Marica
Ez szuper!
Mi már meg is vettük, a férjem rábeszélt

Amúgy mi is elosztottuk a ktsg-eket ahogy Nikiék. Köszönjük a szép verset.
Hajni
Fúú nagyon dögös
Anitja
Köszi

Szerencsére nekem is elszokott csak hát olyan kellemetlen.
Amúgy a plusz kilók, én is +6-nál tartok kb., szerencsére engem még nem szúrtak le. Normálisan étkezem és
mégis, ezt szerintem nem lehet annyira nagyon befolyásolni alkati kérdés is, úgyhogy ne is foglalkozz
vele
Niki
Csak nem angol a párod??
Banita
Aztaa, hova rejtetted??Nagyon csinos vagy.
Maszola
Nagyon csini voltál az esküvőn.
Miléna
Vagy eltakarja az arcát, jajj már megint??:)Nekem még sosem fojt a tejcsi.
A növés nekem igen már óriási

de azért nem rossz

.
Vadvirág
Tök szupi a kocsi.
Irina
KÖsz a beszámolót
Anitja,Zsu csini poci
Ti már mind jelentkeztetek 4D-re? Tulajdonképpen mikor érdemes? Mi csak 1x szeretnénk menni.
Odorata
Nekem is volt már ilyen, nekem azt mondta a doki ilyenkor le kell pihenni egy kicsit.
Kaqk
De jó tényleg milyen szépen látszik a gerince, hehe mint aki duzzog. Jól hátat fordított nektek

.
A fülét is látom
Motiot
Gratu a pasihoz!
Sense
Gratulálok, nagyon szép voltál.
Granada
jajj szegénykém. Gerinc érzéstelenítéssel szokták a lábműtéteket végezni, az is veszélyes?
Mit mondanak?Na akkor már válaszoltál is, hétfőre nagyon szorítok.
Szoba, ruha, bababútor és egyéb:
Nekem egyenlőre csak annyi ruha van amennyit anyukámtól kaptam, meg tegnap vettünk 3 body-t, de ugye
nem tudjuk a nemét. Egyszerűen nincs választék semleges ruhaneműkből vagy kisvirágos vagy kiskocsis..
őrület.
Babakocsi már megvan mi egyszerűt vettünk inkább a hurcibálós sportkocsinál nézem meg jobban.
Nem mózeskosaras, de teljesen dönthető, télisesített lábzsákkal, újszülöttkortól-3 éves korig.
Szoba
Mi a hálóba teszük a picit, nem is lenne nagyon már opció:)
Bútor
Kiságy anyuméktól felújítva. Meg lesz egy pelenkázó fürdető állvány és a fenyő komód már megvan.
Viranka
Nem tudom ti, hogy vagytok a dokitokkal, de én most éppen szenvedek. Most készülök váltani, remélem sikerül is.
Amúgy nem tudja valaki, hogy a kórházi területi felosztásos tv él még? Nekem úgy tűnt, hogy nem kell fizetni akkor sem jelen állás szerint, ha nem a területileg illetékes kórházba mész?
Ti mit tudtok erről?
Puszi