Sziasztok Lánykák !
Pogi, már a többiek elmondták, de ha ennyire babásnak érzed magad, akkor vegyél egy érzékeny tesztet (min. 20-as, de már 10-es is kapható) és ne gyötörd magad !! Mi mindannyian nagyon szorítunk, hogy jó legyen a megérzésed !!
Nem árt sem az alkohol, sem az ha tüsszentesz, köhögsz. Ha a baba befészkelte magát, akkor onnan Te már ki nem tüsszented
7Kincs, érdemes bakterológiai vizsgálatot csináltatni a párodnak is!
Backa, örülök, hogy újra itt vagy közöttünk !!
A closti miatt én nem dádázlak meg, teljesen érthető, hogy bevállaltad ! Én úgy olvastam, hogy április 16-tól olcsóbbak lesznek a szurik, úgyhogy drukkolok előszöris ahhoz, hogy ne legyen júliusi lombik, de ha mégis szükséges, akkor ahhoz, hogy sikeres legyen!
Légyszi mondd el nekem, hogy melyik viszgálathoz milyen beutaló kell, mert nekem is újra kell csináltatnom a toxo és egyéb nyalánkságokat
Kikka
Ne félj, nagyon könnyű beadni a szurit, egyáltalán nem fáj ! Csak ügyesen, határozottan !! Az a jó, hogy igazából még a légtelenítéssel sem kell foglalkozni, nem csinálhatsz bajt
Suprefactot, Gonal-F-et a bőr alá kell adni, ezekre igaz amit elmondtam, a progiszurinál kicsit más a helyzet, azt javasolják, hogy szakember adja be..
Anno az izomba való szurikat a férjem simán beadta, igaz volt olyan, hogy csak az oldószert szívta fel, vagy hogy a felszívó tűvel szúrt. Szegény.. hogy mit kapott akkor.. persze régen volt és most már jót nevetünk rajta, de akkor én bizony kikészültem rendesen
Tegnap megbeszéltük a laparomat a nőgyógyásszal, valószínűleg május 9-én műtenek, de ha kicsit előbb jön meg, akkor nem tudom mi lesz, mert már így is a 14-15. nap körül lenne... nagyon bekavar a 4 napos ünnep május elején .