A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ésszel és szívvel a közös álomért

Rossz görbe?????????????????????????????????? És ugyan miért? Ha nem védekezős a szex, akkor már gratulálnék is a babához!

Zora
Kép
zora7

Rossz görbe?????????????????????????????????? És ugyan miért? Ha nem védekezős a szex, akkor már gratulálnék is a babához!

Zora
Kép
zora7

Helló Lányok!
Megjött a kedvem!!! Fülig érő szájjal örvendeztem, hogy Süni írt. :wink:
A napom pocsék volt, de olyan jó esténként jönni hozzátok, hogy csak na.
Én inkább nem teszem fel a görbémet, mert akkor nektek is fülig érne a szátok, (elég vicces a görbém) úgyhogy ezt az örömöt nem adom meg nektek.... most gonosz vagyok. :lol:
Holnap nem tudok jönni.... :cry: .... szülőim lesz a suliban, mert 3-án és 4-én táborba viszem a gyerekeimet. Na, tuti akkor fog megjönni! :roll: de nem érdekel, csak jöjjön már!!!
Ildikó mi a helyzet veled???? Olyan jó lenne valamelyik este összefutni veled!!!!! Gyere, mesélj magadról!!!
Ági! Nagyon örülök neked! Jó, hogy benéztél hozzánk. Eszméletlen gyorsan telik az idő.... Kérlek, mutass képet a babádról!
Zora! Tudom, hogy milyen rossz ennyi idegtépő kétség között lenned. Kérlek, lazulj egy kicsit!!!!
Vendég

Lányok hűha hogy ti miket nem gondoltok rólam? :oops: Hát köszönöm de tényleg :D de azért én még sehol se vagyok másokhoz képest.

Zora,
Szerintem ez nem volt szép a dokidtól miért ne kérdezhetnél te is? ne értem... :evil: Egy jó doki aranyat ér és érthető ha megértésre vágysz szerintem mind arra vágyunk és nem csak receptekre meg fél mondatokra. Az hogy sírtál nekem olyan aranyos látszik hogy szívvel lélekkel csinálod ezt :wink:
Vendég

Sziasztok!
Voltam orvosnál és szerencsére minden rendben van. 5,7 cm és már teljesen baba formája van. Látszik a keze, lába, orra és még az újjai is. Annyit ficánkolt, olyan furi mert ebből még semmit sem érzek. Ja és a lényeg, hogy bejött a számításunk és KISLÁNY! Van 7 perc DVD-m és 3 képem róla majd megpróbálom feltenni. Ja és itt a rendelőben 4D-s uh van és úgy is láttam.

Most megyek visszaolvasok egy kicsit.

Ági

Kép
[/url]
ági2

Kedves vagy Panda! Holnap a személyes találkozónál kiderül, milyen ember valójában. Kicsit ezt most második helyre szorítom magamban, csak jól kezeljen! Ha megérkeztem, azonnal írok!

Zora
Kép
zora7

Mo!
Néha úgy eltűnsz!! Pedig kérdezni akartam a cickafarkfűről! Te hogy iszod? Hányadik naptól? Mennyit?
Szükségem van a szakértelmedre!
Nagyon mozgalmas az életed mostanában! Kicsit irigyellek is!
Balázskám már olyan nagyfiú, mostanában egyre többet gondolok arra, hogy hiányzik a munkám. Persze, ha megint lesz baba, akkor ezzel nem fogok foglalkozni, mert minden időmet és gondolatomat lekötik majd a kicsik. Olyan hamar megkezdődik a leválás! Balázs újabban már csak apával akar lenni. Ennek örülök, mert egy fiúnak az apára van szüksége ahhoz, hogy boldog, egészséges férfivá váljon.
Képzeljétek! Már borotválkozik reggelenként apa borotvájával, venni kellett neki elektromos fogkefét, mint apáé és este fürdénél megkérdezte mikor lesz már olyan anyajegye a hátán, mint apának!
Tegnap este meg tetoválást kellett rajzolni a bal vállára! (apának is van)
Szóval mostanában úgy érzem lenne még szabad kapacitásom!

Pandácska!
Legyél csak nagyon büszke magadra! És a párodra is! El sem hiszed hány kapcsolat megy tönkre ilyen helyzetben, mint a Tiétek! De Ti bombabiztosak vagytok és hamarosan meg is lesz az eredménye!

Éva

Kép
balimama

Ági!
Nagyon örülök!!!!
Ez tényleg olyan, mint egy tündérmese!!!
Nagyon várom a képeket!

Éva

Kép
balimama

Zora
Látom reggel nagyon magad alatt voltál. Szerintem menj el a Radványi doktornőhöz és majd meglátod, hogy mit mond ha nem tetszik akkor legfeljebb nem mész többet de ne mondjad meg neki, hogy mit kellene csinálni mert ezt tényleg nem szeretik. Nem gondoltál még arra, hogy kicsit nem foglalkozol a témával, éled a mindennapjaidat és akkor biztos egy-kettőre sikerül. Szerintem már túl sokat agyalsz ezen és ez sem jó. Csak azért mondom mert mikor az ikrek megszülettek én teljesen bekattantam. Egész nap csak ezen rágódtam, számoltam, osztottam, szoroztam és az lett az eredménye, hogy nem lettem terhes pedig azt leszámítva mindig elsőre sikerült. És ahogy visszamentem dolgozni az első hónapban beköltözött a Petra.

Kép
[/url]
ági2

Mo
Biztos jó lesz a tábor mi most utazunk el 4 napra de már nagyon várom. Végre egy kicsit kimozdulok.

Panda
Én is becsülöm, hogy ilyen kitartó vagy de hát mit tehet az ember ha gyereket szeretne. Most úgy gondolom, hogy bármit megtennék érte. Az egyik régi munkatársamék 7 évig próbálkoztak mikor feladták. Ez baromi sok idő. A kapcsolatunk is megszakadt mert akikkel jóban voltam szinte mindenkinek van már gyereke és gondolom ez nekik a mai napig egy fájó pont és így elmaradtak a találkák. Nem láttad régebben volt egy film a lombikról 4 párt mutattak be és azt hiszem 4 részes volt? (magyar film volt)
Annyira drukkolok neked, valahogy érzem hogy nektek elsőre fog sikerülni. Olyan türelmetlen vagyok.

Éva
Nálunk teljesen fordítva van. A kislányom annyira apás és az Olivérhez meg nem nyúlhat az apa, csak anya jó mindig. Kicsit néha már megőrülök tőle. Mert ha van valami dologom akkor addig vinnyog amíg oda nem megyek.

Kép
[/url]
ági2

Ági,
Kép
Gratula :lol: Amúgy látttam azt a filmet a párom megvette nekem Sejtjeink a címe nagyon jó.

Zora,
Drukkolok ma nagyon!
Kép

Éva,
:D :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy mostanában nem irtam, de nagyon sok a dolgom, otthon pedig a gépünk kinyiffant a virusoktól, és a páromnak nincs ideje újratelepiteni.
Jövő héten én nem leszek (hétfő -kedd hivatalosan szabad, a többi napra pedig van még a tavalytól megmaradt szabim) - megyünk a hétvégi házba lazitani :) - azért nagyon fogtok hiányozni!!!!

Amiről be akartam nektek számolni az az, hogy a tegnap voltam dokinál - a kolléganőm iratkozott fel egy új dokihoz, de mivel nem tudott elmenni, kihasználtam én az alkalmat :)
Vett mintát méhnyakrák szűréshez, és UH-n megmutatta, hogy mind a 2 felemen van érésben levő tűsző - kiszámolta, és azt mondta, hogy a bal oldali nagyobb, mint a jobb, tehát az fog megrepedni. Tulajdonképpen azt hiszem, hogy az éjjel meg is történt, mert az este nagyon feszitett, és reggelre a hőm felugrott 2 tizedet.... de nem ez a lényeg.
A lényeg az, hogy a doki azt mondta, hogy ha 3 hónap alatt nem jön össze, hogy terhesen maradjak, és nincs türelmem várni, akkor menjek vissza hormonprofilra, spermanézésre, tűszőfigyelésre/ repesztésre - majd meglátjuk mire van szükség :) - ettől nagyon megnyugodtam :)

Ági, örülök, hogy minden rendben van veletek :) - gratulálok a kislányhoz!!!

Panda nagyon fogok szoritani neked!!!!

Zora, tényleg nem kellene olyan sokat agyalj mindenen - próbáld meg lefoglalni magad! - kiváncsi vagyok, mi lesz a dokinál...

Mo, sajnos mostanában nem lesz alkalmunk összefutni, majd egyszer :wink:

Éva, annyira sajnálom, hogy veled is kibabrált ez a hónap.....

Most mennem kell :( - később még megpróbálok jönni

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!
Ildikó!
De jó hírekkel jöttél!!!!
Lehet, hogy már az, hogy megnyugtatott az orvos elég lesz és a májust már pocakosan kezded!

Nekem ma sem emelkedik a hőm. :cry:
Amúgy nem szomorkodom, mert a következő hónapban Closty-t szedek és Macát, meg cickafarkot! 8) :lol:
Szóval nagyon bizakodom!!!!

Ági!
Kicsit lejjebb egy orvos indított egy UH-os topikot kb 1 hete, csak senki nem veszi észre!
Minden UH-os kérdésre szívesen válaszol!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Ági! Nagyon nagy gratula, hogy kislány lesz! Én is zat szeretnék majD!!!!
Várom a képet a topikbabáról!!!! :roll:

Ildi! De jó, hogy jöttél! Ez nagyon jó hír! De jó lenne, ha minden összejönne ott bent Neked és semmi egyéb kukucska a dokitól!!!

Zora! Nagyíon várom mint mond a dokinéni!!! Remélem segíteni fog!

Mo! Üzenem a stukádnak, tessék megjönni és akkor már kezdődhet is az újabb hónap!!!! :wink:

Éva! Kíváncsian figyelem, hogy is alakulsz ebben a hónapban. Téged is jól helyrerázhatna már valami orvos és már költözne is a kistesó.
Az én Manóm most egyre többet és egyre szebben mondogatja, hogy apa. Az anya még nem negyon megy, de azt is használja és én tudom , hogy azt mondja csak az nehezebb. De nagyon jó érzés! :lol:

Panda! Vasárnap vagy hétfőn kezded a szurikat?? Hajrááááááááá!

Ind! Veled mi a helyzet??? Vizsgázni fogsz és nagyban könyvkukacot játszol????

Sheila? Nálad mi újság???

Itt a görbém:

Kép

HÁt kíváncsi vagyok mikor fog megjönni most nekem, mert szerintem 1 héttel előbb volt a pé-m, de a ferti szerint nem. Most jól letesztelem a fertit, ha megjön, mert akkor meglátjuk neki vagy nekem volt igazam a pé-vel kapcsolatban!

Szép Napot Mindenkinek!!!
Vendég

Krisz,
Most szombaton :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Micsoda pangás van!!!

Pandácska!
Nagyon aranyosak az új vonalzóid!!!

Úgy döntöttem én is arculatot váltok!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok. megint vizsgáztam, megint nem sikerült. Pedig baromira nem lenne nehéz, csak még mindig a büntető eljárás kavargott a fejemben, arról nem beszélve, hogy amiből tanultam már hatályát vesztette. De nagyon rendes volt a tanár és adott új időpontot, hogy hozzá menjek megint és most nem is írta be az egyest.
Viszont rettentő izgalmas hírem van, nem fogják kitalálni, hogy mi történt velem. Hagyok is gy kis időt, csak a köv. üziből derül ki...

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
Na majd legközelebb jobban sikerül :wink: ! mi az a hír?????
Vendég

Ind!
A vizsga le van ejtve, majd legközelebb, de mondd már a hírt!!!!

Éva

Kép
balimama

Szóval a nagy hír, hogy ebben a hónapban immáron harmadszorra is bepáfrányosodtam, kinyilt a méhszájam és a tojásfehérje sem hiányozhat. Nem görcsöl a hasam, viszont nyomásra nagyon érzékeny és mintha feszülne is. Ami érdekes, hogy ennyire szerintem sose volt nyitott a méhszáj, beférne az ujjam. És amikor ezt emgnéztem tegnap este, olyan mennyiségű tojásfehérje zúdult ki, hogy csak lestem, szerintem 1 méterig nyújtható lett volna simán. Viszont különben a bugyimon érdekes módon nincs olyan nagy mennyiség. A hőm most van normál értéken, eddig ki akartam hűlni, úgyhogy szerintem ha volt vm. a hőemelkedésnek csak most kell jönnie, de én már nem tudom, hogy volt-e egyáltalán bármi az eddigiek alapján.

KépKép

KépKép
lnd

látom izgultatok! bocsi, hogy igazából semmi nincs :roll:

KépKép

KépKép
lnd

Kép

KépKép

KépKép
lnd

azért erre is reagálhatnátok vmt, vagy most mérgesek vagytok? :cry: én szomorú vagyok

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
most akkor hányszor volt ilyen ebben a ciklusban és melyik napokon?
Vendég

ja látom háromszor
Vendég

Ind!
Nagyon drukkolok Neked!
Remélem ez már tényleg tüszőrepedés volt!

Éva

Kép
balimama

én már nem bízom abban, hogy tényleg pém lenne. de ha estleg mégis, akkor a jelek alapján szerintetek mikor kell lennie? estleg 5 nap múlva a köv. tünetegyüttsnél? sajnos az anyák napi + tesztről már úgyis lekéstem

KépKép

KépKép
lnd

ha ma veszek lh tesztet, este megyek még vele vmre?

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok!
Ind! Remélem , most ez egy valódi pé, bár én bízom benne , a görbéd egyértelműen erre utal! Drukkolok!
Voltam a dokinőnél. Őszintén mondom, a múltkori orvos is nagyon rendes volt, csak mégis maradt bennem valami hiányérzet. Most már tudom, hogy ezt a fajta bizonyosságot csak ettől az embertől kaphattam meg. Én könnyen lelkesedő tipus vagyok, de itt többről van szó. Ültem szemben egy szimpatikus, egyenes, vidám, őszinte tekintetű, velem egyidős nővel és végre feltehettem a kérdéseimet. Senki nem sürgetett, és nem győzködött arról, hogy semmi bajom, vagy hogy mit izgulok, hiszen van már 3 gyerekem. Egyszerűen csak megértette és együttérzett velem, komolyan vett és tényleg segíteni akart és tényleg akkor és ott nekem!! 3 féle lehetőségből választhattam.
1. Szedek bromot, és a prolaktinszint rendeződésével a progiszint is rendbejöhet.
2. Szedek Clostyt (napi egyet) és Bromot, így biztosan szép peteérésem lesz és a prolaktin is lemegy.
3. Választom mindezekből a homeopátiás szereket és türelmesen megvárom a hatásukat, megúszva a gyógyszerek mellékhatásait.

Zora
Kép
zora7

most már görcsölök is

azt hiszem legalábbis

KépKép

KépKép
lnd

Én végül a 2. megoldást választottam, mindegy hogy miért (türelmetlenség elsősorban), ő támogatta. Ma bevettem az elsőt. Ennyi és boldog vagyok! Ebben a hónapban nem kell még Uh-gal nézni a tüszőket és a nyálkahártyát, mert alacsony a dózis, csak akkor kell jelentkeznem, ha panaszom van. Jövő hónaptól mindent figyelni kell.

Zora
Kép
zora7

Érdemes megnézni Ind, egyet ellősz, de lehet, hogy már nem mutatja, ha tényleg ma van. Akkor jó lesz a többi a jövő hónapra(amire már nem is lesz szükség)

Zora
Kép
zora7

jaj, de jó Zora! Remélem én is így lelkesedem majd az új orvosért és askkor nem kell többet vacilálnom, hogy a réginél maradjak-e.
És mit választottál. Te mit látsz a görbémen, amit én nem?

KépKép

KépKép
lnd

de simán lehet, hogy már most segít, nem ?

KépKép

KépKép
lnd

Görcsölés még repedés előtt van? külön ezután bezárul a méhszáj?

KépKép

KépKép
lnd

néhány órával utána már nem mutat semmit?

KépKép

KépKép
lnd

Zora! már el is mentél?

KépKép

KépKép
lnd

Zora,
Örülök hogy boldog vagy :D a bromoval csak óvatosan elöször csak felet egyél mert elég durva kis gyogyi de hatásos!
Vendég

Az Lh teszt csak a tüszőrepedés előtti 48 órában pozitív, utána negatív.
Görcsölés előtte van utána már csak kicsit sajog, amit a kis vérzés okoz a tüsző helyén.
Méhszáj utána 1-2 nappal bezárul fokozatosan.

Zora
Kép
zora7

Upsz, épp most kaptam be egy felet! Meg fogok halni?

Zora
Kép
zora7

Panda a szurik peteérést serkentő szurik? Aztán kukucs és szívás, aztán 2 nap és visszahelyezés?

Zora
Kép
zora7

Panda, akkor hány nap múlva leszel babás?

KépKép

KépKép
lnd

Zora,
Felesével kell az elején enni persze ha csak felet kell enned akkor végig annyit. Igen növesztő szurik meg kapok olyat is az elején ami gátolja a hormonokat.

Ind,
Ha minden jól megy kb 2 hét múlva.
Vendég

Már nagyon várom! Annyira izgulok értettek. Különben ha több petéd lesz, a maradékot lefagyasztják?

KépKép

KépKép
lnd

Nem tudod, hogy az ilyen lefagyasztott megtermékenyített petesejtekből mennyi eséllyel lesz baba?

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
Hát csak akkor fagyasztják le ha sikerül egy bizonyos állapotig elvinni őket én legalább 3 kell hogy legyen ha jól tudom. A fagyibabák többségében nem sikeresek de valakinek pont úgy sikerült.
Vendég

én kicsit félnék fagyasztottat beülttni. biztos, hogy egészségesek maradnak?

KépKép

KépKép
lnd

ne haragudj, csak azért kérdezek ilyeneket, mert tudom, neked erre már biztos nem lesz szükséged. a sógornőmnek szerintem 2öt fagyasztottak le.

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
Priviben írok.
Vendég

ne haragudjatok, de eddig nem törödtem vele. kb hol találom meg, hogy kit milyen néven keressek a wiwen?

KépKép

KépKép
lnd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: