Sziasztok!
Ismét itt vagyok!
Lara alszik itt bent a babakocsiba, mivel nagy a szél így nem mentünk le, de az ablak alatt alszik. Múltkor lent voltunk nagy szélben és befújta a babakocsit az emeletes házak alá Larával és velem együtt (pedig nem vagyok egy kis darab)még szerencse, hogy Apa is ott volt.
Veronikusz,
És használ ez a régi gyógymód?
Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjj!! Ez komoly? Pont ettem!!! És TE ezt láttad?
Barbi,
Akkor csupa jó hasznos dolgot kaptál? És csak nem a szépvölgyiből volt a tortád?
Igen, igen akarunk menni babaúszásra. De állítólag a doktornőnk nem nagyon szereti. Tényleg kell hozzá engedély a dokitól? Vagy beutaló?
Szimpatikus így élőben is a hely? Mert amit írnak róla a neten az biztató!
Milyen napokon van az úszás? És mennyibe kerül?
Sajnálom a férjed, gyógyulást neki!!!
Kangamama,
Én is egyetértek a többiekkel, hogy nem a Te bőrödnek kell égnie!! Most TE és a Babád vagyis Ti vagytok a legfontosabbak, mással ne is törődj!!
De jó ennek örülök, hogy találtál valakit!

És reméljük hogy mihamarabb most már biztosat mondanak! Ami tényleg úgy is lesz. Mert ennél a bizonytalanságnál semmi sem lehet rosszabb!
Zsófi
Nagyon aranyos vagy, de mi is vettünk még régen egy ilyet és azóta sem használtuk, így most majd azt fogom! De ha nagyon belejönnék szólok! Előre is köszönöm!
Steffi,
Hát ez a Martin fantasztikus kis fickó!!! Már fel is állt, akkor lassan szaladhatsz utána!!! Édes lehet a kisvakond!!!
Ez annyira borzasztó!!
Sok sok puszi Nektek! És a szomszéd rokonainak milyen kocsija van? Igen, ez annyira szörnyű itt Pesten, hogy az emberek csak néznek és nem is segítenek! most láttam, hogy Györgyi is ezt írta, hát igen egyetértek!
Most olvastam. Semmi baj, majd feladod ha tudod, vagy ha egyszer összejön a séta akkor megkapom! Most ne is foglalkozz ezzel!!!
Gabriella,
Mi volt a dokinál????
Lilluska,
Ez nagyon kemény!!! És hogy van az ismerősöd? Hogy van a baba? Hogy viselte ezt lelkileg? és kinél szült volna a Kútvölgyiben elküldöd nekem is priviben?
Tünde,
De jó!!! Akkor lehet túrázni!! Kérünk képet, ahogy feszít!!
Borsa,
Nagyon szépen növöget a kislányotok!
Paklincs,
Üdvözlet itt!!!
Valentina,
Sajnálom, hogy már nincs tejed De ne keseredj a lényeg hogy egészséges!!! És hát van mit egyen! És sokan nőnek fel tápszerrel!!!
Vica,
Jó hogy jöttél. Pont tegnap gondoltam rád!!! Köszönjük a dicséretet, és hát csak viszonozni tudom!!! Annyira édes Réka, igazi kis hölgy!!! Ment mail.
Heni,
De édes lehet Beni, mi is láthatjuk??
Tünde,
Hát ez nem egyszerű! Szerintem beszélj az Anyukával! Én először azt tenném, aztán meglátjuk! Megértelek, igen sajnos vannak agresszív gyerekek, és az ovi és bölcsi meg kihozza belőlük, ekkor kell a szülő!!
Tigri Apu!
Nagyon helyes tessék csak tejfakasztó bulit csinálni, akkor lesz Anyának sok teje és babának sok fini hami! Ezért megbocsátottuk, hogy nem ülsz a gép előtt és nem velünk cseverészel!
Szia Dorka
Hát igen Te is rég voltál, majd írj pár sort mi van veletek és persze képeket is kérünk!
Masni,
Jó hogy leírtad! Én is figyelem Larát, hogy miket csinál és néha elbizonytalanodok. És hát ártani nem árt, ha elviszed egy ilyen helyre. Gyerekorvosokról meg nem is mondok semmit!
Györgyi,
De jó!!! Akkor most már eszik rendesen? Vagy csak reggel????
Mit kell rágcsálni? És ezt hol lehet kapni??
Memme,
Kérünk még képet!
Puszika
Ancsa