A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bodjas: a férjem ma ment be aláírni az ahás papírt, úgyhogy nem volt semmi gond, de iszonyatosan sokat vártam szerdán, azt hittem már sosem kapom meg a bébiket. De aztán végül itt vannak:)

Kép
cseka

Sziasztok!

Hát, csajok, ma felmondtam. Tisztára megkönnyebbültem. Nyaljanak sót - jót sírtam, de most már jól vagyok. Csak a kollégáimat sajnálom, de ez van.

Kispinty, a genetikára azért küld el Vass doki, mert ez volt a 2. sikertelen lombik. gondolom, a 3.nak már úgy akar nekiállni, hogy minden eshetőséget kizár. Mi nem a Szabolcs utcába megyünk, akkor nem is egy helyre:-(

Nóczi! nagyon köszönöm a kék csillagot!!!!!:-))))

Finch, én úgy gondolom, hogy isteni és emberi segítséget is igénybe lehet venni. Vannak dolgok, ami miatt el kell menni dokihoz, a fohász meg sose árt:-)

Bodjas, üdv köztünk most már írásban is!!!:-)

Beber, VÉGRE!:-)))
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem jól esik sikeres példát látni. Most már gyere gyakabban!:-)

Puszi mindenkinek!

Ma már jól fokok aludni:-)
modrooka

Sziasztok!

Beber!

Nagyon szupi, hogy újra köztünk vagy és nagyon is optimistán hat rám a vonalzód így az ember jobban látja a célt.

Finch!

Ne foglalkozz másokkal, bízd magad Déviszre ott tuti jó kezekben vagy. Én így útólag nagyon bánom, hogy azt mondták még ráérünk minek aggódom. Így vesztettem egy évet. Persze ez csak az én tapasztalatom, természetesen tégy belátásod szerint.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Modorka!

Miért mondtál fel???? Lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet????
Nóczi!

Köszike a táblácskut.

Bodjas!

Nagyon szorítok neked. Mikor én visszakapom őket, te már tudni fogod az eredményt.

Cseka!

Neked is megy a drukk!

Ági!

Igen sokan gondolják,hogy gáz, hogy lombikosok vannak a világon. Én nagyívbe bele............. ki mit gondol. Akivel olyan a kapcsolatom elmondtam, hogy min megyek keresztül a férjemmel és mindenki nagyon drukkol. Akinek nem annak azért, mert nem gondoltam, hogy rá tartozik.

Szpandi!

Sokat gondolik rád, tudod mit fel is hívlak!!!!!!!!!!!!!!!!4
gizmixxx

Szpandi!

Vedd fel a telefont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Csajok!

Tud valaki mondani valamit a gyógyszerárakról??????
Puregon????
Merional????
Ovitrelle????

Előre is köszike!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudjátok a 70% miatt kérdezem.
gizmixxx

De aranyosak vagytok, hogy így örültök nekem :) Jövök mostmár, itt leszek! Modrooka, én is rögtön ezt akartam kérdezni, h miért mondtál fel?

Cseka, nagyon izgi időszak, hú de jó! Már ez is olyan boldogság mikor tudod, hogy "van benn valami" :) Csak az a fránya izgalom ne lenne a 2. héten. Legalábbis én tiszta ideg voltam. Drukkolok ezerrel. Kivárod a 3 hetet a teszttel?

Cyprus, ,hogy elment a 6 inszem (ha jól olvasgatok itt már lombikra készülsz), ,olyan mintha most beszéltük volna, hogy majd meglátod, hogy eltelik az idő, mert már mindenáron "lombikolni" akartál az elejétől kezdve :D . És tessék, ezek szerint már itt is a Te időd is, ugye?
beber

Beber!

Látom, hogy te a Déviszhez jársz terhesgondozásra. Mennyit kér ha nem vagyok túl indiszkrét. A szülési tarifáról már beszéltetek. Azért kérdezem, mert ha nekem sikerül a lombik én is Vass dokinál szeretnék maradni és tájékozódok, hogy mibe fájna :?: :?: :) :)
gizmixxx

Sziasztok lányok!

olvasgatlak benneteket, mert úgy néz ki, én is csatlakozom a dévaisok táborához... magamról: már 2 icsim volt, most készülök a 3ra, de a Nyírőbe jártam, s hát ugye oda már nem tudok menni... viszont túl sokat sem szeretnék várni, mert elvileg júniusra kaptam volna időpontot . így most gyorsan utánéztem, kihez fordulhatnék, remélem Dévai doki jó választás lesz számunkra is. e hó közepe felé megyek hozzá, viszem a sok papíromat, remélem nem sok minden fog hiányozni, s akkor gyorsan belevágnánk.
A kérdéseim tőletek: az árakról mit kell tudni? pl. egy UH., hormonvizsg.
Hogy néz ki egy protokoll? kell szedni fogigátlót a protokoll előtt? milyen bogyókkal dolgozik? (én eddig puregont és suprafactot kaptam, nem nagyon szeretnék kísérletezni)
A leszívásért, transzferért kell e külön vmit fizetni, ha icsiről beszélünk?
egyenlőre "csak ennyi" kérdésem van, de maradt még a tarsolyomban ... :roll: :lol:
szépem

Gizmixx, sajna húzós, 10e alkalmanként...A Vass aszem olcsóbb, 8 körül tudom, de ez nem biztos. Az is sok különben, de én is annyira biztonságban érzem magam Dévainál, hogy kifizetem. Úgy érzem, ha ő gondoz tuti nem történhet olyan baj ami az orvoson múlik, mert annyira jó és annyira alapos. Túlságosan is, tán :roll: . Meg ha már "megcsinálta", akkor fejezze is be :D . Úgyhogy lassan el is kell beszélgetnem a kisfiammal, hogy júni 25 helyett 23-24-én érkezzen, az hétvége és akkor sikerülne Dévaival szülni :wink:

Szépem, semmit nem kell fizetni a lombik kapcsán, csak 1x 10e Ft konzult. díj az első alkalommal, legalábbis nálam így volt, gondolom nem változott. Szóval semmiért nem kell fizetni (na persze a gyógyszerekért igen, de a Dévainak nem kell), sem UH-kért, sem a hormonvizsgálatokért, semmiért. Fizethetsz majd annál többet a gyógyszrekért, de azt már úgyis tudod...Ja, majd Dévai kitalálja mi a legjobb, sztem nyugodtan rábízhatod magad, kísérletezgetni lehet, hogy kell, úgyis majd kitalálja mi a legjobb neked.
beber

Beber!

És a kilenc hónap alatt hányszor kell menni hozzá???? Havonta???
A szülés levezetéséért mennyit kér????????

Szépem!

Üdv a körünkben!!!

Tényleg ami a lombikkal kapcsolatos az teljesen ingyenes, mert a Tb-fizeti ki nekik. Ha valamit pluszba csináltatsz nála az már fizetős, így a konzultációs díj a legelején, vagy pl. a rákszűrés. És ha a lombik ideje alatt 300Ft. vizitdíj van.
Remélem érthető voltam.
gizmixxx

Beber!

Mért a Dévisz csak hétvégén vállal szűlést?????
gizmixxx

Sziasztok!
Cseka! Bodjas! mindkettőtöknek szurkolok ezerrel. Tessék sokatpihenni ahogy azt a doki bácsi mondta. Lányok megkérdezhetem, hogy mennyi tüszőt szívtak le?

Modrooka! bármi is az ok, hogy felmondtál egy a lényeg ne STRESSZELD MAGAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem jól átvészeled ezt a változást és újult erővel vágsz bele valami újba. Egy a lényeg hogy megnyugodjál!!!!!!!!!!!
Finch! csatlakozom gizmixx mondandójához, jó kezekben vagy és ez a lényeg, Dévai az orvos ő tudja, hogy mit mikor és hogyan kell nálad csinálni, mással pedig tényleg nem érdemes foglalkozni. AMúgy üdv közöttünk! :D
gizmixx!
Én merionált kapok, és most voltam a gyógyszertárba, és a 6 db injekcióért fizettem 3474 Ft-ot (579 ft/db ha jól számolom)
Én úgy látom, hogy legalább 50-60 ezer Ft-al fogunk kevesebbet fizetni, az össz injekciókért mint 4 hónappal ezelőtt.
A gyógyszerárak szerintem fent vannak vagy az oep honlapján vagy a therapia2007. hu-n (az EüM honlapjáról is fel lehet menni rá.
Beber! tök jó, hogy nemsokára szülni fogsz!!!! Elröpült az idő, de ez így jó. Örülök Neked!
Szépem! Üdv nálunk! a kérdéseidre már nem válaszolok, mert gizmixx és beber tökéletesen megtette. :D

manoka
manoka71

Sziasztok!

Hát röviden és tömören, elvárások voltak, munkakörülmányek meg nem biztosítottak. Mikor szóltam, hogy nem bírom, segítség helyett azt kaptam, hogy ez az én mumusom, és egyedül kell megbírkóznom vele. Reggeltől estig dolgoztam, és nem haladtam, hibáztam...és csak stresszeltem magam. Emelett természetesen nagyon sok "kedves" pillantást is kaptam a főnökség részéről. Erre meg nekem nincsen szükségem. Nem szeretném, hogy rámenjen a házasságom, a családi életem, és porba tiporják az önbecsülésem. Így végre megérett bennem, hogy továbbállok.
Érdekes módon, mióta felmondtam, van kedvem énekelni, főzni, jól alszom, és nem a melóval ébredtem:-)))
modrooka

Sziasztok csajok!

Beber: üdv újra körünkben, tényleg tök jó, hogy itt vagy nekünk pozitív példaként, így talán erősíted bennünk a hitet, hogy igenis van miért küzdeni:))) Kérdésedre válaszolva én megvárom a 3 hetet a teszttel, nem idegesítem magam feleslegesen. Te hogy csináltad annak idején? Érezted, hogy terhes vagy? Megcsináltad előbbb a tesztet?

Manoka: szia! Köszi a szorítást, remélem minden rendben lesz.:) Nekem 7 petécskét szívtak le, másnapra négyen, harmadnapra hárman maradtak:):):) Te mikor kezdesz? És mit mondott Dévisz arra a brutál gyógyszerre, amiről annak idején beszélgettetek? Bevállalod?

Nóczi: ez egy szuper táblázat, hollywoodi sztárnak érzem magam, hogy saját csillagom van:) Te hogy vagy mostanában?

Puszilok mindenkit!!!

Kép
cseka

Modrooka: akkor szerintem jól tetted. Bátor vagy, az biztos!!! Keresel most másik melót? Vagy pihi egy ideig?

Kép
cseka

Köszönet a válaszokért! még a fogigátló dolog nagyon érdekelne, mert pont úgy kaptam időpontot, hogy addigra elfogy az, ami van - /az az egy havi, ami már előkészítette volna a gyógyszerezést.../, s így nemtom, irassak-e fel addig előre vkivel.

ez meglepően jó hír, hogy nem kell fizetni semmi extrát, mert azt hallottam, h. a kaáliban több mindenért kell.

elég nehéz dió nekem ez a doki s intézetváltás ilyen hirtelen, merthát ugye az emberfia nem szívesen cserélgeti a nődikját, de nagyon megnyugtató amiket, s ahogy írtok Dévairól. a hangja alapján is szimpatikusnak tűnt, az elég sokat elárul sztem.

viszont egy butának tűnő kérdés: miért nincs több hónapos várólista? valóban számíthatok arra , hogy egy-két hón belül már mehetek is a bébi(k)ért?? mert ha Tb támogatott a z intézet, akkor ott is érvényes a 25db/hó a beavatkozás/int. ennek ellenére azt olvasom, hogy nincs sok "várakozóidő". hogy van ez?
szépem

Melót keresek, nem bírnék itthon ülni. Már van is egy egész jó ajánlatom, csak el ne kiabáljam. :-)
modrooka

Gizmixxx, sokszor kell menni. Az elején 3 hetente, mostantól kezdve kéthetente, az utsó 4 hétben állítólag hetente...Szóval kezd bedurvulni a helyzet, épp beszéltük a férjemmel, dehát nem volt titok ez az elején, bevállaltuk. A köv. babánál nem is valszínű, hogy hozzá járok gondozásra bármennyire szeretem is. Szülést nem tudom, ,nem kérdeztem tőle, majd kitalálom mennyi lesz az annyi. A lényeg, hogy ő nem mond összeget, azt mondja állítólag, hogy semennyit :) Ami tudjuk mit jelent: Találd ki magad.
Szülni vele csak hétvégén, vagy éjjel vagy csütörtökön lehet, hisz ti vagytok neki az elsők :wink: . Ezt is be kell vállalni az elején. Ha a baba másképp gondolja, akkor ő nem tud ott lenni. Márpedig kicsi az esély, hogy pont hétvége vagy csüt. legyen, de ez van. Ezért kell beszélgetnem a kisfiammal erről a témáról :) De bemutat/átad a kórházban egy orvosnak (akit ráadásul ismerek, mert sikerült megismernem őket 3 hét alatt míg bent voltam, ez az egy jó volt benne) aki majd levezeti a szülést ha ő nem tud jönni. És ő nyilván csak olyannak ad, akiben maga is megbízik. Ez van. Ti vagytok az elsők és ez így jó! Nekem tökmind1 tulképp, ahol betette ott ki is fog jönni gond nélkül :D Nem is izgat a szülés kérdés, alig várom már, ,biztos tök klassz lesz!

Cseka! Én is úgy gondoltam, hogy megvárom a 3 hetet, mert gondoltam ha addig nem jön meg akkor úgyis terhes vagyok :D és én mindent csakis úgy voltam hajlandó csinálni , ahogy a Dévai mondta. Úgyhogy gondoltam én leszek a szuperhős aki kibírja, mindenki csak nézett, hogy micsoda akaraterő, stb. Aztán addig mondogatták, hogy ezt kibírni, pedig már 2 hét után is kimutatja a teszt, stb, hogy végül nem bírtam ki :D azt' jól megcsináltam én a nagy szuperhős akaraterős 2 hét után. Ja, én biztos voltam benne, hogy terhes vagyok, nem tudom miért. Nem jött meg mikor ideje volt és akkor már majdnem biztosra vettem, ,hogy sikerült. Aztán így is lett. nem testi tünetek miatt éreztem, hanem "csak úgy". nem tudom. És azért csináltam meg a tesztet is mert olyan ideges voltam, ,hogy az már nem volt normális :D Melóhelyen a barátnőmmel bezsúfolódtunk a WC-be és én nem is néztem, hogy mi van, csak remegtem mint egy hülye és most itt vagyok :D Na de majd megtudja aki még eddig nem :D Hú de sokat írtam, ,bocsánat! Látszik, hogy el voltam zárva tőletek fél évig.

Szépem, szerintem ne írass senkivel semmit, ne vegyél be semmit, majd Dévai mondja mit csinálj! Nagyon fogod szeretni, meglátod, főleg ha "veszed a lapot" amit néha rendesen oszt :D Leszid, megijeszt de hidd el, hogy ő a legjobb. A Nyírőbe meg járhatsz nosztalgiázni minden vérvételkor. Illetve nem tom' most az maradt-e még. Mármint a Nyírős vérvételek. A lányok biztos okosabbak nálam várólista ügyben is, nekem még szerencsém volt mert nem volt.
beber

Beber! ha jól sejtem, neked elsőre összejött? (nem olvastam annyira vissza, ki hogy áll)
nem szeretnék én se bekavarni a dokinak, meg nehogy azt gondolja, hogy hű de okos vagyok, (mondván, én majd tudom mi kéne) csak azért kérdeztem a fogigátlót, mert alapesetben azt nem szedem (naná!) és ha ő is aszerint állítja be a gyógyszerezés kezdetét, akkor elcsúsznék vele, mert úgy jön ki az első vizit. s akkor két hó kimaradna, aztán meg ő nyaral - ahogy írtátok.

jó éjt mindenkinek, bár úgy látom, inkább hétközben vagytok itt főként.
szépem

Szépem, igen, benne voltam a 25%-ban akinek elsőre összejön. Szerencsém volt.
Hát ha nagyon foglalkoztat ez a dolog hívdd fel nyugodtan szerintem, fél perc alatt lerendezed vele. De szerintem nem fogja mondani, hogy szedj akármit is mielőtt beszélnétek meg megvizsgálna, pláne ha nem is fog.gátlós stimud lesz. Szóval hétfőn hívdd fel, akkor megnyugszol és amúgy is az a biztos amit ő mond.
beber

Ági!

Minden rendben van el vagy tűnve?????? Ez rád nem szokott jellemző lenni :) :) :) :) :) :) :)

Beber!

Köszi a választ, ahogy kiveszem a soraidból ez nem kevés pénzbe kerül.
gizmixxx

Gizmixxx ari vagy, hogy aggódsz, minden rendben van! Csak kicsit sűrű a proggramom,és így nincs időm hétvégén feljönni!
Ági28

Sziasztok!

Látom ma nincs nagy élet. Biztosan az is közrejátszik, hogy délelőtt nem működött az oldal. Köszönöm a kedves fogadtatást és a csillagot.

Manoka!
Nekem 11 petesejtet tudtak leszívni, ebből 10-et szúrtak meg. Másnapra 5 szabályosan megtermékenyült, de aztán kettő kezdett szétesni, és végül 3 maradt, amit vissza is kaptam.

Hétvégén egy nagyon jó esküvőn voltunk. Én csak egy-két lassút táncoltam, mert nem akartam összerázni a babákat. De nagyon jó zene volt és hajnali 4-ig bírtuk.
Képzeljétek, a keresztlányomtól, aki aug-ban lesz 2 éves, kaptam virágot anyák napjára! Nagyon örültem neki.

További szép napot mindenkinek!
bodjas

Sziasztok lányok!

Látom mindenki ma piheni ki a hétvégi topikolás fáradalmait. Jó, hogy ennyit írtatok hétvégén is:)

Cseka! Nagyon jól teszed, hogy szépen pihizel. Jó kislány vagy:)

Modrooka! Hú, hát egy hős vagy a szememben. Hatalmas lépés ez és nem csak egy jobb munka felé, hanem a bab felé is. Ha ilyen körülmények között kellett eddig dolgoznod, az kész agyrém lehetett. Nagyon drukkolok, hogy minden gyorsan rendbe jöjjön.

Beber! SZIA!!!!:))
Annyira örülök, hogy újra felbukkantál. Engem egyébként a dévais babavonalzók doppingolnak és látom, hogy van eredménye a cécónak és van miért kitartani. Nagyon szuper, hogy ilyen jól vagy! Hú, már igazán nincs sok hátra. Az is baromi jó, ahogy hozzáállsz a szüléshez.
Hát igen, nekem leteltek az inszemek, úgyhogy júniusban kezdünk.
Nem gatyázunk:)

Szépem! Üdv itt a topikon!!!!

remélem azért jöttök ma még erre. Én folyamatosan leszek a háttérben, de bármikor kész vagyok egy traccspartira:)
cyprus

Jajj!!!

Noczi! Szuper a tábla és nagyon jó a design is:)
Köszi a csillagot!!!
cyprus

Szia Cyprus ma én is csak figyelő üzemmódban vagyok!

Én is így vagyok a vonalzókkal, de baromi jó érzés volt fel is tenni. Bár levenni már sokkal szarabb volt, de lesz ez még ígyse! :-)
Ági28

Szia Ági!

Na, voltál az üzletben hétvégén? Remélem jól megy:)

Most már csak a jövőre koncentrálj és igen lesz ez még úgy, hogy fent is marad az a vonalzó:)
cyprus

De voltam az üzletben! :-)

Ja Manóka nem is mesélte szombat reggel összefutottunk az otcán, én épp a kutyuikat sétáltattam, ő meg ment fodrászhoz. Jött szembe, a csipán keresztűl néztem, hogy de ismerős ez a valaki, aztán aludva tovább ballagtam, mire rámköszönt, akkor már megnyugodtam,hogy jé tényleg ismerős! :-)

Tényleg Manóka a telcsiszámot tudod? (kozmetikus) És milyen lett a hajad?
Ági28

Komolyan? Jó, hogy többen is egyfelé laktok, így legalább van esélyetek összefutni:)
cyprus

Hát igen. Mondtam,hogy ti is költözzetek oda! :-)
Ági28

Hát a mai termés nagyon gyenge!!!!!!!!!!!!!

Mindenki napozik????????????????
gizmixxx

Szép jó reggelt mindenkinek!

Tegnap voltam a Vass dokinál. Felírta a gyógyszereket csütörtökön kezdem magam szúrni!
Azt mondta lehet, hogy endimetriózisom van. De az is lehet, hogy csak egy sárgatest. Hétfőn megyek hozzá délután remélem akkor többet tud mondani.
gizmixxx

Szia gizmixx!

Te viszont velünk ellentétben mindig nagyon friss vagy mostanság.
Ez tök jó, hogy már csütörtökön kezdesz, de az nem annyira, ha netán endometriózisod van. Reméljük csak egy sárgatest. És mit mondott Vass, mi van, ha mégis endod van?
Szorítok, hogy ne az legyen!

Többiek ébresztő!!!!!!
cyprus

Sziasztok!

Gizmixx reméljük csak sárgatest! :-) MIlyen gyogyókat kaptál?
Ági28

Szia Ági!

Hogy vagy? Én most csak benéztem, mert csak du tudok jönni!!! addig várjatok ám meg! :)
cyprus

Oké Cyprus várunk, az tutíííííííííí! :-)

Február nagyon eltűntél! Hahóóóóóóóóóóóóóóóó
Ági28

beber, tényleg az lesz, felhívom s akkor megvilágosodik az elmém, s megnyugszik a lelkem is.. :lol: :D

de arra válaszoljon vki, miért nincs várólista?? (ami túl kedvező, azon akad fenn az ember...)
szépem

Sziasztok!

Ági!

Puregon, Merional, prednisolon, clostibegit, kálium, folsav.

Cyprus!

Nem mondott semmit. Ja és a myomám miatt is lehet, hogy műteni kell, ha a következőnél is elvetélek.
gizmixxx

....és működik:-)))

Gizmixxx, holnapra hajrá!!!!

Puszi mindenkinek!!!:-)
modrooka

Sziasztok lányok!

Végre van babanet! :-)

Úgy hiányoztatok. Én már kétségbeesve Februárnak és Cyprusnak írtam SMS-t, hopgy nem e nálam van a baj! És nem!
Ági28

IGEEEEEEEEEEEEEENNNNNNN!!!!

Na, gyorsan kifejezem a bánatomat, hogy nem működött a babanet majd 2 napig. Teljesen kiakadtam tőle, fél percenként próbáltam belépni, de nem sikerült. Úristen, ilyenkor látom csak, hogy függök tőletek:)

Na, most ez csak egy gyors bekukk volt, du jövök.

Gizmixxx! Te pedig csak arra gondolj, hogy minden ok lesz! Az egyik barátosnémat is nemrég műtötték miómával, de már tök jól van:)
cyprus

Szia Ági!

Hú, tegnap nagyon rossz volt, hoyg az sms-ben a karakterszámokat kellett figyelnem.

Jól vagy?

Remélem mire jövök du, addigra még mindg élni fog a rendszer.

Nagyon álmos vagyok!
cyprus

Köszike jól vagyok ! :-) Élek virulok, és sokat fogalalkozom magammal! :-)
Ági28

Sziasztok!
ági! a kozmetikus szambaton is dolgozik 8-tól 13-ig . Kell a telcsiszáma? Ha igen szólj és máris adom. Nagyon aranyos kis csajszi. Ahajam rövid lett és állítóla jobb mint a hosszab haj.
Tegnap voltam apánknál, le akarta állítani a kezelést, mert volt 2db 18-as, egy 15-ös és mégegy ami a határon volt (a bal oldalon), a másik oldalom meg volt legalább 5 de vegyes méretűek.8-12-ig . Úgyhogy aláírtam a papírt hogy csinálja meg a punkciót pénteken, mikor aláírtam a papírt mosolygott, és jól eltrécseltünk hogy kísérleti nyuszi vagyok. Amúgy mondta, hogy péntekre lesz 4 szerinte.
Teljesen más kezelési sémát indított el nálam a nyálkahártyám már most 14mmm-es de ennek ellenére kicsit izgulok, hogy meglesznek-e a tüszőim péntekre. Szóval voltam már jobb hangulatban is , Ja, most nem kaptam azt a drága cetrotidot csak a tüszőrepesztőt. Tegnap még magamban morfondíroztam, hogy jól döntöttem-e de azt hiszem jobb megoldást nem tudtam volna.

manoka
manoka71

Manóka biztos jól döntöttél, úgyhogy nyugodj meg! :-)

Igen el szeretném kérni a telcsiszámot, ha lehet! Köszike!
Ági28

Sziasztok! :D

Nincsenek jó híreim, csajok, tegnap voltam Dévais randin, hááááát... kicsit magas a prolaktin szintem, bár épphogy túllépi a határértéket, úgyhogy ez még nem is lenne olyan nagy baj, de sajnos a thrombocyták száma meg kevés (nem akar megalvadni a vérem)! Úgyhogy mehetek vissza megint vérvételre, és ha megint nem lesz jó, akkor Cyprus, nélkülem kell belevágnod június elején! :)

Gizmixxx, szorítok, hogy minden rendben legyen!!
noczi

Manóka, jól döntöttél! Csak nyugi! :wink:
noczi

Jaj Noczi szólj azoknak a hrombocytáknak, hogy szedjék össze magukat!
Ági28

Ági! A telcsiszám :063055970-77 Bácskainé zsófi
A szalon száma: 261-85-84
Nóczi !nekem is magas volt a prolaktin szintem, egy kicsit fel is írta bromocriptint, .Én meg vas hiányos vagyok! Jobb, hogy ez kiderült ez a jó hogy apánk alapos.

manoka
manoka71

Sziasztok!
Hurrá!!! Most már én is érdemben csatlakozom hozzátok!
A másfél hónappal ezelötti bejelentkezésem óta már odáig jutottam,hogy most kedden elkezdtem a Puregon szurikat. (és a többi "finom" tablettát) Szóval elkezdődött az első lombikom.
Nóczi! Kaphatok én is egy csillagot? :) !!!
Lányok! Megkaptam az aláírandó papirokat. Köztük egy olyat is,hogy -Kijelentem,hogy jelenleg házasságban élünk.- De mi nem vagyunk összeházasodva! Ilyenkor mi van? Mondjuk tőlem a kutya sem kérdezte idáig,hogy férjnél vagyok-e!
Pénteken megyek az első ultrahangra. Ilyenkor már lehet látni kb. mennyi tüsző lesz??? A Vass doki azt mondta, a 4-et tudjuk megcélozni.
Hú,ez most elég összevissza lett!!!
:D Bella
bell

Sziasztok!
Hát igen, engem is kikészített ez a néhány nap nélkületek! Már remegett a kezem, meg ilyenek, mindenféle elvonási tünetem volt :) De már sokkal jobb.
Üdv mindenkinek, régieknek, újaknak, Bebernek külön!
Nagyjából átolvastam az előző napok termését, de még próbálom összerendezgetni a szálakat, bocs.

Noczi, nagyon szép a táblázat, ilyen tuti nincs egyik lombikos topikon sem! Szerintem én különösen szép árnyalatú csillagot kaptam, köszönöm! Ja, az adatok. 2. lombik június elején. És remélem, hogy minden rendben lesz veled! (Meg a laborértékeiddel.)

Modrooka, biztos jól döntöttél a munkahellyel kapcsolatban. Mint látod, mi maradtunk az eredeti verziónál, ami az időpontot illeti.

Amíg olvastam a legutóbbi hsz-okat, egy csomó minden eszembe jutott, persze mostanra el is felejtettem.
Velem az van, hogy hétfőn voltunk Dévainál. A szokásos UH, nagyjából rendben volt minden. Most valami fogamzásgátlót szedek, hogy biztosan megjöjjön jún. elejére. (Ő ugyan úgy fogalmazott, hogy toljuk ki addig az esedékes vérzést, de én tudom, amit tudok. Gyógyszer nélkül egyáltalán nem jönne meg…) Egyébként meg megpróbálok fogyókúrázni egy kicsit, nem valószínű, hogy jún. elejére mind a 20 felesleges kilómtól meg tudnék szabadulni, de olyan 4-5 kilót elég reális. Este, míg a Zuram pancsol, addig én tornázgatok, meg szobabiciklizem. Tegnap Dr. House volt, szóval a torna elmaradt, viszont éhes voltam, és képzeljétek, nem csokit tömtem magamba, hanem szépen meghámoztam egy répát, és azt rágcsáltam! És ma gyalog mentem le a büfébe (a 2. emeletről!!!), és vissza is gyalog jöttem! (Jó, igaz, hogy Sport szeletet vettem, de a drasztikus fogyókúra árt!)
Hm. Jól teleírtam ezt az oldalt. Bocs.
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: