A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Kátya,
képet, képet, képet, képet, képet!!!!!!!!!!!!!!!4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gigi,
te aztán jól lebabáztál csak úgy ;)

öööö...h témához annyit, hogy nekem jó orvosom volt, aki délpestiben vezetett szülést - azt inkább köszi nem; utána lett UM, aki szuper orvos és a helly is szuper; és mivel nekem bizpny volt az, amit Gabi írt (bevérzett a méhem rendesen, de szerencsére egy jó kis anaemiát leszámítva nem lett belőle baj) + vákuum+ egyebek, úgyh morcos lennék, ha ilyen előélet után ügyeleteske jönne oda (persze nem kellene annyira paráznom, de statisztikailag jó esélyem van next tájm ugyanilyen vagy még ilyenebb vérzésre - kivéve ha addigra szuperjógi leszek 8) és szuper lesz terhesség meg minden ;) :D) úgyh ha lesz ellene szabály én bármit megtennék azért h a saját orvosom legyen bent , persze ha ő elvállalja; ez meg így nem a legjobb módja a hálapénz kezelésének....

és ma voltunk Curse-éknél (de előtte szőke nő módjára felderítettem egész Érdet :mrgreen: :lol: ) és Adél csudaszép és mosolygós és huncut és Curse nagyon helyes és sütött fincsisütit és remélem Ábel is csak mérsékelten volt közveszélyes :lol: :lol: :lol:

és a lényeg:
ember nem jön hnap valszeg Ranschburg Jenőkére, úgyh az egyik félretetett jegyem frí - valaki? gyerek nem akadály, jelige: péntek délután :mrgreen:

Neet,
imádom Bridzsitet!!!! (megvan vkinek dvd-n? ;))

Zuz,
neked meg :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc

és VOT,
mi egyből ugrottunk és csak minit használtam Ábellel; newborn csak a kórházban volt, ott is csak azért,mert apjuk azt hozott, de elejétől fogva libero mini vagy néha pampers mini volt (inkább liberó :D) és teljesen okés volt :D

Kép

Kép

szrekuc

és levágtuk Ábel haját icike-picike-micikére! :lol: tiszta militari feje van :lol: :wink:

Kép

Kép

szrekuc

Basszus, elfelejtettem, hogy ma Curse-ékhez megyünk - CURSE NE HARAGUDJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ó de szégyellem magam :oops:
Bepótoljuk nemsokára, jó?

Márika :) Te meg maradj itt, beférsz a csapatba! Szöveg is teccik :wink:

indianyo

Tinu:

Az én barátnőm is az Istvánban szült 2005-ben, de ő teljesen más tapasztalatokkal lett gazdagabb, minden nap sírt, nem adtak semmit enni Marcinak, aki iszonyatos hangon bömbölt, neki meg nem indult be a teje, mert császárral szült. A gyerek ordított, az ő melle begyulladt, amikor hazament kérte a főorvosnőt, hogy írjon fel tápszer, ha nem tudná rendesen szoptatni Marcit, erre a főorvosnő iszonyú megvető képet vágott és közölte, hogy a kismama kérésére, mintha meg akarta volna ölni a saját gyerekét, aztán otthon is voltak gondok, de amikor az anyósa hazament :wink: , beindult a teje és több, mint egy éves koráig szoptatta Marcit. Velem egyidőben várja második gyerekét és azt mondta, hgoy ő mamabarát kórházba akar menni, ezért választotta a Szent Imrét. Programozott császárral fog szülni, mert 1. két éve szült, 2. szilveszterkor kicsit vérzett és valamilyen vérömlenyt találtam, így nem kockáztatnak!
:?

Én is a legrosszabra készülök és akkor csak pozitívan csalódhatok :lol:

Kép
márika75

Leni,
én ugy tudom, a 36. héten (vagy az azutánin) kell vérszivásra menni. szal ráérsz még :wink: és ma voltál BS-nél, mi volt?

Tinu,
egyetértek, és csecsemösökröl sajna nekem sincsenek jó emlékeim :?

nem is tudtam, hogy Sz.I. nem kapta meg a bababarát cimet....
fibi

neet,
persze,értlek én 8) csak múltkor votiv mintha olyat mondott volna hogy nem felejttetetek el és erdekel titeket hogy mi van velem és azt hittem ebben te is benne vagy,bocs :roll: :wink: kicsit olyan emlékeim vannak hogy mi csíptük egymást dehát a múlt is változik az idő távlatából :lol:

ja és ha megkérhetlek ne gratulálj 8)

indi,
hát nem véletlen csíplek téged is :wink: moose meg unicum már :lol: :lol: :lol: :lol: imádom a stílusát,könnyesre röhögtem magam a beszólásain még régen mikor írt :D

zsanci,
semmi nem baj és nincs is baj a véleményeddel nekem sem 8)
csak mivel ez nem először fordult elő hogy felröppent egy kósza hír amiből te vmit összeraktál és tényként írtad le ezért éreztem most késztetést arra hogy elmondjam mit gondolok :wink: meg persze mert nem vagy ms-en mostanában mert ha vagy ott tollak le :lol: :lol: :lol:
ja meg még az zavar kicsit hogy addig amíg a te helyzeted nem volt biztos te is eléggé ki voltál akadva azon amin most nem :roll:
meg a harmadik hogy ahogy a naplószámra meg miegyébre is van megoldás ami újdonság úgy gondolom hogy erre is lesz ha be is vezetnék amit nem tarok valószínűnek ,ÉN :lol:
Vendég

szrek,
jól beszélsz,UFF :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ööööööööö,azt azért nem mondanám hogy csak úgy de lényeg hogy jön :D
Vendég

szrek,
nekem megvan bridzsit asszem talán mindkettő,kő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ?
Vendég

Fibi,
mivel nem látok Gigi fejébe, nem tudom ő mit látott pánikkeltésnek az irásomban, de ha azt, h esetleg nem lesz hely, nos ez nem tőlem jön, ezt vki mesélte, h Manóka az ikea szobában aludt.
Ennek semmi köze ahhoz, h esetleg nem lehet majd válaszott orvosod júliustól. És igen, én is meséltem két esetet, egyikben az anyuka a vajúdóban volt elszállásolva, a másikban meg az volt, h nem volt elég kocsi a babáknak. De ezek nem városi legendák, hanem tényleg megtörténtek, tehát ismét nem pánikkeltés.
És még azt is mondta BS, h ugye az országban 2 olyan kórház van, ahol csak az ügyeletessel szülhetsz, és a kismamák mostanra "megszokták", elfogadták, h igy van, és nincs semmi "vész"...
ő mondta, nem én... :lol: :wink:

és én is úgy gondolom, mint Leni, h sokkal jobb felkészülni vmire, mint pl. 4 nappal szülés előtt megtudni, h ja, bocsi, mégsem hivhatod be a dokidat.
Kiskapuk meg biztos lesznek, de csak az elején...
és még vmi:
igen, valszeg csak igy lehet a hálapénzt visszafogni, de sztem ehhez előbb egy másik lépést kéne megtenni, nevezetesen:
legalább 10x-re kéne emelni a orvosok és szülésznők fizetését (ez nem vicc!) és csak utána bevezetni ezeket a "reformokat".
Nevetséges, h egy főorvos, majd' 40 éves tapasztalattal 160 ezer nettót kap (ebben nincs benne az ügylet!!!). egy orvos, aki jó esetben életeket ment?????
:roll:

Körzetesdi Indinek,
ha a kórházakban nagyjából uolyan szinvonal lenne, akkor te sem akarnál idejönni, csak mert ez itten a sztimre!!! Oké, biztos lenne olyan ember, aki nem mondana le a dokijáról, de lehet, h eleve a saját körzetébe menne keresni, mert ez tűnne a legegyszerűbbnek...

és még vmi:
egyszer Vera mondott egy jót, és azzal IS egyetértek, az is megoldás lehetne, nevezetesen, h hivatalos szerződést kötsz a dokival, h te őt akarod, ő ezt ennyi és ennyiért vállalja, szülés után megkapja, és szépen leadózza...
tehát minden LEGÁLIS.

és még vmi: nagyon ambivalens érzéseim vannak ezzel az egésszel, megértem a "reformokat", de nem tudom "lenyelni/benyelni" úgy, ahogy belém akarják tömni...
szóval, egyik oldalhoz sem tudok igazán csapódni, mert...de ezeket már leirtam.
és még vmi: sztem erről nem HÁ tehet, ugye értitek? neki rosszat kivánni elég khmmm dolog. Nekem sem szimpi EGYÁLTALÁN (de nagyon nem!!!!!!!!!), de vhogy nem érzem ,h ez az ő sara...(egyedül)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Márika,
hát ja, erre mondják, hogy kinek a pap, kinek a papné.... vagy valami ilyesmi :lol:
fibi

Gigi,
naná, hogy kell!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D szuper!

bocs, csak Neet hsz-ét láttam, és azt hittem már 8hetes a bébi idekint, de most látom, hogy 8hetes odabent ;) hajrá! :D

Indike,
pü-vel kapcs ugyanez a félreértés, úgy értsd ;) :D

HOLNAPI RANSCHBURGRA VAN EGY SZABAD FÉLRETETT JEGYEM HA ÉRDEKEL VKIT!

Kép

Kép

szrekuc

Gigi,
amin én ki voltam akadva az az, h nem hivhatom be a szülésznőt. Ezen most is ki lennék akadva...

és most is úgy érzem, egy NORMÁLIS szülésnél nincs szükség dokira.
de nekem nagy a pofám, a 3-at várom, valszeg ki fog pottyanni belőlem.
én is úgy gondolom, vannak problémás esetek, de én nem azokról beszéltem!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
hivatalos szerződés teljesen okés lenne sztem, hálapénz meg nem tűnik el, ha csak tiltás van - akkor jönnek a kiskapuk meg minden egyéb megoldás, nem? :? persze ettől még nem lesz hely....

Kép

Kép

szrekuc

Zsan,
lehet h rosszul értelmezem, amit nekem cimzel, de mintha félreértenénk ma egymást :roll: nem támadásbol irtam én sem, amit irtam, és nem is Gigi védelmében, hanem csak úgy.... és értem, amit irsz, és én sem haragszom.... mindegy, ebbe most belefáradtam :(
inkább megyek aludni.
fibi

Zsanci, én HÁ-t annyiban tarom vétkesnek, hogy képes egy ekkora foshoz az arcát adni. És teli pofával az emberek szemébe mondani, hogy ez ÍGY JÓ. Őszintén nem tudom, hogy ennyire hülye és el is hiszi, amit mond (ez esetben sajnálat illeti) avagy szemrebbenés nélkül hazudik. Természetesen jelen helyzet nem kizárólagosan az ő munkálkodásának eredménye. De ő áll ott az élen, nem mondja, hogy kösz fiúk, ezt inkább én nem - hanem szépen teszi, amit várnak tőle. Ügyes robot. Okos robot. Majd ha nem kell, úgyis kikapcsolják. 8)
leni

Zsanci :) ha nem lenne ilyen baromi jó a Szent Imre, hanem - mondjuk 6 ágyas állandóan látogatós szobák lepukkant koszos épületben 3 személyes szülőszobával - te se itt szeretnél szülni szerintem

engem az egész nem érint, mert még akkor kihajítottak a kórházból, amikor nem volt ez a törvény. de akkor is igazságtalan. és a "körzeten kívüliekre" haragudni meg botorság. ők egysezrűen csak normális helyen szeretnének szülni. akárhol.

indianyo

zsan,
ad1: biztos lehetsz benne ha a dokit nem lehetne a szülésznőt sem :evil:
ad 2:arra gondoltál hogy vkinek lehet hogy a doki éppen oylan fontos mint a szülésznő?????????????????attól mert neked eddig nem volt szerencséd és nem alakult ki olyan kapcsolat egy dokiddal sem attól lehet hogy többeknek igen :roll:

szrek,
küldj egy privit a címeddel,átírom és feladom ha így jó lesz :wink: drukkokat köszi,ránkfér :oops:
Vendég

Csajok!
Mintha nem a megfelelő emotikonokat használnátok :wink: :roll:

Zsanci!
Hú, bazze, jól megkaptad! De miért is??????? Mert elmondtad, amit ma a kórház egyik dokijától hallottál????????? 8)
te rossz kislány! 8)

És akkor leteszem az ünnepélyes nagyesküt, hogy nem futtatom itt a Molnár G-t. Csak segítség volt. Maradok a mindenki által jól bevált: itt csak kitűnő orvosok és szülésznők vannak sémához (ami nem igaz :!: ) Ja, hogy a kivétel erősíti a szabályt? És te pont a kivételt fogtad ki? Hát, babám, szívás :? Talán nem véletlen, hogy második szülésre nem azt kértem föl, mint az elsőre.......... De mivel más nem ajánlgatja asajátját, így én sem teszem.

Kép
Kép
zuzmo1

Leni!
H.A. egy karrierista nő. Biztos vagyok benne, hogy ő is látja, mennyire gáz ez az egész, de ő neki MOST és EBBEN a szituban adatott meg, hogy a magasba törjön. Ennyi és nem több.
zuzmo1

fibi,
pedig védjél meg mert....................... :lol: mondjuk pont rád gondoltam hogy van olyan kapcsolat közted mega dokid között hogy éppen olyan fontos legyen ő is mint a szülésznő :wink:
Vendég

Kátya!
Szuper, hogy írtál! Annyit gondoltam Rátok! HA lesz egy kis időd, írd le lécci az élményeidet! Gratulálok még egyszer, nagyon sok boldogságot, és tejcsit kívánok Nektek!
És örvendeztess meg bennünket sok-sok Emma-fotóval! :D
zuzmo1

Deni már hajcsizik vajh vagy az órát nézi, hogy hány percenként "jósol"? ;) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Hehe, ez ma egy ilyen nap, tessék mindenkinek jól kiírni magából a bánatát/sérelmét és aztán holnap jókedvűen folyjon tovább az élet!

indianyo

Indi!
Ámen! :D
Hogy vagytok? Írj kicsit magatokról! :D
zuzmo1

zuzi,
nem kell aggódni,holnap már nyomom sem lesz és mindenki csak egy rossz rémálomként fog rám gondolni 8)
Vendég

Zuzi,
wazze :lol: :mrgreen: MG ügyben is egyetértünk... én sem akartam belemenni abba a témába, hogy miért váltottam szülésznöt....

Gigi,
ha drukkot szabad, akkor innen is: +++++++
fibi

Még csak annyit:

Szerintem csak az állítja, hogy mindegy, kivel szülsz, aki azt hiszi: a szülés így is- úgy is sz@r, azaz a gyerekhez vezető szükséges rossz.

Kívánom mindenkinek, hogy legalább EGY lelkileg fölemelő szülése legyen.

Ennek elérése pedig a legalaposabb otthoni/egyéni felkészülés után sem tuti, ha a bába/orvos nem partner benne.

Én tudom, milyen MG-val vajúdni - majd Szánthóval megszülni 8)

Igen, a gyerek él, egészséges, sőt én is - van akinek ez jelenti a 100%-ot. Fizikai síkon az is, 100%. Csak itt belépnek a képbe azok a hülye picsák (bocs, magamra is értem), akiknek mindeféle lelki igényük is van. És inenntől nem mindegy, hogy kivel és hol szülsz.
Az meg tán nem újdonság senkinek, hogy a lelki sérülések kihatnak a fizikai síkra is. Csak nehezebb meglátni az összefüggsét, mint egy elszart császár vagy gátseb - és az azt követő kínlódás között.

Én ezért járok ahhoz, akihez terhesgondozásra :wink:
leni

leni,
ezt a leleki dolgot nagyon szépen megfogalmaztad és rátapintottál a lényegre.arra ami nekem is a lényeg.szívemből szóltál :wink:
Vendég

Leni,
nekem PONT ezért nem szimpi a csaj. De ennyi...nem kivánom neki a legrosszabbat, mert ő már rég megkapta...ezt a szart kell lenyomnia a torkomon.

Nekem ideális kapcsolatom van a dokimmal, de ő CSAK egy doki.
Nem értem, miért nem érthető ez... :lol:

Indi,
én már úgy érzem, elbeszélünk egymás mellett.
Én akkor is ide jönnék, ha minden kórház csúcsszuper lenne, de a 123. kerületi kismami esetleg nem. Nem???
és nem azokra haragszom, akik a jót akarják, hanem a helyzetre,h nem mindenhol ilyen jó, és emiatt esteleg "hátrányos" helyzetbe kerülhetek ott, ahova "beosztottak".
És ezt is leirtam, egész biztos, nem is értem miért kapom vissza. NEM XY-ra haragszom, mert az "ágyamban" fekszik (mert ez ugye botorság, de erről remélem nem is beszéltem), hanem a szitura, h estleg azért nem kapom meg a gyereket, mert csak a belgyógyászaton tudnak elhelyezni, hiszen TELE a szülészet.
Most persze csak elképzelt szitut vázolok fel, ilyen biztos nem fog megesni, és szándékosan sarkitok, mert én ilyen vagyok.

Zuzi,
nekem már régebben is gyanús voltál, h százalákot kapsz a MG-tól, meg a BS-től.
Én név szerint azért nem ajánlom, mert sok mindenkinek pont ő nem jön be. Annak idején is megjártam, mikor Balogh Tibort ajánlottam név szerint ennek annak. Mert velem tisztességes volt, de mással meg esetleg nem...
erre irtam, h nem csak az számit, h neked szimpi e...
(vagyis ezt nem csak arra irtam) :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi,
épp most akartam irni a hsz-edre reagálva, hogy nekem a dokim épp olyan fontos, mint a szülésznöm :D ÉS a kórház hozzáállása (amiröl Indi irt), stb. szintén fontos, most már én is tudom, mert kiprobáltam egyszer :D és probáltam ezt magyarázni egész délután, de valahogy nem ment át :lol:

Indi,
UFF! :)
fibi

Gigi!
Hú, okés, akkor nem aggódom! 8)
zuzmo1

fibi,
látod nekem rögtön átjött :lol: leközelebb velem próbálkozzál :mrgreen:
Vendég

Zuzi, hát én max 4 dokival szülnék szívesen, 20-szal nem szívesen, és 4-5-tel meg egy lakatlan szigeten (bokorban) sem! :D viszont a szülésznőknél az a véleményem, hogy lehet mondjuk kevésbé szimpi meg nekem túl katonás az Újvári Bori, de simán rá merném bízni magam szülésnél. És komolyan nem tudok olyat mondani - pedig jó sok szülésznővel megismerkedhettem - akitől kiverne a ragya, ha ő állna a lábamnál kitolás közben.
Nekem a bábákról egész más elképzeléseim vannak, pont a Bába válaszol c. könyv alapján, és a kórházi szülésznőket nem tudom igazán annak tekinteni, így nem is várom el tőlük azokat a dolgokat, így inkább máshol kerestem - és szerencsére találtam is - lelki támaszt meg felkészítést meg "utógondozást" :D

még a Mona Lisa csoport is sokat segített, pedig csak 3x jutottam el a terhesség legvégén, de épp a legjobbkor :D

a csecsemősökről meg az jutott még eszembe, hogy ha elsőszülő lennék, tuti fogadtam volna egyet, mert ezerszer többet ér az a tudás, amit átadhat, meg az az emberi bánásmód (éljen a hálapénz :?)
DE voltak igen jó tapasztalataim is, szóval ha valaki szeretne csecsemőst fogadni, a Póta Editet ajánlom, egy tündér! de ott van még az Erika, a Klári, az Orsi... - csak nekik tudom a nevüket - szóval nagyon sok jó szakember és emberileg is okés csecsemős is van, mondjuk ők simán segítenek alapból is, de sajnos kevés az idejük, ezért is jobb felfogadni őket.
votiv

Zuzi :) Holnap van a zuram szülinapja - ott már ma :wink:
Gyerekem egy cukorfalat, lenyűgöz teljesen - még azt is imádom, mikor rosszalkodik :wink: Az nagyon tetszik, hogy addig próbálgat valamit, míg sikerül neki a végén (például a magas homokozóba a játszón addig mászott ki-be, míg már nem esett fejre) - pedig egy kos a szentem :) Nem a feladós fajta, ez hasznos tulajdonság, remélem, csak erősíteni tudom őt ebben.
Hát ez van mivelünk :)

indianyo

Leni,
sztem meg az mondja azt, h mindegy, h kivel szülsz, aki igy is, úgy is SZÉPNEK éli meg a szülést. Nem???
Na jó...
én nem gondolom, h a szülés SZAR, de érdekes módon, mikor 5 hetesen felhivtam a Gabit, h nem akarok orvost, teljesen egyetértett velem. MIért ? Csak mert nem mondunk ellent egy kismaminak?Vajon miért mondja BS, h MINDEGY, h kivel szülsz??? hiszen TE szülsz...
Persze, van az a doki, akit nem engednél a punim közelébe, de könyörgöm...(két ügyeletes van, el tudod képzelni, h olyan peches vagy, h mindkettő khmmm???)

és ez már kezd nagyon a nagy büdös SEMMIRŐL szólni, vagyis SOK HŰHÓ SEMMMIÉRT.

És igen, ma front van, azért ilyen kis érzékeny ma mindenki . Velem az élen.

és sztem a kedves read-onlyk most készitettek el egy adag pattogatott kukoricát és mosolyogva olvasnak minket... 8) és várják, h mikor fog vééééééééééééééééééééééééééér folyni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Leni,
jól beszélsz, egy rugó ! :D

na, tényleg megyek.....
fibi

MOst kicsit vigyorogtam itt magamban azon, hogy itt sírunk, milyen szar is lesz nekünk a nagy zsúfoltság miatt - de rájöttem:

még mindig a seggem verhetem a földhöz örömömben, hogy VAN ESÉLYEM a Szent Imrében szülni, ami még így zsúfoltan, agyonterhelten is fényévekkel jobb, mint pl. a Miskolci Városi Kórház (ahol szülőhelyem szerint szülhetnék), ahol minden első szülőnek automatice megy a gátmetszés és szülőszék vagy akár egy labda, de csak beöntés és borotválás hiánya is NUKU!!! És lehet szépen csoportosan óbégatva szülni a paravánok mögött. 8)

Apppppám!!! Csak 200 km - de időben vissza vagy 20 év!!!!!
És nekik nincs választásuk! Mert a másik városi kórház dettó ilyen!!

Szal: én tök happy lettem a remek esélyeimet így átgondolva :lol:
leni

ZSanci :) dehogy is akartam én bármit is a fejedhez vágni! Kaptál úgyis hideget-meleget :wink:
Ám: Szerencsés helyzetben vagy, de biztos vagyok benne, hogy ha ez lenne a legkakibb hely, akkro te is mennél odébb egy kicsit.

Na, itt az ideje, hogy Bence bevégezze a jóslatokat, mert nagyon fortyogunk :lol:

indianyo

na lányok
örültem hogy itt voltam és ilyen jól telt az idő :lol: :lol: :lol:
mindenkinek minden szépet és jót kívánok a továbbiakban

puszi
gigi
Vendég

Leni,
első gyerekemet PONT egy ilyen kórházban szültem meg.
Csak 200km-rel délebbre.
Ekkor még az orvos volt a legfontosabb ember nálam a szülésnél. Csoda e, ha ez a véleményem MERŐBEN megváltozott???????????
Szülés után 1,5 évig a hideg rázott ki attól, h én mégegyszer valaha szüljek.
Pedig volt dokim, és miatta mentem oda...
Aztán meggyőztem magam, h nem a doki számit, és a második szülésemnél volt olyan szerencsém, h a dokim volt annyira "alázatos", h csak ici picit nyúlt bele a dolgokba (és az pont nem volt vmi jó) de megtapasztalhattam a SZÜLÉST.
Ezek után vágtam bele a 3. baba projektbe orvos nélkül, mert arra gondoltam, h az ügyeletes úgysem fog ott somfordálni a közelemben, ha helyette alhat is, a kitolást meg majdcsak megoldjuk vhogy... :lol:

és akkor megint csak Zuzi, aki azt mondja, h azért válaszott dokit, h NE piszkáljanak bele az Ő dolgába....
én EZÉRT mondom, h MINDEGY,h kinél szülsz (és persze ez NEM igaz!!!) de akkor is... vagyis talán szeretném azt, h mindegy legyen ,h kinél szülsz...
de itt Mo-on ez tényleg nem mindegy...sajnos.
Én azóta gondolom ezt igy, amióta elolvastam az Ina May könyvet.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Leni,
ezt nem értem vagy csak hülye vagyok?

ahol minden első szülőnek automatice megy a gátmetszés és szülőszék vagy akár egy labda, de csak beöntés és borotválás hiánya is NUKU!!!

Kép

Kép

szrekuc

Indi,
igen ez az. És NEM ÉRTEM miért ÉN kaptam itt ma hideget meleget?
esetleg vki felhomályosit végre????????????????? :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
Én tapasztalat alapján írtam véleményt, nem az alapján, hogy ki mit mondott rá. És azt hiszem, elégséges tapasztalattal rendelkezem, tekintve, hogy elég hosszú szülésem volt. A két perces fájásoknál mnetünk be, és utána még 8 órát sikerült eltölteni. És írtam is, hogy talán ujönnek a többiek, ők is leírják a saját szülésznőjükről a véleményüket. Te megtetted, de én nem tudtam, hogy ez is már lassan tabu! De most már tudom, ezért fogom én is azt írni, hogy itt mindenki szuper jó! Bár lehet, hogy az újak nem ezt várják.....
utógondozás, bába stb,: ma is felhívott a szülésznő,, hogy hogy vagyunk és hogy vannak a sógornőmék. És nem először tette.....

gátmetszés helye nekem mai napi fájdogál, főleg időjárásváltozáskor :cry:

Indi!
Boldogot az Uradnak! És szeretném a Te nagy fiadat homokozni látni :D
zuzmo1

Zsanci :) Az ember nem kerülheti el a sorsát :mrgreen:

indianyo

Rek,
én meg értettem, de most,h újra olvastam már nem értem...
de sztem én érteni AKARTAM, h mit ir Leni. :wink:

és én is azt mondom, HAJRÁ BENCE, gyanúsak vagytok nekem Deni!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Utógondozás, bába:
engem sosem hivott többet...
talán ezért irtam, h nem csak az a fontos, h neked szimpi e...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

asszem közben megértettem ;) :mrgreen: csak érdekes a megfogalmazás ;)

ne röhögjetek, voltunk kikában apjával meg Ábellel és Ábel levadászott magának egy bugyirózsaszín gyerekbabakocsit, amit ugyanúgy elkezdett tologatni,mint ahogy mi toljuk az ő esernyőkocsiját; amit mi csináltunk a nagy kocsival, ő is csinálta a kicsivel (megemelte stb ugynaúgy) - úgyh militari-fejű fiúgyermekemnek van most egy rózsaszín kislány babakocsija (ja mert elvenni már nem lehetett tőle) hazafele is azt tologatta - azt hittem szétszakadok a röhögéstől (de lehet h majd jó apa lesz eccer belőle? ) :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek!
B-nek is van :lol: :lol: :lol: Imádja!
zuzmo1

az én militari fejű 2 évesem is odavan a rózsaszin, lila babakocsikért!!!! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: