Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy mostanában nem irtam, de nagyon sok a dolgom, otthon pedig a gépünk kinyiffant a virusoktól, és a páromnak nincs ideje újratelepiteni.
Jövő héten én nem leszek (hétfő -kedd hivatalosan szabad, a többi napra pedig van még a tavalytól megmaradt szabim) - megyünk a hétvégi házba lazitani

- azért nagyon fogtok hiányozni!!!!
Amiről be akartam nektek számolni az az, hogy a tegnap voltam dokinál - a kolléganőm iratkozott fel egy új dokihoz, de mivel nem tudott elmenni, kihasználtam én az alkalmat
Vett mintát méhnyakrák szűréshez, és UH-n megmutatta, hogy mind a 2 felemen van érésben levő tűsző - kiszámolta, és azt mondta, hogy a bal oldali nagyobb, mint a jobb, tehát az fog megrepedni. Tulajdonképpen azt hiszem, hogy az éjjel meg is történt, mert az este nagyon feszitett, és reggelre a hőm felugrott 2 tizedet.... de nem ez a lényeg.
A lényeg az, hogy a doki azt mondta, hogy ha 3 hónap alatt nem jön össze, hogy terhesen maradjak, és nincs türelmem várni, akkor menjek vissza hormonprofilra, spermanézésre, tűszőfigyelésre/ repesztésre - majd meglátjuk mire van szükség

- ettől nagyon megnyugodtam
Ági, örülök, hogy minden rendben van veletek

- gratulálok a kislányhoz!!!
Panda nagyon fogok szoritani neked!!!!
Zora, tényleg nem kellene olyan sokat agyalj mindenen - próbáld meg lefoglalni magad! - kiváncsi vagyok, mi lesz a dokinál...
Mo, sajnos mostanában nem lesz alkalmunk összefutni, majd egyszer
Éva, annyira sajnálom, hogy veled is kibabrált ez a hónap.....
Most mennem kell

- később még megpróbálok jönni
puszi mindenkinek!