Hello Lányok!
Én három menetben robbantam fel ma,fel akartam jönni a fórumra,de semmi ,bevágtam a durcát,mellé egy fél tál meggyes rétest ami akkor sült ki,és lefeküdtem aludni,mert akkor már nagyon be voltam fordulva,egy kis ideig vártam hogy felszívódjon a cucc,és elkezdjen termelődni az endorfin,hátha elönt a nagy boldogság de ugy látszik az is sztrájkolt ma.Igy aludtam 3,5 órát és csoda történt itt vagyok.
A világítós csillagokra én is gondoltam,próbáljátok meg még tapéta üzletekben,ott is szokott lenni,de itt nálunk van egy házépítők boltja én ott fogom megnézni,mert ott minden van.Ha nem kapnátok szóljatok és megnézem nálunk ,aztán majd valahogy lebugázzuk a szállitást.
Ma annyira szar volt a kedvem mikor felébredtem,egész délelőtt bőghetnékem volt,és még a net sem engedett fel,hogy titeket olvasva bebalzsamozzam sajgó lelkemet
De most hogy felkeltem elmúlt.Biztos csak egy viharfelhő volt életem egén,na jó egy kis zivatar volt délelőtt a kád szélén,aztán elfújta a szél.
Képbe vagytok még???Ma megszállt a ihlet és prózában nyomom.
Azt hiszem én is az mellett döntök,hogy éjszakára marad a babuci bent,mindkettőnknek jobb igy.Pihenés és minden szempontból.
Holnap reggel ctg és uh-drukkoljatok hogy minden jó legyen,izgulok miatta egy kicsit.
Apa vasárnap óta toborozza a haverokat ha megszületik a fia,apa lettem partit tart,és betitntáznak valahol.hmmm.
Én hánytam ,én voltam rosszul,most is én nyűglődök a kódor fájdalmaimmal,engem húz a görcs,én szülöm meg,én kelek fel éjszaka szoptatni és végtelen a sor ,és ő megy partizni dagadó mellénnnyel,hogy megvan a fia!Csak egy spontán kérdés merül fel bennem,ÉN aki a munka dandárját kapta,mikor mehetek ünnepelni?
Mert amig terhes voltam nem mehettem füst,zaj,lökdösődő részegek,de neki mondtam menjen,miattam ki ne maradjon semmi jóból,én meg itthon hallgattam a zenét ha felhívott éjszaka a buliból,hogy egy kicsit én is ott legyek...de majd ha meglesz babuci megyünk együtt úgy mint eddig,ja csak ha szoptatok akkor belőlem is folyik a lé,babucira is gondolni kell,meg nem a nagyinak szültem a bébit megörzésre.
Bár képzeljétek anyukám azt mondta,hogy nem mehet a kapcsolatunk rovására az hogy kisbabánk van,mennünk kell minden hónapban legalább egy hétvégét valahova,színházba,vacsizni,vagy táncolni,majd ő vigyáz az uncsira.Kettesben is lennünk kell,és egymással is foglalkozzunk,ne csak folyton a pindurral.
Erre bejelentettem,hogy minden vasárnap du.megyünk latin tánciskolába,hogy ha elmegyünk egy salsa clubba,ne csak a zenét hallgassuk.Én imádom ezeket a táncokat mert én jártam már tánciskolába,apa még nem de a zenével már megferőztem,és benne van.
Tegnap este apa olyan kedves volt

megfogta a karom (ami mindig is vékony volt)olyan kis puha párnás vagy!!!!

na ez volt az a pillanat amikor úgy éreztem szeretnék már újra a régi bőrömben lenni.Gyönyörködni a babámban....és visszakapni a verseny súlyomat.
Ennek örömére most megeszem a tejszines sonkás uborkás csirkemellet sült krumplival.Pá csajszik