Sziasztok Lányok,
Zöldi drága, Boldog neved napját
Monyó, most vagy 7.dpo-n, a beágyazódási esés 7-10.dpo-n van, úgyhogy no worries

Drukkolok.
Zöldi, Ceni, Purc, Boni, arik vagytok, hogy nem nagy a pocim

Valszeg, mert első babó és mert a méreteimben 180cm és a széles kis derekamban van helye hova bújkálnia

Egyébként a védőnő is mondta, hogy nem nagy, de a doki megmondta, hogy nagy babó lesz, csak győzzem a szülésnél
Most jöttünk meg a vásárlásból és kiderült, hogy nekem vannak a legnagyobb méretű cickóm, mert a legnagyobb méretű szopis melltartót kellett megvennem, pedig alapban 85B-set hordok A szopis 90DD Pedig szerintem nincsenek extrémen nagy cickóim. És pont ez a méret nem volt akciós
Mivel ezt a munkatársaimtól kapott utalványokból terveztem vásárolni arra gondoltam, hogy miért ne költsem el az egészet (20eft volt) arra ami esetleg még hiányzik.
Hát csajok nem sok mindent tudtam venni a két melltartón felül. A két tartóruha volt majdnem 9eft (vettem egy sportot alváshoz, meg egy szopist napközbenre), aztán vettem még egy baby poharat (tudom, hogy ez később kell még), aztán egy nyálkendőt(tudjátok ez a kendős kis cucc amit a gyerekek nagyon szeretnek és ha jön a foguk a műanyag sarkát tudják rágicsálni, mert jól esik az inyecskéjüknek (ez is csak később lesz jó, de tudom, hogy a "saját" pénzemből ilyet nem biztos, hogy vennék), aztán vettem három csomag popsitörlőt, egy testápolót magamnak kényeztetésképp és egy baba napkrémet (ezt is kicsit öncélúan) és még kikerült két üdítő nekem és apának....... Nu, ez volt mind 20eft
Totál döbbenet volt, az egészet egy kis fehér zacsiban hoztuk ki az üzletből...........
Aztán bementünk a praktikerbe is, hogy a lépcsőre vegyünk csúszásgátlót, de amiket ajánlottak azok nem tetszettek se apának, se nekem. Nu mindegy, majd járunk rajta papucsban, csak nem akartuk tönkre tenni....És így egy csomó pénzt megspórolunk
Szóval én nem is tudom, kicsit úgy vagyok, hogy egy csomó minden természetesen felesleges a babónak, de én egy csomó mindent nem is veszek meg, vagy nem tervezek megvenni, a lényeg amit ki szeretnék ebből hozni, hogy baromi drága minden......
Purc, a sport az a gumis aljú, én ilyet vettem:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32
meg ilyen szopist:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32
Áfi, tegnap én is bekajáltam ballagási sütiből, nyamiiiiii, utána boxolt is a babó egész este

Vasárnap főzés nélkül? Mázlista
Bár holnap mi is light-osan főzünk, anyunál eszünk és mi készítjük anyuval a kaját Uncle Bens-es maláj csirkét (majd kóstoljátok meg, isteni) rizzsel. Könnyű és finom és gyors

Leves meg asszem meggyszósz lesz.
Még nem vettem meg anyáknapjára a virágot

Holnap megkérem az uramat, hogy reggel szerezze be nekem. Jövőre már engem is köszöntenek, de furi lesz
Csajok asszem szómenésem van........