A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Nagyon durva, én egész délután fetrengtem és lustálkodtam...Ti mit csináltatok?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni! Hol van már a kép? Úgy szeretném már látni!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Andi! Van baja! :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia HeniKismami!
Nagyon jól tettétek,hogy lustiztatok!!!!
Én délelőtt házimunka,délután dolgoztam!
vedresandi

Én de. egy konferencián untam az agyam, du. itthon. De azért kitakarítottam! A muskátlik viszont még nem kerültek a bládába :shock:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Én itthon doliztam egész nap.....takarítottam....(asszonysors) :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Andi: ezt már múltkor is megállapítottam, hogy rengeteget dolgozol!

Kamilla: csak hétfőn tudom felrakni, mert szkennelnem kell hozzá, meg kicsinyíteni....De igyekszem...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Én is tudtam volna lustizni.Ilyenkor első nap, egész nap csak aludnék, de frankóra tudok is aludni, nem csak feküdni, lustizni :shock:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Betty: nekem csak a főzés, mosás volt mára a reszortom....Eléggé le tudja fárasztani az embert a sok háziminka....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Mire hazaér apa, már semmi gond nem lesz
Egyébként én is egész nap aludtam :oops:

babszika

Heni! Várom a hétfőt! Addig meséld el!!!! Egy kis pötty, vagy már bab? Vagy meséld már!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ráadásul ilyen lesz a következő pár nap...Tiszta depi...

Kamilla: holnap még lustizhatsz :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: morogtam is,hogy ma is kell,de rájöttem,hogy szeretem,amit csinálok.2 óra alatt végeztem....megy ez :lol:
vedresandi

ÁÁÁÁÁÁ, folyik be a víz!!!
Csátok! Kornél visít, hogy a hálóban meg nyitva az ablak :shock: :shock:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: na,ez most nem hiányzott neked...!!!!
vedresandi

Heni,
Én anyóséknél voltam délután és örültem a fejemnek :lol:
Vendég

Babszi: jól tetted!! Akkor nagyon rendben minden, ha ilyen gyors békülők vagytok :lol: :lol:

Kamilla: már nagy babácskám van! 8 cm-re saccolta az orvos...Kezecskék, lábacskák, gyönyörűen dobogó szivecske....Ott ugrándozott a pocakomban és közben szopizta az ujjacskáját!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pandácska: el tudom képzelni, milyen jó napod van!!!

Andi: ügyes csajszi vagy Te!

Kamilla: na tessék, + munka estére...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: ezt még olvasni is jóóóó,részemről alig várom a képet!!!
vedresandi

Pandácska: olyan jó, mindjárt csatlakozol hozzánk!! Már alig várom, hogy a másik táblában lássalak!!! Természetesen MINDENKIT!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Andi: már most szerelmes vagyok belé :D :D :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni:Azt elhiszem!!!!!!
vedresandi

Heni,
Most már magamnak is merem készíteni a helyet tényleg nagyon bízom benne hogy május az én hónapom :D Lehetne már 1 héttel késöbb hogy a helyükön legyen a Pötyik :oops:
Vendég

Persze mással is szívesen osztoszkodom a májusi hónapon de én is benne akarok lenni :D
Vendég

Pandus, benne leszel ne aggódj....látom a jövőt :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Panda!
Ne siettesd az időt, mert az a 9 hónap úgyis olyan gyorsan telik majd el! :wink:

babszika

Betty,
:lol: Akkor kérném még a lottó 5-ös számait ha lehet :lol:

Babszika,
Az nem baj :wink:
Vendég

Pandácska, az előző lapon van a görbém kielemeznéd egy picit.... :oops:
Nemtudom mi van, de ilyen fos még sosem volt a hőállásom...lehet,hogy nem volt pé.-m? De a testi megfigyelés meg mást mutatott,sztem a 13. vagy a 14. napon volt....legalábbis testileg :roll:

betty615

Lottószámokról tudod, hogy a jósok nem nyilatkozhatnak.... :lol: :lol: :lol: ....bár sztem azért mert halvány fogalmuk nincs róla :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty,
Huhát izé... a 13. napon lehetett de akkor most szépen emelkednie kell. Igazándiból szerintem pár nap múlva fog jól látszani hogy mikor volt. Ha a tested jelzett akkor úgy is volt a hőmérőzés is tévedhet...
Vendég

Kép
Vendég

Probélma feltörölve :D a háló vaklárma volt :D nagyon unja az agyát :D valami szellemképes bigyót néz most :D Foglalkoznom kell vele!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Heni,
Nem megy a vonalzód tudsz róla? 1 nappal lemaradt...
Vendég

Oké Pandus, akkor megnyugodtam picit most...remélem csak a hőmérő tévedett.....kikészít már teljesen :lol: :lol: :lol:

betty615

Heni! Annyira szupi!!! :D Siess fel Kép Ez biztos segít!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Na! Ez meg összemixelődőtt :oops:
Na még1x:
Heni! Annyira szupi!!! :D Siess felrakni a képet!!!
Betty! Ne aggódj két nap múlva az eget veri majd az ébredési hőd, mert volt pé-d, csak azt követően fog majd megemelkedni!!!
Egy kis segítség: Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandi! Te nem kaptál a kis 10ekről fotót?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

10-esekről

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Köszi Kamilla ígérem nem aggódom, és ajánlom neki, hogy már csak fölfelé menjen.....és ott is maradjon
és ott is maradjon
és ott is maradjon
és ott is maradjon
és ott is maradjon
és ott is maradjon
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Kamilla: beázott a billentyűzeted :?: :lol: :lol:
vedresandi

Kamilla,
Nem de majd amikor beültetik őket kapni fogok és természetesen felrakom ide is hogy büszkélkedjek :oops:
Vendég

Sziasztok! Jó éjszakát!
Holnap mindenki lustizzon! :D Kivéve akiknek akciózni kell!!!!! :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Persze, hogy rakd fel Pandus, mert nagyon kíváncsiak vagyunk rá.. :wink:

betty615

Jó éjt Kamilla!

betty615

Jó éjt Kamilla!

Pandus: várjuk a pici Pandák fotóit:D
vedresandi

Jó éjt Kamilla!

Csajok!
Lelépek én is!
Jó éjt!!!!!!!

babszika

Én is elbúcsúzom csajok, megálmodom a lottószámokat,és holnap közlöm ok?! :lol: :lol: :lol:
Meg még álmodok egy kis + hőt reggelre magamnak :lol: :lol: :lol:
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és egymásra....jó éjszakát! Kép

betty615

Szia Babszi,jó éjt!
vedresandi

Pandus! De jó lesz neked is! :D Jupppy! Lesz új babánk!!!!babáink?!!!!! :D :D
Andi! Csak a kezem felejtődött rajt valahol a billentyűzeten! De a napi két beszólást ezennel kimerítetted :D :D már csak holnap ércelődhetsz :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Betty: Nektek is jóéjt!!!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: