, ahová a pelenkázós cuccokat teszem. Szerintem tök praktikus. Amúgy pedig én annó a kislányomat mindig ott pelenkáztam ahol épp kedvem volt. Legtöbbször a franciaágyon.

Pussz!!!

Kép
Kép
timi26

Hello Lányok,

köszönöm a segítséget, de valamiért nem működik ez a print screen dolog. Gyönyörűen megcsinálja, lehet látni a lejátszó gombjait, stb, csak maga a baba képe nem jelenik meg, helyette fekete sötétség van...
Sajnos nekem nem ez az ASUS-os programom, hanem windows media playerem van.
No mindegy 1 kép is több mint a semmi és persze lehet mozizni :lol:

silka
silka

Sziasztok,
örömmel olvasom, hogy végre nem kell rátok irígykednem a kánikula miatt :lol: Itt ugyanis már május elejétöl rossz idö van, iszonyú széllel, zivatarokkal, hüvös idövel. De lassan már itt is jobbat mondanak.
Szerintem a nagyon nagy meleget én sem fogom bírni, még nem terhesen is nehéz, nemhogy így, de azért akkor is jobb, int itt fagyoskodni :wink:

Timi, nagyon csini vagy, szép a pocid és Rebeka is kis tündér!

Miléna, szép a bútor, bár nekünk ez túl sok lenne helyhiány miatt. Mondjuk van gyerekszoba, de ott Ábel cuccai vannak, már nem lenne hely kiságynak meg pelenkázónak. Ezért nálunk lesz babasarok a hálóban, aztán majd késöbb kerülnek össze a skacok :wink:

Odorata, nagyon szép az orchideád! Anyukámnak is van sok, de én valahogy nem rajongok értük. Nekem az már túl sok lenne a jóból! Igaz, Vadvirág? :wink:

Granda, nagyon örülök, hogy jól viseltétek a mütétet! Csak pihizz és gyógyulgass! Nagyon nagyon ügyes voltál! Látom, Tatán csinálták, mi a párommal tataiak vagyunk :wink: Vagyis én kis falusi hi-hi :lol: Apukám szeretné ott megcsináltatni a térdét, majd mondom neki, hogy csupa jót mondtál a kórházról, ne féljen! :wink:

Marica, kíváncsian várjuk a habosbabos babaszoba képeit! :wink:
Én valahogy megint örülök, hogy fiúsra kell venni a témát! De talán csak azért, mert fiam van és ehhez szoktam hozzá.

Niki, azért próbálj meg jönni te is egy kcsit! Örülök, hogy jól érzed magad a barátnöddel!

Móni, nektek is utólag boldog házassági évfordulót! :wink:
A miénk jól sikerült, fini vacsival, ami meglepi volt, aztán egy kis pezsgös eperrel koronázva, majd apa elment este kilenckor Ábelle aludni, mert megébredt szegényke és nem lehetett megnyugtatni máshogy. Szóval egyedül tévéztem. :lol:

Tegnap elmentem délután egy játékboltba és beszereztem egy pár újdonságot Ábelnek. Festék, gyurma, olló, rahasztó, színes papírok, habszivacs kirakó, mozaikjáték stb. Anyira rossz volt, hogy a rossz idöben csak ténfereg itt szegényke a lakásban, hogy muszáj volt. Ma meg alig látom, a szobájában tesz-vesz, mindjárt megyek én is utánna :wink:

pussz mindenkinek!

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Nálunk sincs sok hely,de ez szerencsére még befér.Csak beépített szekrények vannak sajna,dugig holmival...Mindenképpen kell valami a babaholmiknak,ezért gondoltuk a pelenkázót.Két legyet egy csapásra. :D

Silka:Power Dvd segítségével oldottuk mi meg a képkivágást.Mással nekünk sem sikerült.Van a panelján egy kis fényképezőgép jel,ha vetítés közben megnyomod rögzíti az aktuális képet.Ha nincs neked olyan,a telepítőjét szivesen elküldöm e-mailben.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hajni!
HAJRÁ!!! :D :D

Motiot!
Na igeeeeeeeeeeen... :D :D Viszont így nézegetni kétségkívül felettébb élvezetes, úgyhogy jöhetnek a növény fotók. :D :D

Vadvirág
Vendég

Miléna,

ha átküldöd, azt nagyon megköszönöm. Teszek egy próbát, remélem a telepítéssel is sikerrel járok :lol:

sil7@freemail.hu

Puszi:
silka
silka

Sziasztok!

Timi26!
Mi kmétiek vagyunk, a Fráter Gy.u-iban nem voltam, a lányoknak a Kápolna u-it ajánlottam, nekem is azt mondták. És maximálisan elégedett voltam a kiszolgálással! :lol:
Miléna, szerintem könnyen megtaláljátok a 4D-t, tényleg nem nehéz odajutni. Csak parkolni lehet, hogy épp előtte nem tudtok majd...

Súly: Ma megyek a védőnénihez, és kíváncsi vagyok, mennyit mérlegel ma. Az itthoni szerint nekem is megindult felfelé, és félek, nehogy dorgálás legyen a vége. Bár a elején azt hitték, alultáplált vagyok! :lol: Szóval kezdetben 58, ami lement 56-ra, és most kb 63-nál tartok. De majd kiderült ebéd utáni mérlegelésnél a védőnőnél... :wink: Silka, azért remélem, bevesztek a csapatba, ha még nem is vagyok 80 körüli... :wink:

Miléna, ez nagyon baráti ár a kocsikért + kiságyért! Amiket én láttam, az kb 1,5-2-szeres áron volt! És nagyon klassz a kiságy!!!!
Szerencsére kiságyat és pelenkázót, sőt még járókát is kapunk! Babakocsit viszont venni kell! De a pelenkázót valószínűleg egyébként is használtan vettük volna, és 1-2 e-ért rá a szivacsos rátétet. Ezt egyébként is venni kell majd... Bár a szivacsot megkaptuk (huzat nélkül, és az pont jó lesz a járókába... :D

Sense, először is gratulálok nektek! A légzésfigyelőn egyelőre mi is gondolkodunk, de lehet, hogy bérelünk majd egyet az első hónapokban. Tuti nem tudnék nyugodtan aludni!!! (Bár lehet hogy így sem! :oops: )
Mellszívó készüléken gondolkodik valaki? Esetleg tapasztalatok???

Babakelengye: tegnap vettem 2 db tetra pelenkát! Ez volt az első csábulat, hogy teszteljem a minőségét! Cseh pelenkát ajánlottak többen is, így olyat vettem. Remélem, jól bírja a tesztelést... :lol:
Az ötletek nekem is elkelnek, hogy tényleg mi az amit feltétlenül szükséges megvenni, és mi az ami kevésbé. Illetve a babakocsi funkciói, hordozók, mózes... stb

Granda, vigyázz magatokra, és remélem, hamarosan rendbe jössz!ÉS gratula a kiscsajhoz! :D Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!

Silka, mi is külön szobában szeretnénk elhelyezni a Minit, és az elején ha szükséges, akkor egy heverőn ott alszom majd a szobájában.

Vera, üdv közöttünk!

Kaqk, a neten én is ilyen kocsit néztem ki! :D a soroksári úton lévő outletben vettétek? Elárulod, mennyibe került????

Marica, I. Móni, nálunk is a mesemusical és a Bereczki-Szinetár duett a nyerő! Én is nagyon szeretem, és azt hallgatjuk szinte minden nap. Este lefekvéskor meg egy felhúzós zenélős játékot, ami a macskák zenéjét játssza! Nagyon szeretem!!!!!!

Motiot, boldog házassági évfordulót! Nektek is Móni! :D

Vadvirág, Anitja, gyönyörű virágaitok vannak! Én sajnos idén csak a virágföldi jutottam el, virágot nem sikerült bele vennem és ültetnem. :(

Silka, gratula a kiscsajhoz!!!!!!!!!! Mi anno a DVD-ről print sc-nel vágtunk ki képeket. De Apa ötlete, hogy a pausénél lehet fényképezőgéppel is képet csinálni, és azt felrakni a szg-re. Remélem, sikerül, és várjuk a képet! :D
Üdv,
Manófalvi
[/b]

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Szia Manófalvi,

naná, hogy beveszünk :lol:
Igazából csak örömömben írtam, mikor láttam, hogy nem vagyok egyedül. (Irigykedek :lol: - bárcsak én is 63 körül lennék)

Hát, most berakom, hogy nekem mit sikerül a print srceen-nel operálnom. A funkció működik, csak az eredmény nem sikerül... :cry:
Mit csinálok rosszul? Kép

silka
silka

Sziasztok!

Első babások! Ha gondoljátok, megpróbálom összeszedni, hogy mi kell feltétlenül az első időszakban, és a kórházi cuccot is, amit a többi 2.3. babás is átnézne, és együtt kijavítgatnánk. OK?

Egyébként valószínű, hogy megyünk a börzére, ha valaki majd esetleg megismer nyugodtan kiabáljon rám, mert nekem sajnos nagyon rossz az arcmemóriám!!! :cry:

Pussz!

Kép
Kép
timi26

Üdv Mindenkinek!

Már napok óta olvasgatom ezt a fórumot és rászántam magam végre, hogy írjak Tényelg nagyon jó csapat jött össze.

Nekem Granda ajánlotta a fóumot, akinek ezúton is jobbulást és sok-sok kitartást kívánok.

Nálunk szeptemer végére (28.) várható Boglárka Sára érkezése.

Babakocsi témához annyit, hogy mi is megendeltük már azt a klassz kis háromkerekű Jane kocsit az óbudai Újudvarban a Babycenter nevű boltban. Nagyon jó a választék és az eladók is nagyon segítőkészek. A nővéremék is ezt a márkát választották és nagyon bejött nekik. Talán a legnagyobb előnye, hogy az egyik legkönnyebb.

Remélem mindez olvasható lesz, és nem rontottem el semmit. Életemben először csevegek így a neten.

amona

Andi
Kép
amona

Sziasztok!

Üdv Manó és Andi és akik nemrég kapcsolodtak be.

Timi!
Csinik vagytok a lányoddal együtt.

Granda!
Mi előbbi gyógyulást nem semmi csaj vagy.

Szépek a virágok nagyon.

Nekem két rózsa bokrom van sajna idén nem nagyon nyílott
ki virágom a kertben,de igérem amikor tele lesz a rózsám virággal
csinálok róla egy képet.

A pelenkázónak sajnos nálunk sincs hely.
Mivel még nemtudom,hogy mi lesz igy vásárolgatni se tudok
a babának pedig nagyon szeretnék.

Silka!
Gratulálok a lánykához tündéri.
Nekem igy olyan mintha intene.

Kicsit hosszúra sikeredtem
Ildi

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Manófalvi!
:D :D Nekünk az Avent ISIS kézi mellszívó vált be nagyon. :D :D

Andi!
Üdvözlet tőlünk is és gratulálok a csajszihoz! :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Timi, nagyon jó lenne, ha leírnátok, mit kell beszerezni az első időkre és a kórházba mit készítsünk majd össze.
Köszi a pelenkázós tippeket.
Mellszívó: kölcsön kaptam egy chicco kézi mellszívót, és én még nem tudok véleményt mondani róla, de ha már kell használnom, visszatérünk rá :D

amona: üdv köztünk

Azt hiszem, frontos a pocakbabám. Kicsit fáj a hasam, pedig nem szokott és olyan erősen rúgdos, hogy húú.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok Mammikák!

Andi/Amona! Üdv a csapatban, és gratulálok a kis Bogi Sárikához :lol: Te hol fogsz szülni? Látom pesti vagy.

Odorata! Hát ez gyönyörű, én mindig tartottam az orchideától, azt gondoltam nagyon kényes, nem így van?

Marica! Fú de jó, szuper lehet! Engem nagyon érdekle a Baba-Mama kapcsolatanalízis, írnál róla bővebben?

Miléna! Majd mesélj milyen volt a cukorterhelés légyszi, hamarosan szerintem nekem is kell menni.

Niki! Mostmár lassan ott is nyár lesz, vagy nem? Angliában nyáron is sokat esik? Azért annak is megvan a jó oldala: mindig friss a levegő :lol:

Timi! Hát egyszerűen tündériek vagytok a Lánykáddal együtt :lol:
Bababőrze: majd nagyon várok beszámolót, én sajnos nem tudok menni :(
A cucc összeírás jó ötlet, én örülnék neki - ha az idődbe belefér - én már elkezdtem összeírni, kiváncsi vagyok mi maradt le :lol:

Silka! Sajnálom, hogy nem megy, milyen kiterjesztése van a DVD fájl-nak? Lehet, hogy a paint nem ismeri fel. De tényleg amit felraktál képet az is szuper!!! Ne búsulj!

Lányok! Képzeljétek pár napja én is érzem szinte egész nap a Babókát, olyan jó, hogy mostmár folyamatosan tudatosodik bennem, hogy itt van velünk, csodálatos érzés, nem tudok betelni vele :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Amona
örülök, hogy jelentkeztél, remélem, nem lövik ki a Kútvölgyit alólad! És azt is merem reméleni, hogy minden a legnagyobb rendben Veletek!

Motiot!
Tatán nem is érdemes gondolkodni! Mondanám, hogy legközelebb is oda mennék oerációra, de nem akarok :lol:
OEP által finanszírozott!! Ez azt jelenti, hogy csak a napi hotellellátás költségeit kell fizetni (18.000/nap), mi így 36 ezerre számítottunk, de náluk egy éjszaka egy napnak számít, így csak 18 ezret kellett fizetni!
Szerintem még olcsóbban megúsztuk, mintha hálapénzes állami kórházban műtöttek volna... A személyzet extra, azonnal ugranak és kedvesek, tatai révén tudod, hogy a környezet maga is gyógyító a tó partján...

Légzésfigyelő
Mi öröklünk a tesómtól egyet, de én amúgy is igényt tartanék rá, mert az egyik barátnőm unokaöccse csecsemőként meghalt, a légzésfigyelő megmentette volna...

Pelenkázó
Jó, ha elfér, de a tesóméknak is van (kombiágy), viszont sokszor láttam őt mégis a szőnyegen pelenkázni, szóval egy jó alátéttel elvileg bárhol lehet...

Kép
granda

oerációra=operációra
hotellellátás=hotelellátás

Kép
granda

Sziasztok!
Ma voltam végre szülésre felkészítő tanfolyamon! :lol: Igaz, ez volt az utolsó "óra", de 2 hét múlva újra kezdődik. Ha előbb tudtam volna... De sebaj, úgy tűnik, nem maradok le semmiről! :)
Éééés! Utána hazajöttem, és kipróbáltam a Kállai Ildi féle kismama torna DVD-t. Nagyon jó!!! Biztosan izomlázam lesz. Már úgy hiányzott a torna! Ha érdekel valakit, szóljatok!!! Megoldjuk.

Miléna! Köszi a képet, én is ilyesmi kiságyakat nézegettem.

Silka! Gratu a kiscsajhoz!!! :D

Vásárlás: Mi megvettük a pelenkázót 19.000-ért, de nem rakjuk még össze. Bár van képem egy mintadarabról, megmutatom. Teljesen új, lapraszerelve vettük a vaterán. Ja! És ugyanilyen a hálószoba bútor!!! :D
Kép
Viszont a többit bútort majd az utsó 3 hónapban szerzem be, mert akkor már nem dolgozom, ráérek összehasonlítani az árakat, és válogatni. Ruhát kapunk sokat.
Úgy néz ki, hogy nem jön össze a 3 szobás lakás... :cry: Az eladó felesége bekavart.

Amona! Üdv itt nálunk!

Szép estét Mindenkinek!

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!
Mi anno mindent megvettünk, nem a legdrágább dolgokat, de mindent :)
És ami szerintem abszolút felesleges, az a szobai pelusgyűjtő kakiszagelzáró csoda kuka :) Egy idő után olyan büdös volt a kuka, hogy nem győztük villám tempóban belegyömöszölni a pelánkákat! És hát a szemetet minden nap levisszük, néha még 2x is, akkor a gyerek szobájában minek álljon kukában a kakis pelenka!?
Szóval, ez nagyon praktikusnak tűnik, de felesleges. Maga a kuka 10 ezer ft és ehhez a bele való karikák (zacskó) 1200 ft körül vannak.

A légzésfigyelő viszont nagyon jó dolog! Nekünk hálistennek csak 1x riasztott, akkor is csak azért mert lemászott róla.
A babyőr pedig az elején jó, míg meg nem szokod az éjszakai ébredéseket. Engem az első ébredésnél a férjem keltett, hogy menjek már. Én meg olyan kómás voltam, hogy nem is tudtam hova és miért :) Most már csak szellenteni kell és ébren vagyok :) Viccen kívül, tegnap éjjel arra ébredtem, hogy 3/4 4kor csendben sétál a fürdőszoba fele. Szerintem még aludt :)
A másik, hogy hajnalban a taxisok bezavarták a babyőrt és össze-vissza hangokat adott, de csak hajnalban!

Az orchideáknak csak a megfelelő helyet kell megtalálni! Ez néha mázli kérdése. És persze ők sem egyformák, az egyik bírja a napot, míg a másik nem stb. Régen sok más szobanövényem volt, mára viszont csak orchidea maradt. A mostani lakásunkat szertik és foglalkozom is velük, amit meg is hálának.

Kép
Kép
odorata

Sziasztok,
számos honlapon vannak babaváró listák (pl.babadiszkont), én kb. 5 helyről töltöttem már le ilyet és priviben el tudom küldeni (a Babaneten egy egész oldalt betöltene az 5 verzió). Nagyon jó lenne a már szült anyukák véleménye, hogy mi NEM kell, mert a tesóm szerint sok felesleges cuccot is megvettek...
És a listákon sok olyan dolgot is találtam, ami majd csak 3-6 hónapos babának kell, azt később is be lehet szerezni...
Biztosan mindannyian máskor, máshol fogjuk beszerezni a holmikat és már a babakocsinál is látszott, hogy az egyéni ízlés is formálja a dolgokat...

Kép
granda

Na Lányok!

Elkezdtem összeírni, mi az ami kell, holnap estére talán összeáll a kép és akkor megírom. Remélem azért majd ti is segítetek, mert fejből írom és nem szeretnék lehagyni semmit.

Pussz!

Kép
Kép
timi26

Szia Amona, üdv közöttünk!

Jó ötlet a babakelengye, az én barátnőim akik már szültek összegyűjtötték nekem, szívesen felteszem ide, ha sikerül!
Az én baráti körömben is beindult a pocakosodás. 2 barátnőmmel egyszerre fogok szülni (várhatóan) és most telefonált egy barátnőm, hogy 6 hetes terhes. Olyan boldog vagyok!

Én már elég sok kisrucit meg plédet, kiegészítőket vettem Marcinak, tele van egy bőrönd! Most festettünk ki, nagyon szép lett, jöhet a padlószőnyeg, és lehet csinosítani a babaszobát. Nagyon szép új függönyt is vettünk.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Babakelengye:

1175142816.95.xls [/img]

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Nem tudtam úgy feltölteni, ahogy Hajni a táblázatot, de remélem így is meg tudjátok nézni! Várom a véleményeteket!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok !

Én nagyon örülnék egy ilyen listának mert első babás vagyok és egyenlőre azt sem tudom hol kezdjem a vásárlást. Sőt azért is jó lenne egy ilyen mert hétvégén megyek a bababörzére és akkor már tudnék vásárolni értelmesen mert így szerintem csak azt fogom megvenni ami tetszik. Így meg ha lesz lista akkor célirányosan tudok vásárolni.

Sajna nem tudok feltenni képet mert nem tudom lekicsinyíteni.
Ha valaki megtudja csinálni akkor szívesen felteszem csak segítség kell hozzá én tök béna vagyok ebbe.

Mazsola7 : nagyon jól néz ki ez a pelenkázó és szerintem nagyon megérte ennyiért.

Granda : jobbulást neked erős csaj vagy.

Amona : üdv a csapatunkban majdnem egy napra vagyunk kiírva. Én elvileg 26-27 vagyok kiírva.

Timi : nagyon csinos kismama vagy és a lányod tündéri.

Motiot : sajnálom, hogy nálatok olyan rossz idő van de jönn a nyár kitartást.

Mindenkinek sok pihit.
20200310173350

Sziasztok megint!
Anikó! Szép kis lista :shock: !
Én meg találtam egy jó kis ajánlatot ha nem akarod a légzésfigyelőt megvenni, végülis csak pár hónapig kell, nem?
http://www.expressz.hu/baba/egyeb/showA ... ,53,1.html

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: