A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

megérkezett a másik topicom 2. kisbabája 12.45.-kor a 41.héten császárral.jól vannak.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Végre sikerült belépnem. Napok óta szarakodik velem a babanet, már teljesen elvonási tüneteim lettek :lol:

Voltunk ma a praxisban :P Samu jól van és még mindig fiú! :P 1600gr. Végig aludt, de a pofiját láttuk és gyönyörűűűűű!
Íme:
Kép

Megpróbálok visszaolvasni és jövök! :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi, Samubaba igazi kicsi tünemény!!!!! Kis piszorrú tündérkirályfi! :lol:

Kép
nenoke

Brigi!
Nagyon édes Samuka! Nagyon jó felvételek, ki csinálta??

A mienk ennyire nem lett jó..pedig Praxisos :roll:

Hello Hencsy!
Nekem is néha bedagad a vádlim..dehogy mitől..mert ma pl. még nem pedig 3 órát strasszéztam..
tegnap nem mászkáltam ennyit és már délelőtt be volt dagadva..de aztán lement..pedig a doki azt mondja, hogy nem vízes..hm..nem értem én ezt :shock:
torolve_20131003125716

Nenőke, Gurgi: köszi :wink:
Győrffy csinálta! Én is nagyon örültem, hogy ilyen jó lett, eddig mikor a srácokkal voltam alig lehetett valamit látni. Most szerencsém volt végre :lol:

Rózsa: nyugi és pihizz sokat! Nekem annó Danival indult meg a szülés a 26. hét környékén. Szerencsére megállították. Neked is így lesz meglátod, kihuzzátok végig nyuszival!

Emi, Orsi: gratula a kislányokhoz!

Nagyon szépek a babaszobák! Én is úgy csinálnák nekik szép szobát, de a mocskos anyagiak :twisted: Na majd egyszer!
Egyébbként én még semmit nem vettem. Kaptam babakocsit és hordozót oszt ennyi. Szinte semmi ruha, kiskád, egyebek :roll: Marcinak kéne ágyat venni Máténak meg komódot akkor a kiságy és a pelenkázó felszabadulna. Hogy mikor lesz megvéve fogalmam sincs :roll: Nem is beszélve a rengeteg apróságról! Bár én mellszívót, cumisüveget, cumit nem veszek az első időben, majd menet közben kiderül, hogy kell e egyáltalán. Nekem úgy látom szerencsém van, még nincs előtejem, sőt saoha nem is volt, de nem izgulok miatta. Ha majd kelleni fog akkor lesz :lol:
Bokám nekem is bedagad estére, de reggelre szépen rendbejön, nem izgulok miatta :wink: Viszont már egyre nehezebben mozgok :oops: Neha olyan jó lenne pihizni és semmit nem csinálni, de ez nem megy :roll: Majd 50-60év múlva kipihenem magam :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Mennyi Samu baba! :lol:

Brigi nagyon jó felvételek. Mi jövő héten megyünk. Hát kiváncsi leszek.

Gurgi, nekem is változatosan dagad. Hol a vádlim, hol a bokám. És hol reggel, hol este. :roll: Elvileg akkor vizes, ha megnyomod és bennmarad a bőrödben az ujjad nyoma. A lábon a sípcsont mellett tudod, a bokádnál a belső felénél ezt a legjobban megnézni.

kispiskóta

Teljesen kétségbe voltam esve az utóbbi 2 nap, hogy akkor most mi van, felbomlik a társaság, hogy vesszük fel egymással a kapcsolatot, azt hittem, örökre megszűnt a babanet. :roll: Én ritkán írok, de rendszeresen olvaslak,ugyhogy örülök, hogy minden újra a régi.

Gratula a kislányokhoz Emi és Orsi.

Mennyire jó képet készítettek Samuról, Brigi, nagyon aranyos!

De jó Gurgi, hogy ilyen jól "bejósoltad "mindenkinek a baba nemét! Majd veled fogom előíratni, hogy 2 év múlva mikor van esélyünk kislányra, persze ha vállalod :wink: . Kösziiii!

Nagyon telnek a napok, hetek.....
Vendég

Brigi!
Nekünk is Győrfi csinálta, csak Samukánk a jobb oldalán feküdt és megsem moccant, ill. egyszer :lol:

Zsuuuuuuuuuuuuu!
Voltam hétfőn előadáson de késtem negyed órát, persze pont a lényegről maradtam le..amúgy sztem. megint felesleges volt elmennem..ill. annyi, hogy bementem az újszülött osztályra és láttam egy pár órás babát, aki éppen alukált..(őszintén szólva, nem nagy eresztés az újszülött osztály)
Annyit mondtak, hogy vigyünk pelust mert a kórházban napi 5 db-ot kapunk, és jobb ha saját rucikat viszünk a babáknak mert a kórházi csúnya és lötyög rajtuk--> ezt a szülésznőm mondta..
a kórházi pléd annyira görény, ronda barna, ezer éves..
Fürdetni ők fürdetik, viszont minden mást megmutatnak (köldökcsonk kezelés, pelenkázás, helyes szoptatás)
Nézik a hallásukat, csipőjüket, vért vesznek tőlük (anyagcsere vizsgálat) reflexek..kb. ennyi volt.

Zsanett!!
Jaja, 1-2 év múlva jöhettek a receptért (fiú-lány) :lol:
torolve_20131003125716

Tényleg 3 Samu van a topikban!! :lol:

Samu Trio --> jazz formációóó :lol: :lol: :lol:
torolve_20131003125716

Zsuu!
Kerestelek ezerrel, esküszöm miattad mentem el!!! :P
torolve_20131003125716

hallo lányok,

Uxinak boldog-boldog-boldog születésnapot! Mikor költöztök Keszire?

nekem sajna nagyon rossz napom van, munkajog szóbeli bukta, bár az elején érezhető volt, hogy nem vagyok szimpatikus neki.... nem volt mit tenni, megyek újra.... 70 éves bácsika...aki mindenkinél okosabb....

Bori, én 12 kg-nál tartok, asszem eljött az ideje a mérleg elrejtésének....

Lynia,még én is dolgozom május végéig, de mostanában nagyon fáradt vagyok.... megviselt a költözködés....

nem tudjátok, mit lehet tenni a vizesedés ellen? a bokám eltűnése után ijedtem meg igazán....

a mi kis babusunk nem fordult még be, azt mondták, beszélgessek vele.... már másfél kiló a drága....

szebb napot mint az enyém, jó pihenést,

Ildi

Kép
lidikoka

NA, VISSZAOLVASTAM MINDENT....
A KÉRDÉSRE VÁLASZOLVA:6000MG MAGNÉZIUMOT KAPTAM INFÚZIÓBAN+ MEGKAPTAM A TÜDŐÉRLELŐT IS.
FOLYAMATOSAN CTG-N VOLTUNK 1 ÉJSZAKÁT, MÍG A FÁJÁSOK LE NEM ÁLLTAK.
MÁSNAP KIKERÜLTEM A SZÜLŐSZOBÁRÓL OSZTÁLYRA.
HÉTFŐN VOLT UH+ÁRAMLÁSVIZSGÁLAT IS. MIND RENDBEN LETT.
MOSTMÁR JOBB ITTHON , CSAK MÉG GYENGE VAGYOK, MERT 3 NAPOT NEM ALUDTAM, MEG ÖSSZESZÚRKÁLTAK RENDESEN, 11 -SZER BÖKTEK, MÍG VÉNÁT BIZTOSÍTOTTAK...
2 HÉT MÚLVA KELL MENNEM UH-RA+ÁRAMLÁSVIZSGÁLATRA ÚJRA...
ADDIG AZ ANESZTESHEZ EL KELL MENNI, MERT CSÁSZÁROZNI CSAK ALTATÁSBAN LEHET, AZT MONDTÁK, A SZÍVEM MIATT..
SZÓVAL ENNYI.
ITTHON MINNÉL TÖBB PIHI ÉS LEGALÁBB JÚL. ELEJÁIG KIHÚZNI EGYÜTT NYUSZIVAL...
MILLIÓ PUSZI, NEM AKARTAM SENKIT MEGIJESZTENI.
MILLIÓ PUSZI.

Kép
Kép
christine

:lol: :lol: :lol: Én meg azért nem mentem, mert írtad, hogy nem valószínű, hogy jössz! :lol: Kár...

És mennyi rucit kéne akkor bevinni? Én lehet nem viszek. Inkább az övéket pisilje, kakilja össze az első napokban. Mire hazaérek gyakorlott anyuka leszek! :wink: :lol: Egyébként, ha például bekakil, bepisil nem tudod rögtön kimosni. :roll:
Takarót, kesztyűt, zoknit, pelenkát, popsitörlőt készültem bevinni neki.

Ja juni 11-én megyek én is védőnénihez, mert a te neved szerepelt 8.30-nál. :lol:

Lidikoka: Pihenés felpolcolt lábbal.

kispiskóta

Rózsa, mi baj van a szíveddel?

kispiskóta

Ja és nektek nem szokott légszomjatok lenni?

kispiskóta

Emi! Én is sokszor belefutok ebbe az élettársi kapcsolat ledegradálásába. Hát, mit ne mondjak, mindenki magából indul ki... Igyekszem már nem felbosszantani magam ezen, nem méltó!
Az apasági a nyóckerben kb félóra volt, pedig nem álltak előttünk, készüljetek fel. Sokat kell adminisztrálni, és tök hülyeségeket írkálnak be. De azért vicces, hogy apa elismeri, hogy őve a kölök, én meg elismerem, hogy sztem is az ővé ;)

Te jó ég, Rózsa! Biztosan megijedtél nagyon! Látod, szegény Babó is látni akar Téged mihamarabb :) Mondd meg neki, hogy nem így gondoltad ;) Sok türelmet, és kreatív időtöltést kívánok. Szigorúan ágyban fekvésre ítéllek én is!

Ildi! Nekem szerencsére tönkrement a mérlegem a 2. hónap környékén (nem tőlem, hanem az elmúlt 25-30 évtől!!!!), így nem szoktam méregetni magam. De a genyó védőbanya rá van kattanva a számokra... És nem tudom meggyőzni, hogy engem nem érdekel!
Bokadagadásra: nulla gramm só, napi 1,5 óra magasra felpocolt láb. Semmi felvágott, semmi konzerv és műkaja.
Vendég

Zsu!
Gondoltam különben, hogy ezért nem jöttél...ojajj :oops: :lol:

Na szal, ebben igazad van, hogy az ő cuccukat bigyózza össze..de állítólag nagyon rossz fogni őket az angolpólyában, ami általában nagy rájuk vagy nagyon szorosra kötik meg..
Kérdeztem a szülésznőmet, hogy mennyit érdemes bevinni..azt mondta, hogy 3-4 body+3-4 rugi.. akkor viszont még kell vennem rugikat, mert nekünk 56-osból összesen 4 van..és mire haza jövünk, itthon meg nem lesz tiszta...na szép..ááh nemtom mit csináljak..
:roll:
vigyek ne vigyek saját rucikat..

8.30-ra megyek? ez jóó :lol:
te hányra, utánam????????????????????????????? :lol:
torolve_20131003125716

HOSSZÚ ELMONDANI, A LÉNYEG, HOGY GYEREK KOROM ÓTA GYÓGYSZERT KELL SZEDNI, MERT AZ EGYIK BILLENTYŰ NEM MOZOG ÉS EMIATT MAGAS A PULZUSSZÁMOM. DE NEM OLYAN KOMOLY... :lol:

Kép
Kép
christine

Helló Lányok,
hulla fáradtan... kert nagyjából megvan, de még annyi minden kellene, de már csak ősszel, feladom. :cry:

Rózsa: pihengessél, minden rendben lesz, a magnéziumot tovább kell szedned?

Gurgi: én nem viszek ruhát, állítólag adnak - fertőtlenített - , engem nem zavar, hogy béna (nagyon az) majd csak ha hozom haza adom rá a sajátját.

Lányok mindenkinek puszi, nagyon elfáradtam, túlhajtom magam, kicsit le kell állnom, úgyhogy szép estét mindenkinek (már írni sem tudok nem forog az agyam).

Andrea
Kép
kindernay

Légszomj? Dehogynem! Nekem már 1.5 hónapja mondják a barátnőim..hogy alig kapok levegőt beszéd közben..a legszebb, hogy én néha észre sem veszem :roll:
torolve_20131003125716

Kinder!

Na ja..nemtom, viszek egy pár rucit aztán majd meglátjuk.
Plédet tuti, mert ilyen csúnyát, mint amit ott adnak még sosem láttam..
torolve_20131003125716

A pléd amin fekszik vagy amivel betakarják?

Én nem viszek cuccost. Most eldöntöttem. :lol: Milyen a 4 rugi ujjatlan, hosszúújjú?

9.30-ra megyek, de egy csaj van utánad, így ha másnem akkor dumcsizhatnánk. :roll:

Egyébként nem kéne már mennem, a recepteket is megkaptam, de annyira jófej ez a védőnő!

Andi, pihizz, nem jó már túlhajtanod magad!!!

kispiskóta

Köszi Brig, Zsanett a gratukat!

Samuka jó nagy már. Én odavoltam az 1240grammtól,aztán eltörpülünk a tieitek mellett! De hát nem a méret a lényeg :lol: :lol:

NA a Zarában nem kaptam jó fölsőt,de a C&A-ban egész jók vannak,ha valaki még vásárolni akar az enyém nem is volt sok 4900...
Viszont vettem még a Krisztinél egy topot. Csak nekem nagyon rózsaszín. Még nem vettem föl sosem L-es méretű... ha érdekel valakit! :oops:

Én +10nél tartok,de ebben benne van az is, hogy először leadtam 5-t. Remélem nem kapok ezért a védőnőtől,max. az lehet a gondja, hogy február 26óta nem voltam... de mentségem legyen, hogy akkor ő se volt! :oops:
Vendég

ANDIKA: IGEN, TOVÁBB KELL ENNI, A VÉGÉIG, NAPI 750 MG-MAL, DE HA ÉRZEM, HOGY KEMÉNYEDIK A POCAK, AKÁR PLUSSZ MÉG 500 MG-OT IS BE LEHET VENNI.

Kép
Kép
christine

Milyen 4 rugi??
Ami én vinnék??? hosszú és rövid :lol:

Megkaptad már a recepteket??? És azt tényleg csak a szülés után lehet kiváltani?????? Azt hallottam...

Ja, aranyos a védőnő, bár vannak dolgok amiben nem értek vele egyet és kicsit túlparáz dolgokat de egyébként kedves nagyon.
(szal mondott már pár hülyeséget)
torolve_20131003125716

Brigi
Nagyon kis aranyos a 4. krapek!

Orsi
Miénk csaj 1600 gr :oops: Lehet Brünhildának kellene hívnunk majd? :lol:

Zsú
Gondolod, hogy 3 nap kórház után máris gyakorlott anyukák leszünk :wink: ?

KépKép

KépKép
szivvi

Én napi 3OOOmg Mg-t eszek.A doki szerint azért is kell ennyit szedni mert a baba hirtelen növekedését nem biztos,hogy követni tudja a méhszáj és kinyílhat a súly hatására. Igaz sokat is keményedtem.

Én is úgy félek,hogy babó hamarabb kiakar bújni,vigyázz magadra Rózsa szerintem már nem lesz semmi baj.

Nektek nem szokott a baba egyik oldalatokra kuporodni?Nekem rendszerint a jobb oldalamra kúszik ez kicsit kellemetlen mert feszíti a hasam és a jobb oldalamon kialakul egy kemény dombocska.
Mit szeret ott annyira?

A kis Samu tényleg milyen kis pisze orru.
pillangó7

Jajj csajok, nem vagyok normális. Ugyi papírosokat rendbe akartam szedni holnapra, mókaidőben nem végeztem, utána rohanás kölkekért, majd vissza az irodába egy órácskára, amiből lett jó kettő. Utána még megjártam magam a bótban meg a piacon, s most szakad le a derekam. Asszem hasonlóképp lehet Kinder Andi is. Asszem mék gyorsan, s belehuppanok egy kád vízbe.

Labor cuccos a többi oké (már amennyire oké lehet, a vas kicsivel az alsó érték alatt kóvályog). Éljen a papírso, mától állítólag itthon vok.

Uxi - a délelőtt lemaradt, most pótlom: nagyon sok boldog szülinapot. Ajándékba neked nem jött egy nagyon határozott vevő a kéróra?

Brigi - sztár a fiad (a legkisebb), nagyon jók a képek.

Pillangó - persze, hogy oldalasra szokta venni a dolgot az én drágám is. Sőt, a tegnap a popóját billegtette nekem. Később meg kaptam egy kezet, utána meg egy lábat. Asszem amolyan - lássuk, anyu, felismered mókát játszott velem.

Most kissé elgondolkodtatott a feldobott téma, miszerint cucc a szülészetre a bébnek. Amióta Adriát szültem, az itteni szülészetet is megérintette a változás szele, babák már nem külön, hanem síma esetben anyuka mellett vannak, állítólag pelust kell vinni (eggyel több ok, hogy gondolkodjam rajta, hogy venni kéne - csak még nem tom 1-es vagy 2-es méretre gyúrjak, mett eddig lánykáim direktamente a kettesbe bújtak), na de cuccról nincs infóm.

Ja, meg egy ápolónő ösmerős elkeserített azzal, hogy ha nem sikerál kikezelni a bacijaim, akkor ha baba fertőződik kibújásnál, akkor annak utózöngéje is lehet. Egy csajszi, akinek már vagy 9 hetes a fiacskája, most kezdett a béb fenekén levő furunkulusokkal nagy harcba. Javasoltam szegényeknek a homeós bigyót, nem tom fogják-e használni. Marhára szeretnék osztódásig megszabadulni ezektől a hüvelyi szaroktól.

Gurgi - bokadagadásról annyit, hogy mikor egész nap utaztam, akkor jobban dagadt a lábam mint amikor járkáltam is rajta. Szal jó a pihi, de azért ahhoz is kell mérték.

Na, mára megszűntem.

Kép
kissmanó

Igen csak a szülés után váltható ki, mert a baba nevét kell ráírni. Nekem még nem sikerült hülyeséget mondania.

Pillangó Enyém Marci pont ilyen kis dombocskában szeret kuporodni. :lol:

Szivvi, reménykedem. :oops: De, ha első nap a saját ruciját adnám rá a kórházban tuti 6 garnitúrát elhasználnánk.

kispiskóta

Hú, most olvastam vissza, Rózsa, nagyon vigyázz magatokra!
Pihenj sokat!

Babdorka, igen, kb. 6-8 percesekkel mentünk be, negyed 11-kor értünk oda, 3/4 3-ra lett meg Emi.(Éjfélig kb 3-5 percesek voltak, akkor elfolyt a magzatvíz, onnantól sűrűbbek lettek. De pontosan nem tudom, akkor már nem néztem, hány percesek.

Lidikoka, augusztusban költözünk.Remélem...

KépKépKépKépKép
uxi

Hali!
Voltam a magándokimnál, nem rövidültem tovább, méhszáj nincs nyitva! :P :P Azt mondta, rendben van minden , ez egy normális terhesség. A pihenés maradjon, ne aggódjak, próbáljak meg örülni!! (Próbálok, csak 2 hete ő hozta rám a szívbajt!)

Sziasztok!
Ma voltam védőnőnél, 100/60 a vérnyomim, ami az előző terhességi toxémiás (brutál magyas vérnyomásos) babavárásom után nekem remek hír :D
79 kiló vagyok (86-al kezdtem a terhességet :oops: ) úgyhogy a súlyom is oké. Meg úgy minden. Néha keményedek, de ez belefér, csak ne legyenek rendszeresek..... :roll:
Amúgy más bajom nincs egész nap jövök megyek, gyerekezek, pörgök, és ez jó. Nincs időm magamra, hogy nyavajogjak :lol:
Majd kb 2 hét múlva megyek a dokimhoz meg sztem akkor lesz UH is. Bár ma a védőnő a terhességi kor szerint 1200 grammosra és 36 cm-esre lőtte be a lurkót ( a kis tekerős naptárja alapján) ez persze csak úgy saccperkábé...

Rózsa: Nagyon vigyázz magatokra. Mit mondtak miért indult be a szülés? Fura hogy egyáltalán hazaengedtek a kórházból...ilyenkor be szoktak a végéig fektetni.... Méhszájad is nyílt??? Mekkora most babód? Drukkolok neked++++++++++++++++++++

Brigi: Gyönyörű a fiad :) :D
Apával oké minden?????

Eldugultam megyek lefexem, álmos vokk.....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Rózsa, Szücsi: vigyázzatok magatokra, tessék sokat vízszintesen maradni! Nekem úgy tűnik, ez az orvosság, pedig a múlt héten már c1000 volt a méhszájam. Jah, ami a legjobb, fajdalmat nem szoktam érezni, igen-igen ritkán befeszül a hasam alja.

Nekem is jobbra húz a gyerkőc, doki azt mondta, általában így szokott lenni, a háta v feneke meg jól kidudorodik :P

Jó reggelt, napsütéses szép napocskát mindenkinek. Hátha ez gyógyír a nyavalyáinkra (már akinek van ilyen :) )

Ma végül nem mentem be a mókahelyre, apa tartja a hátát a apehosoknak. Apa aszonta, hogy ha mán úgy is papírosom van (azaz lesz, mett a családidokitól el kéne venni), akkor ma ne is nézzek az iroda fele. Ez jó vót, hisz a derekam cudarabbul érzi magát mint az este. Éccaka is kín vót a klottyra menni. S ma nődoki (lehet kikapok), meg lánykáimnak szülinapi zsúrra ajándékot köll venni, a kicsi ma, a nagyobbik holnap megy bulizni. S őket nem érdekli, hogy anya szeretne beteget jelenteni.

Na mék vissza az ágyiba.

Kép
kissmanó

Na, orvosolták az órát a babaneten 8)

Kép
kissmanó

Köszi mindenkinek a gratukat :lol:

Uxi: nagyon szégyellem magam, tegnap elfelejtettem :oops: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Kép

brigi73

Jó reggelt mindenkinek!

Gurgi: plédet én is viszek, így nem látszik a ruha... bár nyáron 40 fokban. :roll:

Zsú: jövő héttől leállok, még a mai nap aztán visszafogom magam, gyermekem jelzett is, (pocakfájás formájában), hogy elég! Így legyen!

Rózsa: akkor szedegesd, nekem is picit jobban keményedik, én is felemeltem az adagomat MgB6 napi 3x2 -re. Vigyázz nagyon magadra, de azért hála az égnek nem lett komoly baj.

Pillangó: nekem is a jobb oldalamra kucorodik és kijön ott egy nagy dudor szerintem a kis feneke, olyan aranyos meg szoktam csikizni és akkor kicsit elmozdul. :wink: Kis pasim!

Manó: joghurtokat nyomod? Tényleg jót tesz ezekre a gombás, fertőzéses izékre, na meg intim mosakodó. Hátha. bár én is félek a köv. vizsgálaton találnak-e megint valami fenét.

Ná: ezek nagyszerű hírek! De azért pihengess, mondom én a felhúzott gumi maci!

Megyek, majd még benézek! Puszika nektek

Andrea
Kép
kindernay

Andi nagyon helyes! Én is akkor kezdtem el keményedni, amikor a tesóm eskijére készültünk és megállás nélkül mentem. Akkor megijedtem azóta próbálok visszavenni a tempóból Hát nem mindig sikerül.

Faktum bútor ismét: A Gaby bútor család az 70*140-es vagy nem szabvány méret?

A csikizés nálunk is bejön! :lol: ha például rosszul ülök nekem a jobb bordámnál kezd el fájni!

kispiskóta

Aha, joghurt még mindig nyerő. Intim mosakodó is van, de há ezek szerint semmi haszna.
A derekam meg még mindig kivan, bár megköszönte szépen az előbbi 40 perces jó meleg vizes áztatást a kád vízben.
Most meg teccik nem teccik menni kell, ajándékvásár, dokker, oszt ha hazaérek pihi, s apa mehet kicsimanójával bulizni. Bár a mekiben lesz, s asszem azért egy shaket mi is benyalnánk Edóval. Na, majd addig kiderül.
Ja, s alig várom jöjjön haza a húgom, hozza a következő adag Béres Mg-ot, mett ezeket mán kivétel nélkül mind lenyeltem. S érzem, hogy köll, bár görcs a lábamban konkrétumot még nem mondott. De asszem nem is sok kell neki hozzá.

Kép
kissmanó

kétfiús anyuka
babdorka

Képzeljétek este begörcsölt a vádlim. Hát baromi szar érzés volt.

Most meg a fejem fáj. Állítólag este viharral érkezik egy hidefront. :(

kispiskóta

Jaj, nem akarok hideg frontot!!! Esőben költözni???? Neeeeee!
Vendég

34 hét, 34 nap.
Vendég

Sziasztok! Enikő, és hoyg van Bogi keze? HOgy bírja a gipszet? Vagy nem kapott?

Manó, nem nézik a szülésnél, hogy nicns-e fertőzés? Mert hallottam, hoyg ha van valami fertőzés, akkor inkább császároznak, hogy ne legyen a babának baja a szülőcsatornában. Tapasztalt Anyukák, ezt nem nézik valahogy? Persze olynakor nicns kitenyésztésre idő, úgyhogy pont ezért kérdezem, hogy néznek-e egyáltalán valami ilyet?

Bori, úgy látom, holnapra mondanak csak zivatarokat, vasárnapra jó idő, csak kicsit felhős. Hátha pont a könréyketeket elkerüli az eső.

Kép
nenoke

Sziasztok!

Brigi! Gratula a kis kukishoz, nagyon jók a képek!

Rózsa Vigyázz magadra! Pihenj sokat!

Pillangó! Nekem is a jobb oldalamon fekszik, és állandóan kidugja a kis fenekét! Nagyon cuki!

Meglett a vérképem , és szerencsére a vasam normális lett, így csak ért vmit a tabletta amit szedtem, bár még egy kicsit vérszegény vagyok, de az is javult vmennyit :D

Ma tovább kreatívkodok a babaszobán, és a maradék tapétával és bordűrrel bevonok egy két papírdobozt, hátha jó lesz vmire :roll:

További szép napot!

Emi

Kép Kép
emi_25

Kindernay: alapból én is gumimaci vagyok, csak a gyermek beintett :P Nem bízom el magam, továbbra is pihenek, mint eddig.

Ma meglátogatott egy kolléganőm, elhozta, amit a tanítványaimtól kaptam (igazából nem is tudtunk elbúcsúzni, olyan hirtelen jött minden). Az osztályomtól egy szép csokrot és 30.000 Ft értékben Kenguru vásárlási utalványt kaptam, mondtam is, h ezek meghülyültek! Egy másik osztálytól egy Babanaplót kaptam. Hétfőn belibbenek majd a suliba, úgyis van adminisztrációs dolgom (5 percre van a melóhely), és veszek nekik vmit. Sütni sajnos most nem tudok.

SZIASZTOK KISMAMIK!!!!
Ma nagyon jól vagyok, beíratkoztam könyvtárba, mert ha már feküdni kell, legalább hasznos legyen, nyuszi is okosodik :lol: .

SZARVASBORI:Óriási gratula a 34 napodhoz, de jó volna már nekem ott tartani :) .

Nenoke:Nálunk a 34.héten a terhesgondozáson vesznek tenyésztést Streptococcus bacira, ha pozitív, antibiotikum, ha van idő végig szedni( nem szülsz meg időközben),10 napig kell Augmentint enni rá.Ha nincs idő, de pozitív a tenyésztés, valóban csaszis szülés, hogy a pici ne fertőződjön, mert ez a babáknál súlyos tüdőgyuszit csinálhat.De persze Pesten nem tudom, hogy működik a dolog.

NÁ:Írhatok neked privit?Te előttem szülsz, ha minden igaz, és szeretném megkérdezni, hogy a Klinikán?Ki a fogadott dokid?
Vasárnap a Hódos Imre Sportcsarnokban Baba-expo lesz, 400 Ft a belépő. Reggel 9-17 óráig tart, csak azért írom, mert hátha hasznos neked is az infó, mert itt Debrecenben szinte sose sincs semmi....
No, jó hosszú voltam, bocsika.
JÓ HÉTVÉGÉT, SOK PIHENÉST NEKTEK!!!!Hétfőn jelentkezem.

Kép
Kép
christine

Zsú, nem tudom a faktumbútornál a méreteket, én az RS-be néztem, megyek szombaton , ha gondolod megnézem. Vagy a honlapon talán rajta van, vagy az RS honlapján.
Remélem a hidegfront elmarad, olyan szép lenne, ha ilyen napsütéses idő lenne hétvégén.

Lányok ti nem vettétek észre, hogy amióta állapotosak vagytok gyorsabban megfog a Nap? Én nem napozom, csak az autóval megyek, vagy a kertben voltam kint tegnap 2-3 órát, és tiszta piros lettem. Előttem meg a nyaralásokon is 2-3 nap míg lebarnultam. :roll:

Manó: ja, hajlam kérdése, sajnos én is küszködöm vele. PEdig úgy úsztam volna... én mondjuk fürdeni sem fürdök a terhesség alatt (pedig előtte órákig forró víz) csak tusolok, és most hogy bejött a jó idő hideg-meleg vizes zuhany. Jó a bőrnek, a csíkokra, az erekre, és a bokára dagadás ellen. Nekem bevált.

Ági: de aranyosak! Gondolom elérzékenyültél. Én tuti bőgtem volna, jaj de megható!

Rózsa: ne is mondd, ez a streptococcus egy agyrém, a barátnőm - aki nem állapotos - most ettől szenved és állítólag bizonyos ételek miatt alakul ki... itt volt 2 napja és közölte, hogy mi baja, kicsit besz@rtam, de bízom benne, hogy semmi baj nem lesz!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok Csajok!

Húúú, nem semmi éjszakám volt! Asssszittem, kijön a Királylány. :shock:
De most visszaolvastam, és nekem is olyan dombocska lett éjjel többször is a pocakomon, érezhetően keményebb is volt. Az ő volt? Nekem eddig még nem dugta ki magát sehol.

Rózsa: Örülök, hogy ma már jobban vagy! A könyvtár jó ötlet!! 8)

Bori: Gratula a 34 naphoz, nagyon közel van már Főni! :P

Kórházi felszerelés: Szerintem én mindent viszek, ami kellhet, enni nem kér, táskában elfér, és ki tudja, mire lesz szükség... nem?

Kép
zsuzsi**

Na, meggyüttem. Dokinéni is úgy vót vele ahogy én: semmi elragadtatás a kenet eredménytől. Streptococus vagyon nekem is, meg ha jól emléxem akkor valami enteromiafranc. Aztán Cefaclor nevű gyogyót írt fel, aszonta, hogy az használ mindkettőre, bár az egyiknél nem csináltak tenyészetet ezzel. Most ezt kell szedni 7 napig, majd 23-án lesz Gréti górcső alá helyezve (szívhang, mozgás, méhmozgás fél óráig), s akkor kenet ismétlés. Na, bízzunk a csodákban. Nem kérdeztem dokinénit hogy s akkor mi, ha még mindig találnak valamit. Szerintem még lesz időnk kisérletezni más bigyóval. Na, azt eltitkoltam, hogy a derekam szakad le, ő meg szerencse nem vette észre. S bízom abban, hogy kipihenem, s jobb lesz. Na, bejöttem az irodába, most húzok is tovább, mék patikába bigyókért, majd irány a csajaim.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: