Jo sokat irtatok, hat csatlakozom en is!
Myssnia!
Olyan meg nem volt a tortenelemben, hogy valaki bent maradt volna!
Marti!
Nalunk keruletekre (megyek) van osztva az orszag es mindegyikben maskor van a tavaszi szunet. A pozsonyival kezdik es kb. marcius vegere megvan az egesz allam. Egyebkent itt most szep napos ido van, de hideg (- 5-8fok).
Es szupik a lampak!!!
Kangi!
Jarsz uszni??!! De jo neked!!! En nem merek, mert mostanaban nagyon erzekeny vagyok, eddig a terhessegem alatt mar 2* volt folyasom.
Es milyen erzes a 45-os erossegu fajas? Csak hogy el tudjam kepzelni.
Kaska!
Meg kb. 1 honapja vettem 6 db. L-s bugyit, leszalitott aron a Tescoban es most az anyum azt ajanlotta, hogy csereljem ki bennuk a gumit nagyobbra. Igy talan megint jo lesz 1 honapig.
. Amit most vettem az eleg draga volt, kb. 1500 Ft. Kiprobalom milyen (meg nem mostam ki), aztan majd meglatom. Hat biztosan gyakran fogunk bugyit mosni.
Beu!
A langos utan beindult a babo! Kb. 7 percen keresztul ereztem a mocorgast! Olyan, de olyan jo volt.
Leszter!
Hogy megy a romeltakaritas? Biztosan nagyon szepek lesztek!
Ari!
En is lattam ilyen hosszu szaru bugyikat es volt rajtuk olyan hastarto pant is. 9000 Ft/nal kezdodtek, de allitolag 50%- os kedvezmenyt adtak volna. Akkor is sok. Viszont igen sexin neztek ki.
Hermi!
Fejfajasom nekem is volt es ami a legjoban segitett az a fejmasszazs volt kispapa modra. Tenyleg segitett, pedig nem hittem benne.
Nalam is vannak szivzorejek, de allitolag ez fiatal felnottkorban normalis. Allitolag a vercsatornak nem mindenhol egyforma vastagok es igy zorejek keletkeznek a ver aramlasakor, ami nem baj. (Legalabbis valahogy igy magyarazta egy medikus baratom). De nalam nem talaltak semmi patologusat, pl. billentyuzaras hibat. Vard meg mit mondanak tovabb, de tenyleg fura, hogy eddig nem volt semmi. Nalam mar pici koromtol zorejezik. Ne izgulj, biztosan nem veszes a dolog!!!
Minden finiselonek nagy-nagy drukk!!!
Tundimami
19+0