A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Jo sokat irtatok, hat csatlakozom en is! Kép

Myssnia!
Olyan meg nem volt a tortenelemben, hogy valaki bent maradt volna! Kép

Marti!
Nalunk keruletekre (megyek) van osztva az orszag es mindegyikben maskor van a tavaszi szunet. A pozsonyival kezdik es kb. marcius vegere megvan az egesz allam. Egyebkent itt most szep napos ido van, de hideg (- 5-8fok).
Es szupik a lampak!!!

Kangi!
Jarsz uszni??!! De jo neked!!! En nem merek, mert mostanaban nagyon erzekeny vagyok, eddig a terhessegem alatt mar 2* volt folyasom.Kép
Es milyen erzes a 45-os erossegu fajas? Csak hogy el tudjam kepzelni.

Kaska!
Meg kb. 1 honapja vettem 6 db. L-s bugyit, leszalitott aron a Tescoban es most az anyum azt ajanlotta, hogy csereljem ki bennuk a gumit nagyobbra. Igy talan megint jo lesz 1 honapig. Kép. Amit most vettem az eleg draga volt, kb. 1500 Ft. Kiprobalom milyen (meg nem mostam ki), aztan majd meglatom. Hat biztosan gyakran fogunk bugyit mosni. Kép

Beu!
A langos utan beindult a babo! Kb. 7 percen keresztul ereztem a mocorgast! Olyan, de olyan jo volt.Kép

Leszter!
Hogy megy a romeltakaritas? Biztosan nagyon szepek lesztek!

Ari!
En is lattam ilyen hosszu szaru bugyikat es volt rajtuk olyan hastarto pant is. 9000 Ft/nal kezdodtek, de allitolag 50%- os kedvezmenyt adtak volna. Akkor is sok. Viszont igen sexin neztek ki.

Hermi!
Fejfajasom nekem is volt es ami a legjoban segitett az a fejmasszazs volt kispapa modra. Tenyleg segitett, pedig nem hittem benne.
Nalam is vannak szivzorejek, de allitolag ez fiatal felnottkorban normalis. Allitolag a vercsatornak nem mindenhol egyforma vastagok es igy zorejek keletkeznek a ver aramlasakor, ami nem baj. (Legalabbis valahogy igy magyarazta egy medikus baratom). De nalam nem talaltak semmi patologusat, pl. billentyuzaras hibat. Vard meg mit mondanak tovabb, de tenyleg fura, hogy eddig nem volt semmi. Nalam mar pici koromtol zorejezik. Ne izgulj, biztosan nem veszes a dolog!!!

Minden finiselonek nagy-nagy drukk!!!Kép

Tundimami
19+0
tündimami

Tényleg ám! A kispapi fejmasszázs Kép Kép Az nekem is mindig segített. De legalább 25 percesre kell kérni Kép
Pocóka (pocóka)

Sziasztok

Lanyok jottem elbucsuzni , mert nagyon nincs idom olvasgatni..:0/
Finisheseknek nagyon drukkkolok! Kép Azert ha tudok meg benezek. Meg nem tudom hova fogok irogatni, talan az elso napok -hetekbe. Csajok, gyertek Ti is gyorsan!!!!
Tettem fel kepetek Jazminrol a www.netfiok.hu albumokhoz. Nincs jelszo.

Sziasztok
Mindenkinek nagyon jo pocakosodast!!! Kép Kép

Norkini+Jazmin
norkini

Norkini,
nagyon szép baba Jázmin, olyan jó nektek, hogy már otthon vagytok együtt hármasban!!!

sok sok boldogságot az újdonsült családnak.
puszi
Pocóka
Pocóka (pocóka)

Sziasztok!

De jo, hogy jo a pentek is a talira!!! Kép Mi kb. delelott 10-11 korul erunk Bp.-re, szoval onnan kezdve barmelyik idopont jo.

Megyek ebedelni. Annyira csipem, hogy kispapi itthon dolgozik, igy egyutt reggelizunk, ebedelunk, vacsorazunk...Es persze barmikor megnezhetem, hogy van. Kép

Tundimami
19+0
tündimami

Sziasztok lanyok!

Mar vagy 1-2 oraja faj a hasam egy adott ponton, bal oldalt felul, valszeg valamit nagyon kemenyen odanyom a babo... Remelem, nincs semmi jelentosege, de eleg vacak erzes, olyan, mintha egy seb lenne ott, es minden mozdulat kulon rossz...Kép Volt valakinek ilyen? Ez normalis harmadik harmadbeli jelenseg? Nagyon remelem, hogy nem a visszafordulast fontolgatja a babo, mert az elso fordulasa (ha az tenyleg az volt) jart hasonlo erzessel. Ha megis fordul, akkor kuldok belole Kanginak es Beunak. Esetleg mas jelentkezo???

Most asszem kicsit lefekszem, hatha ugy jobb lesz, aztan majd visszaolvasok, addig is puszi:

Leszter
32+5
leszter

Szia Pocóka!

Örülnénk ha Te is eltudnál jönni a talira!!!Hajrá 50 százalék!!!!!!!!!!

Manócs!
Várunk!!!!!!!!!!!!!!

Mariann
25
Névtelen

Urszila,
levél ment.
Ari
ari

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, sokat nem tudtam vele beszélni, viszont elküldött aneszteziológushoz, onnan vérvételre. Aztán ma voltam az elsõ CTG-n is, alig sikerült felébreszteni a babát. De az eredményét még nem mutattam meg az orvosnak, remélem minden rendben. Csütörtökön kiderül.

Tegnap oly hirtelen távoztam (az ágyba), hogy elfelejtettem drukkot küldeni a finiselõknek. Most pótolom: mindenkinek drukk, kivéve Franyó. Neki is, csak a fogorvoshoz.

Kangi! Nem mondod? Zugló területi hidegpont? Kép

Leszter! Kitartást a festéshez, a végeredmény biztos kárpótol a felfordulásért.

Franyó! Nyakban is jó lesz! Elég erõs? Kép A fogorvos miatt részvétem! Manócska ötlete viszont jó! Kép

Susie! Üdv itt!

Tali akkor 5 vagy 6?

Lángost akarok!!!!

Beu
37+2
beu

Leszter! Nekem nem volt ilyen. Pihengess, és ha nincs jobb ötleted, hívd fel a dokidat!

Beu
37+2
beu

Norka,
nagyon édi Jázmin babóKép

Nekem is küldhet valaki lángostKép

Legyen 5 a tali, és akkor egy kicsit ott tudnék lenni!
Ez egy óhajtó mondat volt!KépKép

Leszter,
szerintem ne aggódj, tudod, úgy mint régebbenKép

Manócs
20+6
Manócska

Halihó Kismamekok!

Én is vettem nagyibugyikat, de ha megyek vhová, akkor mindig kismamabugyi van rajtam, szuper kényelmes, kicsit támasztja a pocakomatKép. Ha ezt tudom, már Danónál vettem volna, dehát akkor zsugoriskodtam... most is csak kettõt vettem...

Susie, üdv körünkben, jó pocaknövesztést! A hüvelyi manuális vizsgálat teljesen normális végig a terhesség alatt, a végefelé kissé sûrûbben is, mivel igy tudja megállapitani pl. a méhszáj állapotát is. De jogod van bármikor visszautasitani! Nekem egy aranykezû dokim van, szinte nem is érzem, és még igy is állandóan elnézést kér... mondjuk engem nagyon megnyugtat.

Húúúúú Mariann, imádom a belga pralinééééétKépKépKép, tönkre fog menni a billentyûzetem a sok nyáltól!!!

Érdekes a fogorvos kérdés, nálam olyan, mint a nõdoki, bizalmi állásKép. Holnap megyünk hozzá családilag, még Danót is visszük, mert még csak picikorában látta... Szuper nõszemély, rengeteget dumálunk, 4 gyereke van 2 fiú és két lány, a két lány jött bónuszként, harmadikraKép. Egy baj van vele, rákosborzasztón lakik, ami délpesthez képest nagyon északra van...

Gombóc, kitartás, drukkolok!KépKépKép

Hermi, saját tapasztalatom szerint, ha az ember kismama, sokkal jobban figyelik az apró anomáliákat is. pl. én még babóra készûlve teljesen kivizsgáltattam magam. No mikor ugyanazon tünetek megvoltak a terhesség során elrendelt vizsgálatoknál, rögtön elkezdték mondani, hogy hû meg ha, és tessék komolyan venni... Kissé ki voltam akadva, hiszen éppen azért mentem el korábban, hogy szóljanak, kezeljenek, ha szükséges. Aztán találtam egy jó dokit, és helyükre kerültek a dolgok...

Népi hagyomány ám a ZsuzsannanapKép, akkor kezdõdik a fû zöldelése, és utána már nincsen akkora hidegKépKép.

Na megyek, pussz!
Zsófi
34+5
Csucsuka

Beu!

Szivesen sutnek langost a talira, de masnaposan mar nem az igazi Kép, tudom, nem kerted, de itt a recept, ha esetleg raszanod magad.

500 g simaliszt
1/2 dl olaj
so
2 tojassargaja

3 dl tej
50g eleszto
1 EK kristalycukor
(mikor felfutott az elesztos tej, akkor hozzaadni a liszthez es fellagy - inkabb kemeny tesztat gyurni)

Ha van kelesztotalad, akkor 20 perc alatt megkel a teszta es ezt a 6 db.-ot (ennyi lesz ebbol a mennyisegbol) 10 perc kisutod.

Jo etvagyat!

A mai ebedet meg vissza kellett raknom a sutobe, mert nem sult at a hal. Hat, ilyen sem tortent meg velem!

Tundimami
19+0
tündimami

Gyorsan átfutottam, mert mennem kell a belgyógyászhoz.

Mariann,
Péntek délután nem igazán jóKép. Délelõtt jobb lett volna - bár akkor otthon dolgozomKép - majd legközelebb. Ha véletlenül mégis be tudnék ugrani, akkor csak elférek majd valaholKép.

Zsuzsi,
Drukk a szopihoz, szépek a fiúk.

Franyo, Mano2, Momo, Myssnia, Judó, Kangi,
DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!

Köszi mindenkinek a drukkokat.

Susie,
Gratula és üdv.

Franyó,
Hiányozni fogsz a talin, de megértem.

Hermi,
Drukk, és nem lesz semmi baj.

Pulykás, csirkés - szénhidrát diétás - receptek engem is érdekelnek.

Maci_2
32
maci_2

Maci 2 !

De kár de kár!!!!
Remélem azért még is csak valahogy......KépKépKép
Azért Várunk!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

Mariann
25
Névtelen

Köszi Lányok! Nem aggódom ám annyira...Kép

Hermi
hermi

Kaska, Leszter!

Azért jövök én, jövök én, csak nagyon nem leszek képben, mert kifolyik a szemem a sok olvasástól. Azért lesz kevesebb idõm, mert belekezdtem egy hiperintenzív nyelvtanfolyamba, a fennmaradó idõben meg mindenféle ügyintézek (át kell szervezni az egész lakást, bútorokat kitalálni, asztalossal egyezkedni, vízboiler helyett kombicirkó, veszekedni a szemetesekkel stb stb stb). Egész nap jövök-megyek-tanulok.
Persze ahhoz képest, hogy reménytelennek láttam a babanetezést, ma már itt ülök egy fél órája. Kép Most viszont megyek, mert leckét köll írni, aztán meg terhestorna.

Finiseseknek drukk!

Sziasztok!

Gombóc! Kép
Köszi, mindjárt átmegyek a Margitos topikba!

Pocóka! Kép
Nem én úszom, hanem a fiam. Azt hiszem, én nem mernék, félnék a fertõzéstõl. De szülés után szerintem elmegyek majd néha, regenerálódni.

Éjjel volt egy-két jóslófájásom, amire felébredtem, de mire eljutottam addig, hogy mérni kellene, visszaaludtam, úgyhogy gondolhatjátok, hogy nem voltak erõsek. Holnap lesz a farsang az oviban, tehát délutánig remélem vár a baba. Bár azért lelkileg egyre jobban készülök a túlhordásra, hogy ne érjen váratlanul! Kép Kép

Drukkolok finiselõ társaimnak!
Myssnia! Külön kitartás!
Franyo! Továbbra is együttérzek fogorvosilag!

Puszi: Judó
39+2
judó

Sziasztok lanyok!

Jelentem, a hasam jobban lett, de azota megint kezdi...Kép Nem igazan aggodom, mert szerintem csak a babo nyomakszik valami erzekenyebb ponton, de azert koszi a megnyugtatasokat!Kép Es nagyon orulnek, ha leirna, akinek esetleg volt ilyesmi. Halljatok, nagypocisok?Kép

Anyez,
"Tudomanyos" magyarazatot en sem tudok adni, de lehet, hogy megerez valamit az eb, pl. a Te hangulatod megvaltozasabol. Esetleg talan erzi a hormonok miatt megvaltozott szagodat.Kép

Susie,
Udv itt, es jo pocinovesztest!Kép
A 6-7. heten en ugy tudom, 4 dologrol lehet megbizonyosodni az UH segitsegevel: fennall-e a terhesseg; mehen beluli-e; hany baba van a pociban; es ver-e a szive (azaz nem halt-e el). Aztan a 12. heten mar a tarkoredot merik es a novekedeset is figyelik persze.Kép
Engem minden egyes alkalommal (3 hetente) megvizsgal a kesztyus verzioval is a dokim, ne aggodj, ovatosan csinaljak, ez nem artalmas.

Hermi,
Nekem is irtak valami rendellenesseget az EKG-s papiromra, de mivel panaszom nincs, allitolag nem kell vele foglalkozni.

Zsuzsofi,
Jobbulast Neked is! Aztan nem am ratusszogni a monitorra, hogy minket is megfertozz!Kép

Franyo,
A csusztatott palacsinta nagggyon fincsi!Kép Anyosom szokott csinalni, en meg sosem probaltam.

Manocska,
Ilyen idoben konnyen osszeszednek egy jo kis mandulagyulladast a kutyak is, de ezt vizsgalat nelkul nem lehet megallapitani. Ha az van neki, akkor jo lenne elvinni allatorvoshoz. Addig is a meleg lotyik nem arthatnak (semmit ne kapjon hidegen), a seta legyen rovidebb (inkabb csak pisiles-kakilas), es ne menjen bele a hoba a kutya, ha megoldhato.Kép

Urszila,
Nekem az elkovetkezo 2-3 het nem nagyon jo a talizasra, mert rengeteg dolgom van/lesz/lenneKép, de majd utana megbeszeljuk, ok? Ugy lenne az igazi, ha minel tobben ossze tudnank jonni, nem?Kép
Amikor mult ev vegen fekudnom kellett, akkor en is hazhozszallittattam a kajat, de en az A la gastroyal-tol. Fincsi volt, nagy volt a valasztek is (kb. mint a Food Expressnel), de en egy ido mulva valahogy mar nagyon untam. Te hogy birod?Kép

Tundimami,
Akkor egyel sok-sok langost, hogy mindig nyugodt lehess, hogy mocorog a babo.Kép
Romeltakaritas, hahaha, egyelore meg szaporodnak a romok, aztan majd hetvegen festunk, gondolom az lesz a csucspont, es csak utana kezdodik a takaritas. Jo lenne mar ott tartani.Kép

Norkini, Gomboc,
Azert jo, hogy meg neha beneztek.Kép Aztan majd talalkozunk odaat.Kép

Myssnia, Kangi, Judo, Momo,
Drukk, drukk, drukk, drukk!KépKépKép

Na puszi:

Leszter
32+5
leszter

Sziasztok!

A tali véglegesitve:

Pénteken,21.-én, délután 5 órától,a Wesselényi u .47.szám alatt található Kamilla Teaszalonban.

Lefoglaltam a helyet,mindenkit várunk!!!!!!

Mariann
25
Névtelen

Most voltunk dokinéninél,minden ok,bár a baba ma nem mocorgott,és UH alatt is nagyon aludt" -remélem nincs baja.
A pocak keményedésre adott egy asztmára való gyógyszert,de csak kardiológiai kivizsgálás után szedhetem be,mivel magas a pulzusom,és ez meg még jobban megemelné.Szóval otthon el kell mennem EKG-ra.Hurá!!!Kép

Mostantól sajna nem vagyok számitógép közelben,nem tudom nyomon követni az eseményeket,igy minden finissselõnek HATALMAS DRUKKKKK ÖZÖN!!!!!!!!!

A tel.számomat fennt megadtam,ha valaki a tali miatt akar elérni ezen teheti....

Sziasztok!

Jó pocaknövesztést mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Mariann
25
Névtelen

Mariann,
Ha meg olvasod, JO UTAT!KépKépKép
leszter

Sziasztok

lehet h. en is tudok menni a talira penteken Kép
ez az utolso het a melohelyen Kép, s hogy szidnak ezert, (miattad nem tudok menni kresszre, s mi lesz az oktatassal?) pedig mar amugy is csak egy hetem lenne hatra a szerzodesbol es hogy megmaradjon a TB-m azert kellett most kivennem a szulesi szabadsagot. A munkatarsak abban gondolkodtak ha hatarozott a szerodesem nekem semmi sem jar, vagyis a szulesi szabadsag sem....Kép de ezt amugy is a TB fizeti es nem a munkahely, nem ertem miert jonnek azzal, hogy ami nekem jo, az nekik nem jo Kép grrr... Kezdek rajonni, h. azert nem szeretnek, mert juniusban jottem es mar terhes is lettem. Mintha orvul kiterveltem volna..., pedig nem igy volt. No nem nyivogok tovabb Kép ar csak par nap es vege.

Me en is voltam NST-n, kiderult hogy extrem eset vagyok, bal oldalt fekszik a bebicsek, egy csomo ideig kerestek a szivet es csak ultrahang alapjan leletek meg. Persze, hogy most ugral, amig kerestek a szivet ugralt, de amint megtalaltak a szivet, lepihent egy kicsit es nem vitte tulzasba a dolgokat, meg jo hogy valami minimalisat teljesitett...Kép

Mindenkinek jobbulastKép
Es szep babakat a hetre

Zsurlo
a hamarosan szabadulo

tenyleg nektek is szokott fajni a gerincetek?
Zsurlo

Sziasztok!

Irtam Myssnianak SMS-t, hogy mi ujsag. Ezt valaszolta:

"Varok turelmesen. A dokim ma kicsit burkotlevalasztott, hogy elosegitse a folyamatot. A heten mar 'biztost' mondott. Drukk a tobbieknek."
leszter

Tündimami! Köszi a lángost! Ha magamhoz térek a szülésbõl, biztos megsütöm. Most sajnos megint erõsnek kell lennem, mert az utóbbi napokban elengedtem magam, és a koleszterintszintem a normális tartomány fölött szárnyal valahol láthatatlan magasságban.

Egyébként szoptatás alatt lehet enni lángost? Nektek van valami útmutatótok, hogy mit lehet enni? A védõnõ azt mondta, hogy mindent. Minden más infó pedig arról szól, hogy elég sok mindent nem. Ha valaki tud valamit, tájékoztasson. A védõnõs verzió amúgy tetszik, mert unom már a korlátozásokat.

Dé! A nagy hajtás közepette mindig kell egy kis pihenõ! Ne add fel a babanetezést. Terhesség alatt más sorrendet kell kialakítani! A fészekrakás az ok. Tanulás?! Brrr!! Kép
Félre a tréfával! Ügyes vagy, hogy van energiád ilyesmire!

Judo! Akkor most holnapig neked is ellendrukk? Csak gyõzze az ember fejben tartani, kinek miért drukkol!

Susie! Engem is minden alkalommal megvizsgál a doki kesztyûsen. Mostanában már 2-3 naponta.

Beu
37+2
beu

Halihó! Kép

Oltári édes babarucikat kaptam a barátnömtöl Kép Hurrá, megint moshatok és vasalhatok Kép

Viszont jól elfáradtam, úgyhogy ma korán megyek aludni.

Tündimami Kép
nem járok úszni, talán valamit rosszul irtam. Sétálok, meg a barátnöm tornáztat (bár ma nagyon "lájtos" volt a torna). 45-ös fájás: keményedés. Gyakorlatilag csak arra jó, hogy az ember érezze, hogyitt majd baba lesz Kép

Leszter Kép
pihenj, hátha elmozdul a babuka arról a kényelmetlen helyröl!

Most vacsiztam, és hihetetlen, mennyire mocorog Gumimaci!

Manocs Kép
köszi a névnapi köszöntést Kismaci nevében is Kép

Beu Kép
sétálni, sétálni, sétálni! Igy jó eséllyel megfordul a baba, plusz a lángosok miatt sem kell lelkifurdalást érezned, hiszen ledolgozod a kalóriákat Kép

Mariann Kép
tali pénteken 5-kor, ha nem szülök. Ha szülök, akkor megpróbállak értesiteni, ha nem szólok és nem vagyok ott, akkor valami SOS történt ...

Megyek pihenkélni, kicsit kifulladtam.

Pussz
Kangi
39+4
kangi

Sziasztok!

Még egyben vagyok, sõt kezd az a gyanúm lenni, hogy most már nincs is kedve korábban jönni a babánakKép. Vagy csak az éberségemet akarja elaltatni?Kép
Beu, az hogy én már szültem, nem jelenti, hogy most tutira biztos vagyok a szülés megindulásában. A lányommal ugyanis egyértelmû volt a helyzet, mert szivárgott a magzatvizem, amivel mindenképp meg kell látogatni a kórházat. Hétfõn hajnalban csak nem akartam mindenkit kiugrasztani az ágyból egy kis vaklármáért, ezért mértem buzgón az idõt két fájás között, és mivel nem sûrûsödtek, én sem lettem ideges. Bár ez nálam kicsit rizikós játék, mert a lányom is 2,5 óra alatt született és a férjem egyelõre nem itthonszülésre képzett bábaKépKépKép.

Leszter, nekem szokott galádul fájni a pocakom, amit tutira a marslakónak köszönhetek, mert más bajom nincs. A lányom nem volt ilyen szadista, dehát ez most egyy másik kis emberKép. Én ilyenkor sûrün váltok ülési és fekvési pozíciókat, hátha megunja az anyakínzást õnagyságaKép

Beu, a szoptatás alatt leginkább neked kell majd rájönnöd, hogy mit ehetsz és mit nem, mert a baba úgyis jelzi, ha valami csikarja a hasát. Pl erõs kajákat meg hagymát nem túl szerencsés enni, mert attól bizony hasfájása, sõt hasmenése is lesz a kölöknek. De van, amelyik gyerek egész jól tolerálja az anyja étkezési szokásait.

Mariann, jó utat nekedKép! Véletlenül nem Spiropentet akar adni az orvosod a keményedésekre? Mert ahhoz bizony kiegészítésképp enni kell egy másik bogyót is (Izoptin) pont a vérnyomás emelkedés és a szívdobogás kivédésére. Éppen ezért nem is szoktak külön kivizsgálást kérni a gyógyszer felírása elõtt.

Judó, a fájásokkal én is így jártam hétfõn, inkább az alvásra szavaztam a szülés helyettKépKépKép

üdv
Momo
(37+4)

Momo
momo

Sziasztok!

Leszter!
De jo, hogy informalsz bennunket, ari vagy.
Egy kicsit eloreszaladtam a dolgoknak, valahogy kiment a fejembol, hogy a hetvegere terveztetek a lakasfelujitast. Csak kitartas, en is szivesen festegetnem a hazunkat. Hol van az meg!? Mi csak most tavasszal kezdunk epitkezni...

Beu!
Jaj, en ugy sajnalok mindenkit, akinek terhesen is dietazni kell! Szornyu lehet. Nekem semmi gondom nincs mostansag. Sot a sielesen megbocsathatatlanul koleszterindusan taplalkoztunk. Inkabb le sem irom, mert zsiros lesz a kepernyo.
Kuldok neked legalabb egy mosolyt: /clipart{happy}

Zsurlo!
Hat tenyleg eleg undokok a munkatarsaid. En is hasonloan kezdtem a dolgokat, de nalunk az igazgaton mulik minden. Most elkezdtem egy palyazatot es ez nagyon tetszik a dirinek, ugyhogy talan meghosszabbitja a szerodesemet, de sajnos nekem is taktikaznom kell. Valamit valamiert./clipart{sad} Nekem is gyakran faj a gerincem, de nekem nem a babatol es azzal, hogy tancoltam nagyon sok panaszom megoldodott. Most viszont nem tancolok es bizony kezd elegem lenni. Jarok terhestornara, meg itthon is tornazom, de az nem ugyanaz. Azelott jartam akupunkturara is, de azt sem ajanljak terhesen. Most kispapa kezelget, de mindig visszajon az franya fajdalom. Nem marad mas, mint turni.

Na, mara elteszem magam, meg vasalgatok egy kicsit. Es pont most olyakat rugizik Picurkam, hogy orom erezni!!! /clipart{proud}

Tundimami
19+0
tündimami

Sziasztok!

Irok gyorsan, amig Kispapa hazon kivul van, szegeny mostanaban o is alig beszamithato, folyton dolgozik, csak enni meg aludni hagyja abba, meg azert kicsit megtutujgatni minket :-)
De ooolyan rendes volt tegnap is, turelmesen megvarta, hogy felora helyett majdnem masfelet netezgettem :-)

Baboca most egeszen fent a bordaim alatt keresgel valamit :-) Olyan, mintha buborekok pukkannanak el, es rendesen CSIKIS ;-] Ma megint voltam terhestornan, lehet, hogy attol nyert ihletet :-)

A kolleginaim olyan dragak voltak ma, mondtak, hogy milyen noies lettem, jo a sminkem, jol all a kismamasag meg minden :-))) Teljesen kivirult a kis lelkem :-)))

Lanyok,
Nagyon koszi Nektek, hogy igy kikupaltatok bugyiugyben :-) Megnyugodtam, hogy akkor meguszhatom garnitura kismamabugyi nelkul :-) Azert ezt a kenyelmi bugyit mindenkepp meg fogom nezni! Es az se rossz tipp, hogy rendes gumis bugyikat vegyek, ne gumirozottat.

Ari,
hogy rohogtunk tizenevesen, amikor az idos tancsinenik mondtak telen, hogy vegyunk bundabugyit :-)))

Angi,
irj, hogy hogyan sikerult megbirkoznod a hoakadalyokkal!
Kispapi utal ruhat vasarolni, ugyhogy en ha'laima't rebegek, ha boviteni tudjuk a ruhatarat :-) Meg eleg viccesen is allnak rajtam a cuccai, mert tobb, mint 20 centivel magasabb :-) De jo apam nehany inget es puloveret tinedzserkorom ota nyuzom :-)
Szegeny bibis kezed!

Anyez,
terhessegi csikok: szerencsere keveset latok a csipombol, mert eltakarja a cicim :-)) De azert kenem magam boszen. Jobbat en sem tudok...

Leszter,
Jobbulast Neked, kivanom, hogy hamar elmuljon ez az erzes, mert ahogy leirod, nagyon kellemetlen lehet!
Amugy feszkelj csak teljes nyugalommal, es ne is feszitsd tul a tempot :-) A vegeredmeny ugyis klassz lesz :-)
O, de az nagy kar, ha nem tudsz jonni :-( Pedig a multkor is olyan rovid ideig tudtatok maradni :-( Akkora pech volt, hogy negyedoraval kesobb mentunk at a Burgerbe :-( Szurkolok nagyon, hogy be tudj kukkantani tenyleg :-)))
Es koszi, hogy meginterjuvoltad Myssniat! :-)

A maganyos ejszakai paraim legjobb ellenszerenek a zoldhajnalig tarto babanetezes bizonyult. Utana ugy estem be az agyba, hogy mar a levegoben elaludtam :-)

Urszila,
ha elmult a gorcs, akkor jo otlet volt zulleni :-)

Ildianyu,
drukkolok, hogy tartson szepen a mehszajad, es minel kevesebbet kelljen sulyzozni szepseges Liliddel :-)

Susie,
udv itt es jobbulast Neked! Biztataskent annyit mondhatok, hogy nekem a 3. honaptol elfujtak az emelygesem, es ez allitolag nagyon gyakori :-)
Engem havonta megvizsgal igy a dokim, es mindig ugy orulok, amikor megdicser, hogy szep a mehszajam :-) (Az egyik ok, amiert nagyon szimpi lett, hogy minden korabbi dokimnal finomabban vizsgal)

Franyo,
OFF
a fogdokink (Vass doktor) az V., Sas utcaban rendel, ami 5-10 perc seta a Deak tertol. A 338-4794-en lehet idopontot kerni. Amugy maganrendeles, es nem allitom, hogy olcso (ha jol emlexem, egy komplett fogert ugy 4000-et kert), de jo szakembertol en nem sajnalom.
Tiszta buggyant vagyok, mert nem jut eszembe a keresztneve, es a hazszamra sem emlexem, hogy 5 vagy 6, de a Deak ter felol kozelitve a jobb oldal. A kismamasag amneziaval is jar? :-
Szerintem a "fogaszat" es a "csodas" fogalmak kizarjak egymast, de en nagyon elegedett vagyok vele. A paromeknak csaladi dokija is, es en is azutan valtottam at hozza, hogy masutt lezajlott egy-ket horror a szamban.

Bocs mindenkitol az OFFert, nem kivanom ugyan Nektek, hogy szukseg legyen az infora, de sosem lehet tudni :-)

Manocska,
az elso sutifele, amihez erzek magamban tehetseget! :-) Bar nem tudom, hogy fogok kinezni, ha meg sutiket is parologtatok a konyhaban :-)

Hermi,
a terhesseg allitolag igencsak megterheli a keringest. Lehet, hogy a Te elteresed annyira pici, hogy csak az ilyen nagyobb terheles hatasara mutatkozik meg. Persze ez csak a sajat okoskodasom.

Gomboc,
jo hallani Rolatok! :-)))
Az a lenyeg, hogy szepen fejlodik Zsombi :-)
Kivancsisagbol elolvastam a beszamolodat, hat nem semmi, de lenyeg, hogy tul vagytok rajta! :-)

Mariann,
mi koszonjuk a szervezest! En, ha el nem visz a markolab, mindenkepp megyek :-)
Belga praline, igazan tunder vagy :-)))

Pocoka,
gyogyulj meg villamgyorsan es gyere talizni :-)

Tundimami,
es utana egesz nyarig nincs szunet? Az kemeny! :-/

Norka,
sajna a bucsuert, de megertelek! Egyszer majd csak en is utolerlek... Meg egyszer gratula a szepseges Jazminhoz, es sok boldogsagot! :-)))

Maci2,
ugorj be "veletlenul" feltetlen! :-)))

De,
jo, ha nem a netezesi lehetoseged szunik meg, akkor ugyis elcsabulsz :-)
Azert az ilyen lotas-futas akkor is oromteli, ha faraszto :-)

Judo,
akkor eloszor jo farsangolast Nektek, aztan DRUKK :-)

Zsurlo,
Hat azert "jo fejek" a kollegaid :-( Ugy gondoltak, esetleg majd munkabol betaxizol es szulsz egyet? :-/ Most tok szerencsesnek erzem magam.
Mindenesetre jo szabadulast, es gyere talizni! :-)))

Beu,
lehessen enni langost! (ez is ohajto mondat :-))

De jo, Kispapa hazajott, es megsem akar gepnel dolgozni :-) Ezek szerint meg benezhetek kesobb :-)

Summa summarum: DRUKK minden finisesnek - aki keri! :-)))

Kaska
22+2
kaska

Sziasztok, nagy drukk minden finisesnek!

Anyez! A bejaroneni mely teruleten ugykodik? Csak BUdapesten vagy kornyekre is kijonne? Tarifat nem tudsz veletlenul?

Mariann! Bocsi, pontositok, a teaszalon neve Kamelia, csakhogy mindenki tutira megtalalja.Kép JO hely, egy csetes bandaval majd minden heten talalkoztam regebben ott.KépKostoljatok majd meg a csokis puspokkenyeret, isteni!

Ja, es a friss anyukak jojjenek batran vagy az Elso napok, hetek-be vagy a Gyermekekben a 2002.maj.-2003.apr. szuletett gyerekek koze. Kép

orsoly es a 7 hetes Lacko
orsoly

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy én is tudok menni a talira, remélem nem jön közbe semmi. Kép

Zsófi!
Rákosborzasztón hol van a fogdokid? Mi novemberben költöztünk Rákoskereszttúrra, és nincs kedvem mindig Zuglóba visszamenni, ha szügség lenne rá.

Húúú de késõ van, mindenkinek nyugodt éjszakát.

Magdi
22+4
gallainémagdi

Sziasztok Lanyok,

Kepzeljetek olyan rossz hirt kaptunk ma reggel, a ferjem apai nagyija korhazban van infarktussal es nem tudjak stabilizalni az allapotatKép Raadasul ugye a ferjem edesapja most itt kint el velunk, teljesen rosszul lett o is, de legalabb holnap mar utazik haza, remelem azert jobban lesz a nagyika.

Kaska,
Aranyos vagy, hogy erdeklodsz, eses nelkul bertem a munkahelyre, ahol vigyorogva kozolte a fonok, hogy hat ma tulkeppen nem is kellett volna bemenni, metrt a hohelyzet miatt minden allami intezmeny zarva van. Csak hat en marha elfelejtettem leellenorizni mielott elindultamKép Az en ferjem csak 15 cm-el magasabb, de engem nem igazan zavart anno a dologKép

Franyo, Mano2, Momo, Myssnia, Judó, Kangi
Oriasi drukk nektek. Vajon ki fogja elkezdeni a babesot?Kép

Leszter,
En a fiammal ereztem hasonlo fajdalmat, probalj meg helyzetet valtoztatni, vagy kicsit "tornazni", nekem ezek jottek be. Azert ovatosan azzal a romeltakaritassal.

Zsurlo,
Ez tok undok hozzaallasKép Probalj meg nem foglalkozni veluk, egyik fuleden be masikon ki.

Nagyon jo szorakozast a talira, kepeket azert tudtok, majd feltenni? Pleassssse......... Lehet, hogy most pentekig nem tudok jelentkezni, max. ilyen iszonyu keson, amikor mar mindenki alszik otthon.

Angi
24+4
angela2

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Bár melegebb is lehetne, mert már nagyon várom a tavaszt Kép Vajon miért?

Leszter Kép Köszi a kutyás választ, egyszerûen nem tudom levakarni magamról az ebet, szerelmes lett belém... Remélem, hogy a pocid jobban van. Nekem is szokott egyébként ilyen érzés lenni a bordáim alatt rendesen be szokott támasztani a babó, de olyankor simizni kezdem és általában sikerül jobb belátásra bírni.

Zsurló Kép
Nekem a gerincem vége a farkcsontom szokott fájni idõszakosan, de olyan szinten, hogy meggondolom hányszor álljak fel a székrõl. Elég rossz, de ha csak ennyi kell elviselni, vígan vállalom.

Kaska Kép
A csíkokra én vettem egy nagyon durva felületû szivacsot és azzal szoktam kínozni magam a tus alatt. Férjem hátát még a puhább felével sem vehetem kezelésbe. Hát igen, hõs férfiak.

Orsoly Kép
Hát, a takarítónéni solymári, így szerintem Bp-nél tovább, ha jól emléxem Gödöllõ?, nem hinném, hogy tudná vállalni.
Hogy telik az idõ, már 7 hetes a kisfiad! Eszméletlen.

Pussz
Ányez
31+2
Anyez

Jaj, elfelejtettem, drukk minden finisesnek! Kép Kinek, miért: szülés, fogászat, esetleg egybe a kettõ...

Ányez
31+2
Anyez

Sziasztok!

Beu: van valahol egy topik errõl a témáról, sajna nem ugrik be a címe. A lényeg az, hogy alapvetõen ehetsz bármit, viszont lehet, hogy lesznek dolgok amire érzékeny lesz a baba. Teljesen egyedi a dolog, van, aki egész le kell redukálja a dolgokat, van, aki bármit ehet. Alapvetõen hasfájós lehet a baba, ami összefügghet azzal, hogy mit eszel. Ezért szokták javasolni a puffasztó ételek kerülését, bár megmondom õszintén, sose értettem, hogy az anyatejbe jutó anyagok, meg az én beleimben kialakuló puffadás miként tud összefüggeni. A másik ilyen dolog pedig az esetlegesen allergizáló ételek kérdése. Tejrõl például azt állítják, hogy napi kb fél liter tehéntej az, amit az anyai szervezet teljesen lebont, efölött viszont csak nagyobb molekulákig bontja, és ekkor kerülhetnek át az anyatejbe még a tehéntejre emlékeztetõ molekulák, amit esetleg nem tolerál a baba. Illetve vannak, akiknél kiderül, hogy egyáltalán nem tûri a baba, ha a mama tejterméket fogyaszt (az ilyen babák szoptatás nélkül szinte biztos tejérzékenyek lennének, pláne fontos náluk, hogy anyatejet kapjanak sokáig). Ami fontos, hogy kiegyensúlyozottan, vitaminokban dúsan táplálkozzon a mama, nem az anyatej milyenségéért, mert az így is úgy is jó (elveszi a baba ami kell neki alapon), hanem az anyuka saját egészsége érdekében.

Leszter: nekem a bordám alatt van egy ilyen pont, ahol nem is rugdos, hanem csak ott van a baba, de folyamatosan nyomni tudja. Ekkor a széken úgy kell üljek, mint aki karót nyelt, különben kellemetlen. Ettõl viszont a hátam fájdul meg egy idõ után. Viszont állásban, fekvésben nem érzékeny ez a pont.

Sziasztok:
Ildi (32+4)

Ildi
pildi

Sziasztok Kép
Ma jóóó sokáig aludtam Kép

Figyusztok, a kókuszmatracot ágyráccsal együtt lehet venni? Mert a mi örökölt kiságyunkban tömör falap az ágybetét, és kispapa könyörtelen mérnöki pontossággal kifejtette, hogy ha arra rakjuk a kókuszmatracot, akkor az mindjárt elvesziti jól átszellözö tulajdonságát ...

Zsurlo Kép
most esett csak le, hoy milyen mérhetetlenül taplók voltak veled a kollégák! Fuj! Ne foglalkozz velük, önzö tulkok, és úgyis kénytelenek lesznek elfogadni, hogy az élet bizony nehéz, és vannak dolgok, amikre nincs ráhatásuk. Tényleg egyik füleden be, a másikon ki ... Nahát, GRRRR!!!!

Angi Kép
szegény férjed ... és szegény nagymama föleg! Remélem, azért meg tudnak tenni érte mindent ... nagyon szurkolok!

Myssniának drukkdrukk, MEGADRUKK!

Én meg csak itt bálnázok, éjjelente alig birok már megfordulni ...

Na megyek, majd még benézek.

Pussz
Kangi
39+5
kangi

Szió mindenki,

talcsisok,
ez a Wesselényi 47. mihez van közel????? 4-6-os villamos Wesselényi megálló?????

Zsurló,
akkor örülj, hogy lelépsz a melóhelyrõl, ha ilyen kedvesek a kollégákKép

Leszter,
Nekünk kinti kutyáink vannak, így a sétáltatás 24 órásKép Már 2 napja kap langyos teát, javult is a hangja, de tavaly is ugyan ezzel a problémával vittük orvoshoz Szentendrére, és nem kapott semmit. Azért gondoltam, hogy hátha tudsz valamit ajánlani.
Ha nem javul szombatig, akkor elviszem, csak potyára nem akarok menni. Meg amúgy a másik kutyumat vinnénk oltani, egyszerre a kettõ meg nehezen fér be a kicsi kocsinkba, de, ha nincs más, az lesz! Amúgy meg köszi az infót!

Kangi,
pénteken már 40 leszel??? milyen lenne már, ha a teázoból mennél szülniKépKépKépKép

Jaj, elfelejtettem írni, hogy már megint kiakadtam a dokinõmön. Úgy látszik az AFP eredményemnek lõttek, mert úgy elkeverték, hogy nincs meg. De azt mondta, ne aggódjak, mert a számítógépbe felvitték, és ott jó adat van. Azért a gyerekemen majd keresek anyajegyet, amirõl felismerem, nehogy szülés után elkeverjékKépKépKépKép

Pusz:

Manócs
21+0 ( nahát, hogy szaladnak a hetek!!!!KépKép
Manócska

Sziasztok!

Végre netközelbe kerültem a sok munka után.
Most tudom csak elküldeni drukkjaimat mindenkinek, aki
már nagyon várja, hogy elõbujjon a kis pocak lakó.

Én is láttam a múlt héten a drágát, elmentem 3D-reKép. Még nagyon pici és nagyon vékonyka, de nagyon sokat mozog és az ultrahangon is látszott, ahogy össze-vissza boxolta a hasamatKép Nagyon jó érzés volt (még most). Aztán majd biztos nem lesz ilyen kellemes, ha nagyobb lesz.

És már a papája is érzi sokszor a hasamon, úgyhogy most már legalább õ is részese tud lenni az érzésnek. Ilyenkor jó végülis belegondolni, hogy mégiscsak szerencsések vagyunk, mi nõk, mert ez olyan gyönyörû érzés. És már annyira szeretném babusgatni, de még olyan sok van hátraKép
Már szeretnék én is tábla tetején lenni.

Hát míg újra tudok jönni, addig is mindenkinek nagyon sok örömöt és nevetést - azt szereti a baba is.

Tünde
(19+6)
csibe21

Márti,
Nagyon klassz mindkét lámpa. Maga a lámpa már megvolt (ha igen hol lehet ilyet venni és mennyi?), vagy azt is ti csináltátok (hogyan?)?

Franyó,
Köszi, megnézzük.

Beu,
A nagy elektronikai boltokban egy márkából (pl: Nikon legfeljebb 2 típus van a keresett árfekvésben).

Szerintetek digitális fényképezõt vagy kamerát érdemesebb venni, vagy mindkettõt?

Zsuzsi,
Boldog névnapot!

Zsurló,
Kitartás. A munkahely miatt nem éri meg felbosszantani magad. Már én is megtanultamKép.

Angi,
Drukk, és jobbulást a nagyikának.

Tegnap a belgyógyásznõ nagyon leszidott. Mondván, hogy igazán tudhatnám már mit ne egyek (pl. zsemle) és bírjam már ki ezt a két hónapot. Ráhagytam. (Ezek szerint akkor inkább ne egyek, ha elfogyott a diétás kenyerem és vasárnap nincs nyitva, ahol lehet kapni?) Úgy döntöttem, hogy nem húzom fel ezen magam. És egyébként is igyekszem - ahogy eddig is - minden tõlem telhetõt megtenni, már csak a baba miatt is.

Na, megyek ebédelni (kelkáposzta fõzeléket).

Maci_2
32+1
maci_2

Sziasztok!

Ha jól látom, még mindenki egyben! Valaki elkezdhetné már!

Myssnia vajon hogy bírja a fogságot?

Tündimami! Furi tavaszi szünet télen! Tavasszal – mikor oly jó futkosni a szabadban – végig suli? Szegények! Kép Nem mintha az itteni 1-2-3 napos szünet olyan sokat jelentene, de a húsvéttal együtt legalább a szünet illúzióját adja!
Ja, és köszi a receptet. Vagy azt már megköszöntem? Kicsit összezavarodtam.

Norka! Jázmin nagyon édes! Remélem rövidesen találkozunk az új topicban.

Maci2! Mi volt a belgyógyásznál? Miért kellett menned?

Zsurló! Ne foglalkozz a munkatársaiddal!
A babák úgy tûnik ilyenek. Kizárólag akkor nem mozognak, amikor kéne! Kép

Kangi! Na jó, akkor lehet, hogy mégis csinálok lángost a hétvégén, mert már annyira kívánom! Jövõ héttõl meg állítólag melegebb idõ lesz, úgyhogy többet megyek a szabadba.
Jó lenne, ha még el tudnál jönni a talira! Bár a szülés se rossz program! Kép
A matracot – tudomásom szerint – magában lehet venni. De szerintem akkor is szellõzik, ha alatta tömör fa van – minden más irányban.

Momo! Akkor Te is izgulsz, hogy felismered-e a szülés elsõ jeleit. Az okosok mindig azt mondják, hogy ezt biztosan lehet tudni. Igen, amikor már tényleg itt az idõ, azt valószínûleg felismered. De mi van az ezt megelõzõ jelekkel, amikor csak hiszed, hogy biztos? Csak nem szülünk azért otthon! Messze laktok a kórháztól? 2,5 óra nem sok!

Orsoly! Feltétlenül enni fogok csokis püspökkenyeret!Kép

Angi! Jobbulást a férjed nagyijának!

Képzeljétek! Nem találom a nehezen megszerzett apasági nyilatkozatot, már mindenütt megnéztem. Félelmetes, hogy el bírok tüntetni dolgokat. Állandóan ez van. Vannak több hónapja eltûnt dolgok! Persze, lehet, hogy a páromnál van, de kicsit félek rákérdezni, mert ha mégsem, iszonyú ideges lesz, hogy már megint hova raktam…!

Beu
37+3
beu

Sziasztok lanyok!

Harcteri jelentes: a kupi ellenere kitakaritottam, mert holnap jon az anyosom segiteni a festesben, es nem szeretnem, ha a porcicak szemeznenek vele.Kép Amugy a szekrenyekben meglepoen sok helyunk szabadult fel szerencsere, de persze meg kozel sem vagyok kesz, foleg az apro kacatokkal vagyok bajban, hogy azokat hova tegyem, de megoldom!Kép
A hasam reggel nem fajt, de a felmosas nem tett jot, egy-egy mozdulatnal megint odafeszult a babuci ahhoz a fajdalmas ponthoz. Eleg kellemetlen.Kép Egyszeruen nem is ertem, hogy neki, aki kicsi es azert meg gyenge is, hogy lehet kenyelmes, hogy ilyen erosen odanyomodik... Pedig mocorog sokat, de mindig visszater ebbe a helyzetbe. Ki erti ezt?!Kép
Na kicsit visszaolvasok, aztan majd meg jovok, lehet, hogy csak a szuleselokeszito utan, este. Vagy inkabb holnap, mert este kispapaval biztos nekiallunk meg a szekrenyeknek. (Mar nem merek szo nelkul eltunni.Kép)
Puszi:

Leszter
32+6
leszter

Sziasztok!

Tegnap este a gyerekekkel együtt bedõltem az ágyba. Meg is lett a bõjtje, mert 2-tõl kb. 5-ig olvasgattam. Most meg kókadozom.

Tali nekem ugrottKép, férjem hivatalosan bulizik pénteken, barátnõ sem jó, mert szombaton reggel felvételizik a nagycsoportos ovis lányom a tesitagozatra, ezért nem lehet zaklatott a délutánja, estéje.

LeszterKép
Nekem is volt ilyen állandó fájásom mindegyikkel. Pl. beakasztotta a lábát a bordám alá, és feszegette. Most meg a szeméremajkaim szoktak fájni idõnként (pirulásKép), nagyon kellemetlen.
Vsz. megunom majd a Food Expresst, akkor áttérek egy másikra. Egyelõre a gyerekek is szeretik, azt melegvacsiznak, mert a sulis-ovis ebéd szörnyû. Egy szolgáltató van és azt csinál, amit akar, kb. moslékot fõz a gyerekeknek.
Készen állok a talira, amikor ráérsz, csak férjünk bele a 40 hétbeKép. Látom, hogy pl. Maci_2-nek is jó lenne de. és biztosan még más is kapható lesz rá.

Urszila
31+2
urszila

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantottam, már megyek is a fogorvoshoz Kép. Délelõtt voltam NST-n, meg a dokinénimnél, aki szerint még majdnem biztos, hogy van legalább egy hetem. Babóka jókat mocorgott az NST-n, nem gyõztem nyomogatni a gombot.

Drukk minden elõttem levõ, és beelõzni akaró finisesnek! Kép Mi még várunk akkor picit...

Pussz
Franyo
39
franyo

Beu,
Csak a szokásos cukorellenõrzés miatt kellett mennem belgyógyászhoz. És hát volt két (7-nél) magasabb értékem, ezért kaptam a leszidást. Egyébként március 3-ára kaptam megint laborbeutalótKép.

Maci_2
32+1
maci_2

Zsuzsi,
elfelejtetten írni, hogy boldi névnapot!Kép
meg azoknak is, akik amúgy Zsuzsik, csak álnéven írnak!Kép

Manócs
21+0
Manócska

Sziasztok!

Ugy dontottem, hogy kell egy kis pihenes, ugyhogy vegigolvastam a termest.Kép

Koszi mindenkinek a hasfajos infokat!Kép Gondolkodtam meg ezen az en hasfajasomon, es arra jutottam, hogy mivel bal oldalon felul fajdogal, biztos azert van, mert a baba eddig a jobb oldalon lakott, es most valahogy ugy rendezkedett, hogy balra is atlog, es ott meg biztos kevesbe van kitagulva a belsom.

Zsurlo,
Szerintem se torodj a melohelyeddel, en sem a legjobb viszonyban jottem el, es tenyleg rossz erzes, de ha mar nem kell bejarnod, akkor elfelejted!Kép

Beu,
En is kivancsi lennek, hogy mit lehet majd ennem a szoptatas alatt, de szerintem ez csak akkor dol majd el. En leginkabb a tatarbifsztekre vagyok raizgulva, de azt biztos nem lehet, mert nagyon fuszeres...Kép

Kangi,
Gratula az uj szerzemenyekhez!Kép
En mar most is sokszor nehezen fordulok meg fekve. Inkabb felulok. Amugy egesz ejszaka jobb oldalon fekszem mar eleg reg ota. Meg sem probalok megfordulni.Kép

Momo,
Ha meg vallaltok par gyerkocot, akkor lehet, hogy el kene kuldeni a ferjedet valami babakepzo tanfolyamra!Kép Ki tudja, lehet, hogy a sokadik baba mar 10 perc alatt kicsusszan majd.

Tundimami,
Ez nem a sajat hazunk, mi majd csak valamikor sokara tervezzuk, hogy epitkezunk. Ugyhogy en meg Teged irigyellek, hogy mar tavasszal kezditek is.Kép

Kaska,
Sajna ugy nez ki, hogy bekukkantani sem fogok tudni a talira. Csutortokon este jon anyosom Miskolcrol, hogy segitsen nekunk a festesben es a karpitozasban, eleg gaz lenne, ha en lelepnek par orara csevereszni.Kép A multkori talit en is nagyon sajnalom, es foleg azt, hogy nem volt annyi eszem, hogy megkerdezzem, nem akartok-e Ti is atmenni valami mas helyre... Csak nem akartam, hogy a nyafogasommal esetleg szetrobbantsam a tarsasagot. Na majd legkozlelebb!Kép

Angi,
Jobbulast a nagyinak!Kép

Anyez,
En nem is tudtam ott igazan megsimizni a hasamat, ahol fajt, mert az nagyon kellemetlen volt, mintha egy sebbe nyultam volna bele, igy borzongtam is tole, meg minden. De ma mar jobb a helyzet, csinal maganak helyet ez a makacs kiskolok.Kép

Manocska,
Ha tenyleg mandulagyulladasa van, en antibiotikumot adnek neki (szurit, aztan otthonra tablettat). De majd a doki megnezi, ha nem javul.

Maci_2,
Reszvetem a dieta es a nem tul egyutterzo dokino miatt...Kép

Urszila,
Ott egeszen lenn nekem is fajt korabban neha, azt mondta a doki, hogy megvaltozott a keringes, es ott azokban a lagy szovetekben pang a ver, ettol huzodhatott.
De jo, akkor majd talizunk, ha kicsit rendbe jotttek itthon a dolgaim, ok?Kép

Franyo,
Drukk, hogy ne fajjon a kezeles!Kép

Na sziasztok, puszi:

Leszter
32+6
leszter

Hali Kismamekok!

Magdi, fogorvos cime, telcsiszáma megy majd mélben, de csak este, mert nem találom, apának meg megvan. Különben belenézett a számba, és kissé gyulladt inyemen kivûl nincs semmi bajom, arra meg irt vmi ecsetelõt.

Leszter, tudnak a manók olyan helyekre bevackolni, hogy az ember lánya csillagokat lát... Akkor aztán minden rábeszélõtehettségre szüksége van az embernekKépKép

Maci, kitartás! Ha jó a dokid, csak aggódásból szúrt le, csak annyira rosszúl tud esni...

Kangi, csatlakozom Manócshoz, gyere, dumcsizz, aztán mehetsz babázniKépKépKép

Minden Zsuzsannának boldog névnapot!! Nálunk megszólalltak a pacsirták, sõt az idõ is gyönyörûKépKép

Na pussz!
Zsófi
33+6
Csucsuka

Sziasztok Lányok!
Végre sikerült gép elé ülnöm.Egész mostanáig vacakolt ez a tetülasssú modem és persze mindent letöltött, csak pont ezt a topicot nem.
Majd viszek nektek a talira egy kis tavaszt (zsákban) Kép. Itt csudajó idõ van!

Angi!
Sajnálom, ami a nagyival történt, én is csak szurkolni tudok. Ne aggódj, biztosan kivlábal a nehezébõl, csak idõre van szüksége.

Manócska!
Azt hiszem a babák kapnak számot ráírják a nevüket a pólyára is. Így tuti a tiéd marad. Kép Viszont az anyajegy a legjbb biztosíték, igazad van.

Tünde!
Azt hiszem Ti vagytok "korban" legközelebb hozzánk. Veled még nem "alálkoztam". Régebben írogattál?

Beu!
Már talán írtam, hogy nálunk kerületekre van osztva az ország és mindegyikben máskor van szünet. Igaz március végével kezdõdik csak igazán a tavasz és itt addigra pont vége a szüneteknek. Aztán még van a husvéti szünet és pár ünnepnap,ez minden. És így sem gyõzik a tananyagot. Most viszont jól jött, hogy a pozsonyi kerületben most van szünet, mert máshol már influenza járvány miatt becsukták a sulikat. Így, hogy a gyerekek nincsenek együtt elkerülték a betegséget. Egyelõre.

Leszter!
Igen kitartó vagy, csak óvatosan azzal a felmosóval. Én tegnap óta nem vasaltam ki, viszont, ha hozzám jönne az anyósom, akkor biztosan. Kép Ami a házat illeti, már õsszel szerettük volna elkezdeni, de sajnos mire meglett az összes papír hozzá, addigra elkezdett fagyni. Most albérletben lakunk, ami szép tágas, de itt lakik velünk a hugom és Roland, akivel már egyetem óta együtt lakunk. Így nekünk maradt egy szoba (háló, nappali + kisbaba részleg) Sok jó kis helyen is elfér alapon úgy döntöttünk, hogy marad ez a felállás és reméljük, hogy decemberben beköltözhetünk legalább a ház egy részébe.
Na, most jó hosszú lettem, bocsi.

Tündimami
19+1
tündimami

Sziasztok!

Tegnap voltam Myssniánál a korházban, minden rendben volt.
Most írta az sms-t, hogy "éjszaka már voltak fájások" na ez már jelenthet valamit?!

Ha valakit érdekel a szoptatós szék, akkor írjon emil-címet, mert ide nem jöttem rá, hogy kell felrakni, elküldöm e-mailként!

Nálam semmi izgalmas, hétfön 1/211 re kell a korházba menni, és kedden kibújik a pocakból a babó...
A ctg, uhn is minden rendben.

Jók legyetek
Sziasztok
Manó2
38+4
manó2

Sziasztok!

Tegnap voltam Myssniánál a korházban, minden rendben volt.
Most írta az sms-t, hogy "éjszaka már voltak fájások" na ez már jelenthet valamit?!

Ha valakit érdekel a szoptatós szék, akkor írjon emil-címet, mert ide nem jöttem rá, hogy kell felrakni, elküldöm e-mailként!

Nálam semmi izgalmas, hétfön 1/211 re kell a korházba menni, és kedden kibújik a pocakból a babó...
A ctg, uhn is minden rendben.

Jók legyetek
Sziasztok
Manó2
38+4
manó2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: