Ciripke!
Egy régi honda prelude (így kell írni?) csak azért írom, hogy régi, mert 10 éve nem is gyártják…ja! És a gömbölyű változat…szerintem az eszmei értéke több mint a piaci értéke. Viszont nagyon jó és megbízható autó. Egyszer állt meg, de akkor is csak azért, mert kifogyasztottuk a benzint. Még szerencse, hogy egy benzinkút mosójában voltunk már, és akkor át tudtuk tolni…volt olyan, hogy leindexeltek minket egy zsír új sporthondából, hogy hagy nézzék meg ezt a szép preludöt. Mondtuk is, hogy cseréljünk….a srác akkor hozta el a szalonból a kocsiját, ért vagy 8 millát. Úgy bejött a családnak ez a jellegű autó (párom használtan vette), hogy apu egy 9 éves saabot vett, 2litereset, 140 lóerőset használtan 1,1 mill-ért. Ha kivár az ember. És első tulajdonostól vásárol használt autót, olyat amit nem strapáltak le nagyon jól jár! A preludre az előző tulaj azt mondta, hogy ment már vele gyorsan, egyszer ment 140-nel is…asszem 220 a max

. Hát mi adunk neki mindig, és én nem félek a sebességtől…annyira
De a crx sem semmi…tényleg vicces látvány lehettél. És lecseréltétek? Én nem fogom engedni, hogy a párom eladja ezt az autót, mert akkor megveszem én!
Mostanság én is nézem a BK-t, pedig kereskedelmi tv-m csak azóta van, amióta a párommal vagyok. 2004ig nem is tudtam, hogy mi a címe, de most 3 hónapja nézem…nem kötelező jelleggel, mert néha csak olvasgatok. Engem egy kicsit zavar a szereplők bárgyúsága…azért remélem nem ilyen korlátolt az átlagember…
Cukika!
Ne keseredj el, aki volt 58kg 4 éve, az majd a baba után megint lesz! Bár azért az 58 nem kevés egy kicsit????????????? Rettenetesen sovány lehettél!!!!!! Most már 57 vagyok a 169-hez, és mindenki csak arról beszél a cégnél, hogy ez biztos egy új egyéni csúcsom, és, hogy csak otthon hordom a gyereket, mert nem látszik…pedig egyáltalán nem vagyok sovány, van rendesen popsim és combom. Amúgy mi oka a 20kg-nak? Abbahagytad a fittneszt? De csak akkor írd le, ha akarod!
Csajok!
Az előbb kiszaladtam pipilni, és a kompressziós harisnyám oda…belenyúltam, és felszaladt…térdig éri naci van rajtam, remélem nem megy lejjebb, fönt van a fenekemnél
Többiek merre vagytok????????