Gizmixxx, sokszor kell menni. Az elején 3 hetente, mostantól kezdve kéthetente, az utsó 4 hétben állítólag hetente...Szóval kezd bedurvulni a helyzet, épp beszéltük a férjemmel, dehát nem volt titok ez az elején, bevállaltuk. A köv. babánál nem is valszínű, hogy hozzá járok gondozásra bármennyire szeretem is. Szülést nem tudom, ,nem kérdeztem tőle, majd kitalálom mennyi lesz az annyi. A lényeg, hogy ő nem mond összeget, azt mondja állítólag, hogy semennyit

Ami tudjuk mit jelent: Találd ki magad.
Szülni vele csak hétvégén, vagy éjjel vagy csütörtökön lehet, hisz ti vagytok neki az elsők

. Ezt is be kell vállalni az elején. Ha a baba másképp gondolja, akkor ő nem tud ott lenni. Márpedig kicsi az esély, hogy pont hétvége vagy csüt. legyen, de ez van. Ezért kell beszélgetnem a kisfiammal erről a témáról

De bemutat/átad a kórházban egy orvosnak (akit ráadásul ismerek, mert sikerült megismernem őket 3 hét alatt míg bent voltam, ez az egy jó volt benne) aki majd levezeti a szülést ha ő nem tud jönni. És ő nyilván csak olyannak ad, akiben maga is megbízik. Ez van. Ti vagytok az elsők és ez így jó! Nekem tökmind1 tulképp, ahol betette ott ki is fog jönni gond nélkül

Nem is izgat a szülés kérdés, alig várom már, ,biztos tök klassz lesz!
Cseka! Én is úgy gondoltam, hogy megvárom a 3 hetet, mert gondoltam ha addig nem jön meg akkor úgyis terhes vagyok

és én mindent csakis úgy voltam hajlandó csinálni , ahogy a Dévai mondta. Úgyhogy gondoltam én leszek a szuperhős aki kibírja, mindenki csak nézett, hogy micsoda akaraterő, stb. Aztán addig mondogatták, hogy ezt kibírni, pedig már 2 hét után is kimutatja a teszt, stb, hogy végül nem bírtam ki

azt' jól megcsináltam én a nagy szuperhős akaraterős 2 hét után. Ja, én biztos voltam benne, hogy terhes vagyok, nem tudom miért. Nem jött meg mikor ideje volt és akkor már majdnem biztosra vettem, ,hogy sikerült. Aztán így is lett. nem testi tünetek miatt éreztem, hanem "csak úgy". nem tudom. És azért csináltam meg a tesztet is mert olyan ideges voltam, ,hogy az már nem volt normális

Melóhelyen a barátnőmmel bezsúfolódtunk a WC-be és én nem is néztem, hogy mi van, csak remegtem mint egy hülye és most itt vagyok

Na de majd megtudja aki még eddig nem

Hú de sokat írtam, ,bocsánat! Látszik, hogy el voltam zárva tőletek fél évig.
Szépem, szerintem ne írass senkivel semmit, ne vegyél be semmit, majd Dévai mondja mit csinálj! Nagyon fogod szeretni, meglátod, főleg ha "veszed a lapot" amit néha rendesen oszt

Leszid, megijeszt de hidd el, hogy ő a legjobb. A Nyírőbe meg járhatsz nosztalgiázni minden vérvételkor. Illetve nem tom' most az maradt-e még. Mármint a Nyírős vérvételek. A lányok biztos okosabbak nálam várólista ügyben is, nekem még szerencsém volt mert nem volt.