Fibi,
mivel nem látok Gigi fejébe, nem tudom ő mit látott pánikkeltésnek az irásomban, de ha azt, h esetleg nem lesz hely, nos ez nem tőlem jön, ezt vki mesélte, h Manóka az ikea szobában aludt.
Ennek semmi köze ahhoz, h esetleg nem lehet majd válaszott orvosod júliustól. És igen, én is meséltem két esetet, egyikben az anyuka a vajúdóban volt elszállásolva, a másikban meg az volt, h nem volt elég kocsi a babáknak. De ezek nem városi legendák, hanem tényleg megtörténtek, tehát ismét nem pánikkeltés.
És még azt is mondta BS, h ugye az országban 2 olyan kórház van, ahol csak az ügyeletessel szülhetsz, és a kismamák mostanra "megszokták", elfogadták, h igy van, és nincs semmi "vész"...
ő mondta, nem én...
és én is úgy gondolom, mint Leni, h sokkal jobb felkészülni vmire, mint pl. 4 nappal szülés előtt megtudni, h ja, bocsi, mégsem hivhatod be a dokidat.
Kiskapuk meg biztos lesznek, de csak az elején...
és még vmi:
igen, valszeg csak igy lehet a hálapénzt visszafogni, de sztem ehhez előbb egy másik lépést kéne megtenni, nevezetesen:
legalább 10x-re kéne emelni a orvosok és szülésznők fizetését (ez nem vicc!) és csak utána bevezetni ezeket a "reformokat".
Nevetséges, h egy főorvos, majd' 40 éves tapasztalattal 160 ezer nettót kap (ebben nincs benne az ügylet!!!). egy orvos, aki jó esetben életeket ment?????
Körzetesdi Indinek,
ha a kórházakban nagyjából uolyan szinvonal lenne, akkor te sem akarnál idejönni, csak mert ez itten a sztimre!!! Oké, biztos lenne olyan ember, aki nem mondana le a dokijáról, de lehet, h eleve a saját körzetébe menne keresni, mert ez tűnne a legegyszerűbbnek...
és még vmi:
egyszer Vera mondott egy jót, és azzal IS egyetértek, az is megoldás lehetne, nevezetesen, h hivatalos szerződést kötsz a dokival, h te őt akarod, ő ezt ennyi és ennyiért vállalja, szülés után megkapja, és szépen leadózza...
tehát minden LEGÁLIS.
és még vmi: nagyon ambivalens érzéseim vannak ezzel az egésszel, megértem a "reformokat", de nem tudom "lenyelni/benyelni" úgy, ahogy belém akarják tömni...
szóval, egyik oldalhoz sem tudok igazán csapódni, mert...de ezeket már leirtam.
és még vmi: sztem erről nem HÁ tehet, ugye értitek? neki rosszat kivánni elég khmmm dolog. Nekem sem szimpi EGYÁLTALÁN (de nagyon nem!!!!!!!!!), de vhogy nem érzem ,h ez az ő sara...(egyedül)