A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Deni, ez igaz, ha Lilirózát nem szoliztatják, mi is már a 3. napon hazamehettünk volna!

Mása, végülis Vastaghnéval fogtok szülni? :)

votiv 8)
votiv

Nagy gratula Kátyának Emmához!!! Szuper "reggeli" hír! :D

Kép
Kép
tinu

Andrea nevű kedves olvasóinknak boldog névnapot!

Ryalie, Lindi : Nálunk erősen fúj a szél és esőszagot hoz, meteo is vihart jelez, én nem merek nekiindulni :(

indianyo

Annyira ciki, de a gyerekem már 3 hónaposan imád tévézni. :oops: De legalább nem a rajzfilmcsatornákra kapcsolom...

Kép
Kép
tinu

Indi, Lindi, Curse: most mi legyen?? itt se a legjobb az idő..ámbár almáspitty már kész ;)

KÁTYA: NAGY NAGY GRATULA, hogy végigcsináltad és JÓ egészséget kívánok nektek és szopi hegyeket!!! :)

Macs: Nekem csak a Kotkoda, Vuk, Macskafogó van meg. Mindig vadászok nagy bevásárlókba hátha van eksönbe még ilyen mese dvd, de egyenlőre itt tartunk. Ha kell valamelyik persze átírom szívesen! Valamit még akartam...

BOLDOGSÁGOS ANDREA NAPOT!!!!

Mása: gombócgyúrás dejóóó :)

Votiv: épp hiányolni akartam én is a születéssztorit ;) gátseb nekem kb 3 hétig fájt :(

Zsan: Meme :) bnéd visszaadta már a babaruhákat??

Gabi: hát ez az, hogy a hétfői pisink már jó volt??! :roll: szal nem is értem én ezt az egészet...lehet, hogy csak rosszul mostam le neki a csuri előtt az alvázát :? mostmár rendesen szappanosan megsuvickolom neki :P amikor vesegyulája volt akkor büdi volt a pisije most ez nem volt, ezért is furcsáltam volna a dolgot...
Lányaid :) és Orsi nőőőőő

Tinu: tv nézést mi úgy küszöböltük ki, hogy egész egyszerűen nem kapcsoljuk be amikor Kamilla ébren van! Távirányító is a polc legtetején lakik! DVD-t csak akkor nézünk, ha beteg és egy seggen kell maradnia pihenés végett.
Én nem akarom, hogy megszokja a TV-t mint háttér zajt, meg amúgy is azt vettem észre, ha megy a tv akkor akarva akaratlanul odafigyel az ember és nem a másikra 8)

Rylie
rylie

LINDI TALIVAL mi lesz mostan??? Írja meg valaki??!! Telózni megint nem tudok, mert nincs a kártyámon mani :oops: :oops:
Indi: a Camponánál fel tudlak szedni autóval, bár gondolom ez nem vigasztal ha a Campona előtt el kezd esni az eső :?

Jaa Macs:
mi úgy pisilünk, hogy van a klotyó ajtó egy macskaajtó ahol kukucsol a jány 8) igy ha valaki bemegy a wc-re, Kamilla rögtön fut a kis ajtóhoz és már térdel is le és kuk-kuk nézdegél befelé! :lol:
Ez akkor vicces ha valaki vendég van nálunk aki nincs ehhez hozzászokva :P

R
rylie

Rylie :) Zabpehelykeksz is itt figyel a dogozban, de én nem merek jönni. Sajnálom. Szívesen jönnénk jövő héten, ha közmegelégedésre szolgál.

indianyo

atyavilág ennyi helyesírási hibát..de égő
elkezd, háttérzaj ááá bocsi bocsi
bénavisszanemolvasóelgépelőrájli
rylie

Indi: cseréljünk sütit infrán :) !
Ok és Lindinek ki szól??? Vagy Cursék elmennek azért?? :roll:
Nekem kövi hét is jó!

R
rylie

Rylie, Indi,
jövő héten lehet, hogy mi is be tudnánk csatlakozni

recipéket sütikről küldjetek plíz akarok Ábelnek sütikéket de olyan ötlettelen vagyok :roll:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Rylie :) Köszi, de a Camponáig több, mint másfél óra az út.
Nekem sincs pénz a telcsimben :( Remélem, Lindi benéz.

Tinu :) Tévé nálunk is kikapcs üzemmódban napközben.

indianyo

Indi: meglátjuk, hogy Curse esetleg benéz-e avagy Lindi...
tiszta gáz ez az üres teló dolog, de 3e Ft a havi limitem és má elfogyott :oops:

Szrek: nálunk minden süti beválik, de csokisat, kakaósat még nem adok Kamillának! Először próbálkozz egy sima piskótával amit lekvárral kensz meg!

R
rylie

Szrek:
életben sem sokkal kisebb ez a bogár :shock: :lol:
Milyen kutyáról van szó???
És igen,az a szépség az 1 hűtő !:lol:

Ja,most néztem,hogy holnap lesz Emma nap :shock: :lol:
Kátyáék "ügyesebbek"voltak,mint mi Orsival :mrgreen:

petergabi

Sziasztok lányok!

Hát egy kis eső ennyire eltántorít benneteket? :lol:

Sajna Ancsi is visszamondta, mert hozzájuk meg most jön a zuhanyszerelő, vagy beállító, vagy micsoda.

Rátok bízom, mi legyen, mi tuti itthon vagyunk. Én is "sütöttem" egy kis vaníliás karikát meg Wolf rágcsálnivalót, de mondjuk ez éppen eláll.
Viszont mi egész jövő héten nem leszünk, megyünk pénteken Szolnokra. De utána való héten itthon vagyunk. És akkor mondjuk lehetne már a kertben is tartani valami nagyobb szabásút.

Ettől függetlenül a takarítással félig végeztem, pedig a 2 gyerek közül valaki mindig ébren vol, sőt volt, hogy mindketten, és képzeljétek azt vettem észre, hogy Bajni a porszívó hangjára elhallgatott és bealudt, úgyhogy az egész lakást úgy porszívóztam fel, hogy a szobája ajtaját direkt nyitva hagytam.
Mindenesetre most, hoygmindkettőa lszik, gyorsan fel is mosok.
Szóval, ha jön valaki, tisztaság lesz.

És ma hozza haza apjuk az új babakocsinkat, már úgy várom :D

KépKép
KépKép
lindicita

Zabpehelykeksz

2 bögre zabpehely (én az egyiket zp.lisztből - darált zp-ből), 2 bögre teljes kiőrlésű liszt, 2 evőkanál méz, 1 teáskanál szódabikarbóna, víz (annyi, hogy a tészta kanállal adagolható legyen, sűrű de folyós állagú. Kiolajozott sütőpapírra kanállal adagolni a tésztát, puszedli szerű, kicsit rágós lesz, finom! Olaj fontos, különben úgy jársz, mint én ma, csak a harmadik adag lett jó, viszont van két adag puszedlimorzsánk, amit én ma épp ehetnék, viszont valami szósszal vagy gyümivel Domicsek eheti - én most szétválasztózok :wink:

indianyo

Emmának és Kátyának hatalmas gratula!

Köszönöm Mindenkinek a névnapi köszöntéseket :D Reggel egy hatalmas csokor lila orgona várt az asztalon, és azt kaptam névnapomra, hogy Zsoló nem ment ma dolgozni (mert pár napja rosszkedvü vagyok), hanem elvitt vásárolni. Kaptam egy könnyü tavaszi cipellöt (egy számmal nagyobb kell most :lol: ), meg egy melltartót (szintén egy számmal nagyobb :lol: ).

Deni,
angyal vagy!!!! :D de miattunk nem kellett volna, lehet h elmossa az esö a pénteket :? meg azt hiszem, a többieknek is jobb lenne a jövö hét, de már nem vagyok teljesen biztos benne, nehéz követni az eseményeket.

KépKép
fibi

Lindi :) De jó, ghyo benéztél! Ne ahragudj, mi már áztunk nagyon el Dominóval, nem próbálnám ki mégegyszer. No me g nem a szomszéd utcáig kell utaznunk, ha mégis :( Nekem nincs esőkabátom, ha meg a hátamra kötöm, sehogy nem tudom befedni. A saját elázásom nem izgatna... Na ennyit erről. A kekszet bármikor újra tudom sütni.

Rylie :) ha te kocsival mennél, akkor ne gondold meg magad!

Gabi :) nekem tetszett az új háziállat, bár nem simogatnám meg szívesen :wink:

Fülöp olyan kreatív, imádom!
Kamilla, a vécékukkoló :lol:

indianyo

Talizosok :)
Most értem haza a shoppingolba, én továbbra is szívesen megyek, de ha mindenki lemondja, akkor..... :roll: Elsősorban Lindiékért mennék, hiszen kíváncsi vagyok Bajnira, meg persze Grétire és hát az anyukáról már nem beszélve, de veletek is szívesen taliznék, főleg Rylie veled :D Mert hát mi még nem taliztunk személyesen :D
Szóval Rylie?????
Indi téged teljesen megértelek, ha megáznátok.... :(

Kép Kép
curse

Gabi,
nem nálatok volt egy németjuhász? :?

Fíbsz,
névnapi ajándék rulez! :D
péntek egy csomó embernek jó, nem? :? vagy felmerült, hogy mégsincs pénteken Bikás?

Indi,
köszi a recipét! :D

Rylie,
anyu szokott neki házi piskótát csinálni és imádja csak gondoltam, nekem is kéne már sütni vmi bébi kompatibilis dolgot ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

szóval shoppingból :oops: annyira gyorsan akartam írni :lol:

Kép Kép
curse

Curse: Kamilla most ébredt, eszünk aztán tőlem...
mi kocsival mennénk, menjünk akkor??? Nekem jóóó tulképpen.

R
rylie

Szrek,
Zuzinak és Deninek jó a péntek, a többieket nem tudom (ill. Nukada irta, hogy lehet h jönnek). Johi még nyilatkozott, hogy ök elutaznak, nem tudnak jönni, és Zuzi mondta ma a telefonban, hogy elvileg Ancsiék is ráérnek.
Az merült fel, hogy ha az esö elmossa, akkor áttesszük jövő hétre (bár nekünk jövö héten csak a csüt. szabad.)

Votiv,
nagyon jo olvasni a sztorit :) várom a folytatást :D

Zsan,
örülök, hogy minden rendben Merse babával :)

Macs, Gabi, Rylie,
gyerekek nagyon szépségesek és édesek a képeken :D

És bocsánat, hogy nem irok Mindenkinek, de nincs nagyon ihletem :?
fibi

Curse, Lindi: átgondoltam :)
most inkább akkor mi se megyünk, mert Kamilla hiába néz ki már jól, lehet hogy mégis lappang benne pár baci és azt nem akarjuk megosztani veletek ! Két hét múlva szerda is jó nekünk és akkor addigra tuttkóra bacimentesek leszünk! Zsírozzuk le a május 2-át Lindi-napnak! ;)
Pedig annyira de annyira mennénk, és hát dokinéni szerint is okés a jány, de a szél is fúú meg az ördög nem alszik..igy anya hoppon maradt most :?

Fibi: orgonaillat hmmmmmm :)

Na el etetni
R
rylie

Gabi,
már én is írtam, hogy kellene nektek abba a kertbe egy Tutya. A német juhász helyett, akit a gazdija hazavitt..

Votiv,
:D írj belőle kalandregényt :D tök jó olvasni :)

Rájli,
nálunk nics kukucska, viszont F kinyitja az ajtót. Múltkor rányitotta Apájra, pisiés közben és csodálkozva/érdeklődve kukucsolt a 2 lába közt, Apja hessegette, é meg annyira röhögtem, hogy nem bírtam odébbtenni a kölket... :mrgreen:
Meesék megvannak..ezek szerint én írjak neked Pityke őrmestert? meg ha szerzek mást, akkor azt is? szívesen ám :) csak szólj..

Fibi,
vásárlás rulezzz :D nekem is kéne néhány cicifix, mert csak a szopisak jók már...

Kérdés: van valakinek tapasztalata zetpol baba cipővel? most lőttem egyet Fülesnek a teszveszen (még nem kaptuk meg) és az eladónak van több, nagyon jó árban lévő ajánlata, de így, tapasztalat nélkül nem merek többet venni....

Sajnálom, az össz talizósokat, hogy a zeső elmosta.. :( Mi nem tudtunk volna menni, mert Fülesem még mindig megaszortyi... :(

Viszont: képzeljétek, házikónak már van színe és beszerelték a klotyót is és a vízcsapot és szerelik holnap a csillárokat meg a maradék konyhabútort és már csak a parketta van hátra bent, meg a lábazat felszórása kint :D :D :D (meg persze füvesítés miegymás..)

és.... sikerült tök véletlenül meglátni és megvenni azt a függönyt a gyerekszobába, amit F. születése előtt kinéztem, de azóta sem láttam sehol és csak annyi volt belőle, amennyi nekem kellett és ezért ákcijós volt :D
macskanyu

Fibi :) Zsolo igazi gavallér, tudja mi kell a nőnek :wink: :D :lol: Cipőm nekem is kezd szétmenni, de nem akarok most venni, mert tuti nagyobbat vennék, mint pár hét múlva kéne :oops: Ha az eső közbe szól, az más, de ha nem, hajrá tali! :wink:

Szrek :) Nekünk elvileg jó a pénteki Bikás, ha nem esik! és még nem is sikerült taliznunk egyszer sem, remélem most igen! :wink:

Lindi :) Erről a porszívózásról eszembe jutott, hogy asszem Jucus altatta porszívó hangú kaziról a gyerkőcöt, mert az vált be... lehet hogy Te is kipróbálod? :wink: :lol:

Rylie :) Kukucskáló Kamilla :lol: :lol: Nálunk egyszerűen bemegy a fürdőszobába a ded, ha kíváncsi és nincs bezárva az ajtó, okozott már pár embernek meglepit :o :lol:

Votiv :) Már nagyon várom a szülés sztori folytatását!! Rendőrön meg a doki "programozott" szülésén jót derültem :D :lol: :lol:
denizsa

Sziasztok :)
Ded alszik, Zannya meg Netel.... ;)

Gabi,
Te mondod, hogy mekkorát nőtt az Orsim??? Mikor megláttam a Te Orsidat, majdnem lefordúltam a székröl. Kész NŐŐŐŐŐŐ ;) És Dorka-baba :) :) :shock: :shock: :shock: Micsoda copfok (jól írtam?) De látom a cumi Nálatok sem hiányozhat ;) :lol: ;)
Most már értem miért mondták régen nekem az "öregek" hogy mennyit nőttél?! Hogy megy az időőő?! :lol: :lol: :lol:

Votiv,
szülés-sztori izgi ;) A rendőrökön én is jót nevettem :) Meg azon is, hogy még beraktál egy mosást... meg a sonka... :lol: :lol: :lol: Nem semmi csaj vagy ;)
És, igen, Vastagné lesz a szülésznőm. Most olvastam, hogy az egyik csaj azt írta róla hogy egy "angyal" és sikerűlt a gátvédelem is :wink: Még csütörtökön este beugrottunk a szülésznőhöz a H-ba. Ideadott egy listát, amin a homeo-bogyóknak fontos szerepük lesz ;) Szóval marha rendes és odafigyelő a nőci ;)

Zsan,
örülök hogy minden rendben :) Ásító Merse baba :) Úúúúúúgy irigyellek ;) :wink: 8)

Mása
szmagdi

MAcs: nekünk Zetpol az itthoni (benti) cipőnk és én szerintem nagyon jó és olcsó ;) Kamilla eddig még sosem akarta leszedni a lábáról. Én 1900-ért vettem Pécsett, de a vaterán olcsóbb asszem.
Házikó rulez!
DVD-k jöhetnek ;) Neked akkor egy Kotkoda rendel?

Na mára becsukom a bazárt mert lassan velem van tele az oldal :oops:

Rylie
rylie

KÁTYÁNAK ÉS EMMÁNAK HATALMAS GRATULA!!!

Macs,
Milyen jó hogy így haladtok házikó ügyileg :) Milyen függönyt vettél??? Kép?;) Vagy majd ha kész lesz a kiscsaj szobája?

Gabi,
a fürdőszobabútor írtó klassz :) MI ilyet is néztünk. Ikejás, ugye ;)

Rylie!
Macskaajtón kukucsoló Kamilla :lol: :lol: :lol: Nálunk az ajtó alatti résen próbálkozik Orsi.

szmagdi

Isten hozott Emma!!!! Kátya, szívből gratulálok, nagyon sok boldogságot Nektek!

Andreáknak nagyon boldogságos névnapot, és olyan ajándékokat, mint Fibié :lol:

Rylie!
Múltkor komolyan írtam a tőzegáfonyát , és Johi is megerősítette, hogy naggggyon jó ilyen getegségekre, sőt, megelőzésre is! Remélem, rendbejön Kamilla!

Votiv!
Tovább, tovább! :lol:

Remélme, a mai vihar az, amit péntekre jósoltak, és akkor összejöhetne egy nagyobb tali a Bikáson. Fibi!
Én Zsanciékat mondtam, de jó, hogy írtad Ancsit, neki is szólok :wink:

Mindenki nagyon szépséges, puszi!

Kép
Kép
zuzmo1

NNNnnnna, ezt nem így akartam :? :? :? :? :? :? Csak a Kátyáékat akartam kiemelve..... 8) :roll: 8)

Süsümása
szmagdi

Mása,
zsiráfosat :mrgreen: de ez anyag, függöny lesz belőle :)
macskanyu

Fibi, és az összes topikozó Andreáknak!
BOLDOG NÉVNAPot!!!
szmagdi

Macs,
Nekünk is zsiváfos van ;) komolyan!!! Na most már tudni akarom milyen! :lol: :lol: :lol:
szmagdi

Indi,
köszi a Kátyával kapcsolatos jó hírt!!! ;)
szmagdi

Mása,
ilyen: a függöny teljesen fényáteresztő, tehát nem sötétítő :)
csak a kanapéra terítettem ki a fotózáshoz, direkte a te kedvedért :)

Kép
macskanyu

Kátya gratula az új bébihez (és a kórházi kitartásodhoz is :) )

Emma Isten éltessen a nulladik szülinapodon :D

Andik, legyen örömteli névnapotok és sok sok virágotok :)

nnna ezt a napot sem tudta az időjárás elrontani legalábbis a ma nemtalizóknak :)

És a dr Punto cipő? én vettem egy szandit a dednek (piacon) de aztán láttam ezt a dr puntot, egészségpénztárak is támogatják stb... :roll: 3e Ft volt és szerintem naggyon jó szandi. sokkal jobb mint a 6e cipőboltiak amit néztem. :? ismeri valaki? kicsit hajlamos vagyok túlaggódni a cipődolgot, annyit hallani róla hogy ezen nem szabad spórolni. nem is akarok de irreális árat fizetni esetleg vacakabbért sem :wink:

Kép
akata

Mása,
köszi Neked is :)

Macs,
függöny rulez :)

Zuzi,
bocsi, hogy Ancsit értettem a telefonban, de közben B is dumált hozzám a Corában, hogy melyik bodyt vegyem meg neki :lol:
Mindjárt irok Neked mélt, ha még alszik a ded :wink:

Votiv,
Sepiat mire ajánlottad Zsancinak? Rosszkedvre, hangulatingadozásra is jó? :roll: (füzetben csak azt találtam, hogy terhességi hányinger, visszér, emésztési panaszok, hugyuti fertözésre...) :?
fibi

Fibi!
Várom! :D

Votiv!
Sepiat ne terhesen is lehet szedni???? mélydepresszióban......

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv,
Hú, nagyon jó eddig az élménybeszámoló :D Olyan jót nevettem a rendőrös részen :lol: és hát elképzeltem a dokis jelentet is :lol: Viszont minden elismerésem amiért ezt a sok kocsikázást kibírtad, nekem fájásokkor a legjobb az volt, ha mászkálok.

Deni,
Rajtad mindig elámulok, h milyen rendi vagy :D Alapvetően ezt gondolom rólad, de mindig meglepsz :D

Rylie,
Kukucskáló Kamilla :lol:

Fibi,
De szuper napod van, Zsolo nagyon figyelmes :D

Mi a bikási talit kihagyjuk, sajnos elég későn van pénteken és olyankor az m7-esen (nekem hazafelé) ezren vannak a Balaton miatt :evil:

Macs,
Akkor most már lassan költözhettek, nem? :wink: Fülesednek továbbra is jobbulást!!!!

Lindi,
Remélem nem gond, h én is visszamondtam, annyira lelkifurim van, h egész nap miattunk is takarítottál :oops: :( De időközben tényleg jó, h visszakoztam, mert h itt is baromi feltámadt a szél és beborult, a 0-ást ilyen időben én sem kockáztatom, ilyenkor mindig törik magukat az emberek. Délelőtt itt még olyan szép idő volt, aztán csak elromlott :evil:

Kép Kép
curse

Curse,

április végére tök készen lesz minden,tán kicsit előbb is, de május közepén költözünk.
Addig takarítás, füvesítés bútorok helyének megvitatása und so weiter...
macskanyu

Fibinek én is boldog névnapot, meg minden Andinak aki épp erre téved!!! :wink:
Igi is kezd megbetegedni, sztem direkt csinálja már, fel kéne hivnom a védőnőt, de amig nem kapta meg a 18 hós oltást (ő most 26hós), nem akarom. Izgat már nagyon ez a hepatitis eredmény, még mindig nincs meg. (de sztetek NORMÁLIS,h azt mondta, h most már ne én menjek, hanem ő fog kijönni???? és mi van, ha én nem akarom, h kijöjjön???? megtagadhatom???? tényleg érdekel, mert nem akarom őt itt fogadni...)
Elkezdtem mosni a babaruhákat. Sajnos egy kisebb kupacnál többet nem sikerült összeszednem, csak azok vannak ,amiket anno elraktunk,h majd öreg korunkban szagolgatjuk...
és a "legtöbb" rugi (kb. 2 db) plüss, ami nem feltétlenül lesz jó a legnagyobb nyárban...
de sebaj, ha lesz fizu, elmegyek egy kicsit "lélekemelni" és veszek egy-két friss ruhácskát...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ja, nem is meséltem, hogy tegnap összefutottam a védőnőnkkel (Zsanci hsz-éről jutott eszembe), Pannus 2 napos kora óta nem láttuk! :roll: :lol: :lol: :lol: ....vicces volt.....

Zsanci!
Mi is tudunk kölcsönadni 1-2 holmit :wink:
zuzmo1

Kátya és Emma!
Gratulálok!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Zuz,
már felébredt B, de este irok, mert többmindent akarok :)
Ugye nem Te is depi?????????? :(
fibi

Macs,
:lol: :lol: :lol: Ugyanez a függöny van nekünk is a gyerkszobába :wink: :wink: :wink: . Olyan 156 cm magas, ugye? ;)
Orsim imádja ezt a függönyt. Mindíg nézegeti, mert van rajta "kacibogárka"(katicabogár) meg jepke is, meg zsiváf is 8) 8) 8)
De ha akrod lefényképezem Neked, de csak este tudom felrakni a képet ;)

Mása
szmagdi

Macs,
nem is 156, hanem 180 cm-s!!! Hülye vagyok, a 156 nekünk az ablakpárkányig van és mindíg ez a méret ugrik be 8)

Mása
szmagdi

Mása,
180 cm magas és egy 150x120 ablakra varrok belőle függönyt :)
Tök jó, hogy nektek is ilyen van :D
képet kééééreeeek :D

Zuzi,
te vagy depis????

Zsána,
ha akarod, körbenézek neked az 56-os cuccok közt :) vannak fiúsabbak is :)
macskanyu

semmmmi kedvem Kép -ni és Kép -ni sem..
Mirka szerintem pogózik a hasamban, Füles meg labdázni akar..(ehhez legalább van kedvem :D )

javamra váljon, hogy már Kép -tam és el is Kép -tam..
:)
macskanyu

Tehát fél 1-kor felvettek a H-ba :D

negyed óra alatt lecsöpögött a strepto-gyógyszer, és olyat kaptam, amit csak egyszer kellett beadni és nem ismétlős, és szerencsére még hatóidőben is belefért a "programba" (bár én teljesen úgy álltam hozzá, hogy még akár 3x is beadhatnák, van időnk....)
közben kitöltögettem a felvteli papírokat, egyik-másikon igen csúnya lett az írás :lol:

közben erösödtek a fájások, már 3-4 percesek voltak, de ekkor még nagyon vígan elvoltam, egy csajszival nevetgéltünk a vajúdóban, hogy pont egyszerre jönnek a fájásaink (végül 20 perc különbséggel is szültünk, ő is kislányt, csak neki ez volt az első szülése).

Aztán jött a beöntés, ezután már két-háromperces fájások jöttek, és kettő előtt 10 perccel elindultunk a kék szülőszobába. Én még mindenáron vissza akartam menni a vajúdóba a vécépapírért, és úgy Irénkének kellett győzködnie, hogy van ott is papír, csak menjek már, mert két kétperces fájás közt nem érünk át :lol:

A szülőszobán szépen vajúdtam, minden ment a maga rendjén, át tudtam lélegezni a fájásokat és kettő között szinte el is aludtam, olyan jókat pihentem. Ez volt a szülés legszebb része, nem is volt igazán fájdalmas, mert sikerült nem "ellenállnom", ahogy BS mondaná :wink:, csak hagytam, hogy történjenek a dolgok, és közben végig bíztattam a lányom, hogy szépen ügyesen szülessen meg.

A tágulás is haladt, 5 óra előtt már majdnem 4 ujjnyi volt a méhszáj! nem is álmodtam róla, hogy ilyen gyorsan is szülhetek, bár az időtényezőt ekkor egyáltalán nem éreztem már. zuhanyoztam is egy fél órát, ez nagyon jól esett, de irtóra fel is erösítette a fájásokat, úgyhogy szinte pihentetö volt abbahagyni és visszatérni a lassabb ritmushoz...
folytköv, megint fennforgás van :D

votiv 8)
votiv

Zuzi,
tudtam irni mélt, közben Bálint átrendezte a lakást :lol:
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: