Jó reggelt!
Hatalmas ováció és taps,és hullámzás DÓRINAK,ÉS BABUJÁNAK!!!!!
Gyanús volt már nekem is,hogy nagyon lapít,viszont ha megjön legalább elolvassa,hogy mindenki gondolt rá neki drukkolt,és a sok gratula hatása majd jó érzéssel tölti el,azon túl,hogy boldog anyuci.
Ezért is jó a riadólánc amit mondtam,hogy nem ülünk itt a bizonytalanba,hanem első kézből kapjuk az infót,és egyidőben örülünk vele az eseményeknek.
Nem tudom csajok de az összes barátnőm be van indulva,felváltva csöng a telefonom,hogy egyben vagyunk még,mondtam nyugi amikor akció van szólok.
Tiszta lázba van mind,de még mindíg jobb,hogy ők vannak igy beparázva,mint én!!!
Ja, engem Pál Gabriellának hívnak,aki akar iwiw-en jelőlhet,én akit megtaláltam bejelöltem(Niki,Gabi,Melinda)
Ma reggel apa elaludt,keményen hívták a kollégák,hogy hol a vérben van,mert ők 3 faluval arrébb várnak rá,erre lazán rávágta,hogy az ágyban!
Mondjuk horrorisztikus esténk volt.
Este nekikészültem a tvnek,ahogy szoktam be is takaróztam,mert ennek általában az a vége hogy bealszok,és én gondoskodó vagyok és előrelátó,egyből takaróval fekszem.
Bealvásom 5.percében apa lecsapott rám,és bekísért a hálóba odabújt egy kicsit és már aludtam is tovább ,nem telt el 2 perc mikor egy fura hangiot hallottam valami berregőt,mikor tudatosodott hogy valaki megnyomta a varroda csengőjét,és úgy maradt,addigra már ki is pattantam, szemem mint a nyíl kipattanva,és a bűnjeleket ,neszeket pásztáztam derékig kilógva az ablakból,semmi.
Na szépen kiültem a nappaliba felajzva és motorként zakatolt az agyam,ki volt az?????Valaki van a kertben??????
Egyébként is üldözési mániám hogy betörnek hozzánk,de az most tacsra rakott,na aztán megnyugodtam,visszafektetett apa,mondta vigyáz ránk,és el is aludtam.
Egy óra elteltével érzem,hogy bújik apa is az ágyba,majd egy határozott mozdulattal pattan is ki,nincs meg a pénztárcája,le kell menjen megnézni,mert hogy a céges pénz is nála van.
5 perc sokk, jön vissza megvan,csak ő azt gondolta,hogy amikor vásárolni voltunk a sparba,a zöldség mérésnél letette az asztalra,és valaki felkapta,a pénzt kivette,de a lakcím kártya alapján ide talált,és becsöngetett ....logikus lenne.
Na erre kivert a víz!!!!!!!!!Ez már nekem is sok volt,én is elég sok Helyszínelőket nézek,meg Nyughatatlan Jordent de ez eszembe se jutott.
Tiszta horror volt.
Csoda hogy reggel elaludt?kérdeztem ,hogy nem csörgött az óra,mondta de,de kinyomta azt gondolta téves.
Ma is szép nap lesz,minden kirándulónak jó időt rendeltem a nagy főnőktől!Rendi vagyok ugye?
Ma nincs kedvem semmit csinálni,csak kint lenni a kertben,napozni,locsolni....apa dolgozik ,na jó reggelizek valamit,de még rátok nézek,mert ha nem figyelek úgy elhúztok írásban,hogy győzzek körmölni utánatok.
szép napot az otthon punnyadóknak,és minden drága dinnyehasú sorstársamnak
Riella