Nenőke, Gurgi: köszi
Győrffy csinálta! Én is nagyon örültem, hogy ilyen jó lett, eddig mikor a srácokkal voltam alig lehetett valamit látni. Most szerencsém volt végre
Rózsa: nyugi és pihizz sokat! Nekem annó Danival indult meg a szülés a 26. hét környékén. Szerencsére megállították. Neked is így lesz meglátod, kihuzzátok végig nyuszival!
Emi, Orsi: gratula a kislányokhoz!
Nagyon szépek a babaszobák! Én is úgy csinálnák nekik szép szobát, de a mocskos anyagiak

Na majd egyszer!
Egyébbként én még semmit nem vettem. Kaptam babakocsit és hordozót oszt ennyi. Szinte semmi ruha, kiskád, egyebek

Marcinak kéne ágyat venni Máténak meg komódot akkor a kiságy és a pelenkázó felszabadulna. Hogy mikor lesz megvéve fogalmam sincs

Nem is beszélve a rengeteg apróságról! Bár én mellszívót, cumisüveget, cumit nem veszek az első időben, majd menet közben kiderül, hogy kell e egyáltalán. Nekem úgy látom szerencsém van, még nincs előtejem, sőt saoha nem is volt, de nem izgulok miatta. Ha majd kelleni fog akkor lesz
Bokám nekem is bedagad estére, de reggelre szépen rendbejön, nem izgulok miatta

Viszont már egyre nehezebben mozgok

Neha olyan jó lenne pihizni és semmit nem csinálni, de ez nem megy

Majd 50-60év múlva kipihenem magam

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája