A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok Lányok :D ,

Most jöttem csak, mert tegnap este későn érkeztünk haza, visszolvastam, de írni már nem volt erőm. Szlovákiában voltunk, a barátainkat látogattuk meg, már fél éve nem találkoztunk, nagyon jó volt.

Bringa, küldöm neked :wink:

Dóri, nagyon jók a képek, jajj, de jó neked :D

Eliza, szerintem is próbálj lazítani, egy kicsit megnyugodni, ezek tuti vmi jósló fájások, relax :D A babó úgy is akkor jön, amikor ő szeretne :wink:

Csajok, azt Ti honnan tudjátok, hogy hogyan van befordulva a babó? Én konkrét csak a rugásokat érzem és azt, hogy mindig a jobb oldalamon dugja ki valamelyik testrészét, azt sem tudom pontosan melyiket. Az UH papíromon úgy van, koponyavégű fekvés, de én csak azt érzem, hogy néha a gyomromnál fent és jobb oldalon rugkapál..... :wink: Segítsetek,ha ebből bármi következtetést le lehet vonni :D .

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Megírjátok nekem, hogy kivel kell riadóláncoznom, a táblában utánam lévőnek küldjek sms-t? :shock:

Kép
melcsi6

Szia Melcsi!
Szerintem nagy többségében mi is csak az Uh eredmény alapján tudjuk,hogy mivan,hogyan fexik a bébi.Én például már többször hittem,hogy visszafordult,de dokim szerint nem,még mindig koponyavégű ö is.Ma reggel pont azon tanakodtam,melyik alkatrészét dugja ki,de nem tudtam rájönni.Én most a popsiját keresem mindig,azt gondolom hogy az majd ad valami támpontot,de úgy látszik szegényes a fantáziám,mert nem jutok semmire.El sem tudom képzelni,hol mi van,és ő hogyan is fexik odabent :roll:
Marad a találgatás...
Jó sokat mentetek Ti is a 7végén,Ausztria,Szlovákia.....,nem semmi,nem mondom! :wink: :lol:
Melcsi!lehet,hogy én voltam figyelmetlen,de nem tudom milyen nemű babát vársz,a vonalzódról sem tudom,mert nincs fölötte név
Ez azért van,mert Ti sem tudjátok,vagy csak nem akartad nagydobra verni,vagy csak tényleg én voltam figyelmetlen? :roll:

Ha pedig más nem,mentsd el az én számom,vagy küldd el a tiedet valakinek akire gondolsz,szerintem ez senkinek nem teher,sőőőőőőőőőőt! :wink:

Kép
bringababa

Ja már látom,én voltam béna :!: :roll: :shock:
Megnéztem a táblát,fiúka lesz,ugye?

Kép
bringababa

Szep jo reggelt!

Egeszseges kismama napomat egy hatalmas turos taskaval es egy bogre kakaoval kezdtem! Fo az egeszseg es a fitnesz elet!!! :wink: :)

Melcsi en sem tudom babukam mikor melyik testreszet nyomja ki. Nekem viszont alapban a bal oldalamon tanyazik es onnan nyomakol jobbra, fol,le. Figyu a doki ugyis mondja, hogyha nem fordult be, szoval elore ezen szerintem folosleges aggodni. Meg van idejuk befordulni a pinduriknak. :)
Mostanaban mar nem tul aktiv babedli, de tegnap hala az egnek egesz delutan nyomakolt!!! Apu rettentoen aggodik ha nem mocorog!!! Mindig mondja hogy figyeljem, meg szamolni kell, nagyon fontos am!!!! :) Cuki, ahogy aggodik! :)

Nektek nem szarazabb a borotok, mint terhesseg elott?? En kb. egy rinocerosz vagyok!!! Oke lehet hogy jobb testapolo kene...na de azert ennyire kiszaradjak???? :shock: :roll:

Ma babarucit fogok vasalni es berakom oket a helyukre. Csak meg azon agonzialok, hogy a szekrenyeknek talan meg minidg szellozniuk kene. Nyitva van minden nap, hogy szellozon, de erzem a butorszagot!! :? 8)

Na majd meg bekukkantok ide, sziasztok!

Kép

Kép
lorcika

Lorci!
Én a salátát,teljes kiőrlésű rozskennyérrel cseréltem jéghideg és nem piti adag gyümölcsrizsre,ami olyan de olyan fincsi volt tejszínhabbal és csokiöntettel,hogy csudi :!: :wink: :lol:
A vasalás gondolatával újra eljátszottam,de olybá tűnik ez megintcsak múló szeszély......... :lol: :lol: :lol:
Nekem is száraz a bőrőm,de az arcom már olyan rút a pattanásoktól,gondolom az meg csupa zsír :twisted: :evil: :twisted:

Kép
bringababa

Hello Csajok,

csodálatos verőfényes napot kívánok mindenkinek! :D még jó hogy fú a szél, különben azt hinném nyár van :wink:

Bringa, ha nem gond én is elmentettem a számod :)

A bőröm nekem is olyan mint a rinocéroszé, főleg a lábom :shock: viszont nekem akinek világéletében pattanásos volt a válla meg a háta meg az arca, most olyan gyönyörű lett a terhesség alatt a bőröm, hogy csak na, nem győzök gyönyörködni benne, sehol egy patti, de még csak miti sem :D ÓÓÓÓlyan jó lenne aha így maradna :roll:

Csajok, ha nem érzitek hogy helyezkedik el a babó, az tuti jó hír, mert az enyém bizony elég egyértelműen farfekvéses, a nagy büpszi feje összetéveszthetetlenül kidudorodik naponta többször a bordáim alatt, ilyenkor olyan mintha szét akarna durranni a fejem, és nem kapok levegőt és pár percig úgy lélegzem mint "dártvéder" . Ehhez is hozzá lehet szokni, már hiányozni fog a bordaszúrás meg a légszomj ha egyszer kijön :wink:
pici76

sziasztok!

hát,a bőröm nekem is gáz,pedig agyon kenem magam,de akkor is.az arcomon meg rendesen még foltokban száraz.ez van.

én rendesen érzem,mikor hogyan fekszik.ki tudom venni a bábiját,a kezét,mármint hogy mikor melyikkel kapom a boxot.a feje az amit nem érzek,dehát az lenn van.a popóját viszont a gyomromig szokta nyomni,apa mindig azt csókolja,bezzeg,ha mondom,hogy az enyémet is,csak nevet. :lol:

ez a csepp baba itt bennem,aki kész kinder surprise,minden reggel és este fél órákat csuklik.ÉS ÉN ANNYIRA SAJNÁLOM!!! :cry:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1177317871.23.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1177317886.99.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Pici,de jó neked!Nekem tényleg rút lett a bőröm,pláne a nyakam tájéka és az állam alatt :evil:
Na meg ezek a futkározó pici szemölcsök :twisted: :evil: :twisted:
Tele lett a mellkasom velük,de szerencsére tényleg nem nagyok,én viszont rossz vagyok,mert hiába tudom nem szabad,mégis letépem őket,apa meg vinnyog és rámförmed,hogy ne csináljam :roll:
Persze,mentsd csak el,de légyszike dobj egy üzit,hogy én is a tiedet,nehogy a végén itt kavarodás legyen :wink:
Különben én is azt hiszem néha a popojára,hogy az a bukója,úgy látszik én tényleg béna vagyok ehhez,nem úgy,mint te,Gabi!1szerűen nekem nem m1 az alkatrészek megkülönböztetése,szégyellem is magam :oops: :oops: :oops:
Lili is csuklik reggel-este és én is sajnálom,hiába írták az okos könyvek,hogy nekik ez nem olyan rossz,mint nekünk,én néha azt hiszem a végén még ideges is lesz tőle,akkorát nyujtózik,miközben oylan,mintha azt mondaná:elééééééééééég mááááááááááár :shock: Viszont a sajnálat nálam eddig tart,mert én kis gonoccccc, ilyenkor mindig kinevetem :lol: :twisted: :lol:
rossz mami,fúj,fúj,fúj............. :twisted: :evil: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Hej,Gabi!Vagány az a konyha,de még inkább a tetkó! :lol:
Megvolt már akkor is,mikor Patrikot vártad?Én is akartam nagyon,méghozzá szépészeti jelleggel,striák takarása végett,de féltem,hogy ha még1szer megesek,akkor kinyúlik és csúf lesz.
Nekem a bokám festett és a hátam rajzolt,tegnap éppen anyósom hüledezett rajta,én meg jót kacagtam,mert azt mondja:az ott festve van,vagy rendes tűveeeeeeeeeel????????? :shock:
Mondtam neki,festve anyuka,festve,Balázs szokta reggelenként áthúzni a kontúrokat,ha leázna a vízben :wink: Szegény,majdnem be is nyalta.......... :wink:
Mondom én,hogy gonoccccccccccccc vagyok! :lol:

Kép
bringababa

Hello Lányok,
van most kis időm. Marcika elaludt, Viki sétál apával.
A legnagyobb bajom az, hogy itt rohadok a 4. emeleten és a családom másik fele meg hol suliban, különórán ill. rohangászik a játszón meg anyuéknál a kertben. Ráadásul Gergő nagyon taknyos meg anyuék is (elkapták Vikitől a múlt héten) és tök szarul esik, hogy nincs együtt a család egész nap, csak tulképpen de.10-ig és késő du.-tól. Mert nem várható el Vikitől sem, hogy itt csücsüljön az emeleten, amikor mindig mehetnéke van, főleg ebben a jó időben. Nem a 4 fal között üljön. Azt várom, hogy mi is mehessünk Marcikával együtt át anyuékhoz és akkor Vikivel is jobban tudok foglalkozni úgy. Így sokszor elszorul a szívem. Volt a védőnő is az előbb, du meg a gyerekodink, holnap meg 10-re vissza a kh-ba oltésra.

Éjszaka elég jól telt, bár köztünk aludt a baba, ha betettem az ágyába nem aludt, mindig vmi nyűgje támadt.

Közbe felébredt (az ágyában), így a vállamon szunyál édesen. de érzem be is kakilt. mindig tisztábatétel után, lehetőség szerint etetés után közvetlenül.

Kiváncsi leszek ki lesz a következő?
Vendég

bringa!nekem Patrik császáros volt,most az a heg a pillangóm teste.Én csináltam,annyira nem fájt.Furcsa nekem is,azt hittem,ki fog nyúlni.megnőtt persze a lepke,de a festék a bőrömben nem szakaszos,tehát szerintem olyan lesz szülés után,mint volt.

anyósodat én is kinevettem.bocsi.

csuklás:én is észrevettem,mintha egy idő után megunná.akkorát rúg,majd meg halok.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Első találkozás a nővérkével.. Kép Kép
Vendég

Gabi!Te csináltad????????????!!!!!!!!!!!vajon vállalnál-é engem is regenerálódás után? :roll: :roll: :roll: Szívesebben mutogatnám a belem egy sorstársnak,mint egy jóképű szalonban,egy jóképű fickónak! :wink:

Kép
bringababa

Dóri!Hamar elrepül ez a néhány nap "bünti"a négy fal között,addigra reméljük mindenki meggyógyul a családban és akkor már minden okés lesz!Addig is küldök millió bíztató éteri puszit! :wink:

Kép
bringababa

Sziasztok,

Kivasaltam egy adag babaruhat! Basszus vettem egy kis nyari vekonyabb takarot, ami krem szinu es van rajta egy maci es a szele sotetkek anyaggal van elvarrva! Hat a szemet sotetkek befogta kicsit a takarot is, meg egy ket bodyt!!!! :evil: :evil: :evil: A csodaszep illatos babaruhaim!!!! Brhuhuhuhuuuu!!! :( Remelem azert majd kijonnek beloluk tobb mosas utan.

Gabibaba nekem is tetszik a konyhatok es a felmerulo tetkos kerdesemet meg lelevelezted Bringaval! :D :D

Nekemen a boromon is annyi bortuske meg mittomen mi nott!! :( :( Utalom oket!! Es ugye a hatamon meg minidg ott van az a nagyobb borbigyo, de gyava nyul vagyok elmenni a dokihoz. Inkabb leragaszgatom. Karesz azt mondja mar ugy nez ki, mint egy kaktusz!!!!! :lol: :lol: Lehet azert szules elott erot gyujtok a dokihoz es elmegyek hirtelen felindulasbol. Abban bizom, hogy lejon magatol!!! :shock: :oops: :)

Dori aranyos a kis lanyod. Marci meg olyan pindur nem is latszik!! :)
Remelem a depid mar jobb lesz lassan. Szeded azt a homeopatias bogyot, amit emliettel korabban? Tartok tole en is majd atesek ezen! :( :(

Na lassan ebed ido. Tegnaprol maradt pasztor tarhonya!! Nyammm!! :)

Kép

Kép
lorcika

Lorci!ronda,ronda kék anyag :twisted: :evil: :twisted:
A második terhességem alatt nekem a fülem mögött jött ki egy ilyen bőrkórság,ami idővel olyan lett,mint egy vadhús.Én sokat piszkáltam és egyszercsak leesett magától,na jó inkább letéptem,de te ne b....sd,mert én nagyon megijedtem,hogy elrákosodik vagy valami ilyesmi,ezekkel azt mondják tényleg jobb vigyázni!Majd ha Ricsike már idekint van,akkor anya bemutathatja neki milyen bátor és szépen elkocog vele az orvoshoz,ugye?!? :roll: :wink:

Kép
bringababa

Sziasztok Lányok!

Dóri,örülök,hogy végre itt,szépek vagytok ,és hamar gyógyuljatok meg,hogy helyreálljon a családi kör,és a te lelki békéd is.

Doo,nagyon tutik a képek,gyönyörű a manóka.

Horilda,én is rád kerestem iwiw-en ,de sok ilyen nevű van,és nincs köztük z.egerszegi...szerintem próbálj meg engem újra,Hernád a hely ahol lakom,divattervező a foglalkozásom,1977.09.15.születtem
és ha jól emlékszem az egyik divatbemutatón készült kép van fent,ahol két mennyasszonyi ruhás lány áll mellettem.Talán igy könnyebb lesz!

Lorcika,
nekem is szárad a bőrőm ,de érdekes,hogy csak térdtől lefele,de ott viszont pereg mint a platánfa törzséről a kéreg.
Pedig kenem este reggel,de szart se ér,beleülhetnék a krémbe akkor is igy nézne ki szerintem.
Niki,azt hiszem te kérdezted a mosóport,én folyékony mosószert használok,mert amikor voltak az üzleteim pesten akkor bejárt hozzám egy nő,akinek a férje a Henkel laborban dolgozott,és elmondta,hogy ő is csak folyékonnyal mos,mivel a férje mesélte,hogy a por mosóporok 70% só,a maradék az illatanyag meg még egyéb vegyszerek,de voltaképpen ezért fehérednek ki a ruhák tőle.És biztos van benne igazság,mert a nagymamám mikor függönyöket mosott,mindig tett a vízbe sót,és hófehér lett tőle.
Az a másik fele,hogy a port nem tudja a gép tökéletesen kimosni az anyagok elemi rostjai közül,és a sötétebb ruhám nekem mindíg márványosak lettek,nem lett szép.
És még valami a fehérneműkből se jött ki teljesen és a melltartóimtól néha vakaróztam,mert iritálta a bőrőm.
Szóval folyékony mosószer változó ,éppen melyik akciós a jobb fajták közül,öblítő meg a silán balzsamos ,fehér amit lehet babarucikhoz is használni.
Bocs lányok ,hogy tegnap nem jöttem de olyan hulla voltam estére,hogy nah.
Reggel gyorsan felmostam ,locsoltam kiráztam a sőnyegeket,mire megérkeznek a vendégek,mert bejelentkeztek apa barátai.
Lecuccoltunk a filagóriába(oldalt nyitott ,fedett ,kiülő terasz)aztán 11 kor meg is jöttek,apa neki állt sütni a husit amit anyukám szombaton bepácolt,sütött padlizsánt,cukkinit,szezám magos kruplit,kolbászt,nyami nyami,nagyon fincsi volt.
Megebédeltünk,minden elfogyott,aztán egész délután ejtőzés,kicsit megkapott a nap,és jól kiszívott a szél,este 6 volt mikor elmentek,akkor még pakoltunk,aztán fürdés és szundi.
Már nagyon rég nem húzta a görcs a lábamat,de ma éjszaka egyszerre mindkettőt,combtól a bokámig,annyira fájt,hogy már úgy voltam vele,hogy kitépem tövestől,de akkor abba maradt.
Nagyon nyugtalanul aludtam ,a babuci is sokat forgott,a két kis talpát beakasztotta a bordám alá,és nyújtogatta a lábát,igy a feneke fel s alá járt a jobb oldalamon,néha nagyon fájt a gimnasztika óra.
Most olyan vagyok,mint akin átment a Józsi az úthengerrel,lehet megyek lefekszem egy kicsit.
Örülök,hogy tartalmasan telt a hétvége ,mindenki jól van.
Később jövök,most mormotázok egyet.
pusz
Riella

KépKép
riella77

Mindenkinek szép napot!

Gabi baba, a csuklástól állítólag fejlődik a kis tüdejük, szóval jó az, ha csuklik.
Jajj de jól néztek ki! És milyen kis trendi konyhátok van, ez igen! Nagyon designos.
Látom van egy tetkód is:)

Bringa Te meg így szivatod anyósodat?!:) Hjajj szegényke:)

Dóri, szépen lassan biztos kialakul a rend nálatok is. Mindenki megszokja az új kis jövevényt. Idő kell mindenhez. Szóval ne légy elkenődve.
Nagyon helyesek vagytok a képen, csak kár, hogy pont Marci nem látszódik.

A bőröm nekem is elég száraz, de én nem is nagyon kenem, szóval cseppet sem csodálkozom. Lusta vagyok.
Pattanásaim nekem is szépen elmúltak, most csak májfoltos az arcom. Csak hogy azért legyen rajta mindig valami...

Lorci szerintem is bízd az orvosra azt a nyavalyás bőrkinövést. Jó?
Jajj de jó, ma vasaltad a ruhácskáit? Ügyi vagy. Élvezted mi? Vagy nem annyira?:)

Ma voltam vérvételen, vércukorterhelésen. Nemrég értem haza. Marha sokan voltak, sokat kellett várni...egy csaj aki mögöttem állt, aranyos volt. Mondja nekem, hjajj el fogok ájulni, mondom ülj le nyugodtan. Erre mondja, tudod tényleg leülök, mert én terhes vagyok. Akkor még nem vette észre a pocakom. Majd később észrevette:) De vicces volt, aranyos szitu volt:)

Majd még jövök Csajok!

Kép
niki30

Niki a babarucik vasalaast erdekes modon elveztem!! :D Csak a kek foltok miatt bosszankodtam. De most bekapoltam oket a szekrenybe es igy kicst vegre kezdjuk belakni a babaszobat! ;) :)
Kozben neztem a Tancolo talpak animacios filmet! :D :D Nah ja ez a szintem! :lol: :lol:
Jojo bator leszek es elmegyek majd dokihoz a kaktuszommal!! :roll: :? Bar retteeegeeeek!!!!!!! :( :?

Riella tok jol hangzik a tegnapi sutogetes..nyamami nyami fincsi lehetett! :)

En mindjart kiulok kicsit napozni.

Kép

Kép
lorcika

Most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, csak még sosem használtam folyékony mosószert.
Ebből hány kupakkal kell beleönteni? Fogalmam sincs.
S.O.S. VALAKIIII HEEEELP!!!

Kép
niki30

Valakiiiii! Kérem!!!!

Kép
niki30

Nah, most már mindegy...

Kép
niki30

Sziasztok!

Mindenki olyan aktív fórumozó lett én meg tök el vagyok plöttedve állandóan, gyakran mire végig olvaslak titeket már el is fáradok bele! :)

Dóri! Olyan aranyosak vagytok, próbálj meg pihenni sokat, hogy mire Marcikát viheted lótni futni, addigra te is fitt légy. Sajnálom, hogy a legnagyobb pont most beteg, pedig biztos ő is szívesen meglesné az új kistesót, gyógyuljon meg hamar!

Ma voltam védőnőnél, teljesen el volt szörnyülködve hogy mennyire ödémás vagyok, azonnal mérte is a vérnyomásom, meg nézte a vizeletem, reménykedett hátha terhességi mérgezésem van. :D
Kérdezte, hogy hogy nem fektetett be a múlthéten az orvos, ha ennyire vizes vagyok meg görcsöl is a hasam. Ezen kicsit elcsodálkoztam, azért ennyire szarzul nem érzem magam. De bevallom, aggódni is kezdtem, talán elhanyagol az ismerősőm?????????

Tény hogy a magnézium nagy mennyiségű szedése óta sem változott sokat a helyzet. Az első napokban tényleg jobb volt, de mintha hozzá szokott volna az emelt adaghoz, most ugyanúgy görcsöl a hasam.
Tegnap színházban voltunk, úgyhogy jó későn indultunk haza, ksétáltunk a villamoshoz (2 sarok) legalább 4-szer meg kellett álljunk és ráborultam valamire, annira görcsölt a hasam.... Szóval nem jó nah.

Én nagyon remélem 3 hetet kihúz még odabent a kis babóm, attól többhöz bevallom őszintén nem ragaszkodom, de a 38. hét előtt nem szeretnék szülni.

A bőrőm mint egy rinocérosznak, most épp a könyökömön tetőzik a bőrszárazság. A könyököm van kb olyan állapotban mint egy nyolcvanéves gyalogkakukk sarka.... kentem már mindennel, de csak ott csufondároskodik egy 20forintos területen egy nagy bőrszárazságoskeménykedés. Amúgy hámlik a lábszáram és az alkarom is és épp teganp néztem a hasam is.
Nem vagyok egy szorgos kenőckedő, de megfigyeléseim szerint amivel eddig kentem szart sem ért.... Talán a legjobb a neogranormonos testápoló volt.

Ti tudtok mostanban aludni? Nekem az is olyan fájdalmas, szeméremcsontom, csipőm, derekam.... szörnyűség.

Jah és Dóri esetén felajzva jelezném felétek, hogy ma szülői értekezlet lesz 17 órától!!!! Drukkoljatok, nem szeretnék 3 perces fájásokat kapni! :D

KépKépKép
bogyra

Niki!

Hát rajta van a dobozon hogy hány kupak kell!

Ha babamosószert használ direkt, akkor általában egy adag rucihoz egy kis kupak kell.

KépKépKép
bogyra

Az egy kupak szerintem kevés.
De köszi.

Kép
niki30

Én egy-egy kupakkal mostam ki a babaruhákat , én is keveseltem, de szépen kimosta, jó magas hőfokon mostam, hagytam öblítő nélkül egyszer végig mosni és utána baböblítővel átöblítettem mégegyszer.

KépKépKép
bogyra

Hogutat kaptam!!!! :oops: :roll:

Bogyra mar hianyoltalak!! Ez nagyon nem jo, hogy igy gorcsolsz folyamatosan. Azert a doki mondhatna valmait, hogy most akkor mi van?? Ez normalis, hogy szules elott 4-5 hettel igy gorcsol az ember??? Szerintem nem! :( Vigyazz magadra es pihenj amennyit csak tudsz!
Nekem az ejszakaim valtozoak....vagy nyuglodok es minden bajom van...vagy forogoldva, de vegig alszom az ejszakat es csak annyira vagyok font, hogy megnezzem epp hany ora. Amugy en ejjel meg hagyjan, de estere vagyok minidg totalkaros. Alig birok menni, ha leulok folallni rettento nehez es onnan kiloni magam. 92 eves oreganyam jobb borben van szerintem!! 8)

Nem tudom lanyok de nekem sokszor olyan mehetnekem van! Erzem a vegem?? 8) :D Mennek ide-oda, vasarolni, kirandulni...csak mennniiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igaz a Tancolo Talpakban szereplo pingvinekhez hasonlo jarassal kozlekedem es a tempom is hasonlo..de akkor sem birok ithton uln!!!! :? 8) :roll:

Kép

Kép
lorcika

niki!én úgy szoktam használni,ahogy rá van irva,de mégegyszer én is átöblitem,igaz nem baba,hanem sima sensitive öblitővel.aztán vasalok.

bogyra!szar lehet.én is néha jósolgatok,majom apja este kinevetett,mert kiabáltam,hogy belehalok!!!azt monta,nem fogok.tudja is ő???

holnap megyek a dokihoz,remélem,ezt a 17 napot megkapjuk még szerinte is!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Én rendesen félek az éjszakáktól, inkább itt mászkálok, vasalok, rendezkedek akármit csinálok csak lefeküdnöm ne kelljen.
Tegnap azthittem hazaérünk beesek az ágyba és húzom a lóbőrt. Hát a nagy francokat, abban a pillanatban hogy vizszintbe helyezem magam egyből fáj az egész mindenségem....

De most pl délben ellaudtam és háromkor keltem fel nagyjból. Most nem fáj semmim. Nem tudom miér tpont éjszakára fáj??

Én is mennék amúgy mindenhova, nagyon hiányoznak a jó kis túrázásaink, alig várom már, bár valószínű idén nem megyünk még, majd csak jövő tavasszal. Hacsak nem még ősszel, hát de ez babó függő, majd kiderül , hogy bírja a kiképzést! :)

Amióta terhes vagyok nem is voltunk túrázni....

Két hét múlva megyek uh-ra, meg vissza az orvoshoz, kiváncsi leszek mit mond majd....

Bevallom őszintén tök mindegy mit mond, úgysemlehet jó.

ad1: azt mondja nem nyílik a méhszáj, ami ugye egyrészről szerencse, viszont ha belegondolok abba, hogy ez így fáj és húz és nyillal és semmi hatása nincs, az kicsit elkeserít a szüléskimenetele miatt.
ad2 nyíilik, ugye akko rmeg lehetek elégedve a fájásaimmal, hogy hatásosak, nah de azért még se nyiladozzon itt nekem a 35. héten. :?

Én vagyok Bogi, akinek semmi se jó. Ha most kéne bemutatkoznom! :D

KépKépKép
bogyra

Gabibaba, nagyon vagany a pocakod azzal a tetkoval! :D

Dori, tunderiek a manocskaid. :D

Gondoltam megmutatom, mennyi ruhacska gyult ossze a picurnak, a kisagyba pakoltam oket vasalas utan.
Azota mar betettem a komodba.
Kép

KépKép
horilda

Bogyra, sajnalom, hogy gorcsolsz, ezek mar hasonloak, mint a menses gorcsok? Vagy szurkalas? En ez utobbit, nyilalasokat erzek, de amint leulok/lepihenek abba is marad.

Jelentem natham kezd mulni!!!Hurra! Talan most mar nem jon vissza. :D

Olvasom Tobbetektol, hogy szaraz a borotok, erdekes modon nekem nem, olyan mint regen.
Viszont felfedeztem a hasamon egeszen lent, hogy ilyen eres, kisotetedett, aztan van hogy elhalvanyul, a melleim azok mar eleg regota ilyenek.
Nektet van ilyen!
A terhessegi csikok nem ilyenek, ugye?

Ja mas tema...miben fogjatok majd hazahozni a babot a korhazbol?
Hosszu ujju rugdalozo stb kerlek reszletezzetek!
Akarok venni uj ruhacskat erre a nagy alkalomra majd.
En olyan tapasztalatlannak/butanak erzem magam.
Aaaaaaaaaaa ne nevessetek ki!Please! :oops:

KépKép
horilda

Riella, megtalaltalak iwiw-en es bejeloltelek! Hurra! :D

KépKép
horilda

Bogyra, ezek már akkor jósló fájások Neked?
Figyelj, nagyon vigyázz magadra! A menstruációidnál is erősebbek voltak a görcseid? Vagy ez lehet, nem is számít?
Egyedül már ne nagyon mászkálj, nehogy rosszul legyél!
Ez a többiekre is vonatkozik, mindenki csak óvatosan!

Ilda, jó sok ruhácskátok van, tök jó!
Egyelőre még nem tudom miben fogom hazahozni. Nagymamám ígérte, hogy vesz erre a nagy alkalomra valami szép rucit, de én lebeszéltem róla, mondván, ne vegyen 5-6 ezerért, hogy aztán utána többet ne tudjam majd ráadni. Nekünk is sok göncünk van, majd valamit kiválasztok.
De gondolom kombidressz és rugdalózó, kissapka, tutyika. Az időtől is függ...

Kép
niki30

Ilda tok jo sok ruhad van!! :)
Hat en ugy gondoltam, hogy egy hosszu ujju body, ra egy rugdalodzo, kissapka, takaro...vagy meg lehet hogy az angolpolyat raadom...de lehet akkor meg melege lesz!!! :shock: Mi mozes kosarban hozzuk haza es gondoltam egy rugdalodzo takaroval csak eleg lesz, nem? Amugy en se tudom ezeket, hogy mikor mit kell raadni!!!!!! :oops: :oops:

Lehet tenyleg megsutott a nap, mert most egy orat szunyaltam..de persze a gyomoreges kivert az agybol, meg a mindenfele fajdalmam, viszont holt faradt vagyok!!! :( Csak eppen mondjuk ha tobbet alszom, akkor meg ejjel kukorekolok..azt meg utalom. A sotetet eleve utalom, ugyhogy akkor inkabb alukalnek, csak nem tudom miert vagyok ennyire hulla most! 8) :?

Kép

Kép
lorcika

Nektek nem mondta a dokitok, hogy a 36. héttől nincs házasélet?

Kép
niki30

Miert neked Niki mondta??? Nekem eddig egy szoval nem emlitett ezzel kapcsolatban semmit! Miert ne lehetne? Max. elobb jon a baba! ;)

Kép

Kép
lorcika

Nekem mikor legutóbb voltam, mondta. Hm. :oops:
Jó nem mintha ez akkora probléma volna. Párom már úgyis hozzászokott.

Kép
niki30

horilda!nekünk is nagyon sok van ruciból,szerintem a felét rá sem fogjuk tudni adni,annyi.

házaséletet csak akkor nem ajánlatos élni,ha nyilik a méhszáj,nem???
Patrikkal úgy mentem szülni,hogy elötte pár órával...meg is lett jegyezve vizsgálat után. :oops:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Na megint itt vagyok.

Niki,doki nem mondta a házasélet megvonását,viszont védőnéni a maga agg korával előhozta,hogy ha nem jönne időre kufircoljunk egyet akkor tuti szülés lesz.
:oops: :oops: :oops: az ő szájából egy kicsit furán hatott,ja még azt is mondta,hogy ha elkezdek vajúdni,akkor lépcsőzzek,le föl a házban,istenien fogom tőle érezni magam,ez volt az a perc amikor elgondolkodtam,hogy egészen normális-e ??????örülök,ha egyszer lebotorkálok innen a padlásról,pláne ha már fájásaim vannak,nemhogy visszafele is másszak,ide már csak kettőben jövünk vissza a fiammal.
:D :D :D :D
Ma volt az első nap amikor azt mondom,gyerekek a finisben vagyunk,az elkövetkező 17 napban eldől minden.Kisugárzó tompa fájdalmaim vannak,amik kóborolnak ide -oda,a derekamtól a combomig,az éjszakk nekem is egyre nyűgösebben telnek,és valahogy fokozott lett az igényem a babusgatásra.Tudjátok olyan érzésem van,mint amikor egy kisbaba beteg,és olyan elesett,és cirógatni kell,meg babusgatni,nem múlik el a náthája tőle,de lélekben vele vagy,és érzi,hogy szereted,na valami ilyenre vágyom egyfolytában.
:) :lol:
Hogy miben hozom haza a trónörököst,kapott egy fehér kék csíkos talpas nadrágot hozzá egy pulcsit,alá egy kék bodyt,van hozzá sapó,a kezére kesztyű,és egy véresen komoly bakancs,ha hűvös lesz jön rá egy autós kabát,olyan puha szőrős,ha jó idő lesz akkor csak egy takaró.Szerintem a matróz cuccban ha meglátják utána brunyál majd fél pest megye 8) 8) 8)
Nagyon macsó szerkó!!!!!

Anyukám ma azt kérdezte,hogy nem félek-e?Mondtam,hogy nem szültemmég ,nem tudom mi vár rám,mitől féljek?????
Azzal persze tisztában vagyok,hogy mi fog történni,csak azt nem tudom,hogy én a szerencsésen tágulós,komplikáció mentes esetek számát fogom gyarapítani,vagy nagyon sokat fogok kínlódni.
Pozitív gondolodás_nem lesz semmi gáz,minden oké lesz!!!!!!!!!!
Ha most beparázok ártok magamnak,a babucinak,és ezt nem akarom.Csak ez a várakozás ne lenne ilyen hosszú már!!!!!!!!!!
Amikor én egy találkán se várok 10 percnél többet,nem jön,nem hív,otthagyom,ahoz képest már mióta várom ezt a kis picurkát. :roll: és már olyan türelmetlen vagyok,Ti nem??
Pláne,hogy mostmár a közérzetem sem százas,és nyűglődök.

Ahol szülök,ott éjszakára elviszik a babókat,de ha akarom kikérhetem,hogy legyen velem,szerintetek mi a jobb ha kikérem,és éjszaka is én kelek fel hozzá ha felsír,én puszilgatom stb.viszont én nem pihenek és nappal vagyok mosogató rongy,arról nem is beszélve hogy esetleg a szobában fekvő többi mamát se hagyja a babám aludni,és úgy kiutálnak mint a huzat.
Vagy hagyom bent,kialszom magam,viszont ki tudja milyen löttyökkel cumiztatják éjszaka, rászokik nem fog szopni utána,stb.és hát azért ott az a cél hogy csendbe legyen a baba,ki tudja mivel érik el????
nem tudom mi a helyes????mikor teszek jót???
na megjött apa,megyek adok vacsit,holnap jövök,pá puszi

KépKép
riella77

Sziasztok,

Hat lanyok......szegyen nem szegyen (inkabb szegyen) apjukkal ugy bevacsoraztunk, hogy csak na..itt pihegek!! MInden votl! Igazi hazi sonka, majkremes zsomle, fel makos patko, vanilias fank! Es mindezt lekisertuk eperturmix-szal!!!!! Ricsike is nyomakol ezerrel, szivattyuzza be a rengeteg anyagot!!!!! :D :D :D Na de majd holnaptol!!!!! :wink:...........Nem tom mi lesz, mert nem hiszem hogy ragcsalo eletmodot probalok folytatni :lol: :lol: :lol: , de lehet hogy azert vissza fogom magam.

Riella nalunk a korhazban vegig bent lesz a baba..en meg abban nem vagyok biztos, hogy ez annyira jo. :oops: 8) Pihenes nem lesz, de azert ertem a dillemmadat! Es ezt most elore el kell donteni? Szerintem majd ott bent eldontod. Azert en bizom benne, hogy nem minden borzalom lottyot adnak a babaknak!!! :!: :!:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Hát nem tudom, ez nem josló fájás, mert az igazából elvileg nem fáj csak keményedik. Vagy még úgy szoktátk elkülöníteni, ha az éppen folytatott tevékenységedbennem zavar meg akkor josló fájás... hát engem megzavar. Sőt mostmár a sírógörcs kerülget, egyszerűen rettegek, hogy mikor jöna következő nyilalló, húzó, keményedés amitől levegőt sem kapok. Ülve úgyanúgy fáj...

Nahszal tök ki vagyok, világvége hangulatom van és már nem is akarok terhes lenni...

Párom szíve is annyira megesett rajtam, hogy eddig minidg azt mondta május 20 előtt meg ne szüljek, ma a kocsiban megkérdezte, hoyg a jövőhéttől már nem számít koraszülöttnek ugye... mert akkor nyugodtan szülj cska meg. :)

Hát nem kedves??? De ahogy én az "őrangyalomat" ismerem, még jó pár hétig ki kell így huznom.

Hát nem tudom kit vert a jó isten utoljára ilyen szorgalmasan...

De nektek boldog várakozást kívánok... és amúgy úúúg yimádnék terhes lenni, de ez a mostani terhesség egy tragédia.... igazából az elejétől fogva... volt egy két jó hónap de inkább csak egy.... a maradék nyolcban meg a rengeteg nyűg.

Kettőbe akarok lenni!!!!!!

KépKépKép
bogyra

Jujj Bogyra! :(:( Azt kivanom, hogy tenyleg jovo het vegetol mar legyetek kettobe. Akkor azert mar a 37. hetben leszel...a mar nagyon jo!!!
Nem is tudom mit mondjak. Veled vagyunk. Probald a legzest vagy mittomen. Dokidat nem akarod felhivni? 2 het meg messze van...csak nem kell ezt igy a vegeig kiszenvedni!!!!!! :( Szegenykem.

Kép

Kép
lorcika

Bogyra, szivbol kivanom, hogy legyen vege a fajdalmadnak, es hamarosan kezedben tarthasd a babucidat.

Koszi Lanyok az otleteket, en is body+rugdalozo, pled, sapka - gondoltam.
A kombidressz az mi pontosan? Bocs a hulye kerdesert...

KépKép
horilda

riella!a lépcsőzés tényleg jó,nekem segitett!!prőbizd majd ki szerintem.

bogyra!nem mond erre a doki semmit?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Látom mindenki nyűgös hát én is csatlakozom. Imádom a csepp fiam de a terhességet nem nekem találták ki. Fáj a derekam, néha a hasam is és légszomjam is lett hogy teljes legyen a kép. Nem is tudom mikor aludtam egy jót, egész este a tv-t lesem és alig várom hogy megvirradjon. Ez van. Megéri a szenvedést ez a lényeg.

Kép
rena10

Engem is cska az vigasztal, hogy ránézek a nagyfiamra és tudom, hogy megéri végigszenvedni.

Kéthét múlva UH,ha azt mondják 3000 gramm megvan, akkor nyugodt szívvel szülök meg. De persze ababának sem akarhatok rosszat csak azért mert én nyügös vagyok.

Az orvos csak annyit mondott hogy három hetet még kibirunk, ctg nem indokolt május első hetében UH.

De lényegében a napi teendőimet alig bírom ellátni. Gergő elmegy május 7-én táborozni, annyival könnyebb lesz, dehát az is két hét...

Reméelm ma jólalszom és holnap sokkal jobb kedvvel ébredek, mert ez a melnakólikus szenvedés Leventének sem tesz jót!

KépKépKép
bogyra

jajj és még bunkó is vagyok!

Köszönöm, hogy mindenki együtt érez velem, és én is mindenkinek aki rászorul jobbulást kívánok..

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: