A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Lilluska, a kocsiban szülés is hihetetlen számomra, el se tudom képzelni, hogy valaki a hátsó ülésen hozza világra a gyerekét!

KépKép
barimami

Barbi!
Gyűjti az őssejtet. :lol: :lol: :lol: nem tudom mért itta meg. De biztos mondták anno. :roll:

Gabriella!
szorítok a holnap miatt. :D De jó. Nekem még várnom kell erre egy kicsit. (csak a mi házunkban két terhes anyuka van; 2,5 év alatt 4 baba született, most jön még kettő és egy szomszédasszony meg mi is tervezzük!!! Tiszta BABY BOOM ja! 14 lakásos a ház)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó estét Hölgye!

Bocsi, de csak most értem haza.

A lányok jól vannak puszolnak mindenkit a tündérképzőből.
És ahogy ígértem, aképek:

Kép 1 Kép Kép 3 Kép 4

Üdv.: Tigri Apuka
tigri

Tigri apuka! Jól látom, hogy császáros babuci lett? Nagyon szép a bőre! És a fejeformája, csak azért :)

Szerintem a vért a vérveszteség miatt isszák, hogy gyorsan újratermelődjön??? Nem tudom, bizti nagyon természetes, meg nagyon szupi, de azért köszi szépen, én nem kérek belőle. Inkább aláírtam a császár előtt, hogy kutatásokra felhasználhatják a kivett dolgokat belőlem (kivéve Benét :D)

mtunde

Sziasztok
Nagyon gyögyörű lett a babóca:D Gratulálok.
Mi most fejkeztük be a pakolást és hulla fáradt vagyok
Ziva:
Az Emma név nagyon a szívünkhöz nőtt nem bánjátok meg ha ezt választjátok.
Az apósom ma azt hallotta hogy vissza akarják állítani a Margit szülészetét mert a budai kórházak nem bírják a kiképzést!
Lehet hogy mi is szerencsések leszünk?
Mindenkinek jó éjt!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Tigri Apuka!
Hát ez a kislány egyszerűen gyönyörű!!! Gratulálok a szépségeihez!!!!
Mi is lett a neve? :oops:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,

Jó rég voltam :oops: és visszaolvasni is képtelenség.... :D

De azért néhány oldalra volt időm!

Minden baba és mama gyönyörű!

Kedves Tigri!
Bár mi nem ismerjük egymást, de szívből gratulálok Nektek a gyönyörű Gréta babához!!!

Steffi,
Megkell hogy cáfoljalak! Nem csak a fiúk szeretik a cicit, legalábbis Réka még mindig szopik, sőt most visszatértünk a napközbeni cicire is. Ahhoz képest, hogy milyen nehezen indult nálunk a szopi elég jól bírjuk. Amúgy nagyon jó a babakocsitok!!!

Ancsa,
Azért kíváncsi lennék, hogy melyik doki vetette le a tablót a folyosóról??!!! Ha gondolod, küldheted priviben. Nagyon szép Lara baba és örülök, hogy jól vagytok!

Gabi,
Szívből gratulálok kiscsaládom nevében a pozitív teszthez. Jól vagytok???

Bocsi, hogy a többire nem reagáltam....

Ha nem gond én is teszek fel képet Rékáról!

Puszi

Vica

Kép

Itt pelus nélkül szaladgálunk!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Tigri Apuka,
gyönyörű ez a Gréti lány! Érdemes volt rá ennyit várni!
Én is a császárra tippelnék, de majd Tigri mindent elmesél, ha hazaengedik!

A placentaevés tényleg morbid! Végülis érthető, ha már van vérveszteség, jobb a sajátból pótolni, mint vértranszfúzióból.. Pfuj!
pedig én bírom a morbid dolgokat..

Babyboom van a faluban is. A helyi infóújság, Őrbottyáni hírmondó szerint az elmúlt 1 hónapban 13 gyerek született! A védőnők vinnyognak a sok munka miatt.. Az óvoda, iskola kicsi.. ezért kell ugye bezárni iskolákat, mert kevés a gyerek. Kéne a minisztereket falujárásra küldeni!

Mindenkinek a legjobbakat!

KépKép
Kép
gyuzso

Helló Lányok!

Minden baba nagyon édes, de most külön szeretném kiemelni Gréta babát, aki tényleg gyönyörű és nagyon sok boldogságot a kis családnak!

Emano: én ittam vasfűteát ( valami kegyetlen keserűűűűűű , fél Bp.-et bejárta érte anyukám, végül a Budagyöngyében alul egy gyógynövényesben kaptunk) És ittam tonikot is, - másnap szültem. De nem hiszem, hogy a tonik miatt, inkáb Vidadoktor újjai miatt. :lol: :P ( aznap voltam magzatvízvizsgálaton és utána repedt a burok - 41. héten voltam )

Ez a méhlepény-evéses sztori valami unodrítóóóóóóóó. Azt hittem, csak hülyültök.

Steffi: nem mondod, hogy Martin felállt!!!!! :shock: Huh.....

Beni most kezdett kb. 1 hete ülni, már vagy fél-1 percet is ül egyenes háttal, de ha belefeledkezik a játékba közben akkor eldől, mint a krumpliszsák. :lol:

No, megyek hajatmosni - bocsi akire nem reagáltam, jó sokat írtatok és csak nagyjából futottam át, mert napközben barátnőztem és babáztam . Ketten voltunk négy gyerekre, ( 2 db 5 éves az én 7 hónaposom és a kis Erik pont ma 1 hónapos.) Hát nem mondom, hogy friss és üde vagyok.

Heni

Kép

Kép
cancan

Képzeljétek, az udvaron Benét mindig elpüföli-ellöki a szomszéd kisfiú. Egyidősek, Bene megy vigyorogva, azt jó nagyot esik hanyatt, mert ellöki. Ma 34x egymás után történt ez. Bene nagyon sírt, és csak állt értetlenül. Fogalmam sincs, mit tegyek, a kedves apuka nem nagyon rézi gondnak ezt, sőt, még Benén nevet, hogy milyen kis nyápic! Az anyuka persze nagyon szégyelli magát, hogy ilyen agresszív a fia... de hát ezzel se megyek most sokra. Benét meg azért nem szeretném nem levinni az udvarra.

mtunde

Szerintem szólj a kisfiúnak, hogy neki sem esne jól, ha valaki játszani szeretne vele és fellökné. Talán a kedves apuka is kapcsol, hogy ugyanmá' rá kéne szólnia a fiacskájára.
Ne légy szívbajos!

Heni

Kép

Kép
cancan

Jó estét Hölgyek!

(Még csak) Most olvastam az üzeneteiteket, (mert egy kis apai örömködési szertartáson voltam a srácokkal) nagyon aranyosak vagytok köszönjük szépen mind azt a sok jót amiket kívántok nekünk, és igen valóban GYönyörű. Ma is voltam látogatni és azt kell., hogy mondjam tényleg király dolog ez az apaság, ma már úgy tudtam a kezemben tartani, hogy fel is fogtam.....
És a tippelés is helyes, hogy császáros volt, nem volt egyszerű.....
De több részletet nem árulok el majd Trixi bövebben (neki is hagyok egy kis mesélni valót :) )

Jó éjt mindenkinek!

Üdv.: Z.L.
tigri

Szóltam :(

Sajnos apuka nem nagyon fogja fel, hogy ez gáz :(
De asszem legközelebb lefogom a srác kezét.
Az a baj, hogy 1,5 évesen nem nagyon lehet még a lelkére bezsélni :(

mtunde

Sziasztok Kismamik!

Mindenkinek sok pusz, remélem, jól vagytok! épp csak hogy belesni van mosanság időm, írni már nem, ugyanis a beköszöntött jó idővel Kristóf szint kiköltözött a kertbe.

Minden új Maminak és babának jó egészséget és sok-sok tejcit!

Kórház-ügyben tudtok valami újat? Én még csak a várakozós állapotokat ismerem. ?????

Cancan, valószínűleg Anyukám gyógynövény boltjába sikerült betérnie a Mamádnak. Kicsi a Világ :lol: :lol:

Sok puszi, minden jót mindenkinek!!!
Dóri

Kép
Kép
dorka77

Sziasztok!
Tünde
Abban igazad van hogy a másik kisfiú még kicsi ahhoz hogy felfogja mit szabad és mit nem és pont abban az időszakában van valószínű amikor próbálgatja az erejét....
Próbálj mégis fellépni ellene és akkor talán a kedves szülők is megértik hogy tenniük kéne valamit...

Ma van a költözés....
Nagyon izgulunk furcsa volt tegnap úgy lefeküdni hogy ez itt az utolsó éjszakának, de azért várom is az újdonságot mert lassan elkezdhetem szépíteni Emmuskánk szobáját... Ez nagyon izgi :D

Remélem hamarosan okosabbak leszünk a kórházat illetően bár mostmár egészen beleszoktam ebbe a helyzetbe.
Az a szerencse hogy a doktor úr hihetetlen higgadságával nagyon megnyugtató volt még úgy is hogy ő sem tudott konkrétumot.
MIdenkinek nagyon szép napot
Sziasztok

Orsi

borsa

Sziasztok Lányok!
Én nem jó hírrel jövök :cry:
Az édes kicsi páromat ma reggel megtámadták az utcán a buszmegálló felé menet. Hátulról elkapták (zenét hallgatott) és behúztak neki vagy 4-et. A bal szeme egy rés, azt emlegeti, hogy nem lát vele rendesen, remélem a baj kisebb, mint gondoljuk.
Ne haragudjatok, hogy ezt most ide írom, de szerintem nem nagyon fogok jelentkezni vagy csak elvétve. Most el kell, hogy múljon az első riadalom, aztán persze másképp látjuk majd a világot. Remélem.
Mindenkinek szép napot, szeressétek egymást!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Szóhoz se jutok! Atya Isten! Volt orvosnál? Hogy van? Ez rettenetes. Merre laktok? Nem mintha ez bárhol máshol nem fordulhatna elő. :oops:

Tünde!
Kíméletesen, de határozottan szólj rá! Ha meg röhög az apuka akkor piríts rá, hogy "akkor is így röhögne ha a maga fiát löknék folyton fel???" vagy "maga támogatja az agresszivitást????" itt a szülők hozzáállásával van a legnagyobb baj úgy látom. Mióta Kata bölcsibe jár ő is néha megkergül, de ott állok mellette és nem várom meg míg bán egy gyereket. Megmondtam neki, ha durva, akkor hazamegyünk. Na ilyenkor visszavált jógyerekbe. Sajnos ez a bölcsi átka, hogy ott megtanulják a harakirit egy játékért. A gondozók tojnak rájuk, így ez ott megengedett.

Borsa!
hova költöztök? Merre fele fogtok lákni? A bölcsiben is van egy Borsa nevű kisfiú, az ő mamája is most várja a 2. babát minden percben. Rögtön Te jutottál az eszembe, bár tudom nem te vagy az anyuka. :D Jó költözködést! Olyan izgi egy ilyen költözés. Bárcsak mi is költözhetnénk. Nem szeretem ezt a lalást, bár 2004-ben költöztünk. Akkor lett kész.

szép napot! ma eső lesz DU. Mentek sétálni??? :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ez a Steffis sztori megdöbbentő! reméljük "csak" bevérzett a szeme és amint feltisztul újra, fog vele látni. Sok pihenést nektek!
tragikus, hogy itt jár a közbiztonság.
Egy nagypocakos meg végképp védtelen, mert még elfutni sem tud a nagy pocakjával..

Tünde,
szerintem sem lehet megkerülni, hogy a szülőknek szóljál, hogy fegyelmezzék a gyereket. sajnos egy 1,5 évesre még nem lehet külső embernek hatni..
De Te ne hagyd semmiképp!

Mindenkinek a legjobbakat!

KépKép
Kép
gyuzso

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:54-kor.
Vendég

Lilluska!
ki mondta az ismerősödnek, hogy már fizetős a Kútvölgyi???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok gyönyörűek a babák!
Külön gratuláció Grétához mégegyszer, annyira szép kislány. Remélem nemsokára én is magamhoz szoríthatom az enyémet.

Steffi!
Teljesen megdöbbentett amit írtál. Komolyan mondom ami ebben az országban megy, hogy fényes nappal az utcán csak úgy megtámadnak valakit;- erre nem találok szavakat. Jobbulást a párodnak!

Tünde!
Nagyon nehéz tanácsot adni ilyen helyzetben, mert a más gyerekét nevelgetni sem szerencsés, másfelől az sem megoldás, hogy elmenekültök a terepről,- mert sajna ilyen szituációba bárhol bármikor kerülhettek és kerülni is fogtok. Nekem még nincs saját babám, úgyhogy nem akarok sokat okoskodni, de a két unokatesómra szinte kisiskolás korukig folyamatosan vigyáztam, úgyhogy van egy-két ilyen sztorim.
Talán próbáld meg finoman, kedvesen a kisfiút megfékezni, esetleg együttjátszani vele, elterelni a figyelmét. Ha nem megy akkor finoman jelezheted a szüleinek hogy próbálják meg leállítani a srácot, végtére is rajtuk kívül mások is vannak a világon.

Voltam a körzeti kórházban és azt hiszem mázlim volt, mert találtam egy dokit aki hajlandó foglalkozni velem, ha májusban szülök és a Kútvölgyiből sem lesz semmi. Viszont ebben a két hétben, vagy amíg a doki nem mond semmi konkrétat járhatok dupla terhesgondozásra. Már igazán mondhatna valaki valamit, mert ez a bizonytalanság a legrosszabb.
Tegnap CTG
azt mondták, hogy ma összehívják őket és lesz valamilyen tájékoztatás, talán a hétvégére már tudunk valamit.
kangamama

Tigrik!
Gréta gyönyörű, és nagyon édes.

Vica!
Réka milyen aranyos! Hány kiló most, mert emlékszem, hogy Te meg én voltunk a pironkodók", amikor a többiek emlegették a babasúlyokat...

Steffi!
Ez borzasztó, azért gyere, és mondjad, hogy rendben vagytok-e, vagy mi újság. És rendőrség? És elvették valamijét?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Tigricsalád! Gratulálok!Gyönyörű szép a babuci! :D :D

Steffi!

Ez nem igaz,hogy már sehol sincs biztonságban az ember :evil:
Nagyon sajnálom a párod, remélem tett feljelentést, és remélem elkapják azokat a szemeteket akik ezt csinálták! :evil:
Jobbulást neki, neked is hogy kiheverd a sokkot. :shock:

Vica! Nagyon aranyos Réka!! :D Már tényleg régen voltál. Köszi a gratulációt, ma megyek majd dokihoz. Ugyhogy este majd beszámolok,hogy mi van,,,

Tünde!
Hát bizony szerintem a szülő (apuka) a hibás. Mert mindenki a saját gyerekét kell hogy fegyelmezze. Ha másfél éves akkor is. El lehet neki magyarázni, hogy nem szabad. Meg inkább simi, puszi stb.
Mint én Encinek és nem másfél éves. Minden gyereket puszilgat, ölelget. Szóval a kedves apuka rászólhat a gyerekére, mert később még rosszabb lesz ha ráhagyja. de ez az én véleményem.
Ebben a korban már elég akaratosak, öntörvényűek, muszáj nekik gátat szabni. Ha meg a gyerek azt látja apuka röhög, akkor azt hiszi jót csinált.Szóval ha legközelebb is röhög apuka, rugd lágyékon és röhögj te is! :D
Vendég

Kriszta,
Szerinted??? A múlt hónapban volt 7,5 kg. :oops: :oops: De most vagyunk túl egy hasmenéses víruson, úgyhogy szerintem megint visszaestünk. Pedig tiszta szaba gép a csajszi, de mióta egyedül jár azóta nincs két perc, hogy a popsiján ülne. Állandóan szaladgál, sőt két napja motorozni tanul!! :lol: :lol: Panni hol tart a kilókkal?

Steffi,
Férjednek jobbulást!

vica10

Györgyi! Köszönöm, hogy hiányolsz bennünket... :oops: Simán lehet a foga Jázminnak, Benit is bántja. Már nagyon nyálas, folyatja jobbra-balra. Ez már fog, viszont ez nem jelenti azt, hogy ki is bújik. De igyekszik.

Steffi! Annyira sajnálom Nimit. Tényleg... Mi történt? Kerepesiek támadták meg, ismeretlenek? Mielőbbi felépülést kívánok! :cry:

Tigricsalád! Gréta gyönyörű, gratulálok, duplán is, hisz a hugom is Trixi... :lol:

Kriszta, Panni annyira cuki a Minimax-hajón. Alig várja férjem, hogy Benőt is ilyen helyekre vigyük.

Vica, jó hogy jössz, Réka nagyon szép... hihetetlen, lassan egyéves.

Borsa, eszembe juttatod magamat. Mi 39 hetesen költöztünk, 4 nappal később jött Benimanó.

Benő "ismét" felébredt. Újabban 20 perceket alszik, majd tök kipihenten nyújtózik, és nem sokkal később ANYA KELL!!! Egyébként cukorpofa, imádom, egyre jobban kinyílik a világ. Puszi, rohanok! :roll:
vbea

nemes gabi!
voltál ma Tóth dokinál? mit mondott az osztály helyzetéről? én majd októberben szülök nála vagyis inkább szülnék és csak remélni tudom hogy addig lenyugszik ez az egész és kiderül hogy mi lesz...
aynan

Vica!
Na ugye mondtam, hogy pironkodunk... :oops:
Én már nagyon rutinosan evés után mérem este. De - hálistennek - elvitték már a bébimérleget, így nem tudom stresszelni magam. (vagy nem is én :lol: ) Na így este 10,4 körül vagyunk. Egyévesen 7,7 volt. Nálunk is nyüzsi volt állandóan, viszont evés az nem volt. Most megint nemevős időszak van, de már nem érdekel. Az erőszakról lemondtam, a zsarolás néha bejön. Meg az, ha olyat főzök, amit szeret. Meg egy kicsit bele is fáradtam, de lehet, hogy ez lesz majd a jó, legalább nem foglalkozom állandóan az evéssel.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Steffi!
Nem is tudom mit mondjak nagyon sajnálom! És jobbulást a férjednek!
A költözés nehezén tul vagyunk majdnem minden dobozban most várjuk az első fuvart :D
Látom nem egyedi eset ez hogy valaki a baba kibújása előtt mazohista módon költözködik.
De szerintem tök izgi :D
Veronikusz!
Biztos nemsokára nektek is sikerül költözni ha szeretnétek sok sikert hozzá!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Orsi

borsa

Borsa!
nagyon bírom ezt a költözést. A gépet az utolsó pillanatban húzzátok ki??? De jó hogy Hot-Line-ban vagyunk. Az új helyen rögtön lesz neted?

Steffi!
Tiszta hülye vagyok. Hisz tudom hogy hol laktok. Pedig az egy tök nyugis hely. Nem értem. Mielőbbi jobbulást a férjednek! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! Borsa!
Mi okt.2.-án költöztünk és Kata nov.22.-én született. :D Úgy néz ki mindenki nagy bocival költözik. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta,
Én sem izgattam eddig magam, hogy nem hízik a gyerek, de múltkor kiakadtam a doktornőn. Eddig mindig azt mondta, hogy milyen szép formás a gyerek és nem baj, ha "izgága". De a legutóbbi találkozásunkról, elkezdte kérdezgetni, hogy miért nem hízik és most vezetnek róla vmi grafikont. :evil: Tiszta hülyék!! Múltkor még azt mondta, hogyha elkezd járni, akkor megáll a súly gyarapodás és csak minimálisat fog hízni. Na most Réka ugye bár elég korán elkezdet járni, de így is többet hízott a minimálisnál. Én elvből nem mérem már!!! :D Ti jártok a minimaxos hajóra??? Milyen???

Gabi,
Várjuk a beszámolót!!

Eni,
Hát igen, szalad az idő, lassan 1 évesek leszünk!!! Pedig olyan mintha most született volna Réka. Amúgy annyira hihetetlen, hogy Benő is lassan 3 hónapos!!

Puszi

vica10

Sziasztok lányok!

Barbi,
mi a Brendonban vettük a napszemcsit és azt hiszem 3.500 pénz volt.

Steffi,
drukkok mennek, ha tudunk valamit segíteni, csak szólj!

Képzeljétek, mi most értünk haza gyógytornáról. Elvittem Mátét egy barátnő tanácsára és milyen jól tettem! Az alapfelvetés az volt, hogy ha 6 hónaposan még mindig nem fordul át, akkor csak nézzen rá egy hozzáértő... Kiderült, hogy a kicsi fiam egy kicsit feszes, pl. mindig spiccben tartja a lábát. Emiatt nem tud átfordulni. Meg kicsit féloldalas is, a jobb fele feszesebb mint a bal.
Hetente egy alkalommal kell mennünk egy tündéri gyógytornászhoz itt a XVII.kerületben, Dévény módszer szerint fogja dögönyözni Mátét.
Ezenkívül semmi baja nincs a gyereknek és ez sem olyna, amit ne lehetne pikkpakk kezelni.
Na, csak azért írtam le, mert ha netán valamelyik baba gyakran ökölben tartja a kezét meg feszíti a lábacskáit, akkor lehet, hogy érdemes elvinni egy konzultációra.
Ja, és a gyerekorvos nem vett észre semmit :-(

Masni
masni

Steffi drága!

Ez borzasztó!!! Szörnyűűű!!! Nagyon sajnálom, és hogy van a férjed? Lelkileg?

A hideg is kirázott amikor olvastam.
:cry: :cry: :cry:
Borzasztó ez a város hova tartunk! :twisted: :cry:

Persze, persze, most legyetek együtt, az a legfontosabb, hogy feldolgozza! Ha majd tudsz és van kedved, akkor gyere és mond hogy hogy van a férjed! Szorítunk!!

Ezer puszi

Lara és Ancsa

ancsaboszi

Veronikusz!
sajnos föüggőségben szenvedek nem tudok elszakadni a nettől :D
Ez látszik is :D
Már intézem az ottani kapcsolatot remélem nem lesz túl nagy a kiesés!

Orsi

borsa

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:55-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hú ez nem semmi, több mint egy oldal egy nap alatt! Nem győzlek visszaolvasni titeket!

Tigri Apu és Tigri Anyu!
Gratulálok a GYÖNYÖRŰ kislányotokhoz!! Nagyon nagyon szép!!! Sok sok egészséget és boldogságot az egész családnak!
Várjuk Tigrit a beszámolóval!!!

Györgyi,
Hat a szénamag???
Annyira édes Jázmin ebben a kalapban!!! Tényleg olyan dívás! Láttam hogy leírtad hogy hol vettétek, mert annyira aranyos én is ilyet szeretnék, de akkor lehet hogy máshol kell néznem, mert nekünk meg tuti nagy lenne!

Zsófi
Gratulálunk Lénának az első foghoz!! Annyira édes, olyan jó a blogja!!!

Gabboka,
Jó hogy jöttél! De kérünk képet is!!!

Igen, akkor jól gondoltam hogy ez a hideg sterilizálás, csak gondoltam megkérdezem a profikat is! .-) igen van ilyen folyadékunk még pocakosan vettük, de nem is használtuk még, na majd ma felavatom!

Tünde,
És rajta vagytok a kislány projekten?

na mennem kell, mert a Kishölgy felbéredt!

majd még jövök és a többire is válaszolgatok

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Bocsi, bocsi és ezer bocsi!
ezt észre se vettem. Senkit nem akartam "lebocizni" :lol: :lol: :lol: Bár én szeretem a bocikat. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Gabi

Ne haragudj, egy bunkó vagyok, még nem is gratuláltam!!!!

Barbi

Ment a privi.

Tigri

Nagyon szép baba!!! Gyönyörű, gratulálok!

Vica

Tényleg régen voltál. Réka hatalmas!! Nem számít a súlya Jázmin is ilyen lesz az tuti, annyira keveset eszik iszonyú hoszzú és egyre vékonyabb. :) Ez van. Igazi vékony kis hölgyek lesznek, aztán kész. :)

Kriszta

Nálunk ugyanez lesz már látom. Írtam is Vicának. Amilyen jó evő volt két hónapig, most két hónapja olyan rossz. Egyszerűen nem érdekli a kaja, a cici, csak annyira, hogy éppen eszik egy kicsit már nem éhes, aztán kész, menne nézelődni meg játszani. Ilyen típus lesz, úgyhogy azthiszem én is szenvedni fogok vele később is. Nálatok is mindig így volt?

Tünde

Hát ez nehéz ügy. Mármint a verekedés sztory. Beleszólni? Nem beleszólni? Nem lehet elkerülni őket valahogy?

ENi

Pont erről beszéltünk a szigeten. Kinyílik a világ. Izgis lesz. Csak ne félj napirendet változtatni ha kell. Jázminnál kellett akkor. :roll:

Masni

Szuper hogy jártok, én anno mondenkinek ajánlottam. Az én dokim mindenkit elküld szinte, biztos ami biztos. Mi is járunk kéthetente egyszer és nagyon jót tesz. Fáj, de inkább most mint később rossz legyen valami. A barátnőmnek szintén nem hitte el senki, hogy fél oldalas a gyerek, pedig a legszuperebb helyekre vitte. Na mindegy. :? Csak gyógyszereket tudnak felírni egyesek, tisztelet a kivételnek.
Ja, holnap vagy ma hívom Vida dokit. Nekem jövő héten csak délután jó menni hozzá, mert Ákos délelőtt dolgozik. Nem tudom hogyan tud fogadni, de rögtön jelzek. Jó?
Ancsa

Már valamivel több van, még egy két nap és visszajön a tejcsi a védőnőm szerint. nem tudom mi hat, mert 4 liter folyadékot iszom, kérféle teát, rágcsálom a szénamagot, eszem a gabonagolyót, ja és sörözöm is. (persze alkoholmentes), ja és még kétféle homeós bogyót is nyomok. Végülis meglett a hatás, a kisasszony reggel 180 g-ot evett. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Vica!
Nálunk ilyen grafikonosdi tavaly volt, maikor el kezdett bölcsibe járni. A bölcsiben nem evett semmit, mire hazaértünk elájult, aztán életében először volt lázas beteg. És - csodák csodája - nem hízott. Hát ki érti ezt? :D MIndenesetre anyós pánikbaesett (mint utóbb kiderült após volt a felbujtó :shock: ) és addig macerálta a gyerekorvost (védőnő, együtt dolgoznak), amíg be lettem idézve és lelki masszázst kaptam. De a dokinénink normálisabb volt, mint anyós :lol: és aszonta haggyuk békiben a gyereket legalább télig, aztán visszatérünk a dologra. Közben én utánanéztem a neten ennek a görbedolognak, és kiderült, hogy pont akkoriban csinált a WHO új görbéket, amik nem annyira szigorúak, mint a régi. Ezt mondtam a rendelőben, mire hülyének néztek, és aszonták, ők még nem kapták meg az új WHO ajánlásokat. Panka egyébként minden hónapban meghízza a 20 dekáját, aztán jónapot. De ez azóta van, mióta hozzátápi van, meg nyüzsgés. De tök jókedvű, szellemileg nagyon ott van, úgyhogy nem érdekelnek. És valljuk be őszintén, nem is eszik olyan jól, hogy többet hízzon. Én azt hittem, hogy 2 éves korára meglesz a 10 kiló, de novemberben kitört nálunk a fosó-hányó (bocs), és 60 deka fogyás lett, így aztán arra fordította az energiáit, hogy azt visszahízza.
Meg én is úgy látom, hogy egyáltalán nem érdekli az evés. Ha kedvence is van, és eszik, azt is egyszercsak abbahaggja, szerintem elunja. Azt mondja, menjünk ki, vagy menjünk a TV-hez, meg menjünk játszani. Én is ilyen voltam.
Mondjuk Panka nem hosszú baba, inkább picike, de már ilyennek is született, én magam is 157 cm vagyok.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Steffikém, ez iszonyatos :shock: :evil: :( , ment neked privi!!

Tigri-papa,nagyon gratulálok, ez a kisbaba gyönyörű!! :)

Tünde, én is szólnék a helyedbe, de szerintem a szülővel beszéld meg, mondd meg, hogy téged ez zavar és tegyen ellene valamit! Hisz ez nem normális dolog, hogy hagyják, hogy a gyerekük felborogassák a játszópajtásaikat!!

Fú, de rossz idő lett, szerintem mi ma ki se mozdulunk, nálunk süvít a szél és zuhog az eső!! :(

Györgyi, gratula a 180 grammhoz, ezek szerint Jázmin kezd magához térni, nem? Nem mondom, jó sok mindent bevetsz, csak hogy legyen tejcsi, igazán kitartó vagy, csodállak érte, büszke lehetsz, hogy így kűzdesz, már sokan feladták volna!!
Nálunk Dani megint cska minimált hízott és azt tanácsolta a védőnő, h a lefejt tejet adjam oda esténként cumisüvegből mindig, hátha akkor majd többet hízik, ill. többet is alszik egybe (eddig csak néha adtuk oda). Hát, kiváncsi vagyok, majd beszámolok....

KépKép
barimami

Masni, ügyesek vagytok, hogy elvittétek Mátét és kiderült ez az egész dolog! És fáj neki, amikor masszírozzák vagy békésen tűri?Bár sajnos mindenképp szüksége van rá, de azért jobb lenne, ha élvezné a dolgot. Ő egyébként hason alszik?

KépKép
barimami

Sziasztok!

Steffi! Nem térek magamhoz!!! Írj légyszi, mi van azóta!

Lányok, köszi a verekedős tanácsokat. Azt hiszem, egyre jár az agyunk! Legközelebb határozottabb leszek apukával, hogy ne gúnyolódjon. Mindig rászólnak amúgy a fiukra, csakhát ha utána meg azon viccelődik, hogy Bene milyen kis nyámnyila... Nehéz elkapni a dolgot, mert nem direktbe mondja, hanem egyszerűen érezni mindenén, hogy így áll hozzá. Tudjátok minden non-verbális gesztusa, stb. És ezzel nehéz szembesíteni. Mert ő hivatalosan ugye nem mond semmi olyat...

De határozott leszek. És megpróbálom játszatni a másik fiút is, de ez elég nehézkes, anyuka azon panaszkodik, hogy nem tudja semmivel lekötni a figyelmét. Asszem lesznek még ott gondok :(

mtunde

csak kapkodtam a fejem, ahogy elkezdtem olvasni az oldalt, kezdve a köldökzsinór vér ivástól :?: :?: egészen addig, hogy ártatlan embereket csak úgy elvernek az utcán :twisted:
steffi hogy vagytok azóta?

Az egész Tigri családnak hatalmas gratula!!!!!!!!!! Gérta igazán gyönyürű baba!! jó babázást!

Fiamon mindig elcsodálkozom. héten voltunk kontrollon a sebészeten, hogy megnézzék hogy néz ki a műtét helye. ilyenkor rutinból sír szegényke de nagyon. ekkor láttam, hogy jön egy rágófoga. meg sem érzi, maximum rágja az ujját. én még ilyet nem láttam, hogy lehet valakinek ilyen jó természete.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!
A nagy érdeklősére való tekintettel akkor élménybeszámólót tartok.
Túl vagyok az első sokkon, Nimi engedélyével írok most.
Tehát reggel 6:40kor hallom, hogy fordul a kulcs a zárban, hirtelen azt sem tudtam hol vagyok, aztán jön be, hogy ne ijedjek meg, megtámadták, megverték az utcán. Én csak pislogatm, hogy mi van? Aztán jött a sírás részemről. Martin tündér volt, csak nézett szótlanul, szegényke ő is felriadt. A húgomék bevittek minket a péterfy kórházba, mert a bal szeme kapott sokat és féltünk, hogy a látással lesz gond. Megröntgenezték, szemészeten is volt, szerencsére 'csak' a vérömleny vagy mi miatt van kettőslátása. De a szeme most már ilyen bibor színben játszik :cry: Körzeti felvette táppénzre, valószínűleg 100% TB-t fog kapni, mivel munkába menet történt. Ezen a héten itthon lesz, de valszeg utána is aztán majd meglátjuk.
A sztori: szokás szerint fél 6kor indult az 5:40-es buszhoz, átment a túloldalra látta, hogy ott áll egy szürke suzuki, nem vett róla tudomást, bedugta a fülét és ment a megállóba. Egyszercsak azt érezte, hogy hátulról (persze így, ha akart sem tudott volna védekezni) elkapják és bal kézzel a bal arcát ütlegelik. Bekapott egy párat, mire ki szabadult, akkor ők is eltűztek a suzukival. A rendszámot nem sikerült megjegyeznie :(
A szomorú az, hogy a túloldalban végignézték :!: és senki egy büdös szót nem szólt, amikor ott hagyták vérző orral, tiszta kész volt, szédült szegénykém senki nem segített neki! Ő hívott mentőt, rendőrséget. Jegyzőkönyv stb, ismeretlen tettes. Az tuti, hogy kifigyelték, hogy mikor jár és célzottan Őt támadták meg a kérdés, hogy ki? Nem értjük egyszerűen. Igaz volt próblémánk a szomszédunkkal (szétverte a tárólonkat, kilyukasztotta az autónk kerekét, a babakocsinkba szöget rakott, ezekből rendőrségi ügy lett, jegyzőkönyvvel minden, amit a szomszéd elismert), de akkor sem értjük, hogy miért? Miért most? Rejtély. Rendszám hiányában nem sokat tudunk tenni. Hát ez van kb. Most jobban van már én lelkileg féltem őt, bár azt mondja nincs gáz, de azért ezt még én is nehezen emésztem meg, akkor vajon mi lehet az ő fejében? Próbálom beszéltetni, de fáj az állkapcsa és azt ismételgeti, hogy ő nem szart be. A rendőrtől kérdezte, hogy mit lehet csinálni? Erre a rendőr hordjon magával gázpisztolyt. Úgyhogy most veszünk egy gázpiszolyt engedéleyztetjük meg ilyesmi. Frankó. Rendelünk két paprika sprayt is - az ugye legális - és ennyi. De nem tudom elképzelni mi lesz a következő. Felnyomják a lakást? Vagy Martinnal csinálnak valamit? Esetleg velem? Én is kiszámíthatóan sétálok... Ja és hozzáteszem, hogy mi fő úton lakunk, ahol rengeteg autó jár el, most is és senki értitek senki nem segített volna rajta!!!! A jó a rosszban, hogy most egy darabig itthon lesz velünk - de milyen áron :cry: - és nem vették el semmijét és legalább nem késelték meg, vagy rugdosták, 'csak' behúztak egy párat.
Bocsi, hogy hosszú lett.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
Az a baj, hogy az emberek nem mernek egymásnak segíteni, mert Ők is féltik az életüket!!! Elszomorító, hogy ilyen a közbiztonság. :evil: Sajnos, már Nekem is néha megfordult a fejembe miközben Rékával sétáltam, hogy mi van ha megáll mellettünk egy autó, kiszáll belőle két "két ajtós szekrény" és elviszik a gyereket. Mostanában felénk is elég érdekes emberek járnak.
Pl. Nyáron, végig mentek az utcába a besurranok és a bukóra nyitott (tehát nem a nyíló) ablakon keresztül bemásztak és miközben mi aludtunk szépen elvitték a mozdítható dolgokat. (hozzáteszem hogy közöttünk járkáltak, mert a táskám az ágy mellett volt és onnan tűnt el) És érdekes módon senki nem ébredt fel. Reggel mikor hívtuk a rendőrséget, csak annyit mondtak, hogy várjuk ki a sorunkat mert az egész utcát végig járták ezek. Azért nem semmi bevételük lehetet egy éjszaka alatt. Ja és azt javasolta a rendőr, hogy zárkozzunk be és ne nyissunk ablakot. Tanulság, fulladj meg a saját lakásodban!

Remélem hamar túl tudjátok tenni magatokat rajta. Minket igaz nem vertek meg, de én egész nyáron zárkóztam és mindig azt figyeltem, hogy ki van a hátam mögött!!

vica10

Steffi, én nem is értem, hogy kienk és miért lehetett ez indoka :(

mtunde

Steffi

Sajnos azon, hogy nem segítettek nem csodálkozom. Annyira érzéketlenek és közönyösek itt Budapesten az emberek. Ákos a férjem azt mondja, hogy vegyetek inkább elektromos sokkolót, mert a gázpisztolyt nehogy elvegyék tőle, ezt egy kicsit nehezebb, mert tudja testközelben is használni ha kell. Remélem nem lesz már rá szükség!!! :twisted:

Barbi

Jó lenne, ha magához térne végre. Ja én ha bedugom neki a cumisüveget a szájába hát....Iszonyú sírás. Csak a cicit fogadja el. :roll: Egyébként a védőnőm teljesen megnyugtatott, azt mondt? nem gáz ha stagnál a súlya, csak ne fogyjon. HA nagyon nem akar enni, akkor a fecskendős módszert alkalmazom, bár ezt is észreveszi a kis okos.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok.

Lányok, magamhoz se térek.
Tiszta bajság ez a mai nap.

Steffi, Tündi,

első indulatomban én azt kívánom a másfél éves kis agresszív fiú papájának, hogy történjen vele az, ami Steffi férjével történt és aztán próbáljon örömködni a fia agresszióján. Az én párom nekimenne, ha nem érne a szép szó.
Steffi: +++++++++++++++++++++++++++++++ - ez mind odamenjen. Nem tudom, milyen stratégia szerint lehetne élni, meg feldolgozni az ilyesmit.
Tündi, tényleg nem a másfél éves kissrác a hibás és őfelé valóban a jó példát kell mutatni először, "leszerelni", de annyi ilyet látok tanítás közben és néha már legszívesebben lekennék egyet a magukkal nem bíró gyerekeknek. Kisfiúk egyébként ütközéssel érintkeznek, ami természetes, de itt arról lehet szó, hogy kedves papa neveli bele már idejekorán a bunkóságot.

Steffi, gondolom kisebb gondod is nagyobb, de azért válaszolok: Melinda akkor szopizik, amikor kér, nincs igazán rendszer. Most meg beteg, így még gyakrabban. Éjjel is eszik. Éljen, hogy Martin feláll! :)

Györgyi,

éljen, hogy Jázmin evett. :) Rendeződni fogtok mostmár, remélem.

Valentina,

sajnálom a tejci-dolgot. De hát olyan szülés-születés után ami nektek volt...

Lilluska,
látod, nem én vagyok egyedül, akit borzasztóan érdekelne, hogy ki az az orvos aki olyasmit mondott. Hihetetlen egyébként.

Gabbó,

akkor nem lesz egymástól messze a család. Én nem ismerem a Zrínyit, a Refiben meg a Rákócziban tanítok.

Vica,
Kistündér... :)

Kangamama,
ha így nyugodt vagy, akkor jó. De azért kívánom, hogy sikerüljöna Kútvölgyiben. :)

Barbi,
szoktuk becézni: Mazsola, Süni, Manóca, Anyóca stb. Ha épp "kevésbé vagyunk jóban", akkor "Ez a nő", ha meg ciciharapás után vagyunk, akkor "Ez a kis Görcs..."
:D

Hát szép estét és főleg jobb napokat mindenkinek!
M.

Kép

Kép

Kép
memme

Bocsánat,

üdvözlet az újaknak! :)

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Ismét itt vagyok!
Lara alszik itt bent a babakocsiba, mivel nagy a szél így nem mentünk le, de az ablak alatt alszik. Múltkor lent voltunk nagy szélben és befújta a babakocsit az emeletes házak alá Larával és velem együtt  (pedig nem vagyok egy kis darab)még szerencse, hogy Apa is ott volt.

Veronikusz,
És használ ez a régi gyógymód?
Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjj!! Ez komoly? Pont ettem!!! És TE ezt láttad? :twisted:

Barbi,

Akkor csupa jó hasznos dolgot kaptál? És csak nem a szépvölgyiből volt a tortád? :wink:
Igen, igen akarunk menni babaúszásra. De állítólag a doktornőnk nem nagyon szereti. Tényleg kell hozzá engedély a dokitól? Vagy beutaló? :oops:
Szimpatikus így élőben is a hely? Mert amit írnak róla a neten az biztató!
Milyen napokon van az úszás? És mennyibe kerül?
Sajnálom a férjed, gyógyulást neki!!!

Kangamama,
Én is egyetértek a többiekkel, hogy nem a Te bőrödnek kell égnie!! Most TE és a Babád vagyis Ti vagytok a legfontosabbak, mással ne is törődj!!

De jó ennek örülök, hogy találtál valakit! :) És reméljük hogy mihamarabb most már biztosat mondanak! Ami tényleg úgy is lesz. Mert ennél a bizonytalanságnál semmi sem lehet rosszabb! :twisted:

Zsófi
Nagyon aranyos vagy, de mi is vettünk még régen egy ilyet és azóta sem használtuk, így most majd azt fogom! De ha nagyon belejönnék szólok! Előre is köszönöm! :lol:

Steffi,
Hát ez a Martin fantasztikus kis fickó!!! Már fel is állt, akkor lassan szaladhatsz utána!!! Édes lehet a kisvakond!!!

Ez annyira borzasztó!! :cry: :cry: :twisted: :twisted:
Sok sok puszi Nektek! És a szomszéd rokonainak milyen kocsija van? Igen, ez annyira szörnyű itt Pesten, hogy az emberek csak néznek és nem is segítenek! most láttam, hogy Györgyi is ezt írta, hát igen egyetértek!

Most olvastam. Semmi baj, majd feladod ha tudod, vagy ha egyszer összejön a séta akkor megkapom! Most ne is foglalkozz ezzel!!!

Gabriella,
Mi volt a dokinál????

Lilluska,
Ez nagyon kemény!!! És hogy van az ismerősöd? Hogy van a baba? Hogy viselte ezt lelkileg? és kinél szült volna a Kútvölgyiben elküldöd nekem is priviben?

Tünde,
De jó!!! Akkor lehet túrázni!! Kérünk képet, ahogy feszít!!

Borsa,
Nagyon szépen növöget a kislányotok!

Paklincs,
Üdvözlet itt!!!

Valentina,
Sajnálom, hogy már nincs tejed  De ne keseredj a lényeg hogy egészséges!!! És hát van mit egyen! És sokan nőnek fel tápszerrel!!!

Vica,

Jó hogy jöttél. Pont tegnap gondoltam rád!!! Köszönjük a dicséretet, és hát csak viszonozni tudom!!! Annyira édes Réka, igazi kis hölgy!!! Ment mail.

Heni,
De édes lehet Beni, mi is láthatjuk??

Tünde,
Hát ez nem egyszerű! Szerintem beszélj az Anyukával! Én először azt tenném, aztán meglátjuk! Megértelek, igen sajnos vannak agresszív gyerekek, és az ovi és bölcsi meg kihozza belőlük, ekkor kell a szülő!!

Tigri Apu!
Nagyon helyes tessék csak tejfakasztó bulit csinálni, akkor lesz Anyának sok teje és babának sok fini hami! Ezért megbocsátottuk, hogy nem ülsz a gép előtt és nem velünk cseverészel!

Szia Dorka
Hát igen Te is rég voltál, majd írj pár sort mi van veletek és persze képeket is kérünk!

Masni,
Jó hogy leírtad! Én is figyelem Larát, hogy miket csinál és néha elbizonytalanodok. És hát ártani nem árt, ha elviszed egy ilyen helyre. Gyerekorvosokról meg nem is mondok semmit!

Györgyi,
De jó!!! Akkor most már eszik rendesen? Vagy csak reggel????
Mit kell rágcsálni? És ezt hol lehet kapni??

Memme,
Kérünk még képet!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: