Sziasztok!
Szpandi, csak ismételni tudom magam, nagyon, nagyon örülök! Remélhetőleg a két kis vasgyúró kapaszkodik – még nem foggal-körömmel, hanem amivel kell nekik kapaszkodni, de azzal teljes erőből!
Reginana, szerintem senkinek nem
teljesen egyforma méretűek, asszem, inkább a tüszők száma miatt nem lelkesedett a Doktorbácsi. Nekem hasonló volt, az első UH-on 3 tüszőt látott a b.oldalon, a j. oldalon több kicsit. Megemelte a dózist, nem részletezem, a végeredmény a 3 tüszőből 2 petesejt, abból egy embrió, aki meg is tapadt (Dévai szerint), csak aztán mégsem maradt velünk. Szóval, szerintem Dévai csak hozta a szokásos formáját, nem gondolom, hogy aggódni kéne, meg nemlelkesedni.
Ági, gratulálok az üzlethez. Az most jó, hogy megjött, vagy nem jó? Elvesztettem a fonalat.
Cyprus, affrancba, sajnálom ezt a ciszta-dolgot… Tudjátok, hogy imádom Dévait, de szerintem nem rossz ötlet megmutatni még valakinek. Rákerestem, mi ez (szerencsére életemben nem hallottam róla…), nekem úgy tűnik, hogy van köze az endometriózishoz, nem te mesélted, hogy van neked olyan? Viszont elméletileg én is júniusban kezdek! (feltéve, ha nem talál ki néhány extra beszereznivaló leletet.)