Na megint itt vagyok.
Niki,doki nem mondta a házasélet megvonását,viszont védőnéni a maga agg korával előhozta,hogy ha nem jönne időre kufircoljunk egyet akkor tuti szülés lesz.

az ő szájából egy kicsit furán hatott,ja még azt is mondta,hogy ha elkezdek vajúdni,akkor lépcsőzzek,le föl a házban,istenien fogom tőle érezni magam,ez volt az a perc amikor elgondolkodtam,hogy egészen normális-e ??????örülök,ha egyszer lebotorkálok innen a padlásról,pláne ha már fájásaim vannak,nemhogy visszafele is másszak,ide már csak kettőben jövünk vissza a fiammal.
Ma volt az első nap amikor azt mondom,gyerekek a finisben vagyunk,az elkövetkező 17 napban eldől minden.Kisugárzó tompa fájdalmaim vannak,amik kóborolnak ide -oda,a derekamtól a combomig,az éjszakk nekem is egyre nyűgösebben telnek,és valahogy fokozott lett az igényem a babusgatásra.Tudjátok olyan érzésem van,mint amikor egy kisbaba beteg,és olyan elesett,és cirógatni kell,meg babusgatni,nem múlik el a náthája tőle,de lélekben vele vagy,és érzi,hogy szereted,na valami ilyenre vágyom egyfolytában.
Hogy miben hozom haza a trónörököst,kapott egy fehér kék csíkos talpas nadrágot hozzá egy pulcsit,alá egy kék bodyt,van hozzá sapó,a kezére kesztyű,és egy véresen komoly bakancs,ha hűvös lesz jön rá egy autós kabát,olyan puha szőrős,ha jó idő lesz akkor csak egy takaró.Szerintem a matróz cuccban ha meglátják utána brunyál majd fél pest megye
Nagyon macsó szerkó!!!!!
Anyukám ma azt kérdezte,hogy nem félek-e?Mondtam,hogy nem szültemmég ,nem tudom mi vár rám,mitől féljek?????
Azzal persze tisztában vagyok,hogy mi fog történni,csak azt nem tudom,hogy én a szerencsésen tágulós,komplikáció mentes esetek számát fogom gyarapítani,vagy nagyon sokat fogok kínlódni.
Pozitív gondolodás_nem lesz semmi gáz,minden oké lesz!!!!!!!!!!
Ha most beparázok ártok magamnak,a babucinak,és ezt nem akarom.Csak ez a várakozás ne lenne ilyen hosszú már!!!!!!!!!!
Amikor én egy találkán se várok 10 percnél többet,nem jön,nem hív,otthagyom,ahoz képest már mióta várom ezt a kis picurkát.

és már olyan türelmetlen vagyok,Ti nem??
Pláne,hogy mostmár a közérzetem sem százas,és nyűglődök.
Ahol szülök,ott éjszakára elviszik a babókat,de ha akarom kikérhetem,hogy legyen velem,szerintetek mi a jobb ha kikérem,és éjszaka is én kelek fel hozzá ha felsír,én puszilgatom stb.viszont én nem pihenek és nappal vagyok mosogató rongy,arról nem is beszélve hogy esetleg a szobában fekvő többi mamát se hagyja a babám aludni,és úgy kiutálnak mint a huzat.
Vagy hagyom bent,kialszom magam,viszont ki tudja milyen löttyökkel cumiztatják éjszaka, rászokik nem fog szopni utána,stb.és hát azért ott az a cél hogy csendbe legyen a baba,ki tudja mivel érik el????
nem tudom mi a helyes????mikor teszek jót???
na megjött apa,megyek adok vacsit,holnap jövök,pá puszi