A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Most jöttem vissza UH-ról. Tudjátok, a mióma miatt voltam…hát elmondanám, hogy nem találták…a nőci azt mondta, hogy lehet, hogy ciszta volt, és felszívódott…most nincsen. Úgyhogy megnyugodhatunk.
A babának meghallgattuk a szívhangját, megmérte, CRL: 89mm jó nagy gyerek  persze fejenállva volt a szentem, előrebukva az arcára, keze meg szorosan a teste mellett…mint aki beájult, előszőr 82mm-nek mérték, de aztán kinyújtózkodott, és így lett 89mm. Már rá sem fért a képre…juj olyan furi…nem érzem, ő meg tornamutatványokat csinál…

Ágica
Kép
ágica_26

Cukika!
belenézegettem a képekbe, nekem a csók tetszik a legjobban...jaj mindjárt sírok... :wink: olyan boldogok vagytok
és nagyon szépen megszervezted!!!tényleg gyönyörű esküvő volt!!!nagyon ügyes vagy!!!és a tortának érzem az ízét...mmmm...marcipánt AKAROK, el is rohanok majd venni :D !

Ágica
Kép
ágica_26

jaj nagyon szép vagy mindenhol!
és az 57. kép a közös fotóknál!...hallod milyen jóképű férjed van... :D

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Linda, nagyon szépek vagytok! Tök jó volt a ruhád! Gratula mindenhez!!! Tényleg jóképű a férjed-urad, bizti szép gyereketek lesz!!! :-D

Ágica, örülök, hogy minden OK!!

Én nem voltam rosszul a vitamintól, de most lassan leállok róla, nem akarok óriás bébit... (amúgy is jó esélyem van rá a családi hagyomány szerint)

Csajok, Ti mennyit híztatok eddig? (tudom, hogy mindig ezzel jövök, de aggaszt a dolog - főleg viszerek, meg vizesedés miatt). Nem sok ez a 4 kg nálam...?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Volt valaki + Down kór szűrésen? A 13. és 15. héten vesznek vért és abból állapítanak meg arányszámokat.
Eddig egyetlen orvos, védőnő sem említette, de a kolleganőm ma mesélte, hogy volt ilyenen, és elkezdett foglalkoztatni a dolog...
???
Kinga
rkinga

én nem tudok róla, nekem nem volt

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Ma már bennem maradt az étel, úgy látszik rendbe jövünk lassan.
Ma voltam védőnéninél másodszorra, hát nekem egyre szimpibb ez a nőci. Nagyon kedves és segítőkész, és sok jó tanácsot is ad. Fogytam majdnem egy kilót (ez a hasmenésnek köszönhető szerintem), így most kevesebb vagyok mint 9 hetesen, egy kicsit aggódtam e miatt,de a védőnéni szerint nem kell hízni, ha a baba ennélkül is szépen fejlődik. A vérnyomásom alacsony viszont a baba szívhangja az nagyon jó volt. Már ezt is meg tudja nézni a védőnő, egy mini UH készülékkel. :D

Cukika!
Nagyon gratulálok nektek, szépek voltatok. Én is szívesen férjhez mennék "újra" :D Persze csak is Apához, de mi megbeszéltük, hogy csak 15 évenként lesz ilyen luxusban részem. Hát még 13 várni kell rá :P
Ja! És én is "vega' lettem. Szinte csak zöldséget és gyümölcsöt eszem. A húst nem nagyon kívánom, de napi fél kg eper az simán lecsúszik egyszerre.

Én is hason alvó vagyok, ezt úgy oldom meg, hogy mind a két kezemet a medencém alá teszem így nem a hasamon, hanem a kezemen alszom, persze csak amíg el nem zsibbad.

Sheepy:
Igen én is azt hiszem, hogy Én leszek az első "áldozat", de valaki volt aki velem egy idős terhes és október 1-re van kiírva.
Na majd visszaolvasok.

Tényleg kellene valami táblázat, ha mindenki megírja, hogy mikorra van kiírva, akkor szívesen megcsinálom. :shock:

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Cukika Ez tényleg nagyon szép esküvő volt!!Látszik, hogy boldogok vagytok! Sok boldogságot! :D :D :D Gratulálok!!
Nekünk is közeledik... :shock: (május 5.)
Vendég

Masi!
én október 7-re!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Én szerintem a 2. vagyok, október 3-ra vagyok kiírva. Most szerkesztettem át a vonalzót, mert először okt.6-ot számoltam, de a 12 hetes UH előbbre hozta a dátumot!
Szerintem szept 20 után minden hideg frontnál készülhetek Masival együtt. Álítólag az megindítja, én meg frontérzékeny vagyok!

Masi igyál rengeteget, ki ne száradj!! Örülök, hogy már bent is marad!!!

Ma is tornáztam Rubint Réka DVD-re, ilyenkor hősnek érzem magam!

Szép estét, álmokat!

Jutta

KépKép
jutta

Cukika :)
vegre be tudtam nezni ! nekem is nagyon tetszenek a kepek,ill. TI !!! nagyon jol neztek ki, a perelin szuper - mekkorat valtozott az ido azota, de jo, hogy te a huvosre is felkeszultel es milyen csinos voltal !

Agi :) fantasztikus, hogy nincs cisztad, mazli, hogy eltunt ! neked dupla orom lehet a terhesseg :)

Masika :) a vedono hasi uh-t nezett ? jobban vagy mar ?

Jutta :) en 1 kg -t hiztam, de semmit nem jelent, valaki az elejen belehu es utana lelassul a folyamat...visszerekre a legjobb a valtozuhany ( meg lehet szokni) es a kompresszios harisnya ( tudom ezzel nem leszek nepszeru :) - de csodat muvel..legjobbat az Aradi u. 41 ben kapni pesten ( kodaly krd nel), mert az egy olasz fajta, nem csuszik le, nagyon szep !! es van comfix is belole - kb 1 500 ft

Sheppy :) en gravidat szedtem, de mar semmit ,csak folsavat es neha magnezium + kalcium. sokan allitjak, hogy felesleges a sok vitamin,,,hat nem tudom. de a gyomrom nem birta oket, szoval en feladtam a szedesuket ::(

Ciripke :) de jo vagy, hogy gyerekkel is jarsz tornazni ! gratula !!

Adrinali :) nekem is eg a gyomrom, a Rennie segit, csak allitolag a vitaminok felszivodasat lassitja a szervezetben, vki a nyers krumplilera eskuszik, de engem meg nem vitt ra a lelek, hogy kiprobaljam :) - ha majd igen, beszamolok, hogy segit-e

Tobbieknek is udv,
jo ejt

bogyo
13+4
bogyogyorgyi

Sziasztok Lányok!

Látom sokaknak közeleg az esküvő napja.
Nekem is most lesz szombaton 14.-én. :D :D :D
Nagy a készülődés, sok macerával jár.
Sajna nem találtam jó frizurákat sehol, úgyhogy nem leszek olyan szép, mint amilyen szerettem volna lenni.
Voltam uh.-n.
Elvileg a 12. hetesen.
A baba múlthét hétfőn 34mm volt, és most meg ehét kedden 58mm!
Rengeteget nőtt 8 nap alatt.
A tarkóredő 1,3mm volt, hálistennek minden rendben.
Holnap megyünk megint uh.-ra, mert 4000 Ft.-ért csinálnak nekünk 1 órás cd.-s felvételt a babáról.
Annyit tökre megér.
Már van 1 cd róla, de az csak 2 perces.
Össze vissza ficánkol rajta. :D :D :D
Nagyon féltem még a múlt héten, hogy pici a baba, de ahhoz képest, hogy naponta 1mm kéne nőnie, picúr most úgy beindúlt, hogy 3mm nőtt kb. 1 nap alatt.
Nektek, hogy állnak a babáitok?
Vigyázzatok magatokra puszi mindenkinek!!!

Kép
Vendég

Lányok! Babaméretről:

Nekem az első alkalommal kisebb volt vagy 3 mm-rel, mint kellett volna, és ez így volt a 12.héten is. Most meg ugye tegnap voltam uhn. Előre megnéztem egy táblázatot, hogy 86mm-nek kell lennie. Erre a nőci 82mm-t mond, gondoltam ez egy pici baba…mire egyszercsak felkiált, hogy kinyújtózkodott, jóval nagyobb, így lett 89mm. Szóval attól is függ, hogy „áll” a baba. Ha összegömbölyödik, kicsit mérnek, ha meg hátracsapja a fejét akkor nagyot. Szóval nem mérvadó a dolog, 4-5 mm pontosan tudnak csak mérni, mert a baba nem áll szépen vigyázban, amikor mérik. Az bizti, ha 89mm, akkor nem 50mm, de 80mm gond nélkül lehet. Az is előfordulhat, hogy köv. héten a doki kisebbet mér, mert Pocok elszégyelli magát, és összegömbölyödik.

Most azt mondta a nőci, hogy van még 2 napom a 15. hétből, közben meg 5 napon van még papíron. Szóval most éppen nagyobb volt.

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok !

Niki! :lol: remélem tőled is látunk majd szép képeket , mint Linda lagziáról, addig is jó készülődést és ne aggódj a frizura miatt, mert az esküvőn úgyis te leszel a legszebb :-)

Képzeljétek most járt nálam a védőnő.
Elösször meglepődtem , amikor bejelentette a látogatását, mert azt hittem csak akkor jön, ha már itt lesz velem a babám is .
Részletesen elmondta , mikor milyen vizsgálat következik majd , és a kórház-bezárások kapcsán is sok érdekes ,hasznos dolgot mesélt, bár egyenlőre jó nagy kavarodás van mindenhol.
Ami a lényeg , Masikával :)egyetemben én is úgy érzem ,hogy jó kezekbe kerültem :-).

Most olvastam ,hogy már a 13.héttől látható ,hogy fiú vagy lány baba van -e a pocakban .
Na persze nem olyankor , mikor összegömbölyödve, vagy háttal mutogatja magát :lol:
A 17. hétre szeretnék időpontot 4D-s uh-ra , remélem ott majd kiderül valami!

Ti hogy vagytok ezzel ?
Lehet ,hogy egy kicsit dilis vagyok, de én már alig várom,hogy kiderüljön !!!!!!!!
Főleg azért , hogy időben választhassak valami szép fiúnevet, mert eddig csak kislányban gondolkoztunk
:lol:

Üdv Mindenkinek !

Kép
sheepy

Sziasztok

De jó hogy itt mindenki olyan fitt vagy tornázik vagy sali meg gyümi én a házi kolbászra meg a jó füstölt sonkára esküszöm jó kis falusi paraszt létemre,nincs is annál jobb,persze amennyit Lili után megyek meg is érdemlem 8) :) .Na meg a pizza +minden ami épp nem olyan egészséges a terhesség alatt pedig előtte tiszta fitness man voltam torna plussz odafigyelés mit eszek de most ha nem azt eszem ami jól esik utána aztán rosszul is vagyok.Még nem híztam szerencsére remélem 15 kg plussznál megállok,bár ha így folytatom.Be kéne záratnom a párommal a kamrát na meg a hütőre is tehetne egy lakatot.Holnap megyek a z első vérvételre,hétfőn meg dokihoz,de a 12 hetes uh-át nagyon várom.

Én Lilivel végig vezettem egész nap a munkám miatt és nem volt öv lehúzom,igaz a végén már nem tudtam bekötni magam.

Szép Napot mindenkinek!

Kép
Kép
eszter26

Cukika !

Én május elején utazom Rómába nászutazni, és bár magas vérnyomással és melegfóbiával küszködök nem szeretném lemondani.
Az orvos és a védőnő is bíztatott, hogy nyugodtan merjem csak bevállalni, mert ilyen korai terhességnél még nem lehet semmi baj.
Tegnap majdnem egy órát zötyögtünk reggeli csúcsban BKV -n , ennél rosszabb már semmi nem lehet . :)
Nekem a munkahelyem kapcsán elég jó biztosításom van , ami sürgősségi orvosi ellátásra meg mindenfélére jó, és ha tényleg nagy a baj , 1 - 2 óra alatt itthon vagyok repcsivel .
Persze az én terhességemmel eddig nem volt semmi probléma , ez a lepény dolog komolyan hangzik drukkolok hogy miden a helyére kerüljön !!!!!!

Ami engem az utazásban a legjobban izgat , hogy hogyan fogok fél óránként Wc -re menni, bár ha minden sarkon beülünk egy fagyira azt is meg lehet oldani 8) .

Eszter ne aggódj , húsvétkor mi is felfaltunk vagy 2 disznót a családi evészeteken , ha te jól érzed magad , akkor a baba is , és ez a legfontosabb!!!!
Nem kell mindenkinek Rubint Rékát utánozni :-)

Most megyek és megcsinálom az adóbevallásomat , szép napot mindenkinek !!!!!!

Kép
sheepy

Sheepy!
de ügyi vagy! adóbevallást csinász!!! :shock:
a cég február végén hozzánkvágta az adóbevallást, hogy él a törvény adta lehetőséggel, és nem készíti el...éljen!!!!
na mindegy, nekem nem volt máshonnan jövedelmem, és nem is igénylek vissza semmit...állítólag csak egy-két sort kell kitölteni

léptem
pusszancs

Ágica
Kép
ágica_26

Cukika, sheppy :) OHH ROMA :) de irigy vagyok :):) Cukika, en a helyedben elmennek, vinnem az orvosi papirokat, azok latinul vannak, orvos/ korhaz ott is van, ( angolul tudtok ? ) es kotnek egy nagyon profi biztositast. ha gond van, mindegy, hogy hol vagy, - de nem lesz !!! es ezert nem menni...persze hallgass a szivedre, ez csak az en velemenyem...
a rovid repules nem art, en is most repultem hetvegen, mondjuk jol kifaradtam, de utana - elotte aludtam sokat. vegyel egy kenyelmes cipot + talpbetet es kesz.
a 20 kg meg kicsit tulzas, nem ?? :) igy is csini voltal, noies - Marilyn Monroe sem volt 42 kg. hihihhih

szep napot mindenkinek:

bogyo
ERmoni hova lettel ? :):) biztos sokat varrogatsz es kezugyeskedsz ...
bogyogyorgyi

Sziasztok Csajok!

Cukik, nagyon jók a képek, még nem néztem végig mindet, de nagyon szépek voltatok (gondolom ez nem változott meg azóta) :D
Ágica, milyen kocsitok van? Én az első terhességem idején crx-szel jártam, vicces látvány volt mikor kikászálódtam hatalmas pocakkal, elég kontrasztos látvány lehetett!

Köszönöm a tippeket, de a rennie-től egyszer olyan rosszul lettem, hogy csak fetrengtem, egyébként én is a sósért vagyok megveszve! A füstölt kolbász nálam is bejön, apukámék most csináltak sajátot meg szalámit is. Elötte 10 évig nem ettem disznóhúst!

Nekem sajnos vastagszik a combom rendesen, pedíg júniusig kibírhatta volna, akkor megyünk nyaralni.

Egyébként én is baromi fáradt vagyok. Ma dolgoztam és ilyenkor nem lehet du. aludni, de ha itthon vagyok mingíd lefekszem a gyerekekkel, azért olyan rendetlen a lakás! De az sem jó mert akkor meg 11-ig tv-zem, szóval ördögi kör!
Na megyek, kezdődik a barátok közt (Vagy ez ciki?) meg az esti rutin. Jajj, meg még füvet is kell locsolni.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Jó rég jelentkeztem, de nem nagyon volt időm írni, örültem, ha el tudtam olvasni az írásaitokat. :)

Megvagyok, voltam uh-n is múlt héten, minden rendben.
Hízni nemsokat híztam, de az az igazság, nem is nagyon szeretek mérlegre állni, mióta az utóbbi 1-2 évben újra felszedtem egy kicsit.
Jövő héten megyek afp-re meg nagylaborra. (ez lesz az első).
Az étkezésemmel annyira nem vagyok megelégedve, kicsit elengedtem magam, olyanokat ettem, amiket ált. nem nagyon szoktam. Chips, kóla, hús(ebből eddig csak minimálisat ettem). Most már majd jobban figyelek. :)

Cukika-Linda, nagyon szépek voltatok! Az autós képen nagyon bájosak vagytok! Melyik az a folyó, a Berettyó?

Gabi, sajnálom, hogy aggódsz, drukkolok, hogy minden rendben legyen!.(szerintem minden ok vele)

Adrinalin, érdekes a szinkronúszás. Milyen időseket oktatsz?

Niki, örülök, hogy ennyit nőtt a babád! Hétvégére minden jót és szépet nektek!

Ágica, jó, hogy eltűnt az a miómaszerűség!

Okr, Kinga, üdv!

Masika, én eddig mindig 6-8 nappal korábban szültem, mint a kiírt idő, így lehet, mi leszünk majd az elsők. De mindegy is, egyszer mindenkinek megszületik a babája , előbb vagy utóbb...

Jó éjt!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Linda, én megértelek, nekem is vannak ilyen problémáim. Én meglehetősen visszeres vagyok, így a séta nem kellemes egyáltalán. Inkább csak muszájból teszem, mert el kell intézni dolgokat. És mindezt úgy, hogy reggelente bemasszírozom az ereket és ha elkezdek többet tevékenykedni, veszem máris fel a kompressziós harisnyámat. Úgy még elég jól elvagyok.
Ha sokat sétáltam korábban, de mostanában is, nekem is bekeményedik a pocim. Mondjuk nekem már nem az első baba, akkor még szinte semmi bajom nem volt. A szülés napján még bicikliztem is.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Cukika: Gratulálok, szép esküvő lehetett, nagyon szépek voltatok! Igazad van, Róma pedig megvár, nem szalad el, lesz még alkalmatok elutazni.

(Nekem nem volt esküvőm. Egy csendes csütörtöki napon, munka után beestünk négyesben a polgármesteri hivatalba. Templomi esküvőm sem volt. Eddig.)

Basszus én még mindig hányós vagyok. Nem tudom mi a fenéért, nem esik jól semmilyen kaja. Aztán meg itt az allergiaszezon, dugul az orrom, kapar a torkom, tüsszögök, borzalmas.

Erika: Én azt hittem, csak az én hasam keményedik. Nem is szóltam róla, azt hitttem hülyének fognak nézni, ilyen hamar nem is keményedhet. Hát igen, nagyon félek, vészesen közeledik 23.-a. Éppen azon gondolkodtam, ha megszúrnak, és 2 hétig feküdnöm kell, hogy a fenébe fogok elmenni AFP-re????

Kép
Kép
Kép
gabi39

Ciripke!
Egy régi honda prelude (így kell írni?) csak azért írom, hogy régi, mert 10 éve nem is gyártják…ja! És a gömbölyű változat…szerintem az eszmei értéke több mint a piaci értéke. Viszont nagyon jó és megbízható autó. Egyszer állt meg, de akkor is csak azért, mert kifogyasztottuk a benzint. Még szerencse, hogy egy benzinkút mosójában voltunk már, és akkor át tudtuk tolni…volt olyan, hogy leindexeltek minket egy zsír új sporthondából, hogy hagy nézzék meg ezt a szép preludöt. Mondtuk is, hogy cseréljünk….a srác akkor hozta el a szalonból a kocsiját, ért vagy 8 millát. Úgy bejött a családnak ez a jellegű autó (párom használtan vette), hogy apu egy 9 éves saabot vett, 2litereset, 140 lóerőset használtan 1,1 mill-ért. Ha kivár az ember. És első tulajdonostól vásárol használt autót, olyat amit nem strapáltak le nagyon jól jár! A preludre az előző tulaj azt mondta, hogy ment már vele gyorsan, egyszer ment 140-nel is…asszem 220 a max :D . Hát mi adunk neki mindig, és én nem félek a sebességtől…annyira
De a crx sem semmi…tényleg vicces látvány lehettél. És lecseréltétek? Én nem fogom engedni, hogy a párom eladja ezt az autót, mert akkor megveszem én!

Mostanság én is nézem a BK-t, pedig kereskedelmi tv-m csak azóta van, amióta a párommal vagyok. 2004ig nem is tudtam, hogy mi a címe, de most 3 hónapja nézem…nem kötelező jelleggel, mert néha csak olvasgatok. Engem egy kicsit zavar a szereplők bárgyúsága…azért remélem nem ilyen korlátolt az átlagember…

Cukika!
Ne keseredj el, aki volt 58kg 4 éve, az majd a baba után megint lesz! Bár azért az 58 nem kevés egy kicsit????????????? Rettenetesen sovány lehettél!!!!!! Most már 57 vagyok a 169-hez, és mindenki csak arról beszél a cégnél, hogy ez biztos egy új egyéni csúcsom, és, hogy csak otthon hordom a gyereket, mert nem látszik…pedig egyáltalán nem vagyok sovány, van rendesen popsim és combom. Amúgy mi oka a 20kg-nak? Abbahagytad a fittneszt? De csak akkor írd le, ha akarod!

Csajok!
Az előbb kiszaladtam pipilni, és a kompressziós harisnyám oda…belenyúltam, és felszaladt…térdig éri naci van rajtam, remélem nem megy lejjebb, fönt van a fenekemnél

Többiek merre vagytok????????

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok Csajok!

Már megint témánál vagyunk, úgy látszik ez nagyon izgat mindenkit. két választás van vagy egész életedben odafigyelsz fitnesz, egyebek és akkor talán eléred az áhitott súlyt vagy próbál az ember lavírozni az élvezet és a kilók között vagy csak élvezel! Ja ez 3 választás. Nekem az is gondot okoz, hogy nem csak a sima, de a kismama újságokban is bomba kismamák vannak, vékony kar napbarnított bőr, persze szolizni elvileg tilos (az én álláspontom az hogy inkább legyeb világosbarna mint depressziós). Akkor hogy a bánatba csinálják? Az viszont megnyugtató volt mikor a Görög Zitáról láttam egy fotót szülés elött és NORMÁLIS volt, kicsi plusz kiló ahogy minden embernek illik terhesen.

Ágica meg tudlak érteni. Mi végigmentünk a crx ranglétrán, volt 1-es, 2-es meg 3-as (del sol), na ezzel voltam terhes. Még megvolt kb fél évig, de abba csak én meg a gyerek fértünk és hát köztudottan nem túl biztonságos kocsi így fájó szívvel megváltunk tőle, de itt van a szomszéd utcában és egy jó barátunk vette meg. 3 gyerekkel még a 307 is necces lesz ha pl nyaralni megyünk!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Téma: hát igen a külső…amikor rájöttem, hogy elégedett vagyok a kinézetemmel, és elmentem aerobikra az arra volt jó, hogy mertem zsírosabb ételeket enni. És nem látszott meg. Szerintem ezért is érdemes mozogni. És mindent lehet, csak módjával.
A kismama modellek (és itt főleg a fűrdőruha modellekre gondolok) szerintem nem is kismamák, csak felcsatolnak hasat nekik. Nem lehet ilyen vékonyan kismamának lenni. Egyszerűen nem ilyen a szervezet! És a hormonok sem erről szólnak.

Ki,hogy van lábdagadással? Most 3 napig egy 5cmes magassarkúban jártam, de légpárnás volt, és vettem bele még tavaly zselés sarokemelőt. De jól megfájdult a lábam. Tegnap vettem egy helyes kis cipőt egy kínaiban,2 cmsarok, teli talpal, elől nyitott. Olyan mint egy nagymami cipő. Csak fiatalos kinézettel. Azért ez sem százas…talán egy jó papucs kellene ide az irodába. Van valakinek ötlete?

Autó: hát ha nagyobb lesz a család, bizti le kell cserélni a kocsit. Akkor majd nézünk valami nagy terepjárót vagy valami erős sportos jellegű autót. (persze csak használtat)

Amúgy szerintem a Görög Zita soha nem volt vészesen sovány. Egy csini magas vékony nőci volt, de nem volt piszkafa. Hol láttad a lépet? Én is megnézném

Baj, hogy ne akarok mozogni? Belehalnék, ha munka után még valahova mennem kéne…a párom próbál vádlierősítésre rávenni, de nem nagyon akaródzik. Legalább nyújthatnék olykor…a Rubint Réka dvdt érdemes megvenni?

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Cukika, szerintem az orvost kérdezd a nyaralásról, és ha szerinte OK, akkor menj nyugodtan, mi is májusban megyünk lakókocsival (kölcsönzünk egy gyönyörűt) Ausztria - Olaszország irányában.
Szerintem még a június is okés, de júliusban már nagy lesz a pocink és a meleg is, az meg már nem olyan jó kombináció (mondom én aki még soha nem volt terhes - hehehe)

Ciripke, lebuktatom magunkat. Mi már találkoztunk (megnéztem a boltját - ami NAGYON helyes - majd még megyek :-) ) hol híztál te csipőre?
Csajok képzeljetek el egy inkább sportos öltözetű csajszit, aki a 3. babát várja és kb a 36-os méretben virít (csipő farmer).
Tök csini vagy!!! Apu igencsak büszke lehet rád, hogy a 3-kal terhesen is ilyen feszes csajszi vagy!!! :-D

Erika, tök jó hogy újra írtál és hogy minden OK!

Gabi, csak elmúlik ez a hányós korszak egyszer!! Fel a fejjel!!

Ágica,
Nincs nálad körömlakk? (harisnyához)
A Rubint Réka DVD-t én már megvettem, nekem tetszik.
3x20 perc
1. 20 perc első trimeszter
2. 20 perc második trimeszter
3. 20 perc harmadik trimeszter
Én mág mindihg az elsőt csinálom, mert a többi túl könnyűnek tűnik, megkérdeztem egy személyi edzőt, szerinte a 6. hónapig nyugodtan csinálhatom bármelyik részét, ill. bármilyen olyan tornát, amiben nincs sérülésveszély, rázkódás és nem kifejezetten hasizomra irányul. (Ez persze csak a NEM veszélyeztetett terhesekre igaz, akiknek semmi komplikációjuk nincs)

Na ugyan már rég nem írtam, de jól bepótoltam :wink:

Puszi

Jutta

KépKép
jutta

Sz.Niki!

Lehet hogy nem kaptad meg a privimet, ezért ezúton szeretnék nagyon sok boldogságot kivánni esküvőtök alkalmából!!!!
Képet tegyél fel légy szi!!!!
Vendég

Csajok!!
mindenkinek jó hétvégét, tessék sokat a friss levegőn lenni! én napozni is fogok remélem, egy kis D vitamin nem árt!

és napi egy-két szörnyű történetnél többet ne olvassatok a neten, mert megárt. most bőgtem végig az elmúlt egy órát!

csak egy üzenetem az éterbe: édes-drága kismamák, akik nagyon szenvednek, és szenvedtek sokat gondolok rátok,az eredmény (remélem) mindenért kárpótól benneteket!

pusszancs, léptem

Ágica
Kép
ágica_26

Hali Lányok!

Jelentem megmaradok, most már minden megmarad bennem.

A szüléssel kapcsolatban igaz, hogy október 1-re vagyok kiírva de a doki szerint nyugodtan számíthatok szept 20. környékére, mivel már most elég nagy a baba, bár a párom is magas(185cm) és én sem vagyok alacsony(174cm). Viszont nekem így is úgy is Ő lesz a legszebb szülinapi ajándékom, mert szept 20-án van az Én szülinapom is. Vicces lenne egy napon tartani a bulikat :)

Cukika!
Én még mindíg azt mondom, hogy ha jól vagy és az orvos is enged ne hagyd ki a nászutat! A Lényeg, hogy köss egy nagyon jó utas biztosítást, akkor bárhol ellátnak ingyen. Nekem igénybe kellett vennem a biztosítást a nászúton, mert kivették a vakbelem. Mi Törökországban voltunk, és le a kalappal ellátást kaptam (igazi kis luxus szálló volt a kórház) Igaz, 1.5M kóstált a műtét, de a biztosító az utolsó centig kifizette. Nekem ez felejthetetlen nászút maradt szó szerint.

Tornával kapcsolatban!
A férjem személyi edző és szégyen szemre én is nagyon sokat híztam a műtét után )12 kg), és a mai napig nem is tudtam visszafogyni.
Ő is azt mondta, hogy a 6 hónapig bármilyen tornát lehet csinálni, csak ne 20 Kg-val és ne ugráljunk.
Legjobb a gyaloglás a futópadon és a terhes bicikli (sok teremben van iyen) más annak aki jár.
Ha nem jártok ahogy mostanában én sem, mert nem olyan jó, hogy mindenki egyfolytában nyaggat és kérdezget a babával kapcsolatban, ha lemegyek. Most itthon tornázom Rékára és Kállai Ildikóra, de mind a kettő elég könnyű. Így nehezítem egy kis saját aerob jellegű mozgással és 1 kg súlyzóval csinálok gyakorlatokat.

Na jó, bocsi, hogy ilyen sokat írtam.
Jó hétvégét mindenkinek, én suliba megyek :D
Masi

Kép
masika

Ciripke - photoshop -al en is 2 perc alatt atszinezlek akar lilara is :)
szerintem a mertekletes napozas ( nem delben ) tok oke. amugy meg marad a barnitokrem . en szolarium ellenes vagyok amugy...iszonyatosan rancosit. :(

Agi - kompreszzios harisnyabol combfix is letezik, nagyon profi es nem csuszik le. melegben talan egy ideig azzal lehet birni, bar 30 fokban en mar max bugyut fogok hordani

Cuki - orulj neki, hogy nem latszik a 9 es kezdetu suly...setalj, ha van idod es majd szules utan mindent leadsz. de igy is csini vagy !

masika - ugye ugy van, hogy lehet erositeni terhesen, csak fekve kell, hogy ne terheljuk a mehunket. magyaran pl karerosito gyakorlatot ( foleg, ha sulyzos ) nem szabad allva csinalni, csak ulve. igy van ? a Kriston intim tornaban is ezt mondjak

Kedves Lanyok, 2 kerdes :):)

- ki ismeri / csinalja a KRISTON intim tornat ? szerintem szuper, nagyon meg lehet erositeni a huvelyt, es allitolag igy konnyebb a szules
- van -e rajtam kivul mas (talan bogaras :) ) csajszi, aki nem az ultrahnagok hive, en szerintem az rosszat tesz, vmi azt sugja nekem, idaig nekem 2 x csinaltak, de legszivesebben nem engednem tobbet. A nyakiredot mar ugyis megneztek es minden oke..Mit gondoltok errol ?
(a hasi ultrahang nekem boven eleg... 4D -s re meg amugy sem vagyom..)

koszi es szep hetveget !!

bogyo
bogyogyorgyi

Sziasztok Csajok!

Jutta, köszi a bókot, 36 sosem voltam most meg a 40-hez közelítek, de lesz ez még így se.

Masika! A lányom meg köztem 1 hét van, leszámítva azt a 26 évet. Mindíg együtt bulizunk!

Igen, én is hiszek a photoshop erejében és tuti, hogy vékonyít is! De a haspólós meg 2 részes fürdőruhás csajok kifordult köldökkel tényleg terhesek!

Na én rubint Rékától lennék depis, szerintem egy répával lenyomta a 3 edzést utána meg elfojtotta a kívánósságát néhány salátalebvéllel (ha Norbi megengedte!) Tudom rosszindulatú vagyok és irígy!

Most elég rosszul vagyok ebédre csináltam héjában sült krumlit hagymával fokhagymával sütve, hagymás ubisalival. Szenvedek mint a kutya!

Ágica! Azt a fotót jó pár hónapja láttam valami "színvonalas" bulvárlapban!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Lenyomtam 20 perc Rubint Rékát! Azt hiszem egy hős vagyok...
No én súlyzó nélkül, bár előtte csak hébe-hóba tornáztam, tehát igazán nem voltam edzet, de totál kezdő se. Masi gondolom, te rendszeresen edzettél előtte? Másik kérdés, férjedhez főleg. :-)
Ugye az 1. trimeszteres tornát még jó ideig (min 20-25. hét) lehet csinálni? A többi része nekem is túl egyszerűnek tűnik...

Ez a kompressziós combfix nekem is tetszik, a férjem meg egyszerűen imádná... Túl sokat nem hordtam eddig combfixet, de ha mégis, akkor nagyon odavolt... pl esküvőre is az volt! :-)
Hol is lehet kapni?

Most nagy divat egy bővebb (lefelé bővülő) felső, aminek a mell alat van vmi masni. Promódba is lehet azt hiszem kapni.
Anyukám vett nekem egyet (én éppen hezitáltam, hogy az mégse kismama - tuti jó lesz-e, ő meg meglepett vele) tök jó! És szerintem hónapokig jó lesz még, mert rugalmas anyagból van.

Bogyó, a barátnőm járt Kristonra, ő dicsérte, lassan én is menni szeretnék. Te már voltál? Vagy kazid van?

Jó hétvégét Nektek!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Ma voltunk ismét ultrahangon, már a baba 67mm, megint sokat nőtt kedd óta akkor bolt 58mm.
És ami a legjobb, megtudtuk, hogy kisfiúnk lesz!!!!!!
Pedig még csak 13. hetes 2 napos, és már láttuk is a fütykösét. :D :D :D
1 órás uh.-n voltunk 4000 Ft.-ba került, de nagyon megérte, nektek is ajánlom, ha van rá lehetőség.
Na megyek, mert holnap esküvő, és fáradt vagyok.
Puszi mindenkinek!!! Kép
Vendég

Hűű lányok, Ti aztán jó sokat írtatok már megint :-)!

Ha már megint a súlynál tartunk , én ma csokinapot tartottam .

Igaz ,hogy csak icipicike bonbonokat ettem , de egyáltalán nem volt semmi lelkiismeret-furdalás tőle .
Utána meg csak tunyultam egész nap a tv előtt , végignéztem az összes buta sorozatot és nagyon jól éreztem magam !!!! ( Bár a Barátok Köztnél már miszály volt lekapcsoltni ) :lol: :lol:

Amúgy én a gyaloglásra esküszöm, mert az a viszerek ellen is segít, az egész testet megdolgozza és közben egy kis D vitamin is kerül belém, ha szépen süt a nap.
Amíg nincs szúnyog -szezon én maradok ennél .

Linda megértelek ,ha úgy döntesz , hogy nem utazol, mert lehet ,hogy ha rá is szánnád magad , csak végig aggódnád az utat , és nem éreznéd jól magadat .
Én még akkor szerveztem meg az egészet , amikor nem tudtam róla ,hogy terhes vagyok .
Mostanra már teljesen beleéltem magamat , és amúgy is egy nagy világjáró vagyok ,szóval nem bírnék itthon ülni a fenekemen .
Majd készítek szép képeket kedvcsinálónak :-)

Mindenkinek nagyon szép hétvégét , és üdv a pocaklakó kismanóknak is !!!!!!

Kép
sheepy

Hello lányok!
Rég jártam erre, látom mindenki megvan és jól van. Látom az utazás és az esküvő most a téma. Hát esküvőm nekem lassan 11 éve volt, utazni meg csak júniusban készülök, ha tudok! Bár 800 km kocsival nem egyszerű... Az övlehúzó remek találmány,de szoknyával nem igazán lehet használni. Én meg most arra tértem át. Mivel a terhescuccoknál az eladók még kiröhögnek (a postán mögöttem álló csajnak nagyobb volt a hasa, hája, mint nekem, pedig azt hittem, hogy már látszik valami!), még a régi cuccaimat hordom. Jó találmány ez a most is menő szoknyadivat, mert legalább azokat még tudom hordani. (Bár szerintem még nem híztam, de majd reggel lemázsálom magam! A nadrágok már kényelmetlenek- ez tény!)
Miről is volt még szó? Ja, Promod nekem amúgy is bejön, és úgy is készülök egy ruhát venni! Amúgy a Jeans Clubban in láttam mell alatt kötős, fekete-fehér kis cuki ruhácskát... Ha valakit érdekel!
És még tornáztok is... Hát csajok elismerésem! Én lótok-futok, bár amikor a kocsiban ülök a dugóban, akkor tornázhatnékom van! Hogy ma is mi volt! Legalábbis Pesten...
Ja, a 10ből 1 az'szem én vagyok: én egyáltalán nem nézem a Barátok köztet. Van amikor még itthon sem vagyok olyankor!
És, az intimtorna engem is érdekelne- bár én hallottam már rosszat is róla! De én még nem próbáltam!
Szép, napos hétvégét mindenkinek! Én a napon dolgoztam kinn ma is, isteni volt! Én imádom a napot és a meleget (a hőséget), kíváncsi vagyok, most mi lesz?! Így az idei lesz hosszú évek után az első, hogy nem a tengernél nyaralunk... És ugye a magas hegyek sem ajánlottak! Így semmi hegymászás, hát... Na, majd meglátjuk mire futja az erőből!
Bogyo! Aranyos vagy, hogy hiányoltál! Valóban gyártom a cuccokat: egy ágytakarót horgolok épp a kicsinek. Szerintem jó lesz! Majd lehet, hogy felrakom, ha kesz lesz a fotót... már ha valakit érdekel! Meg nincs mese, le kell gyártanom a római rolókat is, mert itt a nyár. Na ez a projekt 2 éve várat magára!
Annak, aki mostanában megy vagy ment férjhez szép, hosszú, közös öregséget kívánok a párjával!
Mindenkinek minden jót!
erMóni
ermoni

Ermoni :) de jo , hogy visszatertel, gondoltam, hogy ezer dolgod volt.
intimtorna szuper, en csak annyit mondok, hogy amikor ember felkialt az agyban. hogy "huu, ez nem semmi " akkor rogton rajossz, hogy megerte gyakorolni :):) Eros huvelye egy 90 evesnek is lehet, ami nemcsak a jo szexhez kell, hanem, hogy idovel majd ne pisiljunk be, ami foleg szules utan tok altalanos ( oke, tobbszori szules utan ) es a dokik szeretik gyorsan az inkontinencia betetet ajanlani ( tobb fogy Eu. ban, mint gyerekpelenka !!!!!! ) ahelyett, hogy elmondanak, hogy napi 10 perc tornaval mindez megelozheto.
Kocsitokban van legkodi ? mert ugy ok. lesz a 800 km is
varom a takaro fotojat, bar en max.gombot tudok felvarni.
Baratok kozt..az mi is ? :( - en mar a zenejenel kikeszulok, de persze izlesek es pofonok...
kozben pedig a szinten tok blod Jobaratokat kacagva nezem...pedig az sem szinvonalasabb...
Orulj neki, hogy nem hiztal, en is max 1 kg nal tartok, de en egyaltalan nem tudom a regi gatyaimat hordani , mert ha leulok, bevag a hasanal.

Niki :) gratulalok a fiuhoz :):):) hihetelen, hogy mar ilyenkor latszik !

mi azt hiszem megvarjuk a szulest, hogy kideruljon a neme - szeretem a meglepiket :)

szep napot mindenkinek !
jo pocakosodast

bogyo
bogyogyorgyi

Hello,
Bogyo naná, hogy van klíma a kocsiban (nem is tudom felfogni a cabrio érzést!). Én az elektromos fogkefe, a mosogatógép, a digitális klíma (és minden elektromos kütyü) nagy barátja és elkötelezett híve vagyok! :)
A takaróval azért még van munkám, de majd megmutatom! Nekem tetszik! :lol:
Most rohanok az ezer dolgom után!
Élvezzétek a napsütést!
erMóni
ermoni

Sziasztok!

Niki!
Először is hatalmas gratula a kisfiadhoz!!!!!! :D

Hol voltál UH-n? Én csak 10ezer Ft-ért láttam.
Írd már meg légyszíves, engem nagyon érdekel!

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Na csak bekaptam egy algopirint. :(
Ugyanazzal a fejfájással ébredtem, amivel már tegnap óta küzdök (az eddig bevált homeopátiás csodám sem tudott vele mit kezdeni)
és nem bírtam tovább...

Remélem ennyi csak nem árt meg a babának. Eddig összesen ezt az algopirint + egy mebucaint kaptam be amióta terhes vagyok...
(terhesvitaminokat és homeopátiás bogyókat leszámítva) ez elvileg nem árthat, ugye?

Niki, tök jó hogy már tudod a nemét! Ilyen hamar? Nem is gondolná az ember!

Móni, majd várjuk a fotót a műről! Bár én is a "gombfelvarók" népes táborát erősítem, de még nem adtam fel a reményt, hogy egyszer kategóriákat ugorva varni/horgolni stb. kezdek!! :wink:

Intimtornán én is gondolkodom, itt van Kriston Andrea honlapja, ha vki más is olvasgatná: http://www.intimtorna.hu/

Szép napot!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta - semmi bajod nem lesz az 1 algop.tol
allitolag azert faj a fejunk - nekem is sokszor, mert a hormonszint ingadozik a testunkben , ill mert en nem iszom annyit mint korabban es az is okozhaat fejfajast, szoval amikor faj, akkor elkezdek vedelni :)
Kriston torna szuper, mas is tartja, de megeri a kriston andreahoz menni, mert nagyon jo fej no, tok hiteles, es o egy "agymosast" is tart, ami legalabb annyit er, mint a rendszeres gyakorlas ! szules elott kotelezove tennem, allitolag az azsiai nok ezert szulnek konnyebben, mert oket mar gyerekkkorban tanitjak anyukaik erre
bocs, hosszu voltam
ismet :)

Ermoni - akkor jo ! (klima)

mindenkinek szep es aktiv napot

bogyo
14 het !! HURRA
bogyogyorgyi

Hali Lányok!

A tornával kapcsolatosan, a férjem szerint addig csinálja mindenki az első trimesztre tornáját amíg bírja, kényelmes és nem túl fárasztó!
Én két 1kg súlyzóval edzek itthon, ülve vagy fekve. 15-20 ismétlés számmal 3 szériában. oldalemelés, forgatás tricepsz, bicepsz stb. Mindent megmozgatva fenn. A legjobb popsi gyakorlat pedig a kitörés, és négykézláb lábemelés, úgy, hogy az 1 kg-os súlyzót a térdem alá teszem.

Az intim tornát már én is próbálgattam itthon, de nem ártana egy profit megkérdezni erről. Szerintem tényleg jó dolog.

Niki!
Remélem jól sikerült a lagzi, gyönyörű idő volt :D
Várjuk a fotókat!

Kép
masika

Sziasztok!

Köszi Bogyó a biztatást! Az algopirin + egy kávé + 3 óra délelőtti kómázás (közvetlenül kávé után :lol: ) megtette hatását, végre délre elmúlt a fejfájás!

Masika, köszi az infót, én is így lreztem, de jó ezt egy edzőtől hallani! :wink:
Ma is megcsinltam az első 20 percet a DVD-ről és este még a másik 2X20 percet tervezem.

Holnap sajna munka, ilyen szép időben vétek az irodában ülni....

Szép estét!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta - orulok, hogy elmult !!

Masika - koszi a tanacsokat, a labemelest fogom csinalni, a kar is jo lenne, csak nincs sulyzom - de vizespalack is jo, nem ? nem szeretnem ismetelni magam, de muszaj lesz :) . az intimtorna szuper es nagyon megeri elmenni a 2 napos tanf.ra, foleg terhesen !! a kiraly u ban van pesten, a Deak ter mellett. www.intimtorna.hu (eskuszom, nem kapok jutalekot :) hihihiih

Niki - legjobb idotok volt hetvegen ! de jooo, irj, hogy hogy ment !

:)LANYOK ! TENLYEG NEM SZABAD MAR NEKUNK HATON ALUDNI ? ez komoly , vagy csak nem ajanljak ?

puszi: bogy.
14+1
bogyogyorgyi

Hello Bogyo!
Háton aludni? Ezt nem értem? De amúgy nekem -bár nincs hasam nagyon még- de érzem, h feszül a hasam ha háton fekszem!
Ugye jól látom, h mostanában nem mész a MÁV-ba? (Ezt a "korodból" gondolom, h most nics semmi vizsgálat!) Én a héten teszem tiszteletem!
Annyira tolod ezt az intimtorna cuccot, h ránézek erre a honlapra! :lol:
Többiek hol vagytok? Megértem ha a napsütést választjátok! :D
Üdv:
erMóni
ermoni

Masika!
Az mit jelen, hogy nagy a baba? Nekem a párom196cm, én 170 vagyok, és nagyobbnak mérték múltkor, mint ami nap szerint lenne…
Te jó ég! Nászúton vakbél…örülhettetek! Szegény új férj….mit össze izgulhatott!
Milyen az a terhes bicikli? Az a döntött?

Bogyo!
Én sem lennék híve az uh-nak, de mivel találtak egy miómát (bár a múltkor nem látták…) mindig uhzni fognak, és a többi terhességemnél sem fogom megúszni. Amúgy mindig azt kell nézni, hogy a vizsgálattal mit lehet kiszűrni, és mekkora a kockázat. Egy vérvétel sem nászmenet, de ha már szükséges…egy bizti, nem kell komoly elektromágneses, és egyéb sugárzásokba feleslegesen beállni. De egy régi villamosra is ha felszállsz, kapsz akkora dózist, hogy csak na…de egyetértek veled, ha úgy érzed felesleges, kérheted, hogy ne uhzzanak
A KRISTON-ról még nem hallottam, de engem is érdekelne!

Ermóni!
De jó, hogy jelentkeztél! Én is gondoltam rád, és arra, hogy milyen lusta vagyok, hogy nem veszem elő a szép új varrógépemet…de legyek csak szabin!!!megvarrok mindent, amit csak találok!

Niki! Gratula a fiúkához! Akkor irány elő a nevekkel! Van már? Irj az esküvőről!!!

Nekem is volt fejfájásom, de ha sok vizet iszom, elmúlik

Napozás: szombaton és vasárnap is voltunkl a Párommal napozni, 2-3 órát! Isteni volt alig várom a köv. hétvégét, bár szombaton dolgozunk…nem tudom, hogy fogom bírni ezt a 6 napot egyfolytában…
Ruha: akkora szerencsém volt, mint még senkinek…pénteken beestem egy kínaiba szétnézi, és találtam egy olyan lenvászon fehér halásznadrágot, aminek hajtogatós pamut dereka volt. Nem volt kismamagatyi, egyszerűen ilyen fazon volt, és mintegy 2800Ft-ért!!! Aztán vettem még egy zöld vászon gatyit, aminek gumit fűzök majd a madzaga helyett, és még vettem egy felsőt, ami mellben húzott, alul meg A-vonalban bővül. Az egészért 8200Ft-t fizettem! A páromnak amikor megmutattam el volt ragadtatva, és mondta, hogy a brendonba csak a fehér gatya kerülne 8000-be. Asszem szerencsém volt.

Jaj megszédültem…

Cukika!
El ne mulasztd házastársi kötelezettségeidet…!!!!

És ha már itt tartunk, lehet, hogy már kérdeztem…mennyit lehet szexelni? Mert én már minden éjjel apával álmodok, és minden korlát nélkül csináljuk…már úgy vágyok egy olyan igazi régi önfeledt sex-re, ahol nem kell figyelni, hogy ne menjen mélyre, ne nyomja a hasamat, és az én „altesti vérbőségem” ne zavarja a babát. Mondtam is apának, ha megszültem, és összegyógyulok, nem fog tudni magáról levakarni

Ágica
Kép
ágica_26

Hali!

Ágica!
A terhes bicikli az aminek van háttámlája és félig nyújtott lábbal tudod tekerni. Egész jó találmány.

Az Uh-n nálunk is nagyobbat mértek mint a kora és nem volt teljesen kinyújtózkodva. A combcsont mérete is hosszabb volt az átlagosnál, ezért mondták, hogy szép nagy gyerek lesz.

Hát majd meglátjuk, de ha így haladok elfogyok. Ma már jöttem dolgozni, de tegnap óta megint nem marad meg bennem a kaja. Nem tudom mit csináljak, megpróbálok szenet bevenni, hátha.
Lehet, hogy tömény munkaundorom van csak?! :evil:

A szexel kapcsolatban nekem is folyamatos fenntartásaim vannak, csinálnám is meg nem is. Nem nagyon kívánom mostanába. Apát sajnálom nagyon, szegény már néha teljesen kivan, de nagyon megértő, bár néha én is vele álmodom (és a szexel), lehet, hogy ez már jelent valamit?!
A szülész ismerősöm szerint van aki egyfolytában csinálná, van aki pedig nem kívánja. Hát én a második kategóriába tartozom, remélem csak egyenlőre :P

Masi

Kép
masika

intim: :oops:
szóval nálunk apát nem lehet megtartóztatni, heti két-három alkalommal beengedem, de mindig csak óvatosan, és sietnie kell. És a lényeg, én alul "rámarkolok", hogy ne tövig nyomja, mert abból van a baj. csak mostanság nyomja a pocakom, úgyhogy majd pozíciót kell váltani. na annak nem örülök, mert én az a tipus vagyok, aki passzívan fekszik :D nagy pocival meg majd térdelhetek, vagy guggolhatok...de az nem káros?, mert akkor hasizomból is tartja magát az ember...a másik meg, hogy oxitocin van a spermában, és az méhösszehúzó...úgyhogy mosogathatom magam.
elnézést, ha túl inim voltam, de tanácsokat elfogadnék szívesen, ki, hogy csinálja, ha csinálhatja.... :oops:

Ágica
Kép
ágica_26

sziassztok
gondolom nem emlékeztek rám,de Ágica írása melett nem tusok elmenni:-)végre valami mosolyt csalt az arcomra,nem élek valmi jó napokat szar afp miatt.

Ágica :-)
szerintem muszály leszel te felül lenni,mert különben nyomja a pocidat én hátulról azért nem szeretem,mert akkor nem te írányítasz,a férfaik meg nem érzik annyira,na zt jól megmondtam de biztos érted

szóval szerinetm legyél felül és te írányítasz :-)

én az orgazmusról hallottam jobban hogy méhösszehúzó hatása van,nem tusom te hogy vagy vele,de ez a veszély engem nem fenyeget

Cukika
nagyon szép voltál és szép volt az esküvőd

mindenkinek jó leleteket,boldog babvárást

Timurr
Vendég

Szia Timurr

D erég nem hallottunk.
Mi a baj az Afp-vel?

Hát Ágica te nem vagy semmi!!
Szerintem ilyenkor mindenki tartozkodik egy picit a szextől.

Kép
Kép
eszter26

Hali!

Hát Ágica, ez tényleg kicsit szemérmetlenre sikerült, de én is jót derültem rajta! Végre valami izgalmas :P

Nekem úgy a legjobb, már ha eljutunk odaáig, hogy ha én vagyok felül, így nem nyomja a pocim és én irányíthatok.

Néha olyan hülye dolgok jutnak eszembe. Ismeritek a viccet mikor kibújik a baba és megkérdezi az apukájától akinek közben a fejét ütögeti ,hogy jó ez neked? :P
Na ez jár a fejembe szex közben.
Másik:
Mióta terhes vagyok csak gumival vagyok hajlandó szexelni. A párom sokat jár uszodába és szaunába, és nem szeretnék semmit összeszedni. Sokszor a pasik nem is érzik, hogy van ott egy kis fertőzés, mi viszont pillanatok alatt össze tudjuk szedni.

Szóval Ágica én így oldom meg a sprema dolgot! :D

Masi

Kép
masika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: