Megjöttem!
D vitamin szintem tökéletes,színem is alakul,ha már szoliba nem tudok menni,legalább ne ijedjen meg az anyjától a fiam mikor először meglát,hogy úgy nézek ki ,mint aki túlvan egy domesztosz kúrán.
Fontos az első benyomás!!!!
Na én se úszom meg a védőnős látogatást,holnap jön,de én úgy vagyok vele,hogy ha felmászik ide a padlásra,akkor megérdemli,hogy kukkolhasson babuci szekrényébe.De a hűtőnk környékére nem engedem,mert apa borai ott hülnek,és mit fog levágni,hogy piázok!
Pedig csak a furmintból,meg a muskotályból kapom meg az első kortyot,mert azt nagyon szeretem,és ennyi nem árt,vérképző
Apa nagy bor guru,és melette én is rákaptam a minőségi édes borokra,alőtte utáltam....na meg ezek a pancs borok,Kocsis Irma ,meg hasonló,bruáááááááá.
Viszont mióta borozunk(fú tiszta alkesz szöveg)arra megyünk nyaralni ahol éppen borfesztivál van,baromi jó program,és már egy csomó barátot szereztünk igy,példul akik most hétvégén itt voltak,őket tavaly szedtük össze a bajai halászlé főző versenyen,a borfaluban.25 éves a srác és Tokaj -Hegyalja egyik legjobb borásza,és isteni borokat csinál.
De minden éveben megyünk Hévízre,Lellére,most szeptemberben szeretnénk eljutni Szegedre is,addigra már lesz akkora babuci,hogy neki merek vágni az útnak.
Nekem amig Pesten laktunk Zuglóban,volt 3 női ruha üzletem,én ott rájöttem,hogy nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés.Gondoltam,hogy könyvet írok azokból az esetekből amiket ott tapasztaltam az emberi hülyeségből,és bunkóságból,nem kell oda busz vagy rokkant....ha gondoljátok és érdekel titeket néha megosztok egy-egy humor bonbont ezekből az esetekből,csupán kismama társaim szórakoztatása céljából.
Hihi az elöbb csöngettek,itt állt egy nagy pocis kismama,hogy varrni kéne neki egy két csinos kismama ruhát,mert már nem fér bele,szerencsére csak az ablakot nyitottam ki,mókás lett volna,ha kidugom a pocimat,és összemérjük kié a nagyobb,de mondtam neki,hogy sorry,van 3 hetem,majd utána ha még egybe van,jöjjön!!!
Írtam,hogy én nem produkálok olyan tüneteket ,mint ti lányok,most viszont sugárzik valami a hátamba,és az alvázamat,mintha kötőtűvel szúrkálnák,ez jót jelent???vagy kezdjek el parázva a telefon után nyúlni,hogy apa teperjen haza?????
a borbélynak munka van???
valahogy én annyira nem ilyennek képzelem,nem tudom miért de akár hányszor megjelennek képek előttem,hogy indul a mandula,mindíg sötét van kint,eddig még álmomban is mindig éjszaka szültem,szerintetek ennek van jelentőssége???
szerintetek mikor van az ideális időpont egy szülésre?
most megyek lepihizek,mert erősödött a sugárzás a hátamba,hátha elmúlik,ha este nem jelentkezek akkor szülök.
pá lányok