sikerül végigolvani titeket...
Fibi,
csak arnicát irattam fel, mert gondoltam viszek 200-ast ha vmi gebasz lenne, és azt a gyogyótárban már nem adnak, csak receptre.
semmi popsikrém, vagy hasonlók, mert sztem max 2 napig nem látja dokinéni, ha épp szombaton jövünk el, és sztem 2 napig nem élet halál kérdése sem a popsikenőcs, sem a hintőpor, sem a kokain...
vagy lehet, h már én vagyok olyan felelőtlen??????
egyébként sztem pl ha hétvégén jössz haza,az ottani gyerekdoki biztos ir fel ezt-azt...
ja, és nst mellett streptom is jó (immár 3x) tehát, semmi gáááááz, már csak szülnöm kell...
Vera, Votiv,
gyertek kedden v. szerdán, mert akkor torna és relax nekem Hban, és bármikor szivesen találkozom veletek. Én csak egy gyereket viszek ugyan, de az legalább rendesen viselkedik...
hozzám jöhettek ám látogatni, mert én pl. rokonokat nem szeretek ott látni, de barátokkal semmi bajom, akik nem lesznek rosszul a látványomtól, nem sopánkodnak, h te jó ég, hogy néz ki szegény/szerencsétlen...
(na jó, azért vannak rokonok, akiket bmikor szivesen látok
ha egyszerre jön mindenki, az azért is jó, mert akkor elálljuk az egész ajtót, és csak az én gyerekemet lehet látni...
bár lehet, h vicces Lenivel és Fibivel együtt szülünk, és akkor őket is megnézhetitek.
Leni,
mi volt nst-n?????
és Pulsatillát ajánlottak az emotional roller coasteremre...
ja, és Gabi szerint ami nekem van, az hüvelyfal süllyedés, és vagy meg tudom oldani tornával ,vagy plasztikáztatni kell...
szóval, nem a méhem...éljen!