Cyprus, még jó, hogy gondolkozol rajta, miért ne tennéd? Ja, húzós az ára ded aszem én most sem csinálnám másképp, mármint nála maradnék. így az elsővel...de a következőnél már lehet én sem hozzá járok gondozásra, tényleg durva, de én tényleg úgy gondolom, hogy semmi baj nem lehet ami orvoson múlik ha ő gondoz. És akinek ilyen "macerásan" jön össze a gyerek az egy kicsit másképp gondolkodik szerintem és inkább többet is bevállal a tutiért. Amíg megteheti persze.
Köszi kérdésed, jól vagyok, ha épp nem (mint tegnap és ma egész délelőtt) és anaszkodnék, akkor figyelmeztetem magam arra amit a lombik elején mondtam, hogy az sem érdekel ha 100 kilóra hízok, végighányom a terhességem és 9 hónapot ágyban kell töltenem. Ezek közül egyik sem lett,, "csak" 85 kiló lettem a 68-ról, csak 5 hétig kellett szigorúan feküdnöm és 1x lepett meg rókarudi.
MOstmár fájnak az ízületeim, utálom a leget, sokat kell pisilni járni, de amúgy minden OK. csak néha türelmetlen vagyok és nyűgös. És kíváncsi már, hogy milyen forma lesz, ,lesz-e haja, milyen lesz ha megindul a szülés, stb. Szóval ilyen apróságokon gondolkodom egész nap.
Jól van, rákszűrést te tudod, de én arra még nem is magándokihoz mentem, hanem a helyi rendelőbe. Fizethetsz majd eleget a gyógyszertárban...Bepakolom a kórházi menetfelszerelésem, tegna is megszült egy lombikos sorstársam, épp annyi idős terhes volt mint én

Végülis 3 kilós 49 centis kislány lett, de azért még legalább 2 hetet bent kellene töltenie Pistikémnek. Dehát már ledumáltam vele, hogy június 23 vagy 24-én jön