Szép reggelt Lányok, Babák, Papák!
Tegnapi infók: nincs hivatalos fejlemény. Tóth doki nem tud semmit. Azt mondta, nyugodjunk meg, majd lesz valahogy. Bizti lesz ágyszámcsökkenés a SOTE szülészeten, de nem dőlt el, honnan veszik el.
A májusi protokollt megkaptam, egy szó sem esett, hogy a vérvételt, CTG-t bármi befolyásolná. Ez jó.
Ha valami változás lesz, üzenni fog mindenkinek egyenként.
De nagyon nyugodt volt, úgyhogy ez engem is megnyugtatott.
Micu este nyolc körül került pocakvizsgálatra. Ez neki már a nagyon aktív időszaka. Rendes hasizomgyakorlatot végzett: has behúz, jobb láb, bal láb. Anya is élvezi, csak a mosolya néha nem őszinte a hirtelen mozdulatokra.
A doki is csak nevetett, hogy mekkora energia szorult a pocakomba!
Annak kicsi esélyét látom, hogy a Jánossal összevonják a szülészetet, mert akkor lassan a János patológiáján is szüleszteniük kell.
Nagy ott már a tumultus!
Egy barátnőnk 3 hete szült a Szent Imrébe, azt mondta, hogy ő mivel 1,5 óra alatt kitolta a 2. manót, így nagyon örült a kórház. Nem vette el mástól a helyet a szülőszobában. De ezt ne várják az elsővel küzdőktől!
Tegnap majdnem elmaradt az esti vizsgálat, mert Tóth doki a műtőbe ragadt és csúszott a rendelés.
Rögtön a mi Tigrinkre gondoltam, vajon végre kiveszik belőle vagy elindult Gréti kifele magától?
Györgyi,
Örülök, hogy kiderült, a fogzás bántja Jázmint. Legalább a kétségeknek vége!
A Masni család nagyon vagányan néz ki a hétvégi felvételeken!
És a Melinda is nagyon jókedvű, kacagómanó!
Mindenkinek a legjobbakat a mai napra!