A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Aztán, ha minden összejön akkor szeptemberben újra nekifutunk.
modrooka

Jaj, Modrooka, annyira sajnálom. :(
február

Jaj ne könyveld azért el még sikertelennek a dolgot! Lehet, hogy ha apánk is azt mondja, hogy nem, akkor a kövnél együtt leszünk!

De még ne bukj ki, Dévai szava a döntő úgy is!
Ági28

Vass dokié:-)
modrooka

jaj bocsika, csak annyira a Dévisz neve van benne a kezemben!
Ági28

Sziasztok!

Nekiláttunk az 1. lombikunknak. Ma vagyunk a 3. napon, mármint a szurikkal (amúgy 8.) A mai ultrahangon mondta a Dévai doki, hogy 6 pete érik, de sajna nem egyformák, úgyhogy nem nagyon örült neki. Egy van, ami túl nagy, 2 közepes, meg picik vannak. Holnaptól kapok mégegy fajta szurit, amit esténként kell majd adnom. Mi abban egyeztünk meg a dokival, hogy csak egyet kérünk vissza, hogy ne legyenek ikrek a meglévő gyerkőc mellé.
Mivel a doki sem volt túl lelkes, én se nagyon vagyok.
:(

Valamelyikőtöknél volt már ilyen, hogy nagyon különböző méretűek voltak?
reginana

Sziasztok!

Tegnap este beszéltem Cyprussal a doki után, és úgy néz ki júniusban kezdenek, mert a rákszűrést mindenképpen meg kell csinálniuk.

Mi meg megnyiottuk a boltot,és szerencsére úgy néz ki még megyeget is! Holnap én leszek ott egész nap! Úgyhogy küldjétek nekem a vevőket! :-)

übi válaszoltam!

Regina sajnos én ilyenről nem tudok beszámolni, mert nekem álltalában hasonló méretüek voltak a petikéim! :-) De biztos lesz aki tud neked ebben a kérdésben segíteni!
Ági28

Reginana!
Rendszeresen, nekem futást javasolt és sok-sok folyadékot, fokozott fehérje bevitel mellett. A futást mindenképpen egyeztesd Dévaival, mert csak meghatározott napig volt szabad futni, hogy a tüszők ne sérülhessenek. Kérdezz rá mit tehetsz Te az egyenletesebb növekedésért.

Szikra
szikra

SZiasztok !

Na hát szombat óta jövöget,de úgy néz ki mára meg is jött rendesen. Remélem nem leszek nagyon rosszul!
Ági28

Sziasztok!

Na újra itt... :wink: Ágica, köszönöm a nagybetűs kiemelést! Mármint a velem kapcsolatos hírekben :D

Most már remélem hárman vagyunk itt a gép előtt...Az 5. napra a nyolcból két vasgyúró maradt, olyan sok sejtesek, hogy meg sem lehet számolni őket :D
Hétfőn kettőkor kaptam vissza őket, szörnyű volt a hétvégi és a hétfői várakozás. Nem tudtam mi van velük. Déviszt kérdeztem és azt mondta, hogy normális ez a redukálódás, de sokkal nagyobb a sikeresség esélye is.

Képzeljétek, amikor kijöttem a műtőből egy csajszi megkérdezte, aki épp a punkció után ébredezett, hogy Te vagy Szpandi? mondom igen, mert ő Cseka!

Szóval találkoztunk. Cseka, most is jó babásodást kívánok!

Mindenkinek minden sok jót, megint olvasgatlak titeket, mert nem túl jó még ülnöm!
szpandi

Szia andi!! Hajrá akkor a babaatapiknak!! :-)
Ági28

Na ma nagyn lightesen vagytok itt! :-( Nekem meg fáj a hasam, most vettem be gyogyót is, de most meg még el is állmosodtam rendesen tőle.
Ági28

Helló!!!

Szpandi!! Hajrá a vasgyúróknak!!! Nagyon drukkolok. Azt elhiszem, hogy nem tudtál magaddal mit kezdeni a hétvégén. +++

Cseka! Gondoltam ám rád is hétfőn. Gondolom maholnap te is visszakapod a babókat. Neked is drukkolok.

Ági! Nagyon remélem, hoyg nem leszel nagyon rosszul!!! Ugye nálad van a csodaszer?

Na, én pénteken röpke 3 óra alatt sorra kerültem apánknál. Kb. 1/2 8kor végeztem. Szerencsére egy csomó leletünk még októberig érvényes (nem is tudtam:), így csak rákszűrés lesz, meg a 3.+23. napi hormont kérte+egy teljes vérkép+vizeletet, no meg egy EKG-t.
Dévai már elkezdte volna májusban, de mondtam, hogy én szeretnék egy kicsit rákészülni, legyen inkább június. Na szóval péntek este 1/2 9kor még a Nyírőben voltam 3. napi vérvételen:)
Egyébként minden rendben, de aza valami nem akar elmúlnia jobb petefészkemből. Dévai mindig mondogatta, hogy ezt bizony majd kiszedjük onnan, de most kijelentette, hogy egy lombikot megcsinál így és majd közben leszívja, de ha visszajön akkor bizony meg kell operálni a második lombik előtt. Az a baj, hogy nem tudja egyértelműen, hogy mi az. Valszeg egy bevérzett, ún. "csokiciszta". Azt mondta, hogy elég sz@r helyen van, a jobb petefészkem legbelsejében, nem az elején, nem középen, a végén. És ez aggasztó, mert ha netán meg kell majd operálni, akkor így előre nem lehet megmondani, hogy mennyire sérül majd a petefészek, vagyis, mi marad belőle. Szóval egy kicsit kiakasztott ezzel, de azt hiszem, hogy nem fogom megműttetni és remélem le tudja majd szívni a lombiknál. Ha lenne már gyerekem, nem érdekelne, hogy mi marad belőle, de így!
cyprus

Basszus Cyprus, csak nem lesz gond. Csokiciszta? Látod látod nem kellene annyi csokit enni! :-)
Ági28

Ja! Modrooka! Most olvastam vissza, hogy negatív lett a teszt pénteken. Nagyon sajnálom:( Mit mondott dévai pénteken?
cyprus

Hát én is ebben bízom, meg abban, hogy leszívja a lombiknál.
A csokit ne is mondd, tegnap reggel rámerészkedtem a mérlegre és bizony tavaly ősz (vagyis az inszemek) óta 3 kilót híztam:( Szóval most nuku csoki, nuku nasi... Megpróbálom egy hónap alatt leadni ezt a 3 kilót.
cyprus

Ja és az a sz@r a csokicisztával, hogy mivel a vér mindig szivárog bele, nem tud felszívódni. Mármint, ha egyáltalán az az. Nem is értem, hogy miért nem tudja, hogy mi az? Azt hiszem azért csekkolás és a magam megnyugtatása végett megmutatom egy ismerősömnek is.
cyprus

Sziasztok! Cyprus, csak nem lesz semmi baj, apánk vigyázz rád. :D
Mi elkezdtük a kezelést, most kicsit változtatott a gyógyszereken, az injekciók ugyanazok, most csak folsavat szedek.
Szpandi! Szerintem téged láttalak, hétfőn délután (szőke hosszú haj, egy sötét kék táska volt nálad,) az asszisztensnő ott mondta Neked a jó tanácsokat, vagy mégsem Te voltál?
Ági! Milyen volt vasárnap az üzletben? Nálunk a házban szombaton majális volt, mis szervezetük a férjemmel.(halászlé, csapolt sör, üdítő stb.)

manoka
manoka71

Sziasztok!
Szpandi, csak ismételni tudom magam, nagyon, nagyon örülök! Remélhetőleg a két kis vasgyúró kapaszkodik – még nem foggal-körömmel, hanem amivel kell nekik kapaszkodni, de azzal teljes erőből!
Reginana, szerintem senkinek nem teljesen egyforma méretűek, asszem, inkább a tüszők száma miatt nem lelkesedett a Doktorbácsi. Nekem hasonló volt, az első UH-on 3 tüszőt látott a b.oldalon, a j. oldalon több kicsit. Megemelte a dózist, nem részletezem, a végeredmény a 3 tüszőből 2 petesejt, abból egy embrió, aki meg is tapadt (Dévai szerint), csak aztán mégsem maradt velünk. Szóval, szerintem Dévai csak hozta a szokásos formáját, nem gondolom, hogy aggódni kéne, meg nemlelkesedni. :)
Ági, gratulálok az üzlethez. Az most jó, hogy megjött, vagy nem jó? Elvesztettem a fonalat.
Cyprus, affrancba, sajnálom ezt a ciszta-dolgot… Tudjátok, hogy imádom Dévait, de szerintem nem rossz ötlet megmutatni még valakinek. Rákerestem, mi ez (szerencsére életemben nem hallottam róla…), nekem úgy tűnik, hogy van köze az endometriózishoz, nem te mesélted, hogy van neked olyan? Viszont elméletileg én is júniusban kezdek! (feltéve, ha nem talál ki néhány extra beszereznivaló leletet.)
február

Tényleg Ági! Mesélj az üzletről!!

Manóka! Az nem szpandi volt, neki nem hosszú szőke haja van:)

Tényleg lányok! Azt akartam kérdezni, hoyg most felírtak a júniusi listára. És akkor most mit kell tennem? Ha hó végén megjön, akkor a szokásos telefon+menszi alatti kontroll? És az 5. naptól beállítás?
cyprus

Szia február!

Szerencsére nincs endometriózisom. Ezt még apánk sem találta ki!:)

Majd meglátjuk mi ez. És én sem azért akarom megnézetni mással, mert nem bízom apánkban, de azért a műtét az műtét, főleg, ha ilyen petefészek sérülésekkel járhat. Bár a férjem szerint Dévai megint csak agyonaggódja magát.
cyprus

Igen, remélhetőleg csak a szokásos agyonaggódása :)
február

Cyprus! Ha feliratkoztál a listára, akkor tényleg úgy lesz, ahogy leírtad. A rákszűrésed mikor lesz, az eredmény legalább 10 nap, Apánk mondta ugyanis nekem még nem lett meg az eredmény, de elkezdtük a szurikat .
Szpandi!!!!!!! szorítok értetek???????
Cseka????????????
Február ! Kipihented magad?

manoka
manoka71

jaj nagyon jó volt, aranyos az eladólány, akit felvettünk. Csak a vasárnap elég gyengécske volt. És most szombaton meg a nővéremmel ketten leszünk kint.

Ja hétfőn Übivel ismét trécseltünk egy nagyot!

Cyprus úgy van, ahogy mondod.

február elméletileg jó, ha megjött. Mert akkor lassan visszaáll a szervezetem.
Ági28

na jó így helyesen:

Cyprus! Ha feliratkoztál a listára, akkor tényleg úgy lesz, ahogy leírtad. A rákszűrésed mikor lesz, az eredmény legalább 10 nap, Apánk mondta ugyanis nekem még nem lett meg az eredmény, de elkezdtük a szurikat .
Szpandi!!!!!!! szorítok értetek!!!!!!!!!!!!!!
Cseka????????????
Február ! Kipihented magad?

manoka
manoka71

Ági, akkor jó, megnyugodtam (igaz, rémlett valami ilyesmi.)
Manóka, úgy érted, a hétvégén? Áááá, hétvégén annyi dolga van az embernek :)
február

Manoka! A rákszűrésem 16-án lesz, és kb. június 1-je, 2-a körül kezdődhet majd s szuri. Szóval akkor addig meglesz az eredmény remélem.
cyprus

Cyprus reméljük, hogy meglesz! :-)

Fú manóka akkor neked kb két hét, és meglesz a punkció?
Ági28

Pont most számoltam ki, ha visszaáll a szervezetem a 28 napos ciklusra, akkor aug 22.-én kezdem is a lombikot, ha akkor már nem lesznek szabin Déviszék!
Ági28

Ági! Az is mindjárt itt van:) drukkolok, hogy minden visszaálljon! Te tudod, hogy pontosan mikor lesznek szabin?
cyprus

Sajna nem. De aug 20-ig kb. De jó lenne, ha valaki pontosan megkérdezné! :-)
Ági28

Igen mindjárt, pont most gondoltam bele, mikor még a Manókáék mondték, hoghy májusban kezdenek, aztán tessék már itt is van, és kezdenek is! :-)
Ági28

Igen, ma kezdtem a szurikat és kb. 2 hét múlva várható a punkció. a nyírőben voltam hormonvizsgálaton és 600ft vizitdíjat kellett fizetnem. Már kezdtem elszokni a vizitdíjtól, de a mai eszembe juttatta, hogy mégis van.

manoka
manoka71

Amúgy repülnek a napok, hidd el Ági, Cyprus és a többiek hamar eljön, már csak azt veszitek észre, hogy apánk írja a lajstromot és mehettek a gyógyszetárba. :D
Szóval hamar elkezdtétek. Fura de annyira nyugodt vagyok, nem is akarom magamat semmin sem felhúzni. Érdekes a prednisolont és káliumot kihagyta, most nem kell szednem. Igaz mondtam, hogy a kezelések után, amikor minden gyógyszert abbahagytam migrénes fejfájásom van, ami nem semmi. Hát ennek nagyon nem örült úgyhogy elkezdte velem etetni, tegnaptól a folsavat, és persze mától a szurikat kapom, de ezt már mindenkinek ismerős.

De jó lassan jön a zöldség gyümölcs szezon, szerintem így könnyebb lesz a husit megenni nektek is.

manoka
manoka71

Igen azt mesélték a multkor a lányok, hogy ha aznapi dátum van a beutalón, akkor nem kell fizetni, vagy valami iylesmit.
Ági28

hÁT IGEN FINCSI A NATÚR HUSI A FRISS ZÖLDSÉGGEL! :-)
Ági28

csak nem megéheztél :D :D

manoka
manoka71

na, én is voltam ebédelni, vagyis inkább legelni, mert salátát ettem:)

Tényleg és a lombiknál, hogy zajlik a fizetés? Gondolom más, mint az inszem, nem?
cyprus

Á épp karalábét ropogtatok! :-)
Ági28

Nem tudom inszemnél hogy van, de a lombiknál fizeted a 300 ft-ot és a gyógyszertárban a gyógyszert, mást nem kell fizetni, mert állambácsi fizet.
Hogy milyen vegák lettettek gyorsan, de nem sokáig mert kis idő múlva jön a husi kúra. :D

manoka
manoka71

Áh, ne is mondd! Pont azért nem eszek húst addig, hogy addigra már nagyon kívánjam:):) Még van 3-4 hetem addig:)

te viszont egyed csak szépen!!!!
cyprus

Én ettem azért délben husikát!
Ági28

Sziasztok!

Ági!

Gratula az új üzlethez. Sok vevőt kívánok. :lol: :lol: :lol:

Cseka!

Csak így tovább!!!!

Szpandi!

Várlak a hírekkel, és sok babatapit küldök neked. :lol: :lol: :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kispinty!

Veled mi a helyzet????

Regina!

++++++++++++++++

Manoka!

Hát te is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyo sok most az akciózó!

Én is hamarosan kezdek. Várom, hogy megjöjjön. Legkésőbb 7-én kell megjönnie.

Február!

Veled mi a helyzet????

Szép napot mindenkinek.
gizmixxx

Szia Gizmixxx 7.-e mindjárt itt van! :-)

Basszus éjjel annyira megvolt, hogy csak na, reggel csk lestem! :-)
Ági28

Ági!

Nálam is ez volt kész áradás :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Igen mesélted, pont ezér fel is készűltem, éjjszakára éjjszakai betéttel. Este betettem, azt néztem, hogy ez rohadt nagy lesz , aztán reggel azt néztem, hogy hova férne bele még esetleg valami! Na mindegy. :-)
Ági28

Sziasztok!

Nekem tegnap kellett elmennem kontrollra. Én kihagytam volna, de Dévai ragaszkodott hozzá. Képzeljétek genetikai vizsgálatra és hiszteroszkópiára kell mennem, mert 3 beültetésem volt már. Csupa klassz program a nyárra, és mire az eredmények meglesznek és kezdhetek addigra szeptember lesz.
Én júniusban szerettem volna kezdeni, úgyhogy bőgtem mint a záporeső. Nem is a gyerek kérdés miatt, hanem, mert egyszerűen nem bírom a bizonytalanságot és utálom a munkahelyem, és csak azért nem mentem el, mert simán annyit lógok amennyit akarok.

Szóval nagyon happy vagyok.
kispinty

Sziasztok!

Hát, Kispinty, úgy mondanék valamit bátorításképpen, mondjuk, hogy nézz ki az ablakon, nézd milyen szép idő van, de most még az sincs... :? Szeptember bizony elég messze van... talán egy jó kis nyaralás feldobná a nyarat, nem? :D Az a hiszteroszkópia olyan csúnyán hangzik, hogy meg sem kérdezem, pontosan mi az...

Cyprus, a dolgok jelenlegi állása szerint nagyon egyszerre fogunk lombikozni, én is pont június 1.-re számoltam az első szurikat... :D

Többieknek minden jót! :wink:
noczi

Ági, Giz, de érdekes, nekem a méhszájfagyi utáni menszim volt olyan extra-ömlős fajta... Én is majd frászt kaptam a mennyiségtől! Úgy látszik, ez van, ha megpiszkálnak odabent valamit...
noczi

Sziasztok!
Mindenütt ilyen pocsék idő van, vagy csak az én ablakom előtt? Fúúúj.
Gizmixxx, mi hétfőn megyünk Dévaihoz, semmi különös, csak azért, hogy biztos megjöjjön, amikor jönnie kell. Egyébként meg elvagyok.
Kispinty, meg tudlak érteni, mondjuk mi meg tegnap azon agyaltunk, hogy biztos, hogy jó-e, ha már júniusban belevágunk, ne várjunk-e nyár végéig. Vannak egyéb gondjaink is, amiken lehet agyalni, és az nem tesz jót. Továbbá, ha júniusban megint nem sikerül, akkor ebben az évben már nem biztos, hogy még egyszer el tudjuk kezdeni, és akkor januárig nagyon sok időt kéne várni. De közben meg, ha mégis csökkentik a támogatott lombikok számát, akkor valahogy mindenképpen megoldanánk, hogy még egy legyen ebben az évben, ami nem nagyon lehetséges, ha a következőt nyár végére halasztjuk. Hahh, az élet nehéz. De közben meg nem íratkoztunk fel a júniusi listára, szóval, még az is lehet, hogy ez megoldja a dolgot, mert pusztán adminisztratív okokból lecsúszunk a júniusról. Bonyi vagyok?
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: