A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Tünde
Én is feliratkozhatok?
Gellén Orsolya 1985 -Dunakeszi-Emma Tóth doktor úrkiirt időpont: május 30

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ancsaboszi
Igen most költöztünk a hbsg pedíg eltűnt...
A doki sem érti....azt mondta inkább nem kommentálja a laborban uralkodó helyzetet...
Holnap este jövök a legfrissebb infóval
Remélem jó hírt kapunk

Orsi

borsa

Hahó!
Ma voltunk a Kölyökhajón. Mennem kell, férjecske szólít. Képek: Kép Kép

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Csajok!

Ne haragudjatok, de csak nagyjából olvastam vissza! Életem legiszonyatosabb hétvégéje áll mögöttem, remélem már csak mögöttem. Azt hittem kórházban kötünk ki, de persze azért nem. Jázmin péntek szombatra eljutott odáig, hogy SEMMIT sem evett szinte. Azt hittem meghülyülök!! Ja és ő aki órákat van el a játszószőnyegény egész nap üvöltött mint a sakál. Pénteken voltunk a dokinál, írt fel Sinlac-ot, ez egy tápszer, csak hogy engem megnyugtasson, ja és azt mondta, hogy ne fogyjon próbáljam cumisüvegből, pohárból, minden létező módon etetni. Hát pénteken egyszer evett cumisüvegből, lefejtem a tejet aztán sohatöbbet. Ha bedugtam a szájába csak üvöltött. Csak a cici volt jó. Én ezt nem értem. A tápszert is megpróbáltam, hát nulla siker. Szóval se cici, csak minimális, se cumisüveg, se semmi. Teljesen kész voltam. Pénteken amikor a dokinál voltunk még ezt nem produkálta, úgyhogy nem is tudtam ezt mondani neki. Majd holnap hívom. A védőnőmet tudtam hétvégén felhívni, szerinte a foga jön. 4 hónaposan? De lehet hogy ez lesz, mert olyan furcsán beszívja kb. egy hete az alsó ajkát az ínyére. A védőnő szerint ez tipikus. Azért nincs ennyire étvágya. Volt valakinek ilyen tapasztalata? Steffi? Ja és éjszaka is persze jó szarul aludt, pedig már sokszor végigaludta az éjszakát, ja és nappal szombaton aludt egész nap 1 órát!!!!! Nagyon durva volt még sosem volt ilyen állapotban. Ma már jobb volt a helyzet. Most azt fogom csinálni bárki bármit mond, hogy szoptatom és ha nem eszi meg a 150 g-ot, kipótolom lefejt tejjel és csőrös pohárból odaadom neki. Még ebből a legkönnyebb. Nem lehet hogy fogyjon. Most fogyott egy kicsit, de kedden van a mérlegelés este, addig meg valahogy még meghizlalom. Még jó hogy van tartaléka. Szóval csajok, ezt nem kívánom senkinek. Iszonyú volt. Csak tudnám mi a baja. Szerintetek?

NAgyon jók a fotók és Steffi gratulálok Martinnak!!!! Barbi édes az uszó Dani!!! Eni sem volt egész hétvégén!!!

Kép
gyorgyi33

borsa: de jó, még valaki erről az égtájról!!! :D (én gödi vagyok) ezek szerint nem én vagyok az egyetlen elvetemült, aki innen oda ment szülni. (bár igaz, akció idején a 2. kerületben laktam ideiglenesen)
györgyi: elképzelhető, hogy jön a foga, 4 hónaposan ez nem olyan ritka, bár szerencsére én ezt az érzést nem ismerem.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Györgyi!

Igen, biztos a foga jön. Nem ritka, hogy ilyen korán már elkezdődik,
még nem bújik ki, de a foggyökerek már rendeződnek...
Ezért nem tud enni , mert fáj. És bizony a fogyás sem ritka.
Nálunk is ez volt, csak 7 hónaposan. Nálatok kicsit korábban kezdődik.De ez természetes,sajna. Vannak babák akik meg sem érzik, más babák(a többség) pedig megszenvedik.
Adjál neki esetleg (hűtő)rágókát,a fogínyre van a Dentinox gél.
De gondolom a dokid majd ajánlja ezeket a dolgokat...

Gyuzso, Borsa!
Egyszerre szültök? mindketten május 30? :D és legalább mind a ketten Tóth dokinál? :D

Kriszta!
Nagyon aranyos PAnna. Hol volt ez a hajó???
Vendég

Gyuzso Borsa tényleg egynapon és Tóth dokinál szültök!
Ez tök jóóóóóóóóóóóóó
:D :D :D
Vendég

De jó Györgyi, hogy jelentkeztél.....
Húha, ez tényleg nem lehetett könnyű, elhiszem, hogy kivoltál......

Szandinak 3,5 hónaposan!!!!! volt kint az alsó 2 foga, úgyhogy bőven lehet, hogy szegény Jázmin is emiatt szenved ennyire. De hogy ennyire megszenvedje... Eddig nekem szerencsém volt mindkét gyerekkel, fogzás ügyileg.

A sinlacot nem ismerem, de azt tudom, hogy a nem ízesített tápszerek, főleg a Ha-sok és az utánuk levők szinte mind keserűek. Főleg az édes anyatej után. Nem csoda, ha Jázminnak nem tetszett.
Remélem mostmár megoldódik a probléma és megszűnik ez a szopisztrájk , de ha nem én ezt tenném a helyedben. Mivel írod, hoyg cumiból úgysem fogadja el, - és tejed meg van - vagy pohárból, vagy csőrösből próbálám. Ha ez sem kell, elkezdeném bevezetni a gyümit. Inkább anyatej + gyümi, mint anyatej+tápszer. Lehet, hogy ez tetszene neki, esetleg a tejpépet is megpróbálhatnád. Ha ezek sem kellenek neki, nyílván komolyabb oka lehet, hogy nincs étvágya. Úgy értem, hogy nem az anyatejjel van baja, hanem tényleg fájhat az ínye és az kínozza.
Figyelj csak, 4 hónapos a kisasszony ( egyébként boldog hófordulót neki :lol: ) eddig is nagyon szuper, hogy csak anyatejet kapott, ne keseregj azon, hogy meg kell próbálnod neki mást adni.
A Humana baby fit 1 es, már adható neki és picit banános íze van. Szeretik a gyerekek. ( csak tartalékba írom )
De szerintem próbálkozz egy kis gyümivel.
Nagyon-nagyon kívánom, hogy rendbejöjjetek!!!!!!!
Drukk!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok.
Ma egy kicsit hamarabb dobott ki az ágy! Illetve Emma gondolta úgy hogy most már elkezdhetnék edződni mert nemsokára úgyis éhes lesz állandóan:D
Igen Gyuzsóval egy napra vagyunk kiirva és mind a ketten Tóth dokinál szeretnénk szülni sőt ma egy óra eltolással megyünk hozzá vizitre.
Remélem ma végre tisztázódik a dolog hogy akkor mi is lesz tudok e nála maradni.
Manóka:
Igen Dunakeszi... de csak most költözünk oda a héten eddig Zuglóból jártam hozzá.
Szép napot mindenkinek.

Orsi

borsa

Néhány kép tegnapról a félévesről!

Kép Anyával Balatonon, tűz a nap! Kép Apával, nagy komolyan

Masni
masni

Sziasztok!

Györgyi, ténlyeg biztos a foga :(

A Sinlacot tudod kanállal is adni, és hátha úgy töbet megeszik belőle, és a csőrös pohár is jó ötlet, az nem zavarja úgy az ínyét biztos. Nagyon drukkolok, hogy hamar kibújjon az a 2 kis fog!!! Szegény Jázmin! És szegény te!!! És bizony, sajnos van, aki ennyire étvágytalan-szenvedés lesz tőle!

Lányok, táblázatot kitöltöttem, mindjárt feltöltöm, hogy Tigri is lássa :)

Masni, jó szerintem is az ásványvíz. Mi azóta nem forraljuk (7 hónapos kora) amikor vettünk ivóvíztisztítót.

Gabi! Benével is ez volt, de ő a délelőtti alvást hagyta el. Pont 1 éves kora után. Ilynekor már a legtöbben 1x alszanak. Én azt csináltam, hogy inkább a délelőttöt húztam ki vele: séta, játszótér, vásárlás, stb, és du alust, inkább délben :) Azóta is.
Tünde

mtunde

Gabi!
Ez a Minimaxnak valami vállakozása, egy hajó megy a Dunán, van műsor, aztán meg mindenféle pénzköltészeti lehetőség :D , 10-kor indul a Vigadó térről, délben köt ki, addigra a manók kellőképpen lefáradnak. Nem tudom, milyen kortól jó menni, lehet, hogy Pankának még egy kicsit korai volt, bár otthon aztán emlegette, meg miondta, hogy megyünk megint. A neten van honlapjuk, és ha ott rendelsz jegyet, olcsóbb. 4 éves alatti gyereknek meg ingyenes.
Azért jó volt, egy kicsit kimozdulni. Vittük a szomszéd ötévest is, gyakoroltam, mi lenne, ha kettő lenne nekünk is :D

Györgyi! Már izgult értetek mindenki. Én szopi ügyben nem vagyok nagyon otthon, ezért nem is tudtam hozzászólni. Hátha tényleg a foga miatt nem eszik. 4 hónapos korban simán lehet, még ha nem is látszik, lehet, hogy már beindult valahol, és macerálja. Panka nagyon későn fogzott, de akkor egy napra teljesen beszüntetett minden evészetet, csak a cumisüveggel volt hajlandó foglalkozni.

Gyuzsó, Borsa, ez tök jó véletlen!!!

Masni, szépek vagytok.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kép

mtunde

Kép

mtunde

Kép

mtunde

Sziasztok!

Tegnap voltunk négyesben a Margitszigeten. Sokszor gyonoltam rátok. Nagyon jó volt. Ezer éve nem voltam. Teljesen feldobódtam. :D Kár, hogy hozzátok nem tudunk csatlakozni. :oops: Nekünk teljesen más a napi ritmusunk. :( Mi akkor pont alszunk mikor ti sétáltok.

Györgyi!
Szegény Jázmin! Szegény Te! :oops: Remélem mielőbb kibújik/kibújnak!

Szép napot Mindenkinek! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

SZiasztok!

Masni! nagyon jók a képek! Máténak rendes baby napszemcsije van? de cuki... nagyon aranyos :D
Hol készültek a képek? Véletlenül nem Kenesén a Marinaportban?
Csak a háttérből gondolom, A hajók miatt....

Mindenkinek szép napot!!!! :D

Köszönöm a tanácsokat, majd kipróbálom, hogy a délelőtti alvást húzom, ebéd utánra. Csak az a baj,hogy ilyenkor már annyira nyügi, meg alig bír talpon maradni, annyira álmos. Most is leraktam és már horpaszt a drágám. :D :D Délután megint tuti dáridó lesz. Lassanként kell majd átállnom vele, szerintem...
Vendég

Sziasztok!

Kösznöm lányok, megnyugodtam, hogy van még ideje megfordulni. Bízom benne, hogy jó fiú lesz és hallgatni fog anyára és befordul időben.

Borsa: Megkérdezed a Tóthtól, hogy mennyi lehet max a szülés vége és van-e részletfizetés?
Én is készülök a dokimhoz, de lehet, hogy csak jövő kedden tudok lemenni hozzá.

Tünde: a táblázatban kiveheted a ? jelet, mert szombaton 100%-osan kiderült, hogy kisfiúnk lesz.
cukorfalat

Gabi!
Aikor Panka elhagyta a délelőtti alvást, általában ebéd előtt (11 körül) kidőlt, volt, hogy a földön aludt el játék közben, vagy nem volt hajlandó ebédelni (mondjuk ez nála nem rendkívüli :D ), olyan fáradt volt. Egyik nap ez volt, másik nap meg aludt egyet délelőtt, tolódott-tolódott, és kibírta délig. És pont annyi idős volt, mint Enci. Úgyhogy tényleg átmeneti időszak van...
Hogy érzed magad? Jelek? :D

Kép
Kép
kriszta36

Elfelejtettem az előbb megkérdezni, hogy ti mit gondoltok az őssejt levételről? Van értelme? Levetette valaki?
cukorfalat

Cukorfalat: igen, mi levetettük. A Kútvölgyiben már nagyon értenek ehhez, szóval nem probléma.
Szerződsz egy céggel, ők odaadják a szükséges eszközöket ami majd kell hozzá és a szülészorvos+szülésznő veszi le, rakja bele és apának kell (általában ) hűtőtáskában x időn belül beszállítani.

Heni

Kép

Kép
cancan

Kriszta!

Köszi a tanácsot, remélem nekünk is majd szép lassan kitolódik, és akkor ebéd utáni alvás lesz...remélem. Mert olyan nehéz így, délután semmi, este a fürdetés előtt meg már tök kivan.
Szegény elfárad az egész napos nyüzsiben, séta , vásárlás, játék,,,stb.
Hát jelek még nincsenek, nem is emlékszem,hogya hányinger meg szédülés mikor jelentkezett először Encivel, de azt tudom,hogy addig tartott amíg meg nem mozdult 1ör. Szóval még semmi "mellékhatás"nincs. Szerdán megyek dokihoz, aztán majd remélem megerősíti a diagnózist. :D :D

Cukorfalat!
Az őssejt levételről nem nagyon tudok nyilatkozni, mi is dilemmáztunk szülés előtt mi legyen,. megkérdeztem akkor a dokit is, mit javasol. Aztán nem vetettük le. De van ismerősöm aki igen, mindkét gyerekénél, de olyan is van aki nem. Szerintem ez tőled/tőletek függ,hogy mit gondoltok erről ill. az anyagiak sem utolsó szempont. 200-300e Ft. Ami tényleg megbízható és 20 évre szól az őrzés. De itt a neten biztos találsz infokat erről.
JA és gratulálok hogy kiderült kisfiú lesz! :D :D
Vendég

Steffi!

Majd szólj,ha megkaptad az egeret, illetve ha nem akkor is, mert akkor megyek reklamálni a postára!! :D :D

Tiszta strandidő, gondolom mindenki a szabadban van!

Na megyek én is, később jövök.... :D :D
Vendég

Sziasztok!

Köszi az aggódást és együttérzést!!!
Most volt itt a védőnő, azt mondta alul-felül be van durranva az ínye szegénynek. Hát ez van. Bár ma lényegesen jobb kedve van! :lol:

Barbi, Eni és ti hol vagytok???

Masni

Nagyon édes!!! Éppen ma vettem Jázminnak egy ilyen szemüveget pirosban. :lol: Apja ráadta, elviselte. :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi, örülök, hogy jobb a hangulata Jázminnak, remélem, ettől neked is. Egyébként most mit csinálsz? Fejsz?

Mi nagyinál vagyunk, már alig várom, hogy kiüljünk a teraszra...

mtunde

Éppen görögszéna-magot főztem teának. :lol: A védőnőm most mondja, hogy ez a legjobb tejcsináló. :lol: Eddig nem mondta. :? Mivel kevesebbet eszik, a tejállomány is fogy. :roll: Egyébként mindjárt megyünk levegőre mi is, csak még alszik, aztán evés-tortúra és utána. :lol:

Kép
gyorgyi33

Lányok!
Ezt most találtam az Indexen. ha valakinek alacsony a vérnyomása, olvassa el.

http://index.hu/politika/belfold/budapest/schmer362718/

Kép
Kép
kriszta36

kriszta, én is pont ezt akartam ide bemásolni....

ez azt jelenti hogy már magánosítás sem lesz???? nem akarom hogy a Kútvölgyi megszünjön!!!!!!!!!!!!!! :evil:
aynan

Sziasztok!

Tünde, lemaradtam a táblázat végéről. :-( Hiába, a V betű átka, mindig, mindenhol az ucsók között vagyok. :-)

Közben elkezdtem szülész után járni, mert a dokim ezt javasolta. :-( A II-es nőin voltam, egy nagyon fiatal embernél. A doktor szimpatikus, de teljesen más a kórház légköre, ill. én már annyira megszoktam Teleki doktor nyugodt, kiegyensúlyozott hozzáállását a történésekhez, hogy most nagyon furcsa egy 30-as fiatalemberhez, mint a szülészorvosomhoz hozzáállni. Nagyon jó lenne, ha maradhatnék a Kútvölgyibe. Titkon remélem, hogy elvegetálnak még egy darabig a kórház helyzetén, s esetleg még májusban ott szülhetünk, az eredeti feltételekkel...

Kitartás pocakos sorstársaim, remélem személyesen a szülészeten, egy szobában majd találkozhatunk a május végiekkel. :-)

A tündéri kislurkókkal meg élvezzétek ezt a gyönyörű tavaszt, szép időt! :-)

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Info a táblázathoz illetve a "régieknek", akik ismerik és szorítanak neki: Kiscsillag a János kórház fórumán gyűjt információt, mert a Margitban már nem szülhet. Bent is feküdt a Jánosban 5 napig.

Borsa, Gyuzsó, sikerült valamit megtudni?

Remélem a fenti cikkben említett Jánossal való összevonás nem komoly, erről már régebben is volt szó, mégsem így lett.

Vali, én csak más fórumokon nézelődtem, hol milyenek a körülmények, személyesen nem voltam sehol, így a 35. héten még reménykedem a Kútvölgyiben. Szerdán hátha valami konkrétumot is megtudok az orvosomtól.
Esetleg a Szent Imrére nem gondoltál?

Üdv:

Zita
ziva

Jó reggelt Lányok!

Hát ez a kórház helyzet ez teljesen kiborító. Én főleg a kismamákat sajnálom, de az orvosok sincsenek túl jó helyzetben. Annyian szerintem nem fognak a Kútvölgyiben se tolongani a magánosítás után - szerintem. Lehet hogy egy mostani doki többet visz most haza, mint majd a váltás után. De félre ne értsen senki! Nem akarok a zsebükben túrkálni, csak jól meg kell szerintem gondolniuk nekik is. Tíz ágyra hány orvost tartanak ott az osztályon? biztos nem mind. Nem értem mért van ekkora nagy hallgatás. Bárkinek gyerek-projekt kezdete előtt jobb volna tudnia, hogy 9 hónap múlva hol fog feküdni!

Mi jól vagyunk. Nekem szerintem kijött a tavaszi allergiám. :twisted: De úúúúúúúúúútálom. :twisted: De most jobb lenne nem szedni semmit.
Szofi baba nagyon aranyos. Most sokáig az esti "tömések" ellenére se aludta át az éjszakát, sőt, volt hogy kétszer is evett, de most két napja megint 6.40-6.50-kor kelt. Én ezzel már teljesen meg vagyok elégedve, még akkor is ha utána már nem fekszünk vissza.
Különben meg még picit köhögyünk, meg folyik az orrunk, annak ellenére, hogy már a 3. Béres ügyeget szedjük, isszuk a kálciumot, szedünk vitamit, esszük a vitamint, feketeretket mézzel töltök és isszuk a nedvét stb. Szóval nem vészes, csak jobb lenne nélküle.

Nagyon örülök, hogy megint ennyi képet felraktatok. Nagyon édesek a gyerekek, anyucik és apucik. :D Csak így tovább! Kérünk még képeket!

Tigri!
Jól látom, hogy nem látlak? :lol: Jó babázást!

Pocisoknak nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon nekik!

Ziva!
Mért volt 5 napig bent Kiscsillag??? :?

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok,
nem értem! Egyik ismerős kismama a 32.hétben van, a Kútvölgyiben szült volna, neki azt mondták, hogy bezárják?!?!!!!

Köszönöm szépen az ásványvíz tippet!!! Már be is váároltam! A víztisztító is jó ötlet, megnézem azt is, ha valami hiper felé járok.

és KÖSZÖNÖM A DÍCSÉRŐ SZAVAKAT A KOMOLY NAGYFIAMRÓL :-) :-) :-)

Cancan,
Bírom a hozzáállásodat ám, olyan jó laza vagy :-)

Ancsa,
én reggel szoktam vágni a lábáról a körmöt, akkor még nyugodtabb, megfogom a kis lábikóját jó erősen és hajrá. Egyébként nekünk is csak az elmúlt 1 hónapban kellett vágni, előtte valahogy lekopott :-)

Györgyi,
drukkolok nagyon, hogy véget érjen a szopi sztrájk!
Elképzelhető, hogy a foga jön. Nekem is ezt mondták, mikor 4 hónaposan annyit evett, mint egy 3 hetes. (a fog azóta sem bújt elő)
A gyümit én is nagyon ajánlom, jót tesz az emésztésnek, lehet, hogy ott is van valami kis bibi.
Fogzás ügyben, nekünk bejött az Osanit nevű homeós bogyó (Bécsből lehet hozatni, a Pharmafutár egy nap alatt szállítja) Tiszta nyűgös volt Máté, mióta adom neki nem nyöszörög annyit és alszik 1 órákat egyben napközben, előtte max. félóra volt.

Masni
masni

Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Jó reggelt mindenkinek!

Csak kutyafuttában olvastam itt 4-5 napot, ehhez képest válaszolok.

Nem is tudom mit műveltem, írtam egy csomót, aztán be akartam ezt szúrni és eltűnt a szöveg. Jaj.

Györgyi,
nagyon sajnálom, ami veletek történt. A fene se gondolta volna, hogy a fogzás ilyennel is járhat. Ráadásul négy hónaposan. Remélem, mostmár csak lesz valami javulás. Ha erre járnak, az energia-manók, küldöm őket oda. :)

Meg minden pocakoshoz!

Tigri,
lehet, hogy amikor ezt írom, te már...? :)

Steffi, Masni, Ancsaboszi, Kriszta, Barimami, Cancan és mindenki

nagyon szépek-kedvesek a kismanók. :)

Merci,
ugye milyen szépen bele lehet jönni?

Valentina?

No megyek, várnak az éves nagytakarítás utómunkálatai. Fincsi volt a hetven-nemtomhány doboznyi könyvünket egyenként leszedegetni-porszívózni. Nem is bírtam volna egyedül a Csöppke mellett, Apja bevállalta a dolgozószobát. De nem panaszkodom. Jártunk osztálytatlálkozón, kirándultunk a Bükkben, ebből élek most. Nem tudom meddig, itt a nyakamon a vizsgaidőszak.

Mindenkinek további szép napot.

Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Bocs, a kép kétszer ment el.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Heni,
Annyira jó volt a 336. oldal hogy a TE gyermekeid mosolyogtak, annyira édesek!!!
Öröm volt kinyitni ezt az oldalt!

Borsa,
Hogy vagytok??? Mit modott a doki?

Kriszta,
Nagyon édes Panna,
Jól hangzik ez a hajós történet!! És biztos nagyon élvezte kicsiny lányod is, ha azóta is emlegeti.

Györgyi,
Jó hogy jöttél!!! Bár sajnálom, hogy rossz hírekkel. :cry: De azért ez gondolom megnyugtató egy kicsit, hogy a fogacska miatt van! De megértem, hogy ki vagy és nem jöttél, de azért gyere ha tudsz, hátha egy kicsit segítünk! Pozitív energiával, amit most is küldök!!! +++++++++
Kitartás! És szorítunk!
Gyönyörű a kislányod! És ez a lényeg!
Hogy ízlett a szénamag?

Lányok, mi az a hideg sterilizálás?

Masni,
De jó!!! Nagyon jók a képek!!! Máté imádnivaló!!! Édes ez a napszemcsi! hol vettétek?
Milyen vizet vettél végül?

Tünde köszönjük a táblát!!!

Veronikusz,
Azért egy séta négyesben a szigeten az is szuper ám!!! Bár a babanetes sétát nem pótolja, de az más! Az gondolom olyan jó volt!

Fekete retket mézzel? Az milyen? Húúú :twisted:

Köszönöm a vágási tippeket továbbra is!!!

Memme,
Melinda nagyon édes!
Hova jársz? Milyen viszgák?

Nem baj, kétszer nézzük és kétszer örülünk neki! :lol:

Na megyek még vissza aludni!

Steffi? Barbi???? és a többiek akiket már a múltkor kérdeztem.

Barbi,
Jól láttam, hogy szülinapod volt? Bocsánat, hogy csak most! Kicsit megkésve, de nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok! Meg lehet kérdezni hanyadik? Pici családod mivel szerzett örömet?

akkor most mikor lesz a séta? azért remélem lesz majd még délutáni is!!!

Puszi

Szép napot mindenkinek

Ancsa

ancsaboszi

Jó reggelt!

Mindenkinek nagyon köszi a biztatást.

Ancsa

Nem rossz a szénamag. :lol: Remélem hat, mert tényleg fogyóban a tejci. :(

Masni

Képzeld valahogy az emésztése mostanában nagyon jó. A védőnő azt mondja, hogy a fogzással jár. Naponta kakilt, valamikor kétszer is péntek óta. Ő aki hetente szokott. :shock: Én is felteszem a napszemcsis képet. :lol: :lol:

Kép A szemüvegem és az új kalapom meg én.

Kép mégegyszer

Kép
gyorgyi33

Szép reggelt Lányok, Babák, Papák!

Tegnapi infók: nincs hivatalos fejlemény. Tóth doki nem tud semmit. Azt mondta, nyugodjunk meg, majd lesz valahogy. Bizti lesz ágyszámcsökkenés a SOTE szülészeten, de nem dőlt el, honnan veszik el.
:evil:
A májusi protokollt megkaptam, egy szó sem esett, hogy a vérvételt, CTG-t bármi befolyásolná. Ez jó. :)
Ha valami változás lesz, üzenni fog mindenkinek egyenként.
De nagyon nyugodt volt, úgyhogy ez engem is megnyugtatott.
Micu este nyolc körül került pocakvizsgálatra. Ez neki már a nagyon aktív időszaka. Rendes hasizomgyakorlatot végzett: has behúz, jobb láb, bal láb. Anya is élvezi, csak a mosolya néha nem őszinte a hirtelen mozdulatokra. :)
A doki is csak nevetett, hogy mekkora energia szorult a pocakomba!

Annak kicsi esélyét látom, hogy a Jánossal összevonják a szülészetet, mert akkor lassan a János patológiáján is szüleszteniük kell. :)
Nagy ott már a tumultus!
Egy barátnőnk 3 hete szült a Szent Imrébe, azt mondta, hogy ő mivel 1,5 óra alatt kitolta a 2. manót, így nagyon örült a kórház. Nem vette el mástól a helyet a szülőszobában. De ezt ne várják az elsővel küzdőktől!

Tegnap majdnem elmaradt az esti vizsgálat, mert Tóth doki a műtőbe ragadt és csúszott a rendelés.
Rögtön a mi Tigrinkre gondoltam, vajon végre kiveszik belőle vagy elindult Gréti kifele magától? :)

Györgyi,
Örülök, hogy kiderült, a fogzás bántja Jázmint. Legalább a kétségeknek vége!

A Masni család nagyon vagányan néz ki a hétvégi felvételeken!
És a Melinda is nagyon jókedvű, kacagómanó!

Mindenkinek a legjobbakat a mai napra!

KépKép
Kép
gyuzso

Barbi???? hol vagy?? remélem nincs baj.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok Lányok!!!
Nagyon tündériek a babócák!!!Már én is babáznék nagyon :lol: Már csak napok kérdése :D
Tegnap voltam ctg-n, annyit tudtam meg, májusba még biztos hogy van osztály és május 1-től fizetni kell( : (ebbe a pénzbe csak a szülés van benne)
Valamelyikőtök írta a tonikot :lol: Mikor kell inni?Mennyit? :oops:

Remélem mindenki jól van?!!És jókat sétáltok ebbe a csodaszép időbe!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Emano

Én is ittam tonikot. Nem tudom én írtam-e. Csak akkor kezdtem el, amikor a kiírt időpontot elhagytam. Előbb nem mertem. Nem tudom, hogy a toniknak köszönhető, de aztán beindult a szülés pár nap múlva. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Képzeljétek! Lénának ma reggelre kijött az első foga!!!!

Györgyi! Örülök, hogy tegnap már jobb napotok volt, és az, hogy ma ennyit irogatsz, azt jelenti nekem, hogy a mai is jól indul! :lol:
Nem tudom, hogy ezzel elkeserítelek-e, de visszanéztem a fényképeinket, Léna 3 hónaposan kezdte el beszívni az alsó ajkát. És ma reggelre jött ki az első foga! De mondjuk ez nem jelent semmit, mert ő nem szenvedett annyira, és kajálni meg mindig hajlandó volt!
Jajj, tündéri az a kalap, kész kis hölgy benne Jázmin! Honnan van? Én is akarok!!!:lol:

Most nincs időm visszaolvasni, de mikor lesz a délelőtti séta? Ma? holnap?

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Köszi Györgyi!!
Mennyit ittál???Vasfű teáról nem hallottatok??Állítólag attól is beindul a szülés!

emano/Andi
KépKép
emano

Memme,
Melinda egy kis tündér!
azta, milyen tevékeny napjaid voltak! Nekem takarítani kellene, de csak halogatom :-)

Ancsa,
Jana vizet vettem, meg fogom nézni az Óbudai baba-mama vizet is, gondolom az is jó.
A naphemit a Brendonban vettük, 3.500 Ft körül volt.

Györgyi,
tényleg, most hogy írod, eszembe is jutott, hogy ilyenkor beindul az emésztés!
Meg kell enni ezt a lánykát a kalapjában és napszemüvegében!!! Mindet egy kis díva!
Hol vettétek a sapit? Mi is ilyesmit szeretnénk, persze pasisat!

Emano,
szerintem napi 1-2 pohár toniknál ne igyál többet.
Ha sietnél a szüléssel, ajánlom a takarítást, kirándulást :-)

Akkor hogy lesz ez a séta????

Masni
masni

SZia Masni!
A takarítás nem jött be :( 2-3 naponta takarítok!!!
Igazából még ebbe a hónapba szeretnék megszülni,tudom nem rajtam múlik, de inkább a tökire költeném azt a 130 eft-ot!!!
Kirándulásra nem mernék vállalkozni, de nagyokat sétálunk!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!

Memme, nagyon kedves a kislányod! te már ilyen korán a takarításon ügyködsz? :shock: :lol: ügyes vagy!
Igen, Zsombi szeptemberben suliba megy. Zrínyi.

Györgyi, örülök, hogy nincs komoly baj! Ilyen tündéri szépségnek nem is lehet baja! Ez csak egy rövidke átmeneti időszak.

Masni, gratulálok a NAGYfiadhoz, szépek vagytok!

Ancsa, gyönyörű Lara!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Zsófi

Ezt mondta a védőnő is. Márminthogy nem biztos, hogy kijön, csak meg-meg indul és ilyenkir szenvedés. :cry: Szörnyű. A kalap c&a-s. :lol: Van fehérben is. Egy kicsit még nagy neki, de Lénának tutira jó. Nekem a séta nem jó a héten sajna.

Emano

Én vettem egy két literest és azt iszogattam, de nem tudom mennyit. Én vasfűteát nem ittam.

Masni

A kalap c&a-s és nagyon jók vannak fiúknak, még jobbak!! Terepszínű, zöld, meg ilyenek. :roll:

Kép
gyorgyi33

Barbi, utólag kívánok nagyon boldog szülinapot!

Ancsa, szerintem a sterilizáló folyadékkal való fertőtlenítés a hideg, ez ugyanis hideg vízhez adadndó hozzá. Én is így csinálom, chicco folyadékkal.

Györgyi, a kalap istenien áll Jázminnak! Engem is érdekel, honnan szerezted!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabó

Írtam már Zsófinak, és Masninak, csakegyszerre írtunk. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Köszönöm a véleményeket az őssejtről. igazából nem tudom eldönteni, mert pro és kontra vélemények is vannak. Viszont az tuti, ha magán lesz a kútvölgyi és ott szülök, akkor nem lesz pénzünk az őssejtre.

Egy kicsit elkeseredtem a hírektől, mert azt hittem, hogy már végleges információt fogok hallani. Meddig húzzák még az idegeinket? Mondhatnának A vagy B-t már!!

Györgyi: Nagyon sajnálom Jázmint, de remélem minnél hamarabb kibújnak a fogacskák.
cukorfalat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: