Az én pocaklakóm is fiúnak mutatja ám magát.
Panka 37+3
2003.02.26 12:39
2003.02.26 13:07

Persze nincs meg osszerakva, de akkor is olyan joooo!
A Kismama magazin hatoldalan lathato Megatoys-os akcios Drewex Kamill Natur kisagyat valasztottuk, szerintem 13e-ert nem volt rossz vetel.
Lattunk olcsobbakat is, de en azt szerettem volna, ha van benne iv, ezert esett erre a valasztasunk.
es mert az ara is turheto, 20e), aminek nekem a babakocsijai is a legjobban tetszenek, es a hordozot ra lehet tenni a Neonato es CAM sportkocsira is, amit remenyeim szerint nehany honap mulva megveszunk!
Szoval ertietek, ha most Cam hordozot veszunk, akkor jo esellyel sikerul rabeszelnem majd a Cam vagy Neonato kocsira a kispapamat!

A legjobbkor...
Ma delre ment egy meghallgatasra, es most kaptam SMS-t tole, hogy ott is tartottak, mar ma kezdi a melot, de ez csak egy rovid tavu project (kb. 2 het), es ha ezzel vegzett, es elegedettek vele, akkor rendes felveteli proceduran is at kell esnie... Mondjuk a regi helyen 2 honap a felmondasi ido, es az exfonoke is probal ez alatt az ismerosei koreben allast talalni neki (hehe, mert nem akarja meg 2 honapig fizetni neki a nagy lovet). Remelem, osszejon ez a mai melo, mert tetszene kispapamnak, kozel is van, es nyugodtabbak lehetnenk, ha tudnank mar biztosan, hogy maradhat allandora is. Bocsi, hogy ezzel terhellek Titeket, de a szuleinknek meg nem akarjuk ezt elmondani, es olyan jo kicsit panaszkodni Nektek... Kerhetunk egy kicsi drukkot, akkor is, ha OFF?
2003.02.26 13:10

Remélem még csütörtökön benn lesztek a kórházban, mert szívesen meglátogatnálak benneteket... 

2003.02.26 13:12
)Nem tudom hanyadjára, de egyszer csak éreztem,hogy kicsusszan Szilárd, és nagyon megkönnyebültem, mert tudtam, hogy sikerült. Egyböl felsírt, de nem keservesen, hanem csak jelzésképpen, hogy itt vagyok. Gyorsan letisztogatták, és rárakták a mellkasomra. Én meg sírtam, mert annyira jó volt megszórítani, és simogatni. Ezután elvitték lemérni megmosdantni stb... Utána jött a méhlepény, nekem ez is fájdalmas volt, de gyorsan és feleljthetõen kicsúszott. Közben újra kaptam edát, hogy a varrásokat ne érezzem. Sajna most nem úgy jött össze, és fájt a varrás, márcsak azért is mert kb 1 órát tartott, kívûl-belül.... Ekkor mondták, hogy majdnem császár lett a vége. Majd jött a 2 óra megfigyelés, amikor odahoszta a szülésznnõ Törpét, hogy szopizhasson. Nagyon ügyesen rámcuppant. 2003.02.26 13:44
2003.02.26 13:48

2003.02.26 13:49
. Esetleg beszélj egy LLL-es tanácsadóval (pl Iboly itt a neten, ha kell, a számát is szívesen megadom e-mail-ben) és a többi kéretlen jótanácsot söpörd az asztal alá. Tényleg szörnyû, amikor az ember lánya már azt sem tudja, hogy kire hallgasson

. De amikor a szülés után itt volt egy hetet segíteni, egészen visszafogta magát, csak akkor fakadtam sírva, amikor elkezdett Timinek énekelni, mert nekem hallásom is van

2003.02.26 13:57
2003.02.26 14:13
A tejtermelõdésrõl annyit, hogy attól termelõdik, ha minél többet szopizik SZilárd, nem attól, ha kihagytok egy-egy étkezést! Inkább ne csinálj semmi mást, csak szopiztasd (és ne csak 3-3 óránként 15-20 percet, mint azt a védõnõk és dokik többsége ajánlja), hanem akár másfél órát is egyhuzamban! Feküdj le te is mellé, ha tudsz fekve szoptatni, nagyon praktikus, te is pihizel közben õ pedig szopizik és szundikál! És ne aggódj, lesz tejed bõven!
Olvastam, hogy ZSuzsiéknak is sikerült végre!
Õ is a szopis topikban írt errõl! És ha van még idõd, akkor látogass el a www.LLL.hu honlapra, nagyon sok, praktikus tanácsot olvashatsz! EZt ajánlom egyébként mindenkinek, aki még nem babázik, mert most mégiscsak több idõ van rá!
Bocsi, de muszáj mennem ebédelni, mert Ármin végre elaludt - és tegnap pld nem jutottam ebédhez. 2003.02.26 14:15

csak aki mostanában írja, hogy kiderült ki lakik bent, mind lányt írt
köszi a storyt, és tényleg hõs vagy, hogy azért sikerült elkerülni a császárt!

Mondom én, akinek még nincs lurkója
Remélem a lányodnak sem lett rossz hallása tõle
2003.02.26 14:16
Én nagyon nem értek egyet a módszerrel!
És jobb volt így, mint késõbb anyagi bizonytalanságban lenni, fõleg, hogy én csak gyest kapok. 2003.02.26 15:45
A tejcsi miatt ne aggódj, hisz már tudod mi a gond és segítesz is rajta! Hidd el, senki sem vet meg a tápszer miatt. Attól még a babád egészséges marad és Te is írod, hogy érzel javulást. Csak fel a fejjel és sok boldog napot!!!
Több módszer is létezik és az összehasonlítás érdekében meg kell ismerni párat. Azt választod, ami a babádnak és Neked a legmegfelelõbb. Nem azt írtam, hogy kötelezõ, hanem hogy ajánlom, mert tanultam belõle valamit.
Nekem tetszett és másktól is hallottam, hogy bevált. Mint gyógypedagógus már számtalan édasanyával találkoztam, akik sok mindent kipróbáltak már és hidd el, minden gyerek más egyéniség, mindegyikenek más a jó. Fõleg a fogyatékos babáknál nagyon individuális minden. Te mit javasolsz? Egyébként nagyon jó volt olvasni, hogy egyedül is képes voltál ellátni a kis Balut. Sok erõt öntöttél belém!
Valsz. én is egyedül leszek és tegnap a terhestornán azzal rémísztgettek, hogy mindeképpen kell mellém valaki. A férjem két hetet ígért (ami nem biztos). Ha van valami jó ötleted, mit tervezzek, szivesen elfogadom. Eddig azt találtam ki, hogy 2 - 3 hétre lefagyasztható ételeket raktározok a fagyra. Bocs, ha hosszú lett.
2003.02.26 15:46
2003.02.26 16:01
Sok boldogsagot kivanok!
Most latom, hogy megsem vagy olyan jol.
Drukk, hogy minel rovidebb ideig kelljen mar csak kibirnod.
Bar ha ilyen gyanuid vannak, akkor nem fog soka tartani.
Beirtalak a tablaba is, ha megirod a dokid nevet, akkor azt is beirnam.
Gratula a felidohoz!
Hiaba vagyunk mar kifogyva az edessegekbol itthon, en nagyon talalekony tudok lenni!
De azert jo lenne mar tul lenni ezen a hetvegen, most megint jon ugyanis penteken Miskolcrol, hogy befejezzuk a karpitozast. Az en szuleim Pesten laknak. 
Nagyon koszi a szopis infokat!
Nagyon ugyesek lesztek, en tudom!
A tanacsokat meg ne vedd tul komolyan, biztos rajossz majd, hogy mi a legjobb Nektek, csak ez egy kis idobe telik.
) Nekem a hetvege ota minden este kicsit bedagad a labam, na nem veszesen, csak olyan fura alakja lesz a zoknim gumijanal. Lehet, hogy fekudnom kene kicsit nap kozben?
A ket nagyobb miatt meg mar kar bankodni, nagyon szep, egeszseges kolkok ok igy is, bar Neked tutira sokkal nehezebb volt.
En is meselhetnek, hidd el, egyszeruen nem is ertem, mit kepzelnek ezek magukrol...
, mert kispapa persze nem joehetett el az elso napon
), majd jovok! 2003.02.26 16:07
Dorottya 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap
Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap 2003.02.26 16:14
: 2003.02.26 16:35

Nem adoooooom
? Naaa, jó leszek, ígérem!
Jaj, én úgy izgulok, mint egy elsõbálozó, pedig lehet, hogy megint csak vaklárma
2003.02.26 17:45
2003.02.26 18:20
Szép nagy baba lehet. 2003.02.26 18:51

Jo "kis" meretei vannak a fiukanak.
A szopi pedig alakulni fog, hidd el senki nem vet meg, mert kell egy kis potlas. Mellesleg sejted mi a gond es az mar fel siker, mert tudsz javitani rajta
Mi most szokjuk az uj szitut, hat az elso 2-3 nap oke volt, de tegnap es ma oriasi bombi volt, amikor a ferjem ott akarta hagyni. Mikor elmeselte akkor is majd megszakadt a szivem, szerencse, hogy o viszi reggel. Egyebkent egy ismeros magyar hazasparhoz hordjuk, ahol van egy vele egyidos es egy 6 honapos kisfiu. Ismerte elotte is oket, de hat az elvalas nagyon nehez, meg o egyebkent is erzekeny gyerek. Csak jun.-ig a szulesig lesz naluk, mert utanna ok koltoznek haza, valszeg ovi lesz belole szept.-tol.
pedig ugy 36. het korul nagyon sajnaltad, hogy te nem tudod majd kiprobalni a dobogot
Egyebkent amikor en kezdtem dolgozni a koriban a fonok elso kerdese az interjun az volt, ugye nem akar szulni, minek maganak gyerek. Hat nem zartam a szivembe, foleg, hogy akkor mar sejtettuk, hogy nehezen jon majd ossze babo. 

Egy kicsit irigykedem, miota nem jutottam varrogep kozelebe, pedig olyan jo erzes alkotni.
2003.02.26 19:01
Most vette, de nem birta, ki estig es elarulta a telcsibe. 2003.02.26 19:03
) 2003.02.26 19:11

, még étvágya is van, ha nem is hatalmas . A két ökle folyamatosan a szájában van, lehet, hogy egyszerre akar kinõni az összes foga???? Eddig 6,5 van! SZegény Matyi! Nagyon nehéz lehet neki, és így nektek is, hiszen még nem nagyon értheti, hogy mindez mivégre történik! Nekem a cukorivás kevésbé volt borzalmas, mint elsõre, talán a te szervezeted is "hozzászokott" már!
SZóval, együttérzek és drukkolok!
Kíváncsi vagyok én is a szobára! A lengyel kocsikról nem tudok
, nekünk CAM van. 2003.02.26 19:53

dr. Bálint
Ja, és a XXII. kerületben lakunk.
2003.02.26 20:52
2003.02.26 21:13
2003.02.26 21:35

2003.02.26 21:42
2003.02.26 22:51
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint