A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!
Valaki legyen szíves és mondja el nekem, hogy hogy működik ez a hőmérős dolog. Ez ahhoz kell, hogy mikor a legidálisabb teherbe esni? És mikor kell ezt csinálni, reggel rögtön ébredés után?
Én 5 évig szedtem a Tri r.... fogit, februárban abbahagytam, és már nagyon szeretnénk babát. Szerintetek még korai? Valaki adjon nekem tanácsot legyen szíves, hogy mikor érdemes belekezdeni, és már késik is a mensim 3 napot, de ez lehet attól is, hogy a hormonháztartás nem állt helyre, nem? Tesztet reggel csináltam, negatív lett sajna De kicsit fáj a hasam lent, ill. ahol a petefészkem van.Valaki tud nekem tanácsot adni?
Nagyon köszönöm.
--------------------------------------------------------------------------------
Andi

Andi
Kép
cicabogár

de nekem a mai adag:1 érvénytelen (vszínűleg nega) és 1 erősen ( :D ) nega :(

babaimádó
Kép
babaimado

Szerintem ez nem jó verseny...mert akkor most fogom, és lepisilem az összeset és már nyertem is! :lol: :lol: :lol:

És 5x84 forintot átutalok Áfinak! :lol:

Inkább pozitív teszt versenyt rendezzünk! Ha lesz Boniko tesztjei között pozitív, akkor...nem tudom, mi legyen :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

benne vagyok, elkezdem én :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cicabogár!Üdv neked! Nem a legideálisabb teherbeesést, hanem abszolút magát a TEHERBEESÉST keressük. :D
Komolyan: a fogamzóképesség kimutatására alkalmas módszer, mellyel akár a nemkívánt teherbeesés is elkerülhető. A fogamzás szempontjából ideális időpontot tudod vele meghatározni. Fontos, hogy ébredés után, minden nap ugyanabban az időben és ugyanazzal a hőmérővel mérj. Előtte nem kellhetsz fel, még wc-re sem. A hőértékek segítségével hőgörbét rajzolhasz papíron, vagy egy Fertys oldalon a gép segítségével. Így pontos képet kaphatsz a ciklusodról és az ovuláció időpontjáról. Én higanyos hőmérőt ajánlok és a hüvelyben 5 perces mérést, de erről eltérőek a vélemények. További segítéget kapsz, ha a másik hőmérős topikban megnézed, mit gyűjtöttünk össze. Sok sikert!

babaimádó
Kép
babaimado

bocsi a helyesír.hibákért..jó helyesíró vagyok, csak mindig kapkodok és későn olvasok vissza :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Cicabogár! Hőmérőzni reggel kell, ébredés után, testüregben... :wink:
nem szabad felkelni és mindig ugyanabban az időben kell mérni...
A hőgörbéből sok mindenre fény derülhet:
- van-e peteérésed
- elég hosszú-e a luteális fázisod
- esetleg a görve alakjából peteérés után, hogy jó-e a progeszteronod

A görbe peteérés előtti szakasza cikkcakkosabb lehet, és a hő alacsonyabb. Ha 2 tizedet min. megemelkedik, és úgy is marad, akkor minden valószínűség szerint van peteérésed...Mensi előtt a hő általában leesik. Ha nem esik le, akkor lehet tesztelni :-D

Tabletta után rögtön lehet próbálkozni, sőt kell is, mert nagyobb az esély...

Jótanács: szedjél naponta 400 mg E vitamint, az besegít a hormonoknak...

Sok sikert!

SzezsoKép
KépKép
szezso

persze, persze babaimi :wink:

férjemuram elzavart géptől.

cicabogár a másik hőmérősben részletesen le van írva minden
Vendég

szezso! Ketten kiteszünk egy teljes választ:-)

babaimádó
Kép
babaimado

pont ezt akartam írni!!!! :shock: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Cicabogár! Fogigátló után ne várjatok ki egy ciklust sem! Egyből tessék próbálkozni!

Az a verseny nem ér, mert akinek nincs Boni féle tesztje az eleve esélytelen! :roll:

Kép
bettike
Eger

küldjek? bárkaticának van a legtöbb
Vendég

Sziasztok!!

Most nem érek rá! De képzeljétek, olyan mély repülést vett a hőm reggel! Tegnep még 37,0 volt, ma meg 36,7!! Szóval ha holnap feljebb kúszik akkor lehet reménykednem!!! :lol:

Kép
kata05

katica nkem me felugrott :lol: remélem kispiskóta jól jósolt neked
Vendég

Sziasztok, egy kicsit önzőzök, mert padlón vagyok :(
ma voltam UH-n. Nem volt érett tüszőm egy sem, a Closti ellenére :(
Az FSH értékem meg magas: 22 lett :(

Nem sok esélye van a babásodásnak :(
majd jövök még!!!!
Puszi mindenkinek!

Veramama
veramami4

veramami, nem korai még az érett tüsző? amikor abbahagyod aclostit, utána 1 héttl van Pé :oops: vagy rosszul tudom?
Vendég

OFF

Akartok egy kicsit szórakozni!

http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg

http://www.youtube.com/watch?v=OPmYbP0F4Zw

http://www.youtube.com/watch?v=ZYhlm9GTAQ0

KAta! HURRÁ! Akkor +++++++++++++++ hőemelésre!

Veramami! És a dokid mit javasolt?

Kép
bettike
Eger

Veramami :cry: !

Boni, nekem is kéne teszt?! Van még??

Nos lányok,mi lesz a talival???

Kép
kata05

Veramami? Nem csináltok UH-s követést? :shock:
Boninak igaza van, ez még így nagyon korai érett tüszőhöz! Clostival nekem a 16-17. napon volt pé-m úgy, hogy 5. naptól 5 napig szedtem és a 12. napon még nem volt semmi! Így nem értem! :twisted:

Kép
bettike
Eger

kata van, gondolom úgyis 1 kell, ami pozitív, de már sorba kapom areklamációt.de én akkor is pozitívat fogok pisilni :oops: [/quote]
Vendég

Boni, ez a beszéd! :lol: Én is igényt tartanék legalább egyre, ha nem baj! :wink: Persze +-ra!

Kép
kata05

13.kerület, vagy ajövő hét keddi talin. hányadik napon vagy?
Vendég

Betti, én nem írtam, hogy kihagysz valamit a fasírtból :(

Babaimcsi, nem délutáni pisiből tesztelünk, az nem érvényes, bocs.... :roll: Arról volt szó, holnap reggel folyt köv. nem ma délután :evil:

veramami, szerintem is korai 8. napon ezt megmondani. Kell még menned pete kukkra???

Purc

Kép

Kép
purc

Jövőhét csütörtökön tesztelnék! De majd még írok csak el kell mennem!

Kép
kata05

[quote="boniko"]b írta:bonikoettike, csak a tojást ne felejtsd ki, én életem első fasírtjánál úgy jártam :lol: most már rutinos vagyok, és talán finom is a fasírtom.egyketten tapasztalhatták!

Purc a szúúúúúúúúúúúúúúúúszááááááááááááá az a lehelés? :?:
Vendég

Purc nem is vettem úgy, és nem is úgy írtam! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

kata ok
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy el vagyok tünve és nem írogatok nektek :oops: , de még mindig megvannak a terhes tüneteim. Amikor csak tehetem alszok, mert nemigen tudom nyitvatartani a szemem.

Megvolt az UH. 8 hét 5 napos lett hirtelenjében a csöppség. 2007. nov. 18-ra vagyok kiírva. Királyságos minden odabent. Gyönyörűen látszódott a kis embrió. A CRL 2 cm.

Szorítok mindenkinek és olvaslak is benneteket, csak nincs erőm írni.

Mindenkinek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csóközön!!! Pusz!
szilbee

szilbee örülök, hogy jól vagytok :lol: pusz
Vendég

Sziasztok!

Gabi!
Nagyon jól csináltad!!! :lol: Nem szabad most már engedni ez ügyben. Vasárnap majd megbeszélitek a dolgot. Lehet, hogy még van esély!! Nem reménytelen a pasi!:wink:

Ceni, Zsu!
Nagyon szép pocik!! :lol:

Bettike!
Kitartás!! Volt pé az tuti!! :lol: :lol: az is lehet, hogy már hiába várod a mensit!! :lol:

Kata!
Mennek a drukkok!! Melegítem a hődet!! :lol:

Melcsi!
Azért próbálkozás nélküli ez a hónap mert februárban + volt a teszt, majd véreztem és a kórházban kötöttem ki. nem maradt meg. A doki 3 hónap pihenőt javasolt, de mi csak kettőt tartunk be. :? de lehet, hogy még annyit se. Hasonlóan görcsölget a hasam, mint februárban beágyazódáskor. :shock:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szilbee!
Pihenj sokat!!! Majd jössz többet ha jobban leszel. Akkor viszont kérünk képet! :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Jobb ha abba hagyom a babanetezést! Természetesen Bonikonak írtam a fasírtosat és nem Purcnak! :oops:

Lili! Köszi! Lehet, hogy te is! :wink: :lol:

Szilbee! Gratula ismét, jó, hogy minden OK!

Kép
bettike
Eger

bettike, ne hagyd abba! :lol:

lili e te görbéd nagyon tuti++++++++++++
Vendég

Nemsoká indulunk bulizni. :D

Baba, dádá kezedre, amelyikkel kibontottad a tesztet! :twisted: Hát szabad délután tesztelni?????? Holnap újra plííííz! :D

Holnap délután a szegedi kiscsapat Vadasparkba megy. :D

Kép
szilcsi

Veramami, nekem 12. napi tüszőlesőn sok 10 miliset láttak, de én akkor is megmutatom, hogy lesz pé-m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És neked is, megnőnek azok az aprócskák meglátod! +++ Nagyon korai volt sztem az uh.

Kép
szilcsi

szilcsi de jó nektek! csináljatok sok sok képet!
Vendég

Bettike!
Nagyon jók!!! :lol: :lol: főleg az első tánc!!

Szerintetek normális, hogy nyom meg fájdogál a hasam azon az oldalon amelyiken a pé volt?? :shock: Tegnap mensihez hasonló görcsöket éreztem egész nap ma meg csak nyom. Tudom, hogy ezt éreztem februárban is de annak sajnos rossz vége lett. Vagy ez természetes lehet? Na persze nem biztos, hogy baba van a dologban, csak nagyon hasonló. Ja és hason már alig tudok aludni annyira fájnak a melleim, és ez a pé óta erősödik.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szilcsi!
Nagyon irigykedem!! :lol: nagyon jó lesz nektek! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Képzeléjétek ma voltam gyógyszertárban és,már van olyan teszt, ami a beágyazódás utáni 3. napon kimutatja a terhességet. A nevét nem jegyeztem meg. De ez azért gáz. :shock: Sajnos így is egy csomószor pozitívat mutat aztán nem marad meg... így meg...

Szegedre jó bulit kívánok!!!! Szép város, párom nagyija ott él.

Boniko, honnan van ennyi teszted? Ja! Fogadjunk, hogy bejön a jóslatom? :wink:

kispiskóta

még a múlt hónapban valaki felfigyelt arra, hogy 4200ft/50 db ért lehetett venni a Bosnyákon(még mindig) és akkor én elmentem, és vettem, és szétosztottuk.9db van nálam.

nem fogadhatunk, mert én is azt mondtam :lol:

az ikrek hiperérzékenyek egymásra :wink:

én is szerettem volna ha sikerül ebben ahónapban, de nekem nincs semmi tünetem, így lemondtm róla
Vendég

ja ezt mind kispiskótának írtam
Vendég

Nekem se volt tünetem... :D

kispiskóta

kispiskóta drága vagy :lol:
Vendég

Kispiskóta: Neked sokkal szebb pocakod van :) Olyan formás, fiús, nekem meg egyáltalán nem fiús, hanem szétterülős lányos. Ugyanolyan mint eddig :lol: :shock: Lehet mégse pöcsös lesz??????????????????????????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Drágák vagytok, hogy vigasztaltok, de szar a vonalzóm, ma a 12. napon vagyok, úgyhogy valaminek kellett volna látszódnia, nem?
Csak azt nem értem, ha hónapok óta tankönyvi görbém van, akkor az mitől van? :(
Clostitól meg nincs PÉ-m? Érthetetlen!

Veramama
veramami4

sziasztok
21.30-ra szerencsésen megérkeztem Szegedre. 17.45-kor indult a 14.28-as vonat Nyugatiból, és 1 órát álltunk Kőbánya alsón. :evil:
Kaptam fini szendvicseket vacsira, Katica úgy készült, hogy reggelire is maradt 2 :D
Vettem olvasnivalót a vonatra: A férfiak a marsról a nők a vénuszról jöttek - az igazi párkapcsolat kézikönyve :wink: Apának is odaadom majd, hogy olvasgassa :P
Lassan elteszem magam holnapra :P

Szilcsi
mikor menjünk a vadasparkba? Hívd majd Katicát :wink:

Kép
gaby25

ceni majd ha kibújik, akkor megtudod! a nővéremnek is szétterülös pocija volt egyik fiúval :lol:

gabykám örülök, hogy egyáltalán odaértél

jó szórakozást neketek Szilcsi, katica és gaby!

CEni csajszijait, és cenit ölelem :wink:

és csak megszokásból görbe is jár. Kép
Vendég

Jóóóó reggelt!

Tegnap Barátok közt elaludtam. Már egy órája kidobott az ágy.

Gyorsan kitakarítok, aztán megyünk biciklizni tesókámmal.

Ti mit csináltok ezen a "nyári" hétvégén?

Kép
zölddisznó

Kép
Vendég

szia! mi is kirándulunk, de sajnos nekünk nincs biciklink.
tollasozunk majd

BArátok köztből nem vesztettél semmit
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: