A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok!

Hát nekem is meggyűlt már a bajom az emberekkel, buszon is és a kórházba is. Az időseket mindenhol előreengedik, a buszon átengedik a helyet nekik bezzeg a kismamák le vannak tojva. Felháborító. A múltkor sorbaálltam a kórházba az eredményemért több méter sor állt. Ha leülök akkor mégtöbben kielőznek, állni meg nem bírtam. Mondtam a nőnek /asszisztens/ hogy majd az orvosom elkéri az eredményt ha érdekli mert tényleg nem bírok állni. Senkibe nincs jóindulat. Én azért mindíg tekintettel voltam a kismamákra de az emberek egyre roszabbak. Ez van, sajnos.

Kép
rena10

huhha!

Elnyomott az álom, miközben megpróbáltam a magzatom végtagjait rakoncátlanítani! :)

Stella! Vérvétel meg kenet vizsgálat biztos lesz. két hét múlva megyek UH-ra, áramlásmérésre. Amúgy én semértemmiért nem küld el CTG-re, mert ugye nálam pont két hét bizonytalanság van. tehát két hét múlva vagy 36 vagy 38 hetes vagyok. Szerintem mondjuk pont 37 hetes leszek, de azért bőven rámférne a CTG.
Mondjuk nem akarok hazudni, amiko rrákérdeztem hogy hanyadik héttől és látta hogy megdöbbenek, akko rmegkérdezte, hogy óhajtok e a 36. héttől járni, de az asszisztense olyan csunyán nézett rám, hogy nem mertem igent mondani....
Tudod nekem az orvos régen kollegám volt, de az asszisztensek nem... és nekik elve nem tetszik az hogy mi baráti viszonyban vagyunk, bár nem tudommit húzzák állandóan a szájukat, hisz körzetileg is oda tartozom...

Akkor nálatok még olcsó esküdni... nálunk majd 15 ezer volt. A miénken a nászinduló szólt a bevonuláshoz, a vivaldi-tavasz az aláírásnál és love story a gratulációnál... A love story volt a legjobb :D

KépKépKép
bogyra

bogyra.megirnád,akár priviben,akár itt,hogy mennyibe kerül ez az esketéses dolog?semmit ne számolj mást,csak magát az esketést.se lagzit,semmit.köszi

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Na,megjöttem az uh-ról. CTG-t este meg kell ismételni, mert szar lett. :( Uh szerint most 3500 g, BPD:9.6 :shock: :shock:
és még van 2 hete elvileg... a méhszáj szinte változatlan, de a feje teljesen beilleszkedett már. (Érzem is :? )

Szal éjszakás a szülésznőm, szülői és Viki fektetés után még bemegyek a MÁV-ba. Remélem nem lesz semmi gond. :?
Vendég

Megjöttem!

D vitamin szintem tökéletes,színem is alakul,ha már szoliba nem tudok menni,legalább ne ijedjen meg az anyjától a fiam mikor először meglát,hogy úgy nézek ki ,mint aki túlvan egy domesztosz kúrán.
Fontos az első benyomás!!!! :D :D :D
Na én se úszom meg a védőnős látogatást,holnap jön,de én úgy vagyok vele,hogy ha felmászik ide a padlásra,akkor megérdemli,hogy kukkolhasson babuci szekrényébe.De a hűtőnk környékére nem engedem,mert apa borai ott hülnek,és mit fog levágni,hogy piázok!
Pedig csak a furmintból,meg a muskotályból kapom meg az első kortyot,mert azt nagyon szeretem,és ennyi nem árt,vérképző :oops: :oops:
Apa nagy bor guru,és melette én is rákaptam a minőségi édes borokra,alőtte utáltam....na meg ezek a pancs borok,Kocsis Irma ,meg hasonló,bruáááááááá.
Viszont mióta borozunk(fú tiszta alkesz szöveg)arra megyünk nyaralni ahol éppen borfesztivál van,baromi jó program,és már egy csomó barátot szereztünk igy,példul akik most hétvégén itt voltak,őket tavaly szedtük össze a bajai halászlé főző versenyen,a borfaluban.25 éves a srác és Tokaj -Hegyalja egyik legjobb borásza,és isteni borokat csinál.
De minden éveben megyünk Hévízre,Lellére,most szeptemberben szeretnénk eljutni Szegedre is,addigra már lesz akkora babuci,hogy neki merek vágni az útnak.

Nekem amig Pesten laktunk Zuglóban,volt 3 női ruha üzletem,én ott rájöttem,hogy nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés.Gondoltam,hogy könyvet írok azokból az esetekből amiket ott tapasztaltam az emberi hülyeségből,és bunkóságból,nem kell oda busz vagy rokkant....ha gondoljátok és érdekel titeket néha megosztok egy-egy humor bonbont ezekből az esetekből,csupán kismama társaim szórakoztatása céljából. :lol: :lol: :lol:

Hihi az elöbb csöngettek,itt állt egy nagy pocis kismama,hogy varrni kéne neki egy két csinos kismama ruhát,mert már nem fér bele,szerencsére csak az ablakot nyitottam ki,mókás lett volna,ha kidugom a pocimat,és összemérjük kié a nagyobb,de mondtam neki,hogy sorry,van 3 hetem,majd utána ha még egybe van,jöjjön!!!
Írtam,hogy én nem produkálok olyan tüneteket ,mint ti lányok,most viszont sugárzik valami a hátamba,és az alvázamat,mintha kötőtűvel szúrkálnák,ez jót jelent???vagy kezdjek el parázva a telefon után nyúlni,hogy apa teperjen haza?????
a borbélynak munka van???
valahogy én annyira nem ilyennek képzelem,nem tudom miért de akár hányszor megjelennek képek előttem,hogy indul a mandula,mindíg sötét van kint,eddig még álmomban is mindig éjszaka szültem,szerintetek ennek van jelentőssége???
szerintetek mikor van az ideális időpont egy szülésre?
most megyek lepihizek,mert erősödött a sugárzás a hátamba,hátha elmúlik,ha este nem jelentkezek akkor szülök.
pá lányok

KépKép
riella77

Puszi,megjöttem!
Dóri!Nem semmi a babuci,de ez látszik is pocodón! :lol: Én is soxor visszanéztem és nekem is mindig mosolyt csal az orcámra,1szerűen odavagyok tőle! :lol: Remélem már jobban vagy és este is minden rendben lesz,gondolok majd Rád!

Gabi!Nekem mindenhol óriási!A kisebb és a nagyobb alkatrészek is akkorák,mint egy tüzelő kanca alfele! :oops: Brutál.Komolyan mondom.És ettől olyan érzékeny,hogy ezt más körülmények között inkább venném áldásnak,de így inkább átok! :evil: :twisted: :evil: Komolyan akkora a vénuszdombom,mintha két különálló terhességet viselnék :roll:

Stella!ez a cigi kérdés rohadt szar és ciki,és tényleg hülyeség volt rászokni,mégis most komolyan hiányzik néha és én is félek vissza szokom rá. :oops: El is 6ároztam,hogy ahogy megvan a bébi elmegyek erre a tappancsos sokkolásra,hogy még az irmagját is öljék ki belőlem.amikor megtudtam,hogy terhes vagyok azonnal jelentkeztem,de így nem vállaltak,maradt a szenvedés.A hiány viszont nem múlt el most sem,ezért gondoltam rá,hogy biztos,ami biztos ahogy lebabáztam ezt még megcsinálom,nehogy visszaszokjak rá.

Kép
bringababa

Hát én nagyon remélem, hogy reggel jön rám a szülhetnék.

1. kipihent legyek, bár a szülésre nem lehet eleget pihenni :D
2. akkor van még közel nyolc órám, hogy megoldjam ki menjen Gergőért.
3. nem kell anyuékat sem felzargatni éjjnek évadján, hogy tiplizzenek át
4. a férjuram is úgy alszik, hogy ágyut lehet mellette döngetni.... attól félek megszülök mire felébred, és akkor is max a másikoldalára fordul... :D

Tegnap is egy órán keresztül jajjveszékeltem mellette mire hajlandó volt kinyitni a csipásait, majd konstatálta, hogy élek és visszaborult... ennyit róla, pedig majdszétszakadt a derekam, és végülis azért jajjjongtam, ogy egy kicsit masszírozza meg...

El sem tudom képzelni, hogy ő majd egy éjszakát végig pattog mellettem aszülőszábán, homlok törlés, derék masszi, láb masszi, láb zuhi, has zuhi, pisilni kísér, meg stb stb... ÁÁÁHHH

Ezért is akarom bebiztosítani magamat a barátnőmmel... benne megbízom, bár legutóbb otthonhagyta a személyiét amikor tnuskodnia kellett volna, de talána kezét vagy a lábát nem felejti otthon :D

gabi! Kerület függő, de ha irodában csak összeházasodtok az ingyé van. Ha házasságkötő terembe akartok menni, csak akkor kell fizetni terembérleti díjat az olyan 10000 körül van. + zene + gyertyagyújtás + pezsgő... és akkor a végtelenségig lehet sorolni...

KépKépKép
bogyra

Riella!Édes ez a poci sztori :lol: :lol: :lol:
Nem a reklám helye,de már reggel is akartam mondani nagy fehér sorstársak,hogy kipróbáltam a Nívea barnítós testápolót és gyönyörű és nem büdös és nem lettem olyan tőle,mint a hiéna kutya!Hogy is szokta Pici mondani?Az élet aoró örömei! :lol: 8) :lol:

Kép
bringababa

Gergő előtt én is masszív cigista voltam, de a terhesség idejére leszoktam.
Aztán mikor már nem is szzopott egyszer egyszer rágyújtottam a barátnőmmel vag ytársaságban. Majd amikor visszamentem dolgozni ismét nagy cigista lettem. De én ügyi mügyi voltam és tavalyelőtt augusztusban abbahagytam, nah nem hirtelen még ügyeletben egy-egy szálat elszippantottam, de mire terhes lettem már nem is hiányzott, mostmeg kifejezetten úúútálommár.... pfujjjjj

KépKépKép
bogyra

Visszaolvastam.. anyu kinnvan a gyerekekkel. :)

Brigi,
a vádligörcsnél az a nyerő, ha ki van nyújtva a görcsölő lábad és nem spiccet csinálsz, hanem az ellenkezőjét, azaz a sarkadat előrenyomod. Ez segít, de moccantani nem bírtam. :(

Eliza,
hidegfront van, lehet, hogy ezt érzed. Majd számolj be este Te is, hogy mi volt. :)

Riella,
:) köszi. :)

Niki,
eddig nekem sem volt, csak Vikivel való terhességemkor, de korántsem ilyen szar. Ez vmi rettenet volt. :?

Gabi,
hogy bííírod?? Te szegény.. most már én is sajnos átérzem ezt a problémát. Te szedsz vmi vitamint? Állítólag a Ca is jó rá, és nem tudom van-e összefüggés a kettő között, de tegnap nem ettem meg a Gravidámat. :idea:

Bogyra,
én is nappal szeretnék szülni. Teljesen egyetértek Veled. De vmi azt súgja nem leszek olyan szerencsés. Eddig sem voltam az. :( Pedig menniyvel jobb lenne nappal, és csak egy ok a sok közül, hogy éjjel az alvó másfél évest transzprtálni anyuékhoz.. Mert Gergőt még csak-csak, meg sokszor anyuéknál is alszik, ha férj nagyon korá mgey dolgozni pl. ne kelljen a suliba ügyeletbe ülnie mondjuk, hanem inkább anyum elviszi.

Na ledőlök, megpróbálok nem idegeskedni ezen a hülye ctg-n most. :roll: barom szülőire sincs kedvem menni. :evil:
Este jövök.
Vendég

Sziasztok,

Megjottem. Csak a szokasos idegroncsok voltak...masszivan neztem a falon a kepeket, igy nem boritottak ki!! :D :D
Bringa a mantrazas jo, azt alapban kell nyomatni nalunk egy csaladi esemenynel!!! :lol: :lol:

Nekem szerintem nicns beduzzadva semmim.....en kilogok a sorbol? :( :) Mellem nem nott es plottyedt, nem vagyok beduzzadva...szoooval mi van maa?? :D
Amugy en jovo het utan megyek dokihoz, akkor leszek 36 hetes...azt mondta a bejelentkezos csajszi, hogy elvileg cisnalnak majd ctg-t! A sztreptococcus muszaj? Vagy mi?? Nekem nem mondta a dokim (nem mintha barmit mondana elore). Ha nem csinalja szoljak? Ez kotelezo? Tudjatok mennyire utaljak ha okoskodunk!!!! :oops: :roll: 8)

Gabibaba: Hajra mehraj!!! :D :D

Bogyra apritsd is a haz nepet!! A sok ven hulyetol en total be tudok borulni!!!! :)
En is nappal szeretnek szulni...illetve nem reggel, mert a dugoban be sem erunk!!! :shock: :shock: De ha meg este indul be a baba, akkor en roncs rokkant nygudjias vagyok es keptelenseg, hogy en meg orakon at vajudjak, meg nyomjak!!!! Szegeny gyerek az anyjat egybol egy toloszekben latna meg!!!!! :? :oops:
De egy csomo szules ejjel indul be, nem? A hajnalt bevallalom..megbeszelm Ricsimicsivel mit szol hozza!!!!! :)

Na megyunk bevasarlokorutra lassan, este benezek.

Kép

Kép
lorcika

Éjszakai, hajanli szülés a gyakori, de hát manapság semmin sem lepődik meg az ember lánya....

Gergővel reggel 7 felé folyt el a zuhatag. Kiváncsi leszek most mi lesz. Mondjuk azért anyuékat beizzítottam, ha jönni kell, akkor jönni kell. :D
Mert nekem ha menni kell, akkor menni kell. :D

De egyre jobban várom már, vagy lehet cska szeretnék túl lenni rajta, vagy csak kíváncsi vagyok hogy egyaltalán milyen másodikat szülni... szóval olyan általános izgatottság van rajtam a szüléssel kapcsolatban. :)

KépKépKép
bogyra

Na szép, míg én dolgoztam, ti addig ennyit termeltetek!

Bogyra, hát engem is felcseszett volna rendesen ez a lépcsőházi nyanyás szitu. Néha azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ.

Bringa, köszönjük a névnapi köszöntést!:)
Bringa-apa milyen kis érzékeny:)

Nahát Lányok, most én is megnézem, hogy meg van e duzzadva az alfelem. Tapintásra nem érzem.

Dóri, este biztos minden rendben lesz. Nyugika!

Riella akkor ti jó kis túrázó, borozgatós család vagytok. Mi is imádjuk a bort. Mielőtt terhes lettem, elég sűrűn felbontottunk esténként egy üveggel.
Sokszor már meg is kérdeztem páromtól, hogy szerinte más párok is ennyit borozgatnak?
Jöhetnek a sztorik az emberi hülyeségről!!!

Kép
niki30

Dóri!Jaj,jaj de vaksi vagyok!Ja hogy VÁDLI!és nem váll!De ciki!biztosan reggel volt és tele volt csipedlivel a szemem,mert ezt csúnyán benéztem! :roll: :oops: :roll:

Kép
bringababa

Lorci!dehogyis lógsz ki,inkább én v'ok mutáns!Örülj neki,hogy mindened olyan,mint amilyennek lennie kell! :wink:
Szerintem a streptococcus vizsgálat nagyon is szükséges lenne,de még nem mindenhol csinálják rutinszerűen.Csúnya dolgokat tud művelni,én aztán tudom.
Kenet vizsgálat én úgy tudom kötelező a 36.héten mindenhol,ezért sem világos miből tartna arra is leszűrni,ha már úgyis levették!
Bogyra véleményed?
Cigivel kapcsolatban nekem pont az a baj,hogy nincs fúúúúúúúúj.Sőt néha olyan vagyok,mint a reklám Laci,aki nem nikotin tapasszal akar leszokni. :oops: Bárcsak lenne pfffffffúj! :roll:

Kép
bringababa

Sziasztok!

Szeretnem megkerdezni Toletek, hogy Ti nem erzitek e maskepp a baba mozgasat.
Ugy ertem, hogy en most majdnem egy tenyernyi nagysagu kidomdorulast erzek a koldokomtol hol jobbra, hol balra, van hogy folotte, egeszen magasan. Keze, laba nem lehet ekkora, vagy lehet hogy a terde, vagy milye?

En olyan buntudatot erzek neha, de fogalmam sincs, hogy helyezkedik el, nem erzem, ez normalis?

KépKép
horilda

Ilda!Talán a feje lehet,de ha befordult akkor a popsiját nyomkodja ide-oda.
Ne legyen lelkifurid,szerintem mi is csak találgatunk,sőt még Bogyra is azt írta,hogy szia szaktudás,még neki sem megy ez a kitalálósdi.

Kép
bringababa

Ilda, ez számomra is rejtély, h. hogy fekszik Emma.
Ő is inkább kidomborítja a végtagjait. Bár ma elég sokat ficánkolt az elmúlt napokhoz képest.
Én sem tudom tutira megítélni, hogy is fekszik.
Emiatt nehogy bűntudatod legyen! Mikor mész dokihoz? Ő majd úgyis megnézi.

Kép
niki30

Jovo szerdan megyek dokihoz, de UH az kulon van, azt meg nemtom mikor lesz pontosan, gondolom azutan heten.

KOszi Lanyok a megnyugtatast! :D

Epp sul a hurka Apucinak, hat szetdurrant az osszes! Mindig ez van, de most annyira, mintha kibeleztem volna. :oops:

Jajj jo hir! Talaltam a neten hirdetve feleves Pierre Cardin PS 647 tipusu babakocsit es Pierre Cardin babahordot, elobbi 22ezer, utobbi 9ezer, na jo parom kicsit alkudozott, de a lenyeg, hogy most tart hazafele Pestrol es hozza mindkettot.
Azt mondta telefonban, jol megnezte, es tenyleg nincs hibaja, kimossuk a huzatokat, es tok jo aron megusztuk.

Amint tudok csinalok kepet roluk, es mar rakom is fel.

Olyan izgatott vagyok! Nagyon varom mar hogy hazaerjen! :D

KépKép
horilda

Ilda, ez nagyon nagyon jó ár!
Hiába, alkudni tudni kell! :lol: Ügyesek vagytok.
Na majd tedd fel a képet róla!

Kép
niki30

Ilda!Ez tényleg nagyon jó hír,és nagyon jó ár,és mi veled örülünk! :lol:
Ügyik vagytok nagyon!Képeket,de izibe! :wink: :lol: :wink:

Kép
bringababa

Csajok, én ma nagyot bűnöztem.
Reggel egy szelet pizzával indítottam a napot, aztán délután hazafelé lenyomtam egy túró rudolfot, itthon aztán jól bekajáltam. Majd párom hozott nekem egy milli túróvarázs-t (isteni), utána nyomattam magamba egy kis chipset, most pedig leküldtem páromat jégkrémért, mert egyfolytában azt a reklámot nyomatják....
És még van a hűtőben kivi, amit imádok. Na jó, az mondjuk egészséges.
Ja, és kihagytam, ittam még egy pohár sört is! Fú, de jól esett!
De leszarom, jólesett! Remélem hamarosan kapom a jégkrémet is!

Kép
niki30

Na ilyet nyomok! Bibibibíííííííííí!:):)
Kép

Kép
niki30

bringababa!őrült vagy!!! :lol: :lol: :lol:

én is bagóztam,de terhesség előtt leszoktam,mostmár viszont szivnám,pedig olyan nagyon büdi.

dori.nekem azt mondta a védőnő,hogy ca-ot nem szabad szedni az utsó trimeszterben.remélem,nem direkt engem akar szadizni.

horilda!az popóóóóóó!!!!!!!!!amágy ha a hurkát bezsirozod,igen olyan mozdulattal,amit apa ha lát,ő durran el,nem a hurka!!!!! :oops:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Niki: Jol tetted! Nyomassad is a kajat!! :D En tegnap bunoztem kicsit tobbet a kelletenel...de hat kismamaknak MINDENT SZABAD!!!!!!! :D Amugy en eszrevettem, hogy mostanaban azert tudok tobbet enni!!! :shock: :shock: vagy tobbszor!!! :D :D

Ilda mi is Pierre Cardin babakocsit vettunk, mi uzletben 43-ert. Van abban is babahordozo, meg oda-vissza fordithato tolokar, szunyoghalo, esovedo..minden nyavaja!!! Jonak tunik..a kereke kicsit kicsi..illetve normal, csak itt a miklosi utak rettentoek, remelem azert birni fogja a kikepzest!!!
Hurrkkaaaa!! Holnap en is azt csinalok, mar napok ota kivanom, ugyhogy holnap behurkazok, aztan benyelem utana a porral oltot!!!!! :lol: :lol: Vettem szoptatos parnat, ma fogok debutalni vele alvasilag! :D

En sem tudom igazan Ricsike hogy feksizk, mintha azt mondta volna a doki, hogy a bal oldalon van, de keresztbe valahogy. Nekem is van amikor bal oldalt dudorodik..valami gombolyu...van amikor a jobb oldalon, vagy koldok folott....szoval rejtely nekem a kisoreg!! :)
Azert a streptococcust megkerdem a dokitol.....meg kivancis vagyok vesz-e kenetet. Igazandibol en nem is emlekszem, hogy az elejen is vett-e. :shock: :shock:

En is ugy vagyok, hogy mar kivancsi vagyok Ricsimicsire..nem is tudom elkepzelni igazan, hogy milyen lehet!! :shock: :oops: Meg mi lesz meg mimimimimimmimimi!!!!!! :D Nagyon kivancsi vagyok!!! Asszzem jovo heten mar osszepakolom a korhazi csomagot is!

Na adok apunak enni..meg magamnak is.
Pusz nektek. Nezzetek a Hosoket! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok

Már megjöttünk fél hétkor, csak még megnéztünk egy filmet, ezért most írtok csak!

NST-n minden ok volt, vizelet - vérnyomás is ok! Abban a szülőszobában csinálták az NST-t ahol szülni szeretnék, tök szép! :)
Domcsi baba mar 2650 gramm, BPD-t nézett a doki, csak most nem mondta, hogy mennyi....de minden ok vele, a magzatvíz mennyisége, a lepény fekvése, a köldökzsinór áramlás és a szíve is, szóval ok :) A méhszájam rövidült, már 2000 helyett 1000-es, de zart....szülésznő szerint könnyű szülésem lesz, meg hát ugye kapok EDA-t is....JA, a feje mar teljesen lent van, bevan ékelődve, egy hete még nem volt....de mondtam is vizsgálat előtt a dokinak, hogy lejebb ment a pocim, és alul tök nyomja a szeméremcsontomat, úgyhogy valami történt, és lám, igazam lett :)!
SZÓVAL MOST BOLDOG VAGYOK, HOGY MINDEN OK! :)

Ti hogy vagytok? Hogy telt a mai napotok?

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok :D ,

Kész vagyok, egész nap festettünk, este meg nőgyógyinál voltam. Minden ok, zárt méhszáj, de azt mondta, hogy puhul, ami jó jel :shock: .
Beírta az NST időpontokat, 38.héten megyek először, aztán 39. és 40.hétre írta be, hogy be kell jelentkezzek. Május 10-én lesz az első. Nem mondta a kenet dolgot, de a könyvekben én is olvastam, hogy most kellene.....De én 38.héten megyek legközelebb..........na mindegy, remélem tudják mit csinálnak (vagy mit nem).

Gabi, nem semmi, mézes puszi :lol: Érzed, hogy javul már? Ha más nem apa legalább édesszájú lesz :lol:
Calcium-ot nem szabad a 3. trimeszterben? Jajj, én még mindig iszom vastablettával felváltva kétnaponta. Ez tuti :shock: , mert akkor abbahagyom.......

Niki, pocisimi és Boldog névnap kívánság Emmának :wink:

Bringa, dehogy vagy mutáns :wink: :lol: , nekem is hasonló tüneteim vannak, nem elemzem, de ma, hogy festettünk leszedtük a tükröt és betettük a babaszobába...én ott öltöztem és pont premier plane láttam......felülről fel sem tünt, főleg, hogy már csak a pocakomat látom :D Ez is valamiféle vérbőség nem? :roll:

Riella, a "bokros" storyd nagyon tetszett :D :D

Dóri, jó nagy a babótok akkor :D drukk az esti NST-hez.

Ilda, én is imádom a hurkát :D Nyami.....

Én vacsorám:két korpás zsemle lekvárral, főtt krinolin mustárral vegyes salátával, tojással és egy nagy pohár tejjel :oops: :oops:

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Megjártam a kh-at, csinált a szülésznőm egy újabb ctg-t és azon minden rendben volt. De a nap híre, hogy fél 7-kor felálltam a szülőiről és 3 perces fájásokkal elautóztam a kh-ba. Baromi erősek és rendszeresek. Látszott is a hasamon, megnézte a szülésznőm. Aztán megvártuk az ügyeletes dokit (épp operált) és megnézett, de a méhszáj változatlan. De tény, nagyon erős, derékbasugárzó fájásaim vannak. De méhszáj uolyan. Így hazajöttem szépen, veszek fürdőt, lefekszem, aztán majd meglátjuk. Én mindig sokáig vajúdtam és a tágulás sem ment egyszerűen, én arra tippelek, hogy elindult vmi. Jóslónak ez nagyon erős lenne és rendszeres. Rövid időkre keményszik meg a hasam, de sűrűn és erősen. Meglátjuk. :wink:
Vendég

Hát Dori drukk! :)

Kép
elizabeth25

Huu Dori!!!! Kivancsi vagyok mi lesz!!!! Minden esetre pihizzel....aztan informalj minket mi van!!!!

Kép

Kép
lorcika

Hu Dori en is gondolok Rad!!!

Eliza orulok, hogy minden rendben van, szepen novekszik a babad. :D

Ime kepek, amiket ma szerzett be Apuci, nagyon ugyi volt, 7-re mar itthon is volt.

Az elobb leszedtuk a huzatokat, aztan jovo het elejen jon Anyosom, besegit a nagytakaritasba, es kimossuk a huzatokat.
Kép

KépKép
horilda

es a babahordo:
Kép

KépKép
horilda

Ja azt a felsot ma szereztem be, beleferek, es meg szules utan is jo lesz, mert direkt buli, hogy bo a hasnal, gumi van az aljaban.
Szeretek vasarolni, de hat melyik no nem...
:D

KépKép
horilda

Na, még felnézel, és miket olvasok?:) Dóri, drukkolok én is!!!!

Csajszik, megvan a kiságy is, nem kellett vegyek, kapok régi családi darabot, szépen felújítva, szivaccsal:) Legalább ezt nem kell venni, minden más megvolt, jövőhétvégén babasarkot csinálunk végre mi is:):) Jajj, fene bánja most az apehet, rosszkor jött, meg minden, de most valahogy csak a kis Noelkém jár a fejemben, meghogy már csak 5 hét... De hát tudjátok ti is, milyen ez az érzés! :lol: :lol: :lol:

Jóéjt mindenkinek!!

Márti

Kép
horpika

Az az igazság, hogy most a forró fürdő után is ugyanaz a helyzet. Nem díjaznám, ha ez eredmény nélkül menne ez sokáig, mert tényleg rohadtul fáj. Na le is fekszem. :?
Vendég

Szegeny Dori! Kitartas!!! Veled vagyunk! Biztos tortenni fog valami!

KépKép
horilda

Dóri!

hirtelen nem is tudommiért drukkoljak, hogy maradjon még, vagy hogy ügyesen egészségesen kibujjon????

Ha szülni mész, akkor azért írj! :)

És mostantól drukkolok, hogy minden jól alakuljon! :)

KépKépKép
bogyra

melcsi!azt mondta nekem dokinéni,korai csontosodást okozhat a kutacson,nem tud annyira egymásra csószni a koponyacsont,vagy mi.

Madártejet csinált drága apa!11 tállal,5 l tejből.hűűűűűűű!!!!

dori!izgi!biztosan jól érzed!csak lesz valami.irj,firkancs egy betűt akár,ha csak annyira lesz erőd,és ha kell,csak nyoooooomjjjjj,segitünk!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

grrrrr most nézem amit du írtam leszállt és nincs is itt.. pedig olyan sokat írtam :evil:

na mindegy...

Dóri, én azt kívánom szülj meg hamar, 38 . hét végén, már minek tovább szenvedni ha jönni akar? Kívánom hogy ne kelljen sokáig szenvedned Azért írj majd egy rövid infót ha indulsz szülni :) Megy a drukk :!:

Eliza, te is szépen haladsz, azért Dominik még várhat 1-2 hetet, de ha így alakulnak a dolgok, mire mész szülni már csak ki fog pottyannni a gyerek :)

Ilda mi is ilyen Pierre Cardin kocsit és hordozót vettünk ,csak a mi kocsin kerek nagyobb. nagyon jó áron szereztétek be, és tényleg szép :)

Niki én is most nyomtam epres vaniliás fagyit :) nyam nyam ( a pizza már tegnap vacsira megvót :wink:

Nálunk is apa nagy borszagértő :) haverral szoktak borkostolót szervezni maguknak, amikor épp nincs egyéb szervezés :wink: :lol: na nem mondom én sem vetem meg a finom száraz fehérbort, bár mostanábana vörös is jól csúszik :roll: na nem sok, csak egy -egy korty, és csak merthogy vérszegény vagyok :wink:
pici76

Csajok neketek nem kell magzatmozgást számlálnotok? Kaptam tegnap egy pappert hogy üljek le minden nap du 5 kor és jelöljem be mikor éreztem 10 magzatmozgást.
Na persze 5 kor. tegnap fél hétre sikerült hazaérnem, és 20 perc alatt megvót a 10 mozgás ma meg tök elfelejtettem :roll: de a kiscsaj ma egész nap virgonc volt úgyhogy majd beírok megint fél órát :oops: :roll:
szerintetek van értelme, úgyis kiszúrom ha nem mozog... szerintem ez csak parasztvakítás :?
pici76

mindig eszembe jut még valami :)
a hétvégén apa és unokaöcsi ( aki 12 éves és nálunk tölti a hétvégét) összeeszkábálják végre a babaágyat és a pelenkázót, úgyhogy indul a babaszoba berendező projekt végre, és tudok babaruhákat is mosni, mert lesz hova rakni :) hurrá :D
és kipakolhatok végre mindnet amit a múlt héten vettünk

na majd küldök képet ha egyszer lesz miről :D el sem hiszem :roll:
pici76

Hello Lányok!

Niki,
a kismama nyálelválasztó mirigyeinek tudatos izgatása büntetendő cselekmény nem tudtad?Még egy jégkrém képének felrakása ,és nekem is hozol egyet :D :D :D :D
Egész terhességem alatt jégkrémet ettem,amig rókáztam azért hogy hűtsem a belem,meg érdekes az sose jött ki,utána meg valahogy megmaradt a szokás.

DÓRI,
TARTS KI,mi veled vagyunk ,szorítunk, nyomunk, mindent csak neked jobb legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Velem 34.héten csináltak egy uh-ot ahol azt mondták 10 nappal érettebb a baba,tehát 36.hetes,na ekkor csináltak ctg vizsgálatot,és levették a baktérium tenyésztéshez a kenetet,az egy hét múlva lett meg mikor legközelebb mentem ctgre.
Nekem úgy van,hogy hetente kell menni ctgre,és most jövő héten lesz uh-is a 38.héten.

Mivel az uccsó uh-on azt mondta a doki,hogy be van ékelődve a feje,a dokim is megerősítette a vizsgálat után,hogy fejvégű a fekvése,mikor kitolja a kis popóját a gyomrom magasságában,és az oldalamon kijön két kis kúp akkor tudom,hogy elzsibbabt a lába és tornázik,a kezeivel meg csiklandozza a hasam alsó részét,azt csak ritkán érzem,mert az sokkal finomabb mozgás.

Horilda,
gratula a kocsihoz tényleg szupi,na és az ára.... :) :D

Tegnap hivott apa barátja,és kérdezi mi lesz a baba neve,mondom Martin,az jó mert apa azt mondta Kornél vagy Máté.
Még jó hogy én diktálom be az anyakönyvbe,!!!
Nem tudom miért Kornélozik itt nekem de azt hiszem ma véget vetek ennek a bizonytalanságnak.
:roll: :roll: :roll: :roll:

Csajok most hogy Dóri igy beizzította a hangulatot,szerintem kéne szervezzünk egy gyors vonalat,mert ha valaki közülünk elindul szülni,honnan fogjuk tudni????
A másik fórumon van hírhozó szolgálat,,mindenki kiválaszt valakit akinek tudja a mobil számát,és ha megy szülni ír egy smst,és ha megvan a bébi akkor is,igy a távollétében a többi csaj értesül az eseményekről,és mire hazakerül ,mindenki képbe van hogy hol volt mit csinált ,miért tűnt el,és egy csomó kedves üzenet fogadja. :D :D :D
Nem tudom,hogy ti ezt már megbeszéltétek-e,de ha most feltaláltam a spanyol viaszt akkor elkezdhetnénk megszervezni hogy kinek ki lesz a hírhozója!!!
Mit szóltok?????
Most rohanok mert jön a védőnéni,és addig még fel akarok mosni.
Még jövök
Riella

KépKép
riella77

Jóreggelt!

Bocsi, nem név szerint igyekszem most válaszolni, hanem téma szerint:)

Magzatmozgás

Remélem, nem kell számoljam, enyim inkább este és éjjel mocorog, de ha mostanság gépnél ülök, jelzi, hogy a hely neki már kicsit szűkös, üljek másképp! :)

Sem puffadás, sem gyomorsav, sem másmilyen kellemetlenséget nem érzékelek, kivéve a hüvely környéki fájdalom, a medencém gondolom alakul át szüléshez, és ez fáj éjjel, ha megpróbálok megfordulni.

Nekem NST a 36.héttől lesz hetente, 37.héten ez a kenetnyavalya levétel.

Magnéziumot már nem szedem, de a vasat és a calcium sandozt még igen, ezeket szülés után is valszeg, vasat mindenképpen.

Gyereksarok, megjön a kiságy, és lehet csinálni:)

Kórházi csomag, babáé megvan, minden szinte, már csak pár textilpelus kell, nekem még alig van meg a cucc, majd jövőhéten megveszem ami kell:)

Nekem párom fog majd ideírni, ha eljön végre a nagy nap, de szivesen vállalom, hogy valakinek beírom, ha kapok sms-t. Priviben megadom a számom, ha kéri valaki:):)

Na, ennyit ma reggel, megyek ma kendőkötöző tanfolyamra, ill oktatásra:) Szép napot mindenkinek!!

Márti

Kép
horpika

Jó reggelt!

Nagy rohanásban vagyok, mert 9-re megyek a terhesgondozóba babaklub-ba (öltöztetés, babamasszázs, ilyenek). Majd mesélek.
De nem bírom ki, hogy ne reagáljak!

1. Dóra, nagyon szurkolunk Neked, látod, mindenki veled van! Minden rendben lesz. Kitartást!!!! Ügyeske leszel!

2. Melinda, tök örülök, hogy akkor veletek is minden okés. Most érzem ki a "hangodból", hogy kicsit nyugodtabb vagy. Hála isten. Ne aggódj tényleg Domi miatt, ügyes kissrác, látod!

3. Riella, jégkrém...jó taktika, végignyomni így a terhességet.
Jó az ötlet az infóvonalat illetően. Mindenki válasszon valakit? Vagy hogyan is? :oops:

4. Ilda, nagyon tetszik a beszerzett kocsi/hordozó. :) Klassz!

5. Melcsi, köszi a névnapi kívánságot! Átadtuk! :lol:

6. Horpika, Pici nah akkor ti is alakultok nemsokára, jól van:)

Akkor egy kicsit még magamról is....
Azt álmodtam, hogy éjjel indulnunk kellett a kórházba, jöttek a fájások. Bennt leborotváltak, de még a hajamat is levágták. Aztán rátettek a gépre. És ami vicces volt, hogy egyszer csak megjelent egy sorstárs a másik topicból. Találkoztam már vele élőben is, mert együtt járunk szülésfelkészítőre a Jánosba. Na de náluk is téves riasztás volt, szóval mindannyian hazamehettünk.
Jó, hogy már ilyeneket álmodok. Ááá, semmi para:)
Ti nem álmodtatok még ilyet?

Na csók, megyek a klubba, aztán majd mesélek!
Niki

Kép
niki30

sziasztok

Látom több helyen is Pierre Cardin babakocsi van, nálunk is, bár én másmilyet akartam, csak az nem fért el a Corsa csomagtartójában. Pedig ez nálunk lényeges volt, mivel a nagymamák vidéken laknak így sokat fogunk utazni. Muris volt a babakocsivásárlás, apa beállt az autóval az üzlet elé, én meg toltam ki a babakocsikat egyesével neki, hogy próbálja betenni a csomagtartóba. Jót röhögtek rajtunk. Kéne egy nagyobb autó???

Riella! Szeptemberben nincs borfesztivál Szegeden, hanem akkor a halászlé fesztivál van. Bár néha szokott lenni borfeszt is. A borfeszt most lesz május 15-től. Mondjuk Szegeden május elejétől kezdve szeptember végéig, majdnem minden második hétvégén van valami rendezvény. Ezért is imádok itt lakni, mert nem az a túl nagy város, de nem is kicsi és van program. Én bp-en már az első héten meghalnék. Utáltam feljárni egy évig suliba. Most már csak átutazóban járok arra, de akkor is összeszorul a gyomrom.

Valaki kérdezte, hogy miért fontos a sztreptokokusz szűrés. Azért mert ha a gyermek elkapja szülés közben, akkor antibiotikumot kell neki adni. Némely kórházban szokás, hogy ha nincs szűréseredményed automatikusan kap a gyermek antibiotikumot. Legalábbis én így tudom, de Bogyra biztos jobban tudja. A 3 hétnél nem régebbi véreredmény meg a fájdalomcsillapítás miatt kell tudtommal, főleg ha véletlen császárra kerül sor. Én ezeket hallottam.

Vajon Dórival mi lehet, lehet, hogy már babázik??? Egyre jobban kerülök feljebb a listában, pár hét múlva már én is megyek. Olyan furcsa.

Hát a kisbabók tényleg hülye pózokat tudnak felvenni. Nekem tegnap a lány beállt totál középre, egy vastag csík volt a hasam és ha nem fordult meg március óta akkor felül a popsija volt. Olyan furcsa, hogy néha simogatni tudom úgy kidugja magát, pedig azért van rajtam hájréteg bőven.

No nem fárasztalak tovább titeket, mennem kell úgyis befizetni az uv csekket, hogy tudjak majd májusban vizsgázni. Hahaha...

Szép napot, majd még jövök

Márti
stella2007

sziasztok,

Látom itt aztán zajlanak az események :shock: dóri, drukkolunk!!! (akármi is történt az éjszaka) :lol:

eliza, azért beszéld meg domival, hogy jobb lenne még maradnia picit

stella, rockesküvő az nagyon jó! Mi a Csillagok háborúja főcímzenéjére vonultunk be (de ugyanilyen jó az Indiana Jones is 8) Meg volt még U2, meg Massive Attack. És tökjó volt

Férj nálunk is jelentkezett bozótirtásra - széles vigyorral a fején - de egyelőre még én is inkább akrobatikázom :D Én is csatlakozom a mutáns csapathoz, bezony jócskán duzzadt... :roll:

Nekem is 36. héttől kell mennem NST-re (vagy CTG-re? asszem majdnem ugyanaz), de streptococcus szűrésről eddig nem esett szó, de rákérdezek

gabi, MADÁRTEJ nyami!!! megyek és csinálok

riella, támogatom a riadóláncot!!! Egyelőre úgy néz ki, hogy május 1. / 2. hetében fogok telszámot váltani, légyszi akkorra számítsatok rám! De akkor már tényleg :wink:

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok, jo reggelt mindenkinek!

Ma egesz jokedvuenk ebredtem, azt leszamitva, hogy a pocakom meg lejebb ment egz kicsivel, es a csipo csontom meg a medencem ugy faj, hogy ejszaka haromnegyed orankent felebredek, mert megkell fordulnom a masik oldalamra...de mar az vigasztal, hogy nem sok van! :)

Holnap apaval kimegyunk a Hajogyari szigetre, szep idot mondanak, pokroc, elemozsia, es pihi, meg talan egy kis romantika! :oops:

Vasarnap meg megyunk anyuekhoz, mert kettos unnep lesz, nekik tegnap volt a 41. hazassagi evfordulojuk...nekunk meg hetfon lesz az 5. eves evforduloja az egyuttjarasunknak...igy megunnepeljuk :)

Ti mit fogtok csinalni a hetvegen?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Dóra: drukkolunk!
Riella: szerintem is kellene egy hírláncot csinálni. Jó ötlet a telefonszám csere.
Ilda: szupi a kocsi és a hordozó. Mi is hasonlót választottunk, ma megyünk megvenni.

Remélem mindenki nagyon jól érzi magát!
Sok puszi nektek!

Kép
anido

Dóri,
sztem már kibújhat - időben vagytok! és még lehet kis Kos belőle, mint Viktóriából ;)

nekem nem kellett magzatmozgást számolnom - szerencsére. többszörösen meg kell h állapítsam h slendrián anyuka vagyok :roll:

Bébihordónk nekünk is u.ilyen Pierre Cardin, csak sötétkék-világoskék kombináció! hamarosan küldök képeket és azon is rajta van az egyiken.

Gypsszel mi történt? nem olvasok most már rendszeresen (nincs rá időm), de amikor bekukkantottam, soha nem láttam a nevét. minden OK vele?
még nem szült más, ugye?

Bringababa,
bocsi h összekevertem a neveket!!!
Bagdy Pszichofitness: www.animula.hu - onnan megrendelhető. a könyv nem tartozéka a kazettának, csak ha érdekel, akkor vedd meg, mert nem függ össze szorosan, de az is jó.
agykontrollos kazik és CD-k szintén a neten keresztül beszerezhetők- úgy emléxem, uez a weblap címe is. nekem a Lazíts van meg egy hosszabb meditációval és egy reggeli és esti zenéssel - én inkább csak az estit használtam belőle. pozitív állításokat is tartalmaz, ami sztem hasznos. és én általában ezek után még szabadon imagináltam mindenféle jókat - pl h a méhem egészséges és a babával közösen "kitatarozzuk" belülről (nekem vérzésem volt az elején, ezért csináltam ezt).
a Dr. Czeizel Beatrix-féle Találkozás a gyermekkel című meditáció beszerzési helye (ezt csak a borítóról másolom, nekem kölcsönbe van):1066-Bp. Jókai u. 18. H-P: 10.18-ig nyitva. Tel: 312-72-93. és van vmi kiadói cím is: ananada sounds 280-44-63, 30/266-74-08, ananda@mail.datanet.hu

puszi.
Dóra
Vendég

Dóri,
sztem már kibújhat - időben vagytok! és még lehet kis Kos belőle, mint Viktóriából ;)

nekem nem kellett magzatmozgást számolnom - szerencsére. többszörösen meg kell h állapítsam h slendrián anyuka vagyok :roll:

Bébihordónk nekünk is u.ilyen Pierre Cardin, csak sötétkék-világoskék kombináció! hamarosan küldök képeket és azon is rajta van az egyiken.

Gypsszel mi történt? nem olvasok most már rendszeresen (nincs rá időm), de amikor bekukkantottam, soha nem láttam a nevét. minden OK vele?
még nem szült más, ugye?

Bringababa,
bocsi h összekevertem a neveket!!!
Bagdy Pszichofitness: www.animula.hu - onnan megrendelhető. a könyv nem tartozéka a kazettának, csak ha érdekel, akkor vedd meg, mert nem függ össze szorosan, de az is jó.
agykontrollos kazik és CD-k szintén a neten keresztül beszerezhetők- úgy emléxem, uez a weblap címe is. nekem a Lazíts van meg egy hosszabb meditációval és egy reggeli és esti zenéssel - én inkább csak az estit használtam belőle. pozitív állításokat is tartalmaz, ami sztem hasznos. és én általában ezek után még szabadon imagináltam mindenféle jókat - pl h a méhem egészséges és a babával közösen "kitatarozzuk" belülről (nekem vérzésem volt az elején, ezért csináltam ezt).
a Dr. Czeizel Beatrix-féle Találkozás a gyermekkel című meditáció beszerzési helye (ezt csak a borítóról másolom, nekem kölcsönbe van):1066-Bp. Jókai u. 18. H-P: 10.18-ig nyitva. Tel: 312-72-93. és van vmi kiadói cím is: ananada sounds 280-44-63, 30/266-74-08, ananda@mail.datanet.hu

puszi.
Dóra
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: