A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi: genetiaki vizsgálat??????????? :o az nekünk minek is?? De legalább nem izgulhatok a kimenetelen, mert genetikát néztek már Kamillánál még pocakban ugye :? vagy itt mást néznek??
És remélhetőleg next time elmondják mi ez, mert akkor adnak rá ip-t is és gondolom csak bele kell egyeznem vagy valami...

Fibi: az ókeresztény sírkamrák az EU Világörökségének a része lett és ezért egy vagyont öltek a 4 tornyú székesegyházhoz tartozó sírkamrás részre. Ami mellesleg a Csontváry épülettel pont szemben van. Van egy rakat üvegfelület amin sétálhatsz és ha nem koszos az üveg és nem veri vissza az üveg a napfényt akkor bekukkanthatsz a sírkamrákhoz, avagy jópízért be is mehetsz. És a felső sétányról eltűntek a régi szép kandelláberek helyette aluminium teszkós lámpák vannak, meg high-tech földbesüllyesztett égők, meg modern fém-fa padok, meg ilyenek amik nekem nem tetszenek. Azt már mondanom se kell, hogy egy csomó új lámpa, meg pad meg van rongálva :x nekem se tetszik, mert szeritnem nem illik oda, de attól még nem tenném tönkre :evil:

Neet: jééé ilyen kék lötyim nekem is van a többi kozmetikai vacak közt amit nem használok évek óta :P lehet, hogy már a szavideje is lejárt, de ha nem akkor újra kipróba én is, mert most fructist használok, de egyrészt elektromosan tölti a hajamat ami csak 8 évesen volt vicces és a korpinyek igy is visszatér kb három-négy nap múlva :x

Ja és még:

Barbi: grat a járáshoz!!! :)

Vica: tényleg tényleg fotót kérünk a nagy napról!!! Légysziiiiii
Máté meg termetes legényke ;)

óóó szaglik a gyermekem, akire ma nem lehet panaszom mert egy rendes adag sóskát evett krumplival végre !! :)

Rylie
rylie

Sziasztok!

Jaj de gyorsan eltelt ez a 4nap :shock: Igaz ebből 3 migrénesen/remélem Votiv téged elkerült!/,de nagyon jó volt akkor is :D
Dorkámnál is hosszú alvások vannak napközben,min.2óra,de ált.3!És milyen jó akkor nekem :lol: :wink:
Igaz az éjjel néha zűrös,pl.ma is felsírt és köztünk kötött ki,mert "Goka fél".Egyébként,mint Neet Esztije,Ő sem szeret velünk aludni,csak a saját kiságyába.Amit még mindig nem cseréltünk le :roll:

Den:
???

Zsan:
úton a meglepim :D
Na ne gondolj nagy dologra,csak egy kis ez-az :wink:
Viszont engem is érdekel,hogy mit mondott BS :lol:

Macs:
szuper!De komolyan! :D
Mutass majd a kertről is,mert most csak azon kattog az agyam :roll:

Votiv:
nagyon csöndben vagy.Minden oké?

Zuz:
nem szívesen írnám le újra a történetünket,de az "elvesztettem a kisbabámat" 29.oldalán megtalálod :cry:
Sógornődék hogy vannak?

Ruz:
hidegkirázós ami Bendivel történt :( De reméljük a legjobbakat!!!

Manóka:
csodaszép szülésed volt!Gratulálok mégegyszer :D

petergabi

Curse,
a GYES a mindenkori legkisebb öregségi nyugdíjjal egyenlő, tök mindegy, hány gyerek után. A Ded 6 hónapos korától igényelhető, de nem tudom mennyire éri meg, mert a gyed az 2 éves koráig jár és általában sokkal több mint a gyes... :roll:
Ha visszamész dolgozni, akkor gyest kapsz, rögvest, gyed helyett, viszont a gyest akár nagyszülő is igényelheti.

Dícséreteket köszönjük, annál is inkább, minthogy mi terveztük a konyhát, cakkumpakk...

Tündi baba édes :D

Rájli,
ez durva :shock: :evil: :evil:

Ancsi sztorija is :evil: :evil: valszeg én lefejelem az ügyfélszolgálatost.....koetchoeg!!!!

elmúlás pénisze :lol: :lol: :lol:

Indike,
drága vagy :) nekem mostanában az a legnagyobb segítség, ha Fülest elvállalja valaki, akár egy órányi időre is, mert az állandó emelgetés-futkosás miatt non-stop fáj a hasam, meg kemény, mint a betony.. pedig szedem a magnéziumot is..
tegnap éjjel, már azt álmodtam, hogy megszülök.. :shock:
macskanyu

indianyo

Zsan,
jajj, multkor ennyire félreérthetö voltam? :( én nem utállak egyáltalán.... és szeretném tudni, mit mondott BS. Zuzi féle dologra is.

Rylie,
ja, akkor azt valamiért nem vettem észre :? pedig a Danteval szemben ültünk be a Teaházba :)
fibi

sziasztok lányok!

megint itt egy kicsit informálódni :oops:

Dr. Kósa Mariannáról vannak tapasztalataitok? Örülnék, ha megírnátok!

Elôre is köszi!

Szép napot!
Anikó
fdrani

Indike,
lemaradt, hogy bírom a brüsszeli csipkés megnyilvánulásaid :mrgreen:

Manóka,
valóban szép szülésed volt és jó, hogy maradhattatok ketten a babával :D

Gabi,
kert még nincs, csak a cölöpsorokat vertük le, de ha érdekel, mélben megírom és lerajzolom, mit terveztem kertnek :)
addig is, ezt csináltuk a hátsó kertben:

Kép

A felső sorban sövénysor lesz, itt nem örökzöld, hanem aranyeső, gyöngyvessző, babarózsa, nyáriorgona, japáncseresznye
az alsó sorban hagymások, meg talán medvetalp is, egy kér törpecserje, pl: levendula és a közepén meg egy besüllyesztett napozópad. :)
macskanyu

Indi!
Akkor jövő héten valamelyik nap délelőtt?????? Nekünk bármelyik nap jó!

Neet!
Még Pannus sem alszik ennyit. Sőt!!! :cry:
És B 6 hósan fordult meg, Pannus (aki ugyi ma 5 hós :D ) még nem fordult meg, de annnnnyira küzd :lol:

Tinu!
napközbeni alvások nálunk ugyanígy. Csak még éjjel sem sokat :x

Zsanci!
Lécci-lécci részletezd, mert kiváncsi vagyok!!!!
Péntek szerintem okés!

Fibi!
Halál f@sza tényleg nem esett le? :lol: :lol: :lol: Szerintem azért, mert te nem beszélsz csúnyán, nem úgy mint én :roll: :D Most ismét jót röhögtem rajta :lol: :lol: :lol:

Rylie!
Jaj, már megint ez a kórházasdi :cry:

Kérdés: ha egy kocsiba 3 gyerököt raknak, melyik anyuka viheti el magával :?: És akkor mindet meg is szoptatja???? Aztán, ha letelik az ideje, átveszi őket a kettes számú anyuka, és így tovább :roll: :x

Macs!
konyha KIRÁLY!!!!!

Ma délben majdnem eret vágtam magam, gyermekem végig üvöltötte a Villányi utat! Bármit adtam neki, azt ehajította, így végezte a csőrös itatója egy kutyaszar közepén :twisted: Még jó, hogy ott volt Vera, így legalább visszafogtam magam, különben asszem én is végigordítottam volna az utat. És azt külön élveztem, ahogy lesújtó pillantással megbámultak :twisted: Én meg jól visszamosolyogtam nekik :twisted: :twisted:
zuzmo1

Curse,
Kisherczeg nekem sem válaszolt már jo ideje :(

Deni,
legalább ebédidöben irj, ahogy szoktál, különben izgulok :lol:
fibi

Deni!!!????

Macs!
A konyhátok gyönyörűséges lett!!!

Fibi!
Tuti a hormonok miatt van a nagy ragaszkodás részedről. Én a szülés előtti napokban sokkal többet babusgattam meg ölelgettem-puszilgattam Emmát mint általában, persze az összefüggés csak utólag esett le :D

Tinu!
Nagyon édes a csajod, látom az ujjad jobban érdekli, mint a csörgő :)

Rylie!
A ti sztoritok sem semmi, de legalább negatív lett az eredmény!

Zsanci!
Engem is érdekel amit BS mondott, szóval ne fogd vissza magad! :lol:
manoka11

Zuzi,
én tudok nagyon csunyán káromkodni, de amiota B leutánozta, hogy "bassza meg", meg "kúva életbe", azota probálom visszafogni magam :lol:
fibi

Manoka,
aha :) de nálam már néhány hete tart ez :lol: (most megint ugy aludt el, hogy átkarolta a nyakam, amit imádok 8) )
fibi

Csináltam új szalagot, de az avatar nem akar sikerülni. Már olyan kicsi a kép, hogy nem is látom, és mégsem jó valamiért.
Úgyhogy megyek pihizni inkább.

Úgy izgulok Deniért!!!

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a biztatást. Reggel voltam a kórházban, és tényleg mindenki segítőkész volt és kedves. Választott orvosom nincs és talán már nem is lesz, de itt is és más vonalon is annyi mindenkit ajánlottak már, hogy úgy érzem, teljesen mindegy, kinél szülök, mindenképpen jó kezekben leszek.
Amúgy második gyerek, úgyhogy megszülök az ügyeletes orvosnál és szülésznőnél is, csak már jó lenne túl lenni rajta. Az elmúlt pár nap elég rázós volt, nekem egy ordító csecsemő és kétóránkénti szoptatás már pihenőnek tűnik...
padme

Tündi nagyon kis cuki :D

Gabi!
sógornőmék, hát.................nem is tudom. Egyáltalán nem úgy beszélnek a kislányukról, mint Te Bálintról :cry: (a topicot és így a történetet nem sikerült megtalálnom, eddig kerestem, de persze értem, hgoy nem akarsz róla beszélni, írni) ) Sőt, egyáltalán nem beszélnek Róla.. Szerintem a családból csak én tudom a nevét is. DE: ki vagyok én, hogy ítélkezzem? Ki tudja, én hogy viselném ezt, még ha most tudom, hogy 100%, hogy nem így :? Anita központi problémája, hgy mikor kezd már el menstruálni, hogy mielőbb újrapróbálkozhassanak, és állandóan azt mondogatha, hogy majd akkor legközelebb jól bevarrják a méhszájat és fektetik és akkor majd minden oké lesz.................... április 4-én halt meg a babájuk. Szerintem ez még talán korai. Soha nme azért sír nekem, hogy pl milyen lett volna ez a baba, vagy hogy Úr Isten, meghalt a gyereke, hanem hogy akkor legközelebb mi lesz. Próbálom megérteni, és segíteni, amiben tudok.
zuzmo1

Fibi!
Nálunk most anyámtól tanulta el B a "basszus kulcs"-ot :roll:

Deni???????????? :D
zuzmo1

Zuz:
puszi a kis 5hósodnak :lol:

Macs:
jaj nagyon jó lenne ha küldenél rajzokat,részleteket stb. a kertről :!:

petergabi

Fibi!
Nálunk most anyámtól tanulta el B a "basszus kulcs"-ot :roll:

Deni???????????? :D
zuzmo1

Gabi,

akkor plíííz egy mélcímet, mert nem tudom a tiédet :oops: az enyém: gyuriso@gmail.com

lányok,
help!!! ki használt már, ágyra szerelhető gyerek-rácsot? hol lehet kapni, meg mennyi stb...
Fülesem megkapná lassan, az én valahavolt ágyamat, de még olyan forgolódós álmában, hogy kéne egy védőrács rá. (3 oldalról rácsos!).
És most valahogy nem akarnék még egy kiságyat venni, hanem Mirka megkapná Füli mostani ágyát (ez is az enyém volt valaha :mrgreen: )
szóval: tapasztalatok, ötletek???
előre is köszönöm! :)

Deni,
szülsz már??
macskanyu

ööö...félreérthető voltam...

az ágyon most van 3 oldalról díszrács, csak a 4.-re kéne, leesés ellen..
macskanyu

Látom már izgultok, ha nem írok :lol: de én jókislány vagyok és jelentkezem minden nap :wink: egyébként pont most néztem, hogy vasárnapra, azaz anyák napjára vagyok kiírva, elvileg Bence lesz az ajándék :lol:

Ruz :) Bendi esése meg a kórházi napok rémesek lehettek, örülök, hogy már jól vagytok!! infót is köszi! :D

Padme :) Ez nem semmi, hogy csak így "kiraktak", de a csajok írták, hogy nem kell aggódnod, ez egy jó kórház (csak kicsit leterhelt mostanában). Ha ide tartozol körzetileg, mondanám, hogy az sztk-ban is körül nézhetsz doki-ügyben, de sajnos oda is jóval előre kell ip-t kérni :? Drukkolok!

Fibi :) Szuper, hogy sikerült mózest találni!! :D És fura érzés, hogy így nőnek a gyerekek, tökre megértelek, én is meghatódom mindig, meg nagyon büszke vagyok B-re, még ha nehéz is amikor nincs szüksége rám... Most egyébként nálunk is pont ez van, hogy annyit próbálok vele lenni, amennyit csak bírok, mert aztán már nem csak ő lesz, szegény gyereket néha jól összepuszilgatom :oops: szerencsére még bírja a kiképzést :mrgreen: És jókor kérdezted, Laci már nem akar egyedül hagyni, max. 1-2 órás elintéznivalókat vállal be, nem lehet itthonról kirobbantani...

Vera :) Dóci esése :( de most már jól van, ugye?

Neet :) Eszti szuperalvó csajszi!! ez ritka jó dolog, meg kell becsülni :wink: Bálint már féléves is elmúlt, mire forogni kezdett, mondjuk ő egy kis vasgyúró volt, de sztem akkor sem kell aggódni 4 hós korban!

Kata :) Nem lehet könnyű éjszakázás után még dolgozni is... sok +++++ a fogakhoz!! És persze nagy gratula a mászáshoz!!! :D :D

Macs :) Konyhátok és kertetek is mega-szuper!!! :D :D nem semmi, hogy már így meg tervezted a kertet is! de azért vigyázz magadra és pihenj is plíííz!!

Manóka :) Ez nagyon jó hír, hogy Emma már apával is szépen elalszik, sőt még az ágyában is marad!! :D Botond hogy alszik éjjel? csak szopizni keltek?

Tinu :) markolászó Tündi nagyon ééédes!! :D

Rylie :) Mikor is utazol megint Pécsre? csak hogy megbeszélhessem Bencével az időzítést :mrgreen: Nem lehet, hogy Kamilla fogzik, ezért eszik kevesebbet? (bár ha a sóskás krumplit megeszi, akkor nagyon rendes gyerek!! :lol: ) Vérvétel :evil: de az szupi, hogy jók lettek a leletek! :D

Curse :) Akkor már a tizedével megvagytok! :wink: Látom, Indi már feltett linket a gyesről, úgyhogy csak röviden: vmit ebből is vonnak, így nettó kb. 25ezer és a szül. napjától már kérhető.

Kép
Kép
denizsa

Zuzi :) Hiszti és a lesújtó pillantások :evil: ilyenkor mindig arra gondolok, hogy vajon az ő gyerekük sose hisztizett?? basszus kulcs :lol: :lol:

Macs :) babaáruházban biztos kapni (Pl. Brendonban is láttam, ott ilyet: http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... 2&pageno=1 ) sajnos nem olyan olcsó, ennyiért már akciós kiságyat is lehet kapni :? de Kikában, Ikeában és más bútoráruházban is van gyerekágy + leesésgátló (láttam többet is, amikor ágyat kerestünk B-nek, de már nem emlékszem pontos árakra :oops: )
denizsa

Macs!
www.babammoncollection.hu -n is találsz leesésgátlót.

Deni!
Jó hogy bejelentkeztél. Szóval akkor anyáknapjáig húzzátok? :wink: :lol: ÉS jósolgatsz még, vagy most egy kicsit jobb?
zuzmo1

Macs!
Újra. Szóval: www.babamooncollection.hu
zuzmo1

Macs :) Ez már jobban hangzik (legalábbis árban): http://elado.slando.hu/budapest/512651.html
Érdemes lenne még a Vaterán vagy a Tesz-veszen is megnézni :roll:
denizsa

Macs!
zuzmo1

Macs!
zuzmo1

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :D :D :D :D :D
zuzmo1

Köszönöm!!!!! :D :D :D
macskanyu

Zuzi :) Jósolgatás van még, főleg este meg éjszaka... de most éjjel az ágyamban aludtam!! (ráadásul 3x2órát!!) Úgyhogy rájöttem, hogy mindennek oka van: eddig a 8-9 óra alvás volt a min. szükségletem, most meg már annak is örülök, ha le tudok feküdni egy kicsit és aludni egy rövidet, szóval ez igazi felkészítés :mrgreen: :lol:
denizsa

Zuzi,

"maga mindent kétszer mond, kétszer mond?"

Kép :D :D

bocs, de nem hagyhattam ki.. :oops: :oops: :D

Kép
macskanyu

Macs!
Még ha csak kétszer! :roll: :oops: :lol:
zuzmo1

Deni,
keresgetek..... :D
macskanyu

Gyors bekukk!

Deni!
Megy a sok +++++++++ előre is, így biztosan kapsz belőle majd, ha aktuális!!! :D :D :D

Macs!
IKEA-ban van, fenyő és fehér színben, Patrull a neve!

Többet nem olvastam vissza.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Pár kép:
Kép Kép Kép Kép

Szóval így nézünk ki most...
Elég nyűgös néha, van, amikor sehogy sem tudjuk elaltatni... Enni eszik szépen, de szerintem néha nem eleget. Mondjuk hízik, de van, amikor csak 60-70g-ot eszik és ugyanúgy kibírja 3 órát.
Tejci még van, nagyon rapszódikus, mert pl reggel arra ébredtem, hogy alig tudom kivenni az ágyból a mellem és az egyikből 50-et, amásikból 20at fejtem... Sajnos nincs állandó mennyiség, általában éjszaka van a legtöbb :shock: :?: :shock: De hál Istennek, Réka kitartóan szopizik, ha van benne, ha nincs... :roll:

Remélem minden kis és nagybaba és a szüleik is jól vannak!
Puszi!

nukada

Deni,
pont ma jutott eszembe, hogy Anyák napjára vagy kiirva :D
3x2 ora alvás... ismerös.... :?
fibi

Nuk,
aranyooos :D és tökjo hogy kitartoan szopizik :) hogy haladsz az energiavámpirral? és torokcsakrád okés? (Votiv irta, tudod)
fibi

Hááát, vele még nem tudtam beszélni, sztem megérezte, hogy mit akarok és nem hívott vissza...
De az egyik bnőmnek elmondtam és az legalább olyan jól esett...
+ fejés közben, ha tudok a torokcsakrámra koncentrálok. Legalább elmondhatom majd a gyerekemnek, hogy ezt IS kipróbáltam... 8) :lol: 8) :lol:

nukada

allergia kezelése homeopátiával
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... 02allergia
de a tv-ben is a Coryzaliát reklámozzák a pollen.híradóban, szóval azzal máris lehet egy próbát tenni!
kismamik, szoptatós anyák minden mellékhatás nélkül szedhetik!

Barbi, ezt a torokcsakrát még részletesen leírom majd egyszer egyébként szívcs.-val is összefügg, természetesen, sőt, a 3. szemmel is a "sikeres" szoptatás, mindenféle lelki, hormonális és energetikai szinteken. nagyon érdekes összefüggések vannak, bár valójában tök kézenfekvők is egyben :)

Zuzi, kb már akkor dolgoztam, mikor hazajöttünk a H-ból :D volt pár cikkem előre megírva, de már azok is elfogytak.
de azért jóval kevesebbet melózom most mint korábban

viszont most ment tönkre a mosogatógépem, a főzőlapom (isten nem akarja, hogy egyek? vagy csak ne főzzek, hogy ne is kelljen mosogatni?)
és a fiam se nappal se éjjel nem alszik, a lányom jobban alszik még úgyis, hogy éjjel még 3x kel enni, nekem meg marad vagy 4-5 óra, erősen zombulok és a túlélésre hajtok. még szerencse hogy napközbenre van még segítség (dédi és nagyapó), és már apjuk is be van fogva az éjszakai műszakra, így még bírom...
apjuk szerint a nemalvásban (ill alvás helyetti cirkuszolásban) jön ki Istin a tesóféltékenység :roll:

votiv 8)
votiv

húúú, csak gyorsan, mert rengeteg munkám lenne, meg Levinek is, igy egymást löködjük a gép elől... :twisted:

Nuk,
olyan édesek a képek, mind!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi,
már nagyon kiváncsi vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

ééééééés,
Gabi, Indi, Fibi, Zuzi,
majd jól leirom priviben, h mi volt, vagyis Zuzi neked majd elmesélem élőben, jó????
és örülök,h nincs harag!!

most ennyi,
remélem még jövök péntek előtt,mert Levinek addig kell a gép, fordit, mint ááááááááááállat, és nekem is kell segitenem...

Deni,
ez az alvásmennyiség pont annyi, amennyit én alszom mostanság. Bár a mai éjszakám egész jó volt, éjfél körül már ágyban voltam, és pisiléseket leszámitva 7-ig aludtam... :lol: :lol:

Votiv,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bárcsak tudnék ennél értelmesebb dolgokat irni neked...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni!
Dejó, hogy írtál, én már azt hittem, szülőszobán vagy :lol:
Boti éjszaka csak szopizni ébred, általában kétszer, szóval nagyon kíméletes velünk egyelőre.

Votiv!
Kitartás! És muszáj most máris dolgoznod? Nem lehet pár hét pihenőt tartani? Még jó, hogy van segítséged. És azért egyél is... :D

Kép
Kép
manoka11

Zsanci!
Privit nekem is lécci-lécci :D Főleg mert most úgy hiányoztak a relaxok, na nem baj, majd a harmadik gyerekkel megint megyek :lol:
manoka11

Votiv!
++++++++++++++++++++++++++++++++
legalább nincs gondod a főzéssel :roll: :lol: :twisted: :lol:
Érdekes, a legtöbb ismerősömnél a kistesó születésekor még a jól alvó nagytesóknál is alvási problémák jönnek elő. Aztán jól elmúlnak ám! Csak kitartás!!!!!!!! Szerintem én is csak azért tudom B-t elaltatni nap közben, mert még cicizik.
Gátsebeddel mi a helyzet?

Zsanci!
Várlak, és kíváncsi vagyok bagyon. És részemről eddig sem volt harag :lol: :lol: :lol:

Nukada!
Tök jól csináklod, bízz ebben, és akkor hidd el, menni fog ez a szopizás! LÁnyod nagyon édes :D

Gabi, Zsanci!
És mi is megtudjuk majd, hogy mi is az a meglepi???? Annyira felcsigáztatok, pedig semmi közöm hozzá :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Zsan,
milyen munkád van? :shock: Te is forditasz?
és várom majd a ptivit :D

Nuk,
ha jol kibeszélted magadbol, akkor az pont a torokcsakrádra volt jo hatással :)

Votiv,
kitartás! és jo hogy van még segitséged.
nekem meg majd azt az energetikai csatlakozást ird majd le, légyszi 8)

Zuzi,
én arra gondoltam, hogy Gabi lehet h babarucit küld Zsancinak meglepinek :lol: persze tévedhetek, ez csak tipp :P
fibi

Fibi!
Akkor kezdjünk nagyértékű fogadásokat kötni, hogy mit is kap Zsanci! :lol: Oszt majd jól nem kötik az orrunkra 8)
zuzmo1

:lol: :wink: 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

jaja :lol:
fibi

Zsána,

privit mindenkinek!!!!!!! :lol: :lol:

u.i: nekem is!

u.i2: ez komoly!!!

u.i3: de tényleg....
macskanyu

Zsána!
Ha mindenkinek küldesz privit, akkor nekem is, nehogy már én csak pénteken tudjam meg :roll: :lol: :lol:
zuzmo1

Ruz, jaj ezt rossz volt olvasni! :( de a lenyeg, h nem tortent komolyabb baj - ennek tenyleg orulok :)
(es csak igy zarojelben, mert tudom, h volt errol szo, es semmikepp sem szeretnelek megbantani (most erzekenyebb vagy a temara), de szeretnem magam kiegesziteni. szoval sztem a picik nem tudnak magukra vigyazni, mert azt meg kell tanulni!!! az osztonos veszely-erzet nem egyenlo ezzel! az inkabb amolyan kiindulopont, amit aztan a tapasztalat erosit/gyengit/valtoztat... tehat kell vigyazni a babakra, persze, de amennyire lehet engedni kell oket tanulni is. aki kicsikent nem tanul meg pl. esni, sokkal konnyebben osszetori magat kesobb. nem egyszeru megtalalni a kozeputat rahagyas es tulvedelem kozott, de gondolom (:?), nem remenytelen. az persze termeszetes, h most egy ideig sokkal jobban odafigyelsz Bendire, aztan majd visszajutsz a - nevezzuk igy - normalis szintre ;). ja es h ki mikor kezdi figyelembe venni az igy megszerzett tudast? :roll: Indi, asszem pl. neked turelmesnek kell lenned...;))
ja es Ruzi, Bendi 22 kilo? :shock: remelem, nem kell sokat emelgetned!

Zuz, H. Ferenc doktornal megfordultam nehanyszor az sztk-ban terhesgondozas cimen. nekem szimpi volt, nem probalt semmit rameroltetni, es nekem ez nagyon megfelelt ;) (ugy tudom, akkoriban nem vallalt szulest)

Macs, szepek vagytok (marmint konyhailag ;)) :D

Rylie, szegenykek, h igy szivatnak titeket :( ez a dsma hogy kerult a kepbe? :shock:

Zsan, enisenis :lol:

Nuk, szep ez a leany! :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Szépséges estét mindenkinek,

Ruz: Jaj, Ti szegények... még szerencse, hogy nem történt nagyobb baj. De sajnos az ilyenek benne vannak a pakliban és hiába figyelünk akár minden percben, akkor is megesik a baj, úgyhogy egy pillanatig se hibáztasd magad. Nálunk is történnek kisebb-nagyobb balesetek, Fanni is tiszta szeleburdi királykisasszonyság. :-) Remélem már a lelked is rendbejött, a kórházazás biztosan borzalmas volt. Bulást nektek.

Rájli: de kedvesek, hogy beszivattak.... de lényeg, hogy minden rendben.

Nuk: jók a képek.

Tinu: Babócád most is édes.

Indi: holnap mentek a Fonóba? Én gondolkodom esetlegesen, ha nem lesz gyönyörű napsütés.

Manóka: jó volt olvasi a történetet és még egyszer nagy nagy gratula és örülök, hogy minden rendben és Emma is ilyen jól fogadja Botit. Tényleg milyen az új lakás? Pont ma jártam a környéketeken gondoltam rátok. 8)

Votiv: kitartás Nektek. És igy legalább tényleg nem kell főznöd. Pihizz ha tudsz, persze baromi könnyű ezt mondani. ++++++++

Zsan: privit mindenkinek... :lol:

Help: hol és mikor kell elinditani a gyest? Lassan sajnos aktuális.... annyira rossz, ma voltam tárgyalni a munkahelyemmel és kemény két hónap múlva megyek is vissza. Háááááááááát most, hogy konkrét lett nem várom... maradnék még itthon.. úgyhogy lehet, hogy eksön lesz nálunk is lassan :lol: :lol: :lol:

Macs: konyhátok csodás... irok majdan emilt néked.

Ja és nem is újságoltam, hogy 1 évi meló, pénzszórás és rengeteg idegeskedés után kész lett tegnap az építkezésünk. Persze még van munka, de minden szép lett. Úgyhogy már nyúzom Azuramat a következő tennivalókkal, szegény hallani sem akar róla.

Valamikor nem talizunk egyet a hét elején vagy valamikor egy játszós tali....

Jaj még annyi mindent akartam, de az agyam az rövid

Johi
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: