Babszi: jól tetted!! Akkor nagyon rendben minden, ha ilyen gyors békülők vagytok
Kamilla: már nagy babácskám van! 8 cm-re saccolta az orvos...Kezecskék, lábacskák, gyönyörűen dobogó szivecske....Ott ugrándozott a pocakomban és közben szopizta az ujjacskáját!
Heni,
Most már magamnak is merem készíteni a helyet tényleg nagyon bízom benne hogy május az én hónapom Lehetne már 1 héttel késöbb hogy a helyükön legyen a Pötyik
Pandácska, az előző lapon van a görbém kielemeznéd egy picit.... Nemtudom mi van, de ilyen fos még sosem volt a hőállásom...lehet,hogy nem volt pé.-m? De a testi megfigyelés meg mást mutatott,sztem a 13. vagy a 14. napon volt....legalábbis testileg
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Betty,
Huhát izé... a 13. napon lehetett de akkor most szépen emelkednie kell. Igazándiból szerintem pár nap múlva fog jól látszani hogy mikor volt. Ha a tested jelzett akkor úgy is volt a hőmérőzés is tévedhet...
Na! Ez meg összemixelődőtt Na még1x:
Heni! Annyira szupi!!! Siess felrakni a képet!!!
Betty! Ne aggódj két nap múlva az eget veri majd az ébredési hőd, mert volt pé-d, csak azt követően fog majd megemelkedni!!!
Egy kis segítség:
Köszi Kamilla ígérem nem aggódom, és ajánlom neki, hogy már csak fölfelé menjen.....és ott is maradjon
és ott is maradjon
és ott is maradjon
és ott is maradjon
és ott is maradjon
és ott is maradjon
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Én is elbúcsúzom csajok, megálmodom a lottószámokat,és holnap közlöm ok?! Meg még álmodok egy kis + hőt reggelre magamnak Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és egymásra....jó éjszakát!
Pandus! De jó lesz neked is! Jupppy! Lesz új babánk!!!!babáink?!!!!! Andi! Csak a kezem felejtődött rajt valahol a billentyűzeten! De a napi két beszólást ezennel kimerítetted már csak holnap ércelődhetsz