A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Melcsi: Egyetértek Cocával, télleg hol hordod a kölköt? :lol:
Nekem már most nagyobb van :shock: És még egy dekát nem híztam csak a hasam akkora, mint egy egészbe lenyelt 15 kilós görögdinnye! :D

A szoptatós melltartóba az a jó, hogy lecsatolható és csak a lényeges részét szeded ki a mellednek azaz a bimbaját, nem kell feszt vetkőzni meg ilyenek.... :) Én kreáltam egy olyan pólót is amin a mellnél kivágás volt és ha éhes lett a szentem csak kikaptam, nem kellett nekivetkőzni meg minden, az olyan macera.... :?
Amúgy én is pelenkát használtam tejcsöpögésre, kivéve ha mentünk valahova, akkor kicsit ciki lett volna :lol: De nem költöttem sokat melltartóbetétre :wink:

Coca: Jót túráztatok akkor, nem törte fel a sok bicajozás az üleped? :lol: Párodnak én is jobbulást kívánok!
Ma van a névnapod? :oops: Akkor isten éltessen :)

Boni: Jó pihenést a 7végére.....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni! Jajj, dehogy nem. de már megszoktam. Szerintem több neogranormont és sudokrémet használok, mint te az összes gyerekedre eddig! :wink: Köszönöm a köszöntést Neked is! Ma tartom, igen, mert nincs másik. Ugye milyen különleges vagyok? :wink:

Kép
zölddisznó

hazaértem!

melcs gyönyörű a pocid és tényleg icipici a korához képest! :lol:

de jó csütörtökön tali!

ceni köszke, nektek is!

monyó nem mindenkinek van leesésíííííííí4+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

mentem apázni.pussz

:lol:
Vendég

Melcsi, nekem nagyobb hasam van most :shock: nagyon csini vagy, szép a pocó.

Coca, tök jó helyen jártatok. Én is popsi krémet használtam, bevált, na meg a bugyi nélkül bicósgatya volt a tuti. :wink:

Ceni, Melcsi a sport melltartó alatt a gumis aljút értitek? Veszem az infókat csak azért :lol:

Boni, jó minkát, bár remélem lassan vége neked.

Tegnap voltunk spiderman 3-n, hát néha sikítoztam a röhögésen, de azért megérte. És vásárolgattam a kis lurkónak ezt azt, ugyanis le vagyunk maradva eléggé. Képzeljétetek mit találtam, olyan zacsit, amibe csak beleteszed a cumisüveget, mellszívót stb.. bevágod a mikróba és sterilizál, pár dolcsi volt valami 50 darab zacsi, úgyhogy vettem egy csomaggal, legalább nem kell kifőzöcskézni. Majd apával megszakértsük hogyan kell csinálni, ő a műszaki zseni :lol: :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc! Nekem olyan bugyijaim vannak, amin nincs alul varrás. Nem bírom bugyi nélkül, túl műszálas a bicósnaci.

Kép
zölddisznó

Hahó!

Zöldikém, nagyon boldog névnapot kívánunk neked!

Kép Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ó köszi! Jó a bicajos kép, tetszik!

Kép
zölddisznó

purc miket ki nem találnak! kiváncsi vagyok mennyire válik majd be!
Vendég

Megjöttünk, főleg az én türelmetlenkedésemre, én még ekkora hülyeséget nem láttam, a tornateremben volt a ballagás, és senki nem mehetett be, a suli folyosóin állva fekete fehér TVken néztük recsegő hanggal a "ballagást". Aztán mentünk vendégségbe, egy kisebb lakodalmat tessék elképzelni, hülyére zabáltuk magunkat. Aztán anyósom meg sógorom jól elázott, így hazavezényeltem a bandát, egész úton a marhaságaikat hallgattam, anyós azon sírt milyen aranyosan elaludt a kislány a kocsiban... :twisted: :shock:
Holnap nem kell főznöm, felpakoltak minket kajával! :P 8)

Coca,
örülök hogy feltámadtál hamvaidból!
A túra jó lehetett, bár nekem 200km még kocsival is sok, nemhogy biciklivel :D
Vendég

OFF

Hát ezt le kell írnom! :lol:

Az előbb apjukkal hülyültünk! :lol: Mondtam neki, hogy ha már így benne van a szövegelésbe szólhatna a gyermekünknek, hogy ideje lenne jönni! Erre ő messziről ugyan de jól elkiáltotta magát a hasam felé, hogy "Haladjál!" :twisted:
Majd megszakadtam a nevetéstől, mire kinyögtem neki, hogy na most biztos meggyőzte, hogy nálunk a helye! :lol:
Erre szépen odabújt és aranyosan közölte: Haladjál már jó?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem van olyan babó, aki ilyen dilis szülőket szeretne! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Gyors bekukk apa laptopjáról, Szirom, mi megint együtt lapzártázunk. A szerkesztőségben festés van, úgyhogy áldatlan állapotok között kell dolgoznunk, de az éjszakázásnak vége!
Coca, isten éltessen!
Puszilok mindenkit, jó hétvégét!
Bettike, utolsó mensi 2007. március 30. A szülés várható időpontját majd kedden megmondom a doki után.

Kép
szilcsi

Szilcsi,
megmondom én most neked: 2008. 01. 06.
(utolsó mensi napjaihoz +7, a hónapokból -3 és évet váltani sem árt ha kell... :wink: )
Vendég

bettike ezt nem hagyhatom szó nélkül

tegnap mondja párom: most már igazán megfoganhatna az a gyerek
Én: nekem mondod, a kis lüke itt bolyong valahol, de hiába beszélek neki, hogy költözzön be, nem hallgat az anyjára! most má szólhatná neki te is! te vagy az apja!
erre odahajolt és elkezdett kiabálni hé te, azonnal fogadj szót anyádnak! és költözz be végre!

:lol:

asszem mi is ilyen hülyék vagyunk
Vendég

áfi én ilyen ballagásról még nem hallottam! :shock: de legalább holnap pihenhetsz.vagy Enikőt taníthatod cangázni
Vendég

Boniko! Most már nyugodtabb vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Én is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok,

Zöldi drága, Boldog neved napját :wink:

Monyó, most vagy 7.dpo-n, a beágyazódási esés 7-10.dpo-n van, úgyhogy no worries :D Drukkolok.

Zöldi, Ceni, Purc, Boni, arik vagytok, hogy nem nagy a pocim :wink: Valszeg, mert első babó és mert a méreteimben 180cm és a széles kis derekamban van helye hova bújkálnia :wink: Egyébként a védőnő is mondta, hogy nem nagy, de a doki megmondta, hogy nagy babó lesz, csak győzzem a szülésnél :wink:

Most jöttünk meg a vásárlásból és kiderült, hogy nekem vannak a legnagyobb méretű cickóm, mert a legnagyobb méretű szopis melltartót kellett megvennem, pedig alapban 85B-set hordok A szopis 90DD Pedig szerintem nincsenek extrémen nagy cickóim. És pont ez a méret nem volt akciós :twisted:

Mivel ezt a munkatársaimtól kapott utalványokból terveztem vásárolni arra gondoltam, hogy miért ne költsem el az egészet (20eft volt) arra ami esetleg még hiányzik.

Hát csajok nem sok mindent tudtam venni a két melltartón felül. A két tartóruha volt majdnem 9eft (vettem egy sportot alváshoz, meg egy szopist napközbenre), aztán vettem még egy baby poharat (tudom, hogy ez később kell még), aztán egy nyálkendőt(tudjátok ez a kendős kis cucc amit a gyerekek nagyon szeretnek és ha jön a foguk a műanyag sarkát tudják rágicsálni, mert jól esik az inyecskéjüknek (ez is csak később lesz jó, de tudom, hogy a "saját" pénzemből ilyet nem biztos, hogy vennék), aztán vettem három csomag popsitörlőt, egy testápolót magamnak kényeztetésképp és egy baba napkrémet (ezt is kicsit öncélúan) és még kikerült két üdítő nekem és apának....... Nu, ez volt mind 20eft
Totál döbbenet volt, az egészet egy kis fehér zacsiban hoztuk ki az üzletből...........

Aztán bementünk a praktikerbe is, hogy a lépcsőre vegyünk csúszásgátlót, de amiket ajánlottak azok nem tetszettek se apának, se nekem. Nu mindegy, majd járunk rajta papucsban, csak nem akartuk tönkre tenni....És így egy csomó pénzt megspórolunk

Szóval én nem is tudom, kicsit úgy vagyok, hogy egy csomó minden természetesen felesleges a babónak, de én egy csomó mindent nem is veszek meg, vagy nem tervezek megvenni, a lényeg amit ki szeretnék ebből hozni, hogy baromi drága minden......

Purc, a sport az a gumis aljú, én ilyet vettem:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

meg ilyen szopist:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

Áfi, tegnap én is bekajáltam ballagási sütiből, nyamiiiiii, utána boxolt is a babó egész este :D Vasárnap főzés nélkül? Mázlista :wink:

Bár holnap mi is light-osan főzünk, anyunál eszünk és mi készítjük anyuval a kaját Uncle Bens-es maláj csirkét (majd kóstoljátok meg, isteni) rizzsel. Könnyű és finom és gyors :wink: Leves meg asszem meggyszósz lesz.

Még nem vettem meg anyáknapjára a virágot :( Holnap megkérem az uramat, hogy reggel szerezze be nekem. Jövőre már engem is köszöntenek, de furi lesz :wink:

Csajok asszem szómenésem van........ :lol:

Kép
melcsi6

melcsi nme baj, hga szómenésed van,inkább az, mint hasmenés! :lol:
Vendég

Már nem tudom ki beszélt anyáknapi idézetekről, én ezt kaptam még a legelső anyáknapjámra a lányom keresztanyjától (zsepit készítsetek!!!)
"Ha én nagy leszek, Te kicsi,
tiéd lesz a babakocsi.
Én dolgozom, Te játszol,
várat építsz, fára mászol.
Leviszlek a játszótérre,
lepkét kergetni a rétre.
Boltba is én megyek,
veszek tejet, kenyeret,
banánt is, mert szereted.
Hazaérek, ölbe veszlek,
úgy szeretlek, úgy szeretlek!"
Vendég

áfi ez tényleg szép :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Áfi, bocsi, ezt el kell küldenem neked:

A szopis tanácsadó barátnőm leírta a véleményét nekem a Suttogóról:

"Azok közé a könyvek közé tartozik, amik alapjaiban tudják megingatni az édesanya és a baba kapcsolatát, az anya helyes ösztöneit. Szerintem katasztrófa. Sajnos, sok anyának és babának okoznak komoly problémákat. Alapja a 4É egyáltalán nem működőképes, nem betartható, és még csak semmi relációt sem látok benne. A babák már csak olyanok, hogy az első évben még nem sok rendszert látni a napokban. Folyton változnak ;) Nekünk pedig követni kell őket ;)"

8)

Kép
melcsi6

Köszi a cocanapi megemlékezést Áfi, Melcsi nektek is!

Kép
zölddisznó

Melcsi,
köszönöm hogy ezt leírtad, csókoltatom a barátnődet! :wink:
Vendég

Viasat3 most! gyereknevelés a téma.....!!!!!!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok
jelentem nem dógoztam ma. Jobban mondva akartam, de a könyvelőprogram nem csinálta amit akartam, és jól felmérgeltem magam. Így apjuk elvitt engem Bikini koncertre :D jól megáztunk :lol: ahogy jött a Bikini, eleredt az eső :? Murphy :P
Nagyon jók voltak viszont, érdemes volt kimenni. 12. ker. renőrkapitánysága által szervezett szabadtéri program befejezése volt, teljesen véletlenül talált rá kedves a neten.

Nincs most időm visszaolvasni, egyéb dolgunk van :P :wink: :oops: rá kell ugranom apára :wink:

Kép
gaby25

gaby kapjátok el ti is a grabancát ! :lol:
Vendég

Köszi a cocanapi megemlékezést Áfi, Melcsi nektek is!

Kép
zölddisznó

Na, ez miért ment el mégegyszer?

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Melcsi, köszi a melltartókat, na itt van gumisalju szoptatós :wink: Ki is néztem magamnak már, csak még nem tudom mekkora kéne, mennyit nőnek még a melleim.

Coca, boldog névnapot!

Áfi, jó kis ballagás, de legalább túl vagytok rajta.

Tegnap én is vásároltam, és nekem sem lett túl sok minden a kosaramban, monjduk ok főleh törülközőt, takarókat vettem a babónak, amik azért drágák, de akkor is.

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok,

Zöldi. Boldog névnapot!

Babancs, de szép már fiacskád, biztos lassan már haza is mehettek! :)

Katica, én is későbbre tenném a Pét, de majd az idő megmutatja :)

Melcsi, milyen kicsi hasad van, nem semmi:) Nekem írtó nagy volt. Lassan jön már a kicsid :)

Szilbee, szerintem jövő héten lesz 12 hetes uh, csak nem a magánrendelőben, hanem szerdán vagy csütörtökön a kórházban.
Már nagyon várom. Hasam most hirtelen megnőtt, de más nincs.

Rólunk, jól vagyunk! Igazából a hányingerek ritkulnak az éjjeli pisik meg szaporodnak. :)

Pusz mindenkinek.

Ja, még annyit akartam kérdeni, hogy elkezdjem már csökkenteni az ultrót? és csak este dugdossam?

Csikken

KépKép
Kép
csikken

jó reggelt
apa este nem hagyta magát, fájt a feje és fáradt volt :? mintha tudta volna, hogy ma kell akciózni :lol: ugyanis hőm 36,6 szóval tegnap se volt pé

megyek csinálok kávét, aztán jövök visszaolvasok :wink:

Kép
gaby25

szia gaby! jobbulást párodnak!
Vendég

Purc, Ceniko
csini pocakok tényleg :wink:

Babancs
Domika nagyon szépen cseperedik, olyan tündéri édes :P :wink:

Áfi
jó kis felsorolás volt, jól meggondoltam: BABÁT AKAROK!!! :P :wink: na, jól kiballagtátok magatokat :wink:

Kispiskóta
Gratulálok a nagy eseményhez, és köszöntelek mint újdonsült feleség :P :wink:

Ceniko
nyami csirkepaprikás, én is azt akartam főzni tegnap, de vásárlásnál apa leszavazott, és ő csinált saslikot ebédre, franciasalit ettünk hozzá :P

Bettike
hogy te miket álmodsz :shock: :lol: én nem nagyon szoktam emlékezni az álmaimra, csak nagyon ritkán :? Görbéd kitűnő!!! :wink: Aztán haladjál :lol: bizti szeretik a babák a dilis szülőket :lol: :wink:

Szirom
ma már remélem pihizel és nincs munka :wink:

Lili
szépen bemelegedtél :P :wink:

Horoszkóp: vizöntő vagyok bak aszcendenssel, kínaiba tigris :P :wink:
Éves ezt írta: Ha már kapcsolatban élsz, a gyermekvállalás témája központi kérdés lesz, és az utód körül forognak a gondolataitok. :wink: NAhát, mint nem mond :wink:

Coca
örülök hogy végre jó a géped, és babanetezel és msn-ezel :P :wink: jól kitúráztad magad, izomláz???

Katica
azért drukkolok, hogy 9 hónapig ne jöjjön piri :wink: szép 3 fázisú görbe :wink:

Monyó
a te görbéd is klassz :wink:

Coca
utólag BOLDOG NÉVNAPOT!!! Kép

Szilcsi
Bak lesz a babád, párom is az nem könnyű eset :lol:

Boniko
No most már én is rászólok. :wink: Hahó, na most szépen azonnal költözz be, és jutalmat kapsz!!! :wink: :P Nem bánod meg :wink:

Melcsi
szerintem nekem is nagy cickóim lesznek majd :P :wink: régebben alapban 75B volt, míg meg nem híztam :lol: most 80C

Kép
gaby25

Hálaadás

Dsida Jenő

Köszönöm Istenem az édesanyámat!

Amíg ő véd engem, nem ér semmi bánat.

Körülvesz virrasztó áldó szeretettel,

Értem éjjel-nappal dolgozni nem restell.

Áldott teste, lelke csak érettem fárad,

Köszönöm Istenem az édesanyámat!

Köszönöm a lelkét, melyből reggel, este

imádság száll Hozzád, gyermekéért esdve.

Köszönöm a szívét, mely csak értem dobban

itt e földön senki sem szerethet jobban! –

Köszönöm a szemét, melyből jóság árad,

Istenem köszönöm az édesanyámat!

Te tudod, Istenem – milyen sok az árva,

Aki oltalmadat, vigaszodat várja.

Leborulva kérlek: gondod legyen rájuk,

Hiszen szegényeknek nincsen édesanyjuk!

Vigasztald meg őket áldó kegyelmeddel,

Nagy-nagy bánatukat takard el, temesd el!

Áldd meg édesanyám járását-kelését,

Áldd meg könnyhullatását, áldd meg szenvedését!

Áldd meg imádságát, melyben el nem fárad,

Áldd meg két kezeddel az édesanyámat!

Halld meg jó Istenem, legbuzgóbb imámat:

Köszönöm, köszönöm az édesanyámat!

Vendég

Csikken!
Nekem is már csak a bővebb gatyák jók. De ez biztos azért van mert már volt egy terhességem nekem is. Azt mondják a második, harmadik ... stb. babáknál hamarabb kezd el nőni a has. Hát van benne valami. Vennem is kell most már kismama melegítőnacit... de most már csak olcsót vagyok hajlandó... :)

Gaby!
Neked általában mikor szokott lenni pé-d?

Melcsi!
Én is olvasgattam azt a könyvet, de nekem igazán gyakorlati tanácsot nem tudott adni. :? Mondjuk én már a szopi végefelé vettem meg, mert nappali altatási problémáink voltak, de azt is megoldottuk a könyv nélkül egy pár hét alatt.

No megyünk Mamák-Napozni!
Szép napot mindenkinek!!! 8)
szilbee

Bocsi a versért, de ezzel szeretnék minden édesanyának Sok boldogságot kívánni! :lol:
Vendég

Boni
nekem még nem szól ez a vers :(

Csikken
mióta mérem, sorban így volt a pém: 16,16,17,12,15,13

Kép
gaby25

Sziasztok!

Pappné jelen! :lol:

Nagyon szép volt és felejthetetlen, pár bakit kivéve, de ez velünk jár! :lol:

Hoztam képet:
aláírtam
Kép

itt talán látszik pocak
Kép

szüleimmel:
Kép

kispiskóta

drága újasszony! gratulálok! nagyon szépek vagytok! :lol:
Vendég

gaby majd jövőre! jó? :wink:
Vendég

Bonika,
igazán nagyon kedves vagy, köszönjük szépen az anyáknapi verset! (Jövőre mi írunk neked (is)!)
Zsú,
szép menyasszony voltál, sok sok boldogságot kívánok nektek, a második képen látszik a pocak is, nagyon helyes! :D
Vendég

Sziasztok!

Az ígért kép:
Kép

Babancs: nagyon édes Domi baba és gyorsan fejlődik. Stramm kisgyerkőc!!! Klassz, hogy nemsokára hazavihetitek!!! :D

Melcsi: milyen pici pocid van!!! Hol van ott a gyerek? :shock:

Lehet fogadásokat kötni, hogy kettőnk közül ki szül hamarabb :wink:

A Suttogót én is olvastam és most másodszor olvasom, de nekem így elsőre tetszik. Aztán majd kiderül, hogy mennyire volt hasznos, illetve, hogy mit tudok majd belőle alkalmazni.

Kispiskóta: Gratula a házassághoz!!! :D (jó volt a kosztümöd).

Most mennem kell. Pusszz
szerika

Erika,
WOWW!! Mekkora dinnyét nyeltél!!! :shock: :D :wink:
Nagyon szép pocak!!! Ebben tudjuk hol a gyerek! :lol:
Vendég

szerika! hatalmas és gyönyörő a pocid. a kép alapján, téged szavaználak a következőnek :wink:
Vendég

Hahó, jó reggelt!

Bonika! Nagyon szép volt, köszi! Igaza van Áfinak, jövőre mi keresünk nektek! :wink:

Erika! Gyönyörű pocak! Te vagy az, akin nincs plusz máshol, csak a poci, nem semmi! :shock: Irigykedem :lol:

Melcsi! Már akartam írni, hogy jó, hogy vettél szopis melltartót, mert szerintem nagyon hasznos. Itthon is jó volt, de a kórházban nekem különösen, hogy nem kellett teljesen nekivetkőzni szopihoz, mert azért csak mászkáltak, nyitogatták az ajtót (még ha nálunk nem is jöhettek fel a látogatók). Mondjuk nekem mákom volt, mert olyan ezres körül vettem az Auchanban 100% pamutot. Kettőt. Kicsit megnyúltak, de megvannak még :wink: Valamikor a végefelé vettem őket, és az a méret már jó volt utána. Bár mintha ezt Purc kérdezte volna, szóval Purcikám, várj vele még szerintem egy kicsit, nehogy kinődd :wink:

Kispiskóta! Mégeccer gratula nektek, szépek vagytok!

Gabikám! Neked is fog szólni ilyen vers, oksi? :wink:
Jobbulást az uradnak!

Suttogó: kritikával, józan paraszti ésszel kell olvasni, és akkor talán nem visz félre az embert. Nem ebből kell kiindulni, az biztos.
Már akartam mondani, hogy nekem van egy könyvem, A nagy gyermek-kalauz a címe (nem nagyon értem, miért kötőjeles, namindegy, Szilcsi szerinted?), és ez elég használható könyv szerintem. A betegségek leírásánál például az orvosi gyógymódokon kívül az alternatív gyógymódokat is sorolja, leírja a gyógynövényeket, borogatásokat, minden bevethető dolgot. Emberi, érthető.

Csináltam pociképet, szerintem óriási, nem? Mondjuk én se vagyok kis darab...
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Én láttam Melcsi pociját élőben, ott van az a baba - tanúsíthatom, hogy szép nagy a pocak. :D

(az én egykori pocakomnál mindenkié nagyobb :) )

Szerika!

Szép nagy, formás pocid van! Te meg jó vékony vagy, azért ilyen hangsúlyos ugye?

szülés:

Mondjuk nem a pocak méretétől függ, hogy ki mikor szül meg, ezért sztem felesleges tippelgetni, hogy ki kit előz meg.

Zsú!

Nagyon szép menyasszony voltál! Gratulálok Nektek!

Képzeljétek! Tegnap beázott a koraszülött-osztály. Be sem engedtek minket..

Kép
babancs

Na hogy is szokott az lenni?
Az ember tűkön ül (fekszik) kora reggel, merthogy már a 30. reggel érkezett el, és még mensi sehol, aztán irány a fürdő, elő a teszt, rápipil ééééééééééés abban a pillanatban megjön!

Na erről ennyit :cry:

1cn

Zöldinek boldog névnapot!

Mindenkinek drukk, akinek kell, a pocakosoknak pedig boldog anyáknapját!
sonjus

megyek és a tamponomba dőlők :(
sonjus

Jó reggelt!

Bocs, hogy eddig nem jöttem,... :oops:

Dokinál: 1 órát vártam, míg bejutottam (magánrendelő) 21.15-kor.
Írt beutalót a Margitba (!) vérvételre. A prolaktinnak nincs meg, hányadik napon kell menni, így a jövő héten megyek vmelyik nap. Azt mondta, lehet visszaállítják a Margitban a szülészetet. Gynevacra is rákérdeztem, azt mondta nincs ellene. Lehet feliratom legközelebb. Meglátom. Szóval vérvétel után kell visszamennem az eredménnyel, aztán meglátjuk a továbbiakat. Köv. lépés az átjárhatósági. :?

Elolvastalak Titeket, de még félig aludtam/alszom,......

Sonjus: :cry:

Milyen szép pocik Csajok: énis, énis, énis!!!

Coca: szevasz. Örülök, hogy kikapcsolódtál a túra alatt. Boldog névnapot!

Áfi: érdekes egy ballagás lehetett.

Szilcsi: hogy vagy?

Bettike: :lol: :lol: :lol:

Katicánkkal mizu?

Kispiskóta: GRATU!!!!! Szép neved lett! (én is Papp vok)

Gaby: Uradnak jobbulást!

Eddig a kertünk helyén SEMMI nem volt a földet kivéve. Tegnap reggeltől estig ültettünk, csináltunk sziklakertet is,..... gyönyörű lett!!! Majd teszek fel képet, ok?

Na pusssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

babancs a tippelgetéshez csak annyit, hogy valamelyik nap ők gondolkodtak azon, melyikük szül előbb Eliza után, ezér jegyeztem meg viccből :lol:

sziromka! juj de édi a pocid! a talin nem is láttuk, most meg mennyit nőtt! :lol: várom jövő májusban a verset tőletek! :wink:

sonjus fránya pri! ölelés megy. de végre mész a vizsgálatra, sinen vagytok!

snufikám, én hiányoltalka legjobbna, oszt egy sort sem írtál nekem? :wink: gynevacot még mi sem váltottuk ki, remélem nem is kell! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: