Látom már izgultok, ha nem írok

de én jókislány vagyok és jelentkezem minden nap

egyébként pont most néztem, hogy vasárnapra, azaz anyák napjára vagyok kiírva, elvileg Bence lesz az ajándék
Ruz

Bendi esése meg a kórházi napok rémesek lehettek, örülök, hogy már jól vagytok!! infót is köszi!
Padme

Ez nem semmi, hogy csak így "kiraktak", de a csajok írták, hogy nem kell aggódnod, ez egy jó kórház (csak kicsit leterhelt mostanában). Ha ide tartozol körzetileg, mondanám, hogy az sztk-ban is körül nézhetsz doki-ügyben, de sajnos oda is jóval előre kell ip-t kérni

Drukkolok!
Fibi

Szuper, hogy sikerült mózest találni!!

És fura érzés, hogy így nőnek a gyerekek, tökre megértelek, én is meghatódom mindig, meg nagyon büszke vagyok B-re, még ha nehéz is amikor nincs szüksége rám... Most egyébként nálunk is pont ez van, hogy annyit próbálok vele lenni, amennyit csak bírok, mert aztán már nem csak ő lesz, szegény gyereket néha jól összepuszilgatom

szerencsére még bírja a kiképzést

És jókor kérdezted, Laci már nem akar egyedül hagyni, max. 1-2 órás elintéznivalókat vállal be, nem lehet itthonról kirobbantani...
Vera

Dóci esése

de most már jól van, ugye?
Neet

Eszti szuperalvó csajszi!! ez ritka jó dolog, meg kell becsülni

Bálint már féléves is elmúlt, mire forogni kezdett, mondjuk ő egy kis vasgyúró volt, de sztem akkor sem kell aggódni 4 hós korban!
Kata

Nem lehet könnyű éjszakázás után még dolgozni is... sok +++++ a fogakhoz!! És persze nagy gratula a mászáshoz!!!
Macs

Konyhátok és kertetek is mega-szuper!!!

nem semmi, hogy már így meg tervezted a kertet is! de azért vigyázz magadra és pihenj is plíííz!!
Manóka

Ez nagyon jó hír, hogy Emma már apával is szépen elalszik, sőt még az ágyában is marad!!

Botond hogy alszik éjjel? csak szopizni keltek?
Tinu

markolászó Tündi nagyon ééédes!!
Rylie

Mikor is utazol megint Pécsre? csak hogy megbeszélhessem Bencével az időzítést

Nem lehet, hogy Kamilla fogzik, ezért eszik kevesebbet? (bár ha a sóskás krumplit megeszi, akkor nagyon rendes gyerek!!

) Vérvétel

de az szupi, hogy jók lettek a leletek!
Curse

Akkor már a tizedével megvagytok!

Látom, Indi már feltett linket a gyesről, úgyhogy csak röviden: vmit ebből is vonnak, így nettó kb. 25ezer és a szül. napjától már kérhető.